A szlovák védelmi miniszter, Jaroslav Naď a New York Timesnak nyilatkozva, Hitlerrel egyenlőnek nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt – írja a Telex.hu.

Hitlerrel egyenlőnek nevezte Putyint a szlovák védelmi miniszter
Fotó: Mikhail Klimentyev / Sputnik / AFP

Naď alapjaiban megváltozott világról beszélt az orosz-ukrán háború kirobbanásával, emlékeztetve, hogy korábban biztosan nem fordulhatott volna elő olyan, hogy ingyen küldjenek fegyvereket keletre, köztük a régi, de még mindig hatásos S-300-as légvédelmi rendszert.

Erről beszélve fake newsnak nevezte az orosz közlést,

miszerint a friss szlovák szállítmányt egyből el is pusztították volna, Naď szerint csak a saját pilótáikat akarják megnyugtatni ezzel.

Forrás: Telex

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Jaroslav Naď-nak igaza volt. Putyin egy háborús bűnös tömeggyilkos.
Emmersson71
"Hitlerrel egyenlőnek nevezte Putyint a szlovák védelmi miniszter"

Mekkorát téved! Hiszen Hitler sokkal jobb, mert már elpusztult!
Németh István
A hasonlót, a hasonlóval! mondja a mondás! Ám a hitler öcsi, hódító benjamin volt! A Putyin bátyó meg honvédő gondoskodással eljáró, előre látó ÁLLAMFÉRFI, nem egy a Sztálin módjára a moslék aljas árulókkal teletűzdelt un. szomszéd államban is (abban az időben a lengyelek) bízó, jóhiszemű kommunista diktátor!! Átlát a helyzeten, tisztán érzékeli, hogy az ukrán jelenlegi grémium ugyan azt csinálja amit a Magyarországon a gyurcsányék csináltak >> kiárusítja az országot a maguk kiváltságai biztosítása érdekében! IGAZ okosabban csinálják, megfelelően, bocsánat megfelelőbben előkészítve polgárháborút kirobbantva próbálnak telj-hatalomhoz jutni a világi nagyhatalmak megtévesztésével! Ebben óriási segítőtárs az usa-Eu vezetés a soros figura tüsténkedésével! Na most azért azt látni kell, hogy a sorosféle bank oligarchia is erős támogatója az ukrán aljadékoknak! Valójában az is megfogalmazható, hogy az usa-soros támogatással létrejött egy "európaúniós" soviniszta elfajzott szelleműség! Lehet ezen elmélkedni! a lényeg Putyin -bátyónak nagyon igaza van!!!
justhpeter
Jaroslav Naď-nak igaza volt. Putyin egy háborús bűnös tömeggyilkos.
ómió
Nafene! Putyin is "járt már nálatok", vagy csak rosszat álmodtál!?
evacica
@justhpeter: Egy tömeg gyilkos háborús bűnös diktátor! Orbán meg kebel barátja! Hasonló a hasonlónak örül!Putyinnak csak g baja van, hogy még él!
simmering73
A két agresszor. Mindkettő nagy birodalmat álmodott. Az egyiknek már beletört a foga, a másiknak most fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.