Egyebek között Európa jövőjéről, a migrációs válságról és gazdasági kérdésekről tárgyalt pénteken Krakkóban Orbán Viktor magyar miniszterelnök Jaroslaw Kaczynskival, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnökével, volt kormányfővel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,ennek a két gyökérnek épp annyi köze van Európához hogy tőlük lopnak.és ennyi.
nezelodo
Remélem, amilyen szerényen döntött a barátai bólogatása közben Európa sorsáról, remélem majd tudatja az európai vezetőkkel, a döntését.
Lepényleső
...amíg az egerek az elefánt sorsáról tanácskoztak?
Equus
@Lepényleső: tökéletes. A két koldus kitalálja, h mit csináljanak azok, akiknek az adományaiból élnek.
kakaósbögre
nos,ennek a két gyökérnek épp annyi köze van Európához hogy tőlük lopnak.és ennyi.
bakegya
...és mi erre a két terrorveszedelmes fazonra legyünk büszkék-azzal együtt hogy a szemünket kilopják-EURÓPÁT szét basszák???
eugen4402
Ezért kár volt elrepülni a varsói "Manneken Pis"-hez. Több értelme lett volna, ha itthon összetrombitálja a családi tanácsot, és egy kiadós vacsora során eldöntik Európa jövőjét. Lassan úgyis az egész kontinens a nevükre lesz írva...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.