A Putyint fenyegető üzenete után újabb videóval állt elő az Anonymus: a hackercsoportot álarcos alakja azt üzeni az orosz népnek, hogy a háború befejezésének legbékésebb útja, ha eltávolítják az elnököt a hatalomból – írta meg a HVG a Guardian cikkére nyomán.

"Putyin feláldozza az orosz népet, el kell távolítani" – ismét üzent az Anonymous

A maszkos alak azt üzeni az oroszoknak, hogy

csapdába estetek a propaganda vasfüggönye mögött, a kormányotok ki akar zárni titeket a nemzetközi párbeszédből, mert félnek attól, hogy miket tudhatna meg a nép, ha hagynák neki.

A beszéd kitér arra is, hogy Putyin háborús bűnöket követ el Ukrajna lerohanásával, menekültkrízist okoz, rengeteg ember hal meg miatta.

A maszkos alak hozzáteszi, hogy az oroszok szörnyű helyzetbe kerültek, országuk teljes gazdasági összeomlását és a 3. világháború kitörését pedig csak úgy lehet elkerülni, ha ha felszólalnak a háború és Putyin ellen.

Putyin feláldozza az orosz népet. Ezen a ponton a legbékésebb út, amivel befejezhetnék ezt a konfliktust, az lenne, ha fellázadnának Putyin ellen, és eltávolítanák a hatalomból

– hangzik el a vieóban.

Forrás: HVG

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipás
Helyes a meglátás. Az orosz nép nagyon sokat veszített, fog veszíteni a háborúval. Akinek a kastélyában jégpálya van, valószínűleg lesz mit ennie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ezeken is elhatalmasodott a drog...nem putyin hanem zselatinszki...ő áldozza a népét és ahogy látom vele vagytok tehát kiderül hogy ukránok vagytok...
Yoda69
putyin hitler hasonmasa. hitler is siman bealdozta volna a nemet nepet, szerencsere sikerult leverni. outyinnak is ez lesz a sorsa.
ómió
@Horizont: Ha kusikálnál, bolsiék elmebetege, kezdd magadon! Kreténségednek ez is "túl magas"?
Pipás
@ómió: Buta vagy, mint a sötétség, te félkegyelmű/tükrös bolsi fajtakretén. :))
ómió
@Pipás: Ha félkegyelmű bolsi fajkretént látnál abból az idióta fajtából, majd akkor pillants a tükörbe, ha az Internacionálét harsogod a tetübolsi "tezsvíreiddel" együtt! Az lesz az! És akkor még az elmebeteg tetves bolsiságodat se fog kelleni másokra hazudni próbálnod!
ómió
@Horizont: Még mindig nincs annyi eszed, bolsiék elmebetege, hogy ha kusikálnál, kezdd magadon!? Sürgesd meg az agydonorodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.