Már csak két ország aláírásai hiányoznak.

Hamarosan sikkerre juthat a Székely Nemzeti Tanács petíciója

Két országból még kellenek aláírások a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés sikeréért – mondta Pesty László az M1-nek. Hozzátette: a csütörtök esti adatok szerint Svédországból a szükséges szavazatok több mint 97 százaléka beérkezett; a Svédországot követő "befutó" az utóbbi napokban folytatott tárgyalásoknak köszönhetően Lettország lehet.

Forrás: 168 Óra

Kép: Pixabay

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Sokba fog ez fájni nekünk. Ezeknek az éhenkórász erdélyiejnek eddig se volt semmi elég. Most a sok is kevés lesz.
Hazai adózó---kasszához. Mehetsz befizetni, hogy nekik legyen még több, amit felvehetnek.
A semmiért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: "mert a magukat magyarnak képzelők is csak úgy ezer éve jöttünk ide!"
...ne túlozz Gyuri te nem ezer éve jöttél...te csak azt képzeled...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: te nagyon hülye vagy! =))
Ja és mocskos disznó is!
pécsi
1910-BEN az Erdélyben élők között még a magyarság volt többségben, az akkori vizsgálatok szerint az oláhok többsége analfabéta volt! A hegyekből leszívárgó bocskorosok fokozatosan szaporodtak és a magyar birtokosoknál dolgoztak. Ne felelejtsük el, hogy Erdélyt 3 nép alkotta, a magyar, a székely és a szász! Ez így volt deklarálva 500 évig!! Más nem volt! Kossuth apánk szeliden megengedte, hogy az oláhok románnak nevezzék magukat, cserébe legyilkolták a magyar honvédokat 48-ban, legnagyobb tettük Vasvári PÁL AGYONVERÉSE VOLT. A többit tudjuk, elárultak minket két világháborúban, megkapták a Júdás pénzt, ERDÉLYT , Mindenkinek kötelessége segíteni erdélyi testvéreinknek az önigazgatás elérésében. Aki magyar, velünk van!
Eladott Ország
@pécsi: tegnap, 18:56 Írod:"két világháborúban, megkapták a Júdás pénzt, ERDÉLYT". Akkor is olyam nagy tudású vezetőink voltak mint jelenleg. Mindenki hülye volt csak mi voltunk a helikopter. Mi már a két világháborúban is győztünk, Mohácson meg pláne, de Kancsal Mariska szerint a harmadik világháborút is megnyertük.
Jozefina
"őshonos nemzeti kisebbségek jogainak védelme" alatt próbálnak továbbra is szart kavarni Romániában. Remélem em jön össze neki, annak ellenére sem, hogy három honappal meghosszabbította a szavazást az EU. Ezt sem tartom korrektnek!!!
karma1
Azert vegre eldonthetnek, hogy mit akarnak? Akartak ok mar nemzetiseg lenni Magyarorszagon (akkor megkerdeztek toluk, akkor mondjanak valamit szekely nyelven - ami a magyarnak egy valtozata, de nem ter el elesen a magyar nyelvtol, tulajdonkeppen inkabb tajszolas - tehat NINCS olyan, mint pl. a magyarorszagi nemet vahu roman, vagy ruszin, szlovak vagy szloven nemzetisegnel, akik ugye a szomszed orszagok valamelyikenek a nyelven beszelnek. A szekelyek meg magyarul, de megis nemzetiseg akartak lenni - persze ezzel egyidoben meg az autonomiajukert is harcoltak. Akkor most mi van? Ha meg letre akarnak hozni egy uj orszagot Magyarorszag es Romania kozott, akkor tegyek, de teljesen mas alapokon, mint ahogy azt most teszik.
Persze, kell a kisebbsegeknek az onallosag, de ezt elsosorban nekik kene eldonteni, nekik kene tenni erte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.