Kevés meghatározóbb dolog van egy férfi önbecsülésében, mint a péniszének a hossza. Mert ha kicsi, az a baj, de ha hosszú? Lehet, hogy páran elmerengtek már azon, mi lenne, ha mondjuk 30 centis lenne, vagy netán 47? Igen, 47 cm. Most lehet, hogy több férfiolvasónk vágyakozva felsóhajt. Szerintünk inkább ne tegyék. A mexikói Roberto Esquivel Cabrerát valóban ekkora pénisszel áldotta vagy verte meg a Sors. Ezzel a mérettel már több a gond, mint az „öröm”. Magát a péniszt á la natur még az orvosnak se mutatta meg, ő is csak mindenféle rongyokba bugyolálva röntgenezhette meg. A CT felvételek ...

Forrás: startkapu.hu
Feltöltő: startkapu.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Edmond Dantes
Nyilván hideg vízben fürdött,ezért zsugorodott össze 47 cm-re.
Egy szerelmes nőnek pedig igazán nem az számít,hogy mekkora,hanem az,hogy kié.
simmering73
Olvastam már máshol ezt a baromságot, a propinak nem kellett volna. Az ipsének tíz centis aprósága van és 30 cm előbőre (fityma). Mert a barma súlyokat akasztott rá, azt hitte akkor a kolbász is nőni fog.
cs.n.
"Most lehet, hogy több férfiolvasónk vágyakozva felsóhajt."
Esetleg akik lovat, vagy elefántot készülnek meghágni.
qxy
@simmering73: épp ezt akartam írni. ez húzzatta hogy ekkora legyen kössön rá madzagot, a végére egeret és ugye az egér be szalad a lukba oszt be húzza a farkát . Nem? hát de.
nyanya001
Magát a péniszt á la natur még az orvosnak se mutatta meg, ő is csak mindenféle rongyokba bugyolálva röntgenezhette meg. A CT felvételek alapján gyanítható, hogy a méretes szerszám nagyobbik része kinyúlt bőr, és pszichiáter szerint még az sem kizárt, hogy a mexikói férfi évek alatt maga nyújtotta ki ekkorára valamilyen testképzavar hatására. Ezt támasztja alá az a tény, hogy Cabrerat az USA-ban mutogatásért fél évre elítélték.
Szegény hülye :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.