A fertőzöttek száma szombat reggel 269,17 millió, a halálos áldozatoké pedig 5,29 millió a világon.

Nyolcezren haltak meg Covidban egyetlen nap alattFotó: MTI/Rosta Tibor

Pénteken még 268 549 864 fertőzöttet tartottak nyilván, míg a halálos áldozatok száma 5 287 534 volt. Ehhez képest szombatra 8 ezerrel nőtt meg a halálos áldozatok száma.

Az MTI jelentéséből kiderül, hogy a fertőzés 192 országban és régióban van jelen. Szakértők szerint a diagnosztizált esetek száma nem tükrözi pontosan a valóságot, mert az egyes országokban többé-kevésbé korlátozott a tesztek száma, és a nyilvántartás kritériumai is különböznek.

A hivatalos adatok szerint a SARS-CoV-2 vírus okozta Covid-19 nevű betegségnek az Egyesült Államokban van a legtöbb fertőzöttje, 49 833 439 ember. A halálos áldozatok száma 796 762.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Rosta Tibor

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...reggel 10:06...11 606 A ma éhenhaltak száma
ennek tükrében lehet riadozni a félelmetes világjárványon..ergo reggel fél tízig többen halnak éhen, mint a covidban egész nap.., persze az éhezés megoldása pénzbe kerülne, a covid hiszti meg horribilis profitot hoz..
www.worldometers.info/hu/
a link az élő számlálóra mutat..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@rokker33: Vagyis a gazdagok eltartása egyre többe kerül mert nem elég 1 jacht több kell a rohadékoknak, meg sok más haszontalan tárgy, ami szennyezi a Bolygót.
Pálinkás Pál
@rokker33: senki nem mondta hogy nincs covid..egy veszélyesebb flu, mint a spanyolnátha volt anno...de bedöntötték miatta a világot..ha nem az lenne a cél, egy korlátozás sem kellett volna...hiszen te magad írod...
" Most az idős krónikus betegek és a beteg gyenge emberek a célpontok,akik már haszontalanok a társadalomnak "
miattuk nem kellett volna korlátozni..ha valóban az ő " kivonásuk " lenne a cél..de a cél a birka, befolyásolható modern rabszolgaréteg kinevelése..
magyar1
@Pálinkás Pál: Ezek közül az alkohol a legtöbb mégsem tiltják be, sőt a leggazdagabbak kezében van a bor- és egyéb alkoholkészítése. Erre rászokni ugye könnyű de leszokni nehéz. Ezért van olyan sok alkohol és drogfüggő.
Pálinkás Pál
@magyar1: persze hogy nem tiltják be, hatalmas üzlet, mint a " kötelező " vakcina...
Namely
@Pálinkás Pál: "az éhezés megoldása pénzbe kerülne"
Tévedsz. Az éhezés megoldása a segélyprogramok azonnali felszámolása lenne, ami pénzt takarítana meg. De a többiben teljesen igazad van.

@rokker33: itt egy kommentben leírtam a lényeget:
propeller.hu/itthon/3744530-mok-felmeres-125-intenziven-kezelt-beteg-kozul-87?all#c3217033
14:51

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.