Multisystem inflammatory syndrome in children (MIS-C) is a serious condition that appears to be linked to coronavirus disease 2019 (COVID-19). Most children who become infected with the COVID-19 virus have only a mild illness. But in children who go on to develop MIS-C, some organs and tissues — such as the heart, lungs, blood vessels, kidneys, digestive system, brain, skin or eyes — become severely inflamed. Signs and symptoms depend on which areas of the body are affected.

Forrás: mayoclinic.org
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
A gyerekek oltása minden valamire való szülő kötelessége, felelőssége. Baj esetén késő lesz már sírni.
Pálinkás Pál
természetesen ezt elfelejtette idetenni a cikk szemellenzős beküldője...
" Az Egyesült Államokban több fekete és latin-amerikai gyermeknél diagnosztizáltak MIS-C-t, mint más rasszokhoz és etnikai csoportokhoz tartozó gyermekeknél. "
a fordítás hevenyészettségéért elnézést...szóval , ezen "szimptoma " főleg a nigger, meg a meka gyerekekre jelent veszélyt, amiből hál istennek eléggé kevés van nálunk...ezzel csak arra akartam rámutatni, hogy division ugyanolyan vaskalapos mint a többi covid-náci...nem specifikusan oltatna, akit kell, hanem mindenkit...lehet benne van a vakcina bizniszben?? elvégre fideszes...
division
@Pálinkás Pál: Minden covid cikknél bizonyítanod kell mennyire sötét vagy? Kellett fél óra a google fordító használatához? Már nem csak nácizol, niggerezel is. El kell keserítselek, én nem kapok ezért semmit, nem úgy mint te, gondolom ahány névvel jössz annyival több a gázsid. Ennyire nem megy a PC szerelés meg az asszony boltja? A te fajtád is okozza majd a sok gyerek tragédiát, csak még ezt sem tudod felfogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.