Az amerikai magyar üzletember szerint az jelenthetne megoldást, ha az önkormányzatok közvetlenül kapnák meg az EU-s támogatásokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Sámannus: @Peller Anikó: @sgl: Ezek olyan médiafelületek, amikre azért van szüksége a fidesznek, hogy velük illusztrálja mekkora itt a sajtószabadság, demokrácia, ellenzéki média túlsúly.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez már égóta téma, hogy az orbáni maffiát megkerülve közvetlenül kapják az EU támogatásokat, az önkormányzatok, civilek, stb!!! Csak még példát nem láttam rá!!!
Nyírfa
@sgl: 10.08

Csak marketingfogás. Meg akarja tartani az olvasói egy részét. Mint az ATV a nézőit.
Sámannus
@sgl: A zindex olyan hírgyár lett ahová a kattintásvadász cikkeket küldik központilag. Megváltozott a működtetés célja, és csak afféle beetetés folyik.
Nyírfa
Az EP törekszik a jövőben minél többször közvetlenül a célhoz juttatni a pénzforrásokat, hiszen ellenőrizni is könnyebb, hogy arra lett felhasználva, amire kérték, és összehasonlíthatatlanul hatékonyabb mint az államnak utalni. Ez annyira logikus, hogy nem is értem, eddig miért nem így működött a rendszer.
Nyírfa
@sgl: Én leszakadtam az ATV-ről, már hónapok óta nem nézem, ki is raktam a programból. Az Indexet sem olvasom, és az itt megjelent cikkekre is csak ritkán kommentelek.
Régebben Index, hvg, 444 volt a sorrend a reggeli hírolvasáskor. Index helyett lett a telex.hu, és néha a Szabad Európa, rá ugyanis kíváncsi vagyok, lesz-e kritikusabb hangvétel Trump távozásával.
kereső
@sgl: Szeged rendszeresen kihagyja amiből lehet, és közvetlenül pályázik.Meg is látszik a városon.
Sámannus
@sgl: Bocsi épp ez a lényeg, nem kritikusak, vagy olyanban kritikus amit később át lehet dumálni. Egyébként is a fidesznek nem számít mit ír le valaki ma holnap az ellenkezőjét fogja, ha akarja. Akkor már azt is elhiszed ezek után. Te pontosan a célszemélyük vagy, majd később veszed észre mire kaptál rá. Én is olvasom azokat a címeket, amit ide írnak, de inkább megerőltetem magam olvasatlanul tudom, mi a szándékuk, mivel akarnak megvezetni. Az indexet ma MÁS emberek írják, és a szándékuk is más.
SystemError
Így így "ha az önkormányzatok közvetlenül kapnák meg az EU-s támogatásokat.".

Köcsög, zsebes geci kezébe egy forintot se! Kleptokrácia, ez kurva jó! :)
Peller Anikó
@sgl: 10:08, Fordítva, rossz rendőr jó rendőrt játszik.

A fideszmédia akármit állít hazudik, befolyásol, agyat mos, hátsó szándékú, monitoroz egyszóval galád. Mindig, Kivétel nélkül.

Lehet így próbál a krumpliscigányság szintjénél feljebb lépni, így néhány bíráló cikk közé vegyítve kevésbé vélik feltűnőnek a kormánypropagandát. Ez legtöbbször működik is.
Aki Én
@Sámannus: @Peller Anikó: @sgl: Ezek olyan médiafelületek, amikre azért van szüksége a fidesznek, hogy velük illusztrálja mekkora itt a sajtószabadság, demokrácia, ellenzéki média túlsúly.
Aki Én
orbánék lassan mindent elvesznek az önkormányzatoktól, de ilyen-olyan kivételekkel a sajátjaiknak vissza tudják adni. Szerintem a közvetlen eu-s pénzek csak tűzoltásra lennének elegek a legtöbb helyen, de már beindult annak akadályozása is.
kissé felnőttem
nincs már mit ezért kell az önkörmányzatok aprópénze is meg a fővárosé is. a gulás meg ugy reagál tőlük nem kell félteni a demokráciát ... hát nem mert az már nem az lassan. Ami a parlamenetben játszódik aki mer szólni kizárják a teremből aki provokál az meg dupla gázsit kap na azért ?? nacsa meg a jobbikos hát? a 300 milliárdot meg fél éjszaka és kilapátolták Font - -os dogokra? ja
simmering73
"Orbán újra bevetette legfőbb fegyverét, a migránsokól szóló hazugságot, hogy a magyarokat maga mellé állítsa az EU-val vívott harcában. Azt a látszatot szeretné kelteni, hogy a Magyarország által gyakorolt vétó mögött a magyar nép áll, nem az ő önkényuralmi rendszerének érdeke. Az EU a jogállamiság feltételéhez kötné az uniós pénzek kifizetését, amit Orbán és lengyel keresztényfasiszta tanítványai elutasítanak, és ezért megvétózzák az uniós költségvetés elfogadását. A jogállamiság az Európai Unió fundamentuma, amelyet Magyarország kormánya rendszer szinten és szisztematikusan, szándékosan megsért. Orbán azt akarja elhitetni a magyarokkal, hogy a jogállamiság a migránsok beengedésével azonos."
nepszava.us/orban-hazudik-a-jogallamisag-nem-azt-jelenti-hogy-migransokat-kell-beengedni/
Csizmás Kond
...és ki a lószart érdekel egy szarkupackupec véleménye ?...se hazája se nemzete se becsülete csak a pénzéért állnak néhányan mögé a vén trottynak...
Peller Anikó
@Csizmás Kond: Igazad van, aki csak a pénzéért állt be mögé az egy gané, köpönyegforgató szarkupac, pókhasú vén trotty. Lószarkupec. Kupac.

Becsület? Na az van itt bőven. Ja nem, az kicsület.

Viszont úgy látszik pont a lószart érdekelte.
Málna
Szegény mindent elkövet, hogy megérje Orbán bukását. Tudja, hogy nincs sok esélye.
Peller Anikó
@patkánybirka: Így van jól látod, nincs sok esélye, biztosan elbukik.
voltmárjobbis
@Shikari: 10:02 és mi van a cigány orbán alias mészáros lopásaival, akik kifosztják Mo.-t?
Peller Anikó
@voltmárjobbis: "@Eladott Ország: Orbán vagyona ingatlanokban, nem egy nagy összeg, 2000 000 000 000 forint adózás után, az annyimint 1 millió; köteg húszezres:
olkt.hu/orban-vagyona-1800-2000-milliard-forint-svajci-es-hongkongi-ill-offshore-bankszamlak/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR3lJq1G7YpzcMKFHxznQibBPnuHMhw9RihksZmosOIQPnQhKRh6US7a2ic

A mérszaros egy külön tészta, de az is le van adózva. Ja, az M1-en.
csipetke
@Csizmás Kond: tegnap 15:16 Ritkán adok neked igazat,talán még sose volt erre példa,de most beletrafáltál.
Valóban sokan álltak Soros mögé a pénze miatt,pl orbán,szájer, németh zsolt,schmittmaris,kövér lászló,dajcstompi,kovács zoltán,hogy az ismertebbeket említsem.Ez óriási hibája volt Sorosnak,hogy ezt a rabló-bandát taníttatta
csipetke
Az a sokzsáknyi pénz, a sokmilliárd eu-s pénznek a jórésze az orbáni haveroknál,pereputtynál,lőrincnél,a nemzeti töklámpás vejkónál,garancsinál stb,kötött ki.Amit ideömlesztettek az eu-ból,irgalmatlan nagy összegeket,a maffia-kormány győzte lenyúlni.Ha arra fordítják,amire a többi eu-s ország,akkor nem lennénk sereghajtók. Ki tudja?Már talán Bulgária is beelőzött bennünket
Aki Én
@Peller Anikó: ...és azóta sokat ,,fejlődött"
Sámannus
Ne adjon senki se ennek a rohadék bandának egy vasat sem.
Inkább helyezzék letétbe, a következő választás utánra, amit a fideszkádéenpékisgazdamemdéefmoslékkoalíció nélkül kell megtartani, ahová még nézőnek sem mehetnek be.
csipetke
@Csizmás Kond: 9:10 Olvasd el mégegyszer. Nem tanította,hanem taníttatta.
Sámannus
A piszkos fideszesek ellenzéki polgármesterekként devizaadósságba verték az önkormányzatokat amit a pohosék azóta elengedtek, ma pedig az ellenzéki önkormányzatokat szapulva döntik nyomorba a városokat és a falvakat.
Ilyen pocsék retkes gazembert még nem hordott a hátán a föld.
Csizmás Kond
@csipetke: ..megeszlek...csak mondjad hol kaphatlak el...:)...nem érdekel a politika...ugyértve érdekel csak nem befolyásol, viszont, véleményem az lesz...:)
verőce21
Az éjjel-nappal üveghangon mészároslőrincező lipsevikek egyszer körülnézhetnének az istenített Germániában, hogy ott milyen állpotban van pl. a kormányzati szereplők és az üzleti elit szétválasztása... és hogyan állnak korrupcióval...
voltmárjobbis
@verőce21: 23:19 Benned kipcsak vér folyik? "A kipcsakok (török: Kıpçak) török nép volt a középkorban, illetve a turkológiában a kipcsak egy összefoglaló név is, amely az altaji nyelvcsaládhoz tartozó köztörök nyelvek egyik népes ágát jelöli"
Tudod, orbánod mondta: A magyar kormányfő a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján beszélt arról, hogy sok magyarban kipcsak vér van.
Magyar vagy török vagy?
Dobó István akkor ki ellen harcolt?
verőce21
@voltmárjobbis: Dobó úgy tudom, a spanyolok ellen harcolt... Mohácsnál pedig azt hiszem, a franciák ellen harcoltak a magyarok...!
voltmárjobbis
@verőce21: tegnap 00:29 Nem tudtál értelmesen mit válaszolni nov 21. 23:21-re?
Megértelek, nem is lehet.
verőce21
@voltmárjobbis: Mende-mondákra alapoztál.

Én pedig jó válaszokat adtam, csak nem ismered a magyar történelmet...!
gina
Nagyon jól látja. egy elmebeteg szinjátéka,,
voltmárjobbis
@verőce21: ma 23:31
Megismételnéd a jó válaszaidat?
verőce21
@voltmárjobbis: Ugyan minek? Nem tudsz olvasni? Vagy haloványan látszik a monitorodon...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.