Bár azt nem tudjuk, a brit miniszterelnök tervezett-e mostanában odautazni.

Boris Johnsont kitiltották Oroszországból, mert túlságosan ellenségesMatt Dunham / POOL / AFP

Moszkva azt állítja, Boris Johnson brit miniszterelnök túlságosan „ellenséges” Oroszországgal szemben az Ukrajnával fennálló konfliktus kapcsán. Ezért úgy döntöttek hogy őt, és még tizenhárom brit politikust kitiltanak az országból – adta hírül a BBC. Korábban, még márciusban, hasonlóképpen cselekedtek Joe Bidennel is.

Johnson mellett a kitiltott személyek között van Liz Truss külügyminiszter, Ben Wallace védelmi miniszter és Dominic Raab külügyminiszter is.

Moszkva a közleményében arra is kitért, hogy Londonban féktelen információs és politikai kampányt folytatnak Oroszországgal szemben, amellyel az a céljuk, az országot teljesen elzárják a külvilágtól. Ezzel pedig nehéz helyzetbe hozzák az ország lakóit és a gazdaságot is. Hozzátették: a listát hamarosan további nevekkel bővítik majd. 

Forrás: BBC

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Ennyire futotta? Arra miert nem valaszolsz, miert nem megy Putyin SEHOVA külföldre? Nem tiltottak ki, de ha menne, azonnal letartoztatnak es Milosevics, Karadcsics, meg hasonlok sorsara jutna... Ukrajnaba pedig ÖNKENTESEK mentek több tucat orszagbol, a V4 minedegyike -MO kivetelevel!- fegyvert is szallit, az oroszok oldalan pedig csecsen muszlimok es Wagner-zsoldosok ölnek, fosztogatnak...
ómió
@teuton: Nálatok, efftársaknál, akkor szoktak külföldet járni az állami vezetők, ha az országuk éppen háborúban áll!? "Sajátos"! Amúgy meg az állami vezetőket mindenhol diplomáciai mentesség védi. Pláne, ha az országuk el sem ismeri Hága joghatóságát - hogy a bolsevik típusú "ráolvasásokat" már ne is említsük! Ti meg - látom - mindössze pofajáratásban vagytok ÖNKÉNTESEK, ha már a maradék országunkat nem vagytok képesek háborús szituációba rángatni! Miért nem vonultok Maki efftársatokkal kart karba öltve "harcolni az ukrán tezsvíreitekért"? "Maszekban"! "Hálából 56-ért" ez lenne az efftársi minimum! Nem? Az azovi náci "tezsvíreiteknek" nagyon kéne már az "erősítés"! Meg még a "fegyver" is! Hadd dőljön totál romokba egész Ukrajna! Hisz' ez az "efftársi haladás" maga!
nezelodo
@durbincs: Na durbi, megittad a locsoló kölnit? Ütős, mi? Ennyire hasonlítani akarsz a ruszki putyini értelmiséghez?Ne erőlködj, alul múlod őket!!
Remélem tanulmányozod a Hitler névsorát, amelyben a kivégzendő brit politikusokat sorolta fel, ha elfoglalják a szigetországot... Hiába, a föstö zseni nem tartozott az Európát átszövő uralkodóház tagjai közé... Hát Putyin sem abba a fészekaljába tartozik.
Gondolom, drukkolsz, hogy a novicsok fiolák elérjenek az ánglius politikusokhoz, hogy megkóstolhassák Putyin nácitlanító menüjét!
teuton
@ómió: Idiota efftars! Olvasni mikor tanulsz meg? Haborus bünösöknek nincs mentelmi joguk! Hallottal mar Karadcsicsrol meg Milosevicsröl? Hol vegeztek? Pedig ki sem tettek a labukat külföldre! Hogy egy haborus bünös elismeri-e a Hagai Birosagot, az meg aztan vegkepp erdektelen, a nacik sem akartak elismerni a nünrnbergi birosagot, megis akasztofan vegeztek... Persze mit allok en le tenyekel vitatkozni egy analfabeta idiota fajkreten efftarssal...
teuton
@ómió: Egyebkent pedig tegyünk csak egy probat, O1G hivja meg Putyint es Lavrovot Budapestre! Szerinted mi lenne a vege? Mindkettö ki sem teszi a labat EUs orszagba a következö 100 evben mert börtönben rohad meg!
ómió
@teuton: Idióta efftársat láttál a tükörben!? Abból az olvasni nem tudó fajkretén bolsi fajtából!? Akkor, ne rám hazudd, hanem ismerj magadra, bolsiék elmebetege! Vagy már annyi eszed se maradt? Pech! Háborús bűnösnek "kikiáltani" valakit meg manapság olyan bíróság illetékes (már nem 1945-ben vagyunk, erről is "lemaradtál"?), akit a felek illetékességileg elismertek! A ti bolsi "ráolvasásotok" itt nem "játszik"! 45-ben "a győztes mindent visz" alapon a "bíróság", elismertségtől függetlenül azt tett, ami kénye-kedve szerinti volt, mert pl. Sztálin efftársatok a kezdetén még Hitlerrel együtt taposta le Lengyelországot, de, mintha felelősségre vonására sosem került volna sor! De hazudd meg nekünk, ha mégse így lett volna! Manapság meg amerikai elnökök sora követett el agressziót más országokkal szemben, de, bolsiék zakkantja, mintha egyik se lenne háborús bűnös! Ugyan, hazudd már meg nekünk az ellenkezőjét! Ami meg a győztes kilétét illeti, bolsiék zakkantja, nagy tétben ne fogadj, hogy az majd Ukrajna lesz! És tényleg ilyen előrehaladott az agysorvadásod, hogy egy atom szuperhatalom elnökét, aki magánál hordja az atomrakéták indító "táskáját", csak úgy "elkapnak" és önkényesen holmi, általa el nem ismert "bíróság" elé rángatják? Kérj magadnak valami olyan terápiát, ami gyógyítja is az elmebajodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.