Nem kap menedéket és ki is utasítják az országból azokat a menedékkérőket, akik bűncselekményeket követnek el. Ezt maga Angela Merkel jelentette be, miután pártjával, a CDU-val tanácskoztak a Kölnben történt erőszakhullámról – számolt be a BBC.

Az eddig szabályozás alapján akkor utasítottak ki valakit az országból, ha büntetése meghaladta a 3 évet. Ezt a határt most eltörölnék, és még a felfüggesztett börtönbüntetésre ítélteket is kitoloncolnák. Az új szabályozásokat még a német parlamentnek jóvá kell hagynia.

Mint ismeretes, szilveszter estéjén Kölnben, illetve több német és európai városban tömegesen zaklattak és kiraboltak nőket arab, illetve észak-afrikai származású férfiak. A német sajtó rosszul kezelte az ügyet: napokig hallgattak róla. A kölni rendőrfőnök pedig belebukott az esetbe.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Merkel bekeményít: aki bűncselekményt követ el, azt kiutasítanák Németországból"...de előbb beáll egy szelfire...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Merkel bekeményít: aki bűncselekményt követ el, azt kiutasítanák Németországból"...de előbb beáll egy szelfire...
Csizmás Kond
Nem az a baj, hogy szigorítanak a törvényeken, hanem az, hogy aki miatt idáig fajultak a dolgok még most is az rendelkezik.
Más mindenki hibás csak ő nem.
Szókrakész
ENDZSI!

A tűzzel nem játszunk!
Nem az a megoldás, hogy égési sérülés után bőrátültetek, hanem, ha okos vagyok, akkor eleve nem nyúlok a tűzbe!
gazdag dezső
Az az igazi nagy baj,hogy egyáltalán ez az alkalmatlan asszony van az EU élén is és Németország vezetőjeként is! Nem gondoltam volna soha,hogy Hitler után mégegyszer ilyen hibába esnek a Németek !
Lepényleső
A kiutasítás halogatás,a saját törvényeik alapján elítélni,s többet nem kell rá figyelmet fordítani.
libellle
@wagabund: Nem figyeltél. Merkel azt mondta oda küldjük öket vissza kik átengedték öket regisztrácio nélkül. Az Magyarország, és hogy onnét hogyan tovább majd viktorka megmondja.
cikicakk55
@libellle: Már elnézést,de ide is regisztrálás nélkül tolták át őket.Rövid időn belül a vonulási útvonalaikon csak szeméthegyek,emberi ürülék halmok,szaros pelenkák voltak,pedig mutatta a tévé.hogy volt bőven szemetes kuka.Az EU töketlenkedéséből elege lett a magyar államnak,felhúzták a kerítést és felpakolták őket egy vonatra és irány Merkel mutti,aki virágesővel és hatalmas éljenzéssel várta őket. Most megismerte milyenek is valójában és szabadulna tőlük.De most is csak az időt húzza,mert a parlament még nem szavazta meg.Ne ide küldjék őket,mert ez az Ő saruk.Repülőre velük,és irány oda vissza ahonnan jöttek. Persze ahhoz az is kellene,hogy a töketlen rendőreik 1000 erőszakos migránsból ne csak 3-at találjon meg, azokat is kiengedve másnap.Így soha nem szabadulnak meg az erőszakoskodóktól. Már a kezdet kezdetén azt kellett volna tenniük,hogy csak a családokat engedjék be.Anya,apa,gyerekek. Láttuk kismillió felvételen,hogy a több százezer migráns 80%-ban fiatal életerős férfi 10% gyerek,10% nő.Nekem ne mondja senki,hogy ennyi férje és apja van annak a pár nőnek és gyereknek.
Peller Anikó
@kond: szegény putinkát így megrémíteni..
wagabund
aszongy a hírolvasó. a kölni tüntetésen 1700 rendőr próbálta csitítani a merkel által felszított kedélyeket...

...nocsak..nocsak..saját népe ellen nagyhírtelen 1700 tokától bokáig kevlárba öltözött rendőrt vonultat fel, a migránsokat pedig hagyta randalírozni?

asszem ennek a kicsit zavarodott kancellárnak már mennie kellene...hibát hibára halmoz...ezt a rosszul választott tanácsadóknak köszönheti. levesbe velük...
wagabund
@libellle: te nem figyelsz eléggé...Orbán nem engedi, hogy ide visszaküldje a selejtet(sem)...ha mégis megtenné, az a bukásához vezetne..azt pedig nem engedi meg magának.tehát...oldja meg, aki előidézte a káoszt...hol is léptek az unijóba? méghozzá sengeni területre...?

naugye.
libellle
@wagabund: senkit nem érdekel, hogy orbán mit akar,csakkk a hivöit.
libellle
@cikicakk55: nem tudom hogy neked mutatta téve mit láttál. Ellenben én akkor voltam Magyarországon, pont akkor amikor a tömeg elindult nyugat irányába. Mielött elindultak voltam a Keleti állomáson és láttam és, saját szememmel, hogy ott mi volt. 2 WC és egy tüzoltó schlauchra 4 csap szerü volt felszerelve 3500 személynek. A padloján aludtak a pályaudvarnak. Egy segélyszolgálattal mentem oda, hogy személyesen meggyözödjek arról, hogy hová tette orbán viktor az EU-s pénzeket amit a átintett menekültek után felvett.
Miután a schengeni egyezmény egy kicsit komplikáltabb mint ahogyan csak te itt a témát leirod igy én erre nem is forditok több energiát. Ellenben avval, hogy családokat kellene bengedni egyetértek. Ugyanis természetesen meg van az én véleményem is arról, hogy észak-afrikából todulnak a fefiak be Europába reményében annak, hogy 7-8 szoros számban maguk után hozhatják a családukat. természetesen erre is vannak törvények.
libellle
@wagabund: A saját népe azok a nácik voltak. Még mindig nem szabad dolgokat összekeverni. Ez olaj volt a tüzre a náciknak ami Sylvester éjszaka Kölnben is történt.
fekete
Masokat,ha lop,megeroszakol valakit, becsukjak tobb 10 evre.
Markeleknal pedig csak kiutasitjak ezeket a Mohamed szelhamosokat.
usa aki elinditotta az egesz migraciot az eu-ba. Egyetlen egy Muszlim Mohamedott sem
vesz be.Canada hoz be ha igaz 30-ezret,de ezeket mind a un taborokbol hozak,de csa
csaladott gyerekekkel.Egyedul alo Muszlem nem kap beutazast Canadaba. Markelhoz
ugy csodultek,mint a veszett allatok,se utlevel,se papir,se semi.Itt is az eredmenye.Csodalom,hogy Markell meg ezek utan is 1 millio Hasan Muhamedott akar
jovere is befogadni.Gondolom hamarosan Markel is koveti a Kolni fo rendort,akit kirugtak.
csigabiguli
@libellle: Beteg Arabusimádó vagy, ezt tőled már megszoktuk, A Propi jó felvevőhely annak aki kintről nyafog.. Ennyi HITELTELEN VAGY !!! Kintről könnyű dumálni..
Szókrakész
Ahogy olvasgatom, Merkel-t már próbálják kimenekíteni a politikából, de úgy tenni, hogy ne totális bukásnak tűnjön.
Csak minél tovább várnak a mentőakcióval, annál több hibát követ el.
Maga alá fogj temetni a sok szar, amit összehozott.
libellle
@csigabiguli: Nem értem. hogy te miert "dumálsz"?Neked nem kell megoldani más országok problémait, hidd el ezek megfogják ezt oldani. Ellenben egy jó tanács te arab és minden más nemzet gyülölö, probálkozzál azokkal a drámákkal amik ott történnek oráról órára. Amennyiben azokat sikeresen megoldottad bizonyára felkér a Globus arra, hogy a többit is megold.
Bercifiu
@libellle: Szerinted tűrni kell, hogy az ország átjáróház legyen? Ha a kijelölt határátkelő helyen jöttek volna, törvényes bánásmódban részesülnek.
Egyébként meg oda kellene őket szállítani, akik kezdték a balhét: oroszok, USA.
A nagy demokrata USA minket bírál, ők meg építik Mexikó határán a kerítést.
csigabiguli
@libellle: Jöttek = Lezártuk !!! Elkerültek = Köln = Budapest örültünk Szilveszterkor Szabadon
libellle
@Bercifiu: 12:29 NAGYON EGGYETÈRTEK. A ruskikhoz küldeni öket és finansierozzák ök. mert az egész közel-keleten csak háborut kezdenek, mert ök kezdték el az egészet.
lópicigáspár
@libellle: Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan, hogy Putyin robbantotta ki a Közel-Keleti háborút?
Bercifiu
@lópicigáspár: Putyin az Afgánokat cseszegette.
libellle
@lópicigáspár: Abszolut. Nézd végig, hogy hogyan idult. Ki vonult be elösször Afganistánba és megverten kivonult. Ezt putin maga mondja, hogy neki milyen strategiai pontokra van SZÜKSÈGE közel -keleten. Most miert bombázza nem véletlenül hanem ÀLLANDÒAN a zivil-lakosságot Syria egy részén.
lópicigáspár
@libellle: @Bercifiu: Na ja! És kinyírta Husszeint és Kadhafit is, akik rendet tudtak tartani a térségben! Mióta is erősködik az iszlám állam? Nem Afganisztán óta.
TASzSz
Ja! Ha német állampolgár követ el bűncselekményt az mehet börtönbe...
Szókrakész
A Merkel Angyal valós képe most kezd kirajzolódni.
Eddig a görögökkel keménykedett, a multik nyomására, most már a saját népét is kikezdte.

Csak hogy világos legyen, mire ment ki ez a görög mentegetés, grexit ellenzés.
Eddig sikerült a németeknek a kikötőket, vasutat, állami lottót, vízellátást (50 milliárd érték) privatizálni.
Most a Fraport(frankfurti reptéri...)14 görög repteret privatizált.
Már 2014-ben megköttetett (1,23 milliárd Euro)az üzlet csak vártak Syriza újra hatalomra jutásával.
Ezért nem engedték a grexitet, újra hatalomra juttatták a bábjukat, a hazaáruló Syrizát.

Tehát ez a Merkel Endzsi nem is olyan angyal.
Szókrakész
Ezért tehet meg a görög bármit menekültügyben, mert különben bukna a mostani qrmány, a görög grexitelne és oda a sok német pénz, oda a sok újonnan privatizált vagyon.
És Orbán ugyanúgy német tompor nyaló, német érdekeket képvisel, csak kirakatpolitika, műbalhé amit csinál.
Nem véletlen mondja, hogy EU határát Görögország ezen oldalán kellene védeni.Nem pedig a török-görög határon lezárni mindent.
libellle
@lópicigáspár: Na a rend és a terror között a külömbség leirhatatlan. Rettentö távol áll a kettö égymástól.
lópicigáspár
@libellle: Ez a Te véleményed, holott egy hajszál a különbség. Ez meg az enyém!
kamazuka
Merkel!
-Az a bevándorló,aki a magyar 3 csapás törvény szerint 3x követi el,és ezt mi megvárjuk,mert a pártérdek megkívánja,nos akkor le is csút fel is csút szöktetés a szerájból!
irgum burgum krucifix!
Bekeményítettem.
-Utasításom-Rendvédelmi szervek részére!
Ha olyat láttok,és elfordítjátok orcátok,forgassátok el mások orcáját!
Aki még1x megírja hogy mi történt annak elvesszük a tollát,papírját,azután törölheti kézzel!
fekete
Merkel egy beteg szemely. Kiutasitja a sok lokotett,kik lopnak,eroszakolnak,majd meg hazudnak is ertuk,mivel minden esetben napokig nem is emlitettek,meg a dolgokat.
Nem hogy 50evre lecsukna ezeket a soteteket! Most meg kiadtak Adolf Main Kampf
ember gyulolo konyvet is. Megint kezdik a Germanok a 30-eveket,aminek meg ma is iszuk a
levet!Hogy lehet Merkelt megtartani az EU ban is? Hol van a 28-orszag?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.