Azt szokták mondani, hogy én mindig rendszerellenes voltam. Ez igaz. Most is a rendszer ellen vagyok, csak éppen az ellen a liberális rendszer ellen, ami az egész kontinenst érthetetlen irányokba viszi el. Mintha a hülyék irányítanák Európát. Szerencsére nekünk van egy kormányunk, van egy Orbán Viktorunk, aki ezt kézben tudja valahogy tartani. Gondolom, iszonyú kínszenvedés, amit csinál, de eddig jól csinálja – húzta alá Nagy Feró. Az énekes, dalszerző arról is beszélt a villáminterjúban, hogy az ő példája nem egyedüli, Magyarországon az emberek ma is rendszerellenesek: csak ugyanúgy a liberális rendszerek ellen lépnek fel, amelyek mindig valami ökörséget csinálnak vagy át akarják nevelni őket. Ebből pedig nem kérnek – szögezte le. Nagy Feró végül arra is kitért, hogy nagyon nehéz ma az embereknek utat mutatni, ezért csinálni kell a dolgokat, őszintén, becsületesen, ahogy eddig is csináltuk. Így ennek a rendszernek a hívei leszünk. És ettől, talán sikerül azt a rendszert...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ez a csótány valóban teljesen megváltozott. mostmár nem a nemzet csótánya, hanem galandférge. be vette magát az emésztőrendszerbe és ott élősködik mint az eltartói. Még dicséretre is vágyik, mert csak a mocskolódáshoz ért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Dr. Proktor: @nemkati: @balos: @namihami: @Qqberci: @justhpeter: Megvadult a forint, egy hónapja nem volt ilyen erős ?
Dr. Proktor
Őszintén, becsületesen kell lopni és korrumpálni...
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Maguk már nevet adnak a csilléknek is ? Mert töcskölésközbe ? + má bezézgetik ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Maguk már nevet adnak a csilléknek is ? Mert töcskölésközbe ? + má bezézgetik ? igaz ez @lampa laz: @icegygenabro: @sgl: @csak húgy...: @Horizont: @kereső: @Nyírfa: @Yoda69: @Eladott Ország: @Gauntlet: @karma1: @justhpeter: @Qqberci: @balos: @Istenakinincsen: @Néro2: @simmering73: @telegdilaci: ?
durbincs
@Istenakinincsen: @Istenakinincsen: ha maga ekkora buta ? mért ide böfög ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.