Egy magas rangú palesztin illetékes arra figyelmeztette Izraelt, hogy háborús bűntények vádjával szembesülhet, ha nem állítja le a zsidó telepek építését Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben. Nabíl Saat volt külügyminiszter, a Ciszjordániát irányító Fatah mozgalom egyik vezetője közölte: „több ország” arra kérte a palesztin hatóságot, ne használja új világszervezetbeli státusát arra, hogy háborús bűntények címén nyújtson be kereseteket Izrael ellen a hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon (ICC). Saat szerint azonban Izrael, „folytatva a telepépítések háborús bűntényét” a megszállt területeken, arra kényszeríti a palesztinokat, hogy az ICC-hez forduljanak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Pilóta: Ha így folytatod, nem Te vezeted a Laca gépét Rómába! :))))
sokanvagyunk
És legyen egy kis vidám pozitívum is...

Az öt leghíresebb zsidó, akiknek meghatározó szerepük volt a civilizáció kialakulásában:

1. Mózes, aki azt mondta: minden a törvény.
2. Jézus, aki azt mondta: minden a szeretet.
3. Marx, aki azt mondta: minden a tőke.
4. Freud, aki azt mondta: minden a szex.
5. Einstein, aki azt mondta: no-no, minden relatív!
Pilóta
@sokanvagyunk: 10:54
Gondolod?
Egyébként nem ő választja a pilótát, csak az uticélt, persze csak akkor, ha nem térítik el a gépet:-)
sokanvagyunk
@Pilóta: Az úticél kijelölésében ő már rég nem kompetens... oda megy ahová küldik, vagy beengedik... - igazad van, már pilótát sem...
Mobil123
@sokanvagyunk: Elég csak annyi, hogy ahová " beengedik".
slowles27
@Pilóta: Majd ha bérelsz egy külön szervert abból a célból, hogy a világ legnagyobb nemzsidó bűnözőit és a világ legostobább vérvádait is bemutasd (szükséged lenne rá), akkor esetleg látnám értelmét annak, hogy egy trollt etessek. Addig meg legyen elég az, hogy soha senki nem állította a zsidó származású emberekről, hogy szentek lennének. Egyszerűen emberek. Mint te, meg én. S mint ilyenek, joguk van a hazájukhoz (ami már akkor Izrael nemzeteként létezett, a jelenlegi helyén, amikor István király valamelyik felmenője is csak valakinek a mogyorójában pattogott egy lovon) és az önvédelemhez. Szóval hagyd már ezt a szittya, mélymagyar retorikát. Mi marad a TE, mondjuk személyes véleményedből, ha nem a kurucinfót zsolozsmázod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.