Még meg sem érkezett a hollywoodi producerből hirtelen diplomatává vedlő amerikai nagykövet, máris durván beavatkozott hazánk belügyeibe. Be sem kéne engedni. Büszkének kéne lennünk, hogy a világ első számú nagyhatalma, a történelme során állandóan háborúzó, agresszív érdekérvényesítő külpolitikát folytató katonaállama megtanít minket a demokráciára: "Az Egyesült Államok nem könnyű, de szükséges párbeszédet fog folytatni Magyarországgal a demokráciáról" – jelentette ki csütörtökön az amerikai szenátus külügyi bizottságában megtartott meghallgatásán Colleen Bradley Bell budapesti nagykövetjelölt.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Bell!@moiszikf: Végre valaki ki mondja az igazságot, s nem a diplomáciai etikett köntöse mögül csak a fejét csóválja.
Ezt a viselkedést már régóta hiányolom az EU részéről, gratulálok Colleen Bradley Bell!

Jók ezek a szélső jobber oldalak, el se kell olvasni, mert minden írás egy kaptafára készülnek. Valahogy nem sikerült ebben a cikkben sem Colleen Bradley Bell egyetlen állítását sem cáfolniuk. Akkor mire a vehemens kard csörtetés?
Tanuljátok meg végre, hogy elsősorban nem azt kell nézni, hogy ki mondja, hanem azt, hogy mit mond! Így nevetségesek vagytok. OK, tudom akkor nehezebb lenne pl. teli torokból zsidózni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
@moiszikf: Ezek igazak, de miért az USA szemére veted ezt? Ez nem USA-szindróma, hanem EMBER SZINDRÓMA. Ez egy emberi alap attributum. Amit leírsz, ok, csak így van az Antarktisztól a Spitzbergákig mindenhol a bolygón, hol többé hol kevésbé. A jófej laza holland is seggbe rúg nyilván ha el akarod előle enni a zsömlyét... És persze labilis minden, mindenhol lufik vannak, nem csak USA-ban. A lufi, amiről beszél valós, csakhogy planetáris... Ilyen szinten minden civilizációs rendszer instabil és ingatag. Azonban eme ingatag -hibáktól és fals dolgoktól hemzsegő (mint említettem volt fejlődésünk közben járunk és messze nem a végén, triviális hogy millió a hiba még) emberi rendszer KERETEIN BELÜL még mindig az USA út az egyik legjobb - és itt a jó definíciója a tüske a fenekedben látom, maradjunk abban hogy élhetőbb, boldogabb, harmonikusabb társadalom. Ahol van kedvem élni (szarva hogy a kulisszák mögött mi megy, ha kellemesebb jelentősen az életem). Itt a hazánkban nincs kedvem éhbérért rabszolgaként, savanyú, mogorva, irigy pofák közt dolgozni és egy panelban lakni. USA-ban az ezzel pont analóg és adekvát élethelyzethez; azaz átlag meló, átlag jövedelem, átlag kecó, meg boldogan vállalnám és csinálnám... mert érdemes... mert van perspektíva, lehet tervezni, tehát nem sötét a jövő és pláne nem kellemetlen a jelen. Hogy a háttérfolyamatok és történelmi okok mik, az már a jelenben mindegy. Az, ha azon rágódunk gumicsont immár. Persze lehet náci tudósokról beszélni, és a náci tudósok honnan vették a tudást. Hány millió nyomorult ember vére-verítéke árán haladtak jobban (nehogy elkezd hogy az USA is mert az csúsztatás, nem vethető össze agresszor diktatúrákkal, akárhogyis erőlteti néhány tévelygő szélsőséges elmebeteg e nyilvánvaló hazugságokat) és a magyar honfoglaló fosztogatók hány avart szlávot satöbbit irtottak ki ugyanúgy mint a spanyolok és britek amíg USA megalakult indiánt és egymást. .. és akkor mi van? Ez a múlt, ez történelem. nincs mit egymás szemére vetni a...
magyarbakancs
@nahát: Elnézésed kérem nekem nincs fajtám.
Nem vagyok zsidó keresztény ember vagyok.
És nem tűröm el senkitől ,hogy fajra,vallásra ,nemre,bőrszínre tekintettel bárkit is gyalázzon bárkit hazámban.
coni
Tragikomikus, hogy amerikának kell megvédenie a magyar demokráciát.
Olyan mint amikor az anya védi meg a gyerekét a játszótéren, ahelyett, hogy hagyná, hogy képviselje a saját érdekét.
Mi is hülye gyerekek lettünk, aki nem képes eldönteni mi a saját érdeke.
F_Viktor
@moiszikf: Írod"Már hogy ne érteném,csak én nem ájulok el tőle."

Faxt, semmit nem értesz, s csak a filmeket nézve nem is fogod soha megérteni, addig is csak írod a hülyeségeket.
Majd ha elmész, élsz pár hónapot köztük (megoldható, a békementes bérletedet Csizmadiánál beváltod 1-2 millió kp.-re), akkor meglátod hogyan él ott egy átlagember, egy középosztálybeli.
Az ottani tapasztalatok után csak egy hazaáruló mondhat olyat, hogy a magyar ember az orbáni diktatúrát érdemli csak meg.
És majs onnan fogod látni, hogy mennyire nevetségesen szánalmas az orbáni szabadságharc, az Amerikai ellenességetek.
Természetesen ugyanez vonatkozik Nyugat Európára is.

Az amerikai lufit ne féltsd míg eltolcsy és Varga félék ebben az országban kísérlik meg a közgazdaságtan alapjait átírni.
moiszikf
@F_Viktor: Akkor egyszerűsítek, hogy mindketten értsük. Ahhoz, hogy Átlag John az USA-ban jól éljen, a világ többi részének "szopni" kell, ilyen egyszerű. Minél többen és jobban "szopnak", az USA-ban annál jobb. (Ugye, hogy ilyeneket még Eltolcsy se mond?) Az USA semmi mást nem csinál,csak a katonai erejét, gazdasági erővé konvertálja. Az USD gyakorlatilag értéktelen lenne,ha nem azt használná az egész világ kőolaj vásárlásra. Ha elfogy az olaj,pukkan a "lufi". Előfordult már az is, hogy egyesek alternatív kőolajpiacot akartak létrehozni,csak nem USD,hanem EUR alapút, ami ugyebár szívás az USA-nak. Ezt az ötletet Saddam Hussein "dobta föl",Moammer Kadhafi és Hoszni Mubárak erősen támogatta. Nahát,nem meghaltak,vagy eltűntek! Bónuszként jelentős olajmezőket sikerült hódítani. Az egészre még ráerősít a FED azzal, hogy mesterséges USD-hiányt generál, ezzel hajtva föl az árfolyamot. Az USA rohadtul nem Átlag John szorgalmától virágzik,hanem "kicsiny hazája" erőszakosságától. Johnny fiú sem fog sz@rt sem keresni,ha egy új "boss" letolja az USA-t a trónról. (Ez jelenleg folyamatban van.)
Ez a közgazdaságtan alapja.
Dr. Felipe
Akkor avatkozzunk mi is bele az USA belügyeibe. Na de mivel? Hát küldjük ki bolseviktor ellentengernagy I. csapásmérő anyahajós egységét. Ott állomásozik az I. Viktor anyahajó Felcsút-Fiume kikötőben fedélzetén a Gripen vadászbombázókkal.
Na azzal lőjjük Washingtont ha nem hódolnak be.

Persze tudom én hogy kell valami mantra a nyilasoknak is ezekben az ínséges időkben mikor vona testvért is alig tudták kimenekíteni a londoni rendőrök a gaz antifasiszták karmai közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.