Azt szokták mondani, hogy én mindig rendszerellenes voltam. Ez igaz. Most is a rendszer ellen vagyok, csak éppen az ellen a liberális rendszer ellen, ami az egész kontinenst érthetetlen irányokba viszi el. Mintha a hülyék irányítanák Európát. Szerencsére nekünk van egy kormányunk, van egy Orbán Viktorunk, aki ezt kézben tudja valahogy tartani. Gondolom, iszonyú kínszenvedés, amit csinál, de eddig jól csinálja – húzta alá Nagy Feró. Az énekes, dalszerző arról is beszélt a villáminterjúban, hogy az ő példája nem egyedüli, Magyarországon az emberek ma is rendszerellenesek: csak ugyanúgy a liberális rendszerek ellen lépnek fel, amelyek mindig valami ökörséget csinálnak vagy át akarják nevelni őket. Ebből pedig nem kérnek – szögezte le. Nagy Feró végül arra is kitért, hogy nagyon nehéz ma az embereknek utat mutatni, ezért csinálni kell a dolgokat, őszintén, becsületesen, ahogy eddig is csináltuk. Így ennek a rendszernek a hívei leszünk. És ettől, talán sikerül azt a rendszert...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ez a csótány valóban teljesen megváltozott. mostmár nem a nemzet csótánya, hanem galandférge. be vette magát az emésztőrendszerbe és ott élősködik mint az eltartói. Még dicséretre is vágyik, mert csak a mocskolódáshoz ért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Na megszólal egy csótány seggnyaló , ez beszél hülyékről pedig a legnagyobb mocskos hülye ö maga !!
gina
@durbincs: Te elmebeteg barom, irogass a Mamádnak, itt éled ki magad te kis meleg állat??? sajnállak ugyan az ilyen 1 Bites idiótával nem kell foglalkozni, nyúlj magadhoz,,,ez tudom felizgat azért vagy itt hahahhahahahh
teuton
Fero, NEM!!! Csak a hülyek hülyezik a normalisakat! Vagyis te Europat... A bolha köhöghet, a kutya ugathat, de a karavan halad...
VASTAGBŐR
Fecó neked mindegy, hogy miről beszélsz. Sosem lényeges sem Neked, sem másoknak ..
Sámannus
Ez a csótány valóban teljesen megváltozott. mostmár nem a nemzet csótánya, hanem galandférge. be vette magát az emésztőrendszerbe és ott élősködik mint az eltartói. Még dicséretre is vágyik, mert csak a mocskolódáshoz ért.
VASTAGBŐR
@durbincs: június 30., 21:06 ...

ezt a hozzászólásod nem értem. ... de mivel a hal fejét szokták levágni mert kib***ott büdös,
ezért maradhathatott az avatarod egy ki**ott mosatlan fejnélküli halfarok kb .. remélem azért te az én hozzászólásom megérted. Esetleg metélt halfarok vagy ? mint a haverod ?

Itt hagyok azért korábbi képet a haverodról ... oszt verdki magad rá te kis blankolt halfarok.

Úgy irkálsz kb mint egy szellemileg sérült fogyatékos kisgyerek ezért most nem is reagálom túl ezt a dolgot ... ugye megismered haverod a feszülősben a képen ..?? Oda vagy téve mellé ... élvezd ... files.fm/u/z42qukx92
VASTAGBŐR
@durbincs: olvasd vissza magad ... te szerencsétlen .. még a személyeskedés sem megy neked ... ránts aztán egyet ereszes jozsonra is meg exmszmp-s kdnp-be emigrált fraki vezető szerelmedre kb miután végeztél .. alfahir.hu/2021/11/30/katolikus_egyhaz_harrach_peter_homoszexualitas_kdnp_allambiztonsagi_mult_ugynok
VASTAGBŐR
@durbincs: ugyhogy most megszerezted az első rosszpontodat ...
percsi
"Gondolom, iszonyú kínszenvedés, amit csinál, de eddig jól csinálja – húzta alá Nagy Feró."
Egy dolog, amit jól csinál, a hülyéket és haszonlesőket maga köré állította, így mindent letud nyúlni. De úgy hallottam, nagyon szorul a hurok, nem sok ideje van hátra. Fog ő még visítani, a többiekkel együtt.
Ez a vadbarom fero a reklámokért sok ellenséget szerzett magának. Lehülyézi az EU-t, a legszegényebb, legkorruptabb ország ripacsa.
Gauntlet
bezzeg ez a fasiszta rendszer NEM akar átnevelni. Mert nincs hozzá média, csak 95 százalékos a lefedettség.
Van ugyan Hócipő de azt meg nem olvassa senki.
kereső
"Nagy Feró végül arra is kitért, hogy nagyon nehéz ma az embereknek utat mutatni, ezért csinálni kell a dolgokat, őszintén, becsületesen, ahogy eddig is csináltuk. Így ennek a rendszernek a hívei leszünk. És ettől, talán sikerül azt a rendszert..."
-

"fura" fogalma van az őszinteségról, és tisztességről.Ez jellemző a fideSS támogatóira.??!!
Jozefina
Feró te meg a orbán bohóca vagy és a magyarok szégyene!!!??
VASTAGBŐR
@durbincs: Rendben, látom Te tényleg szellemileg sérült egyén vagy ... úgy néz ki még a Tóth Gabinak is hamarabb lessz nálad érettségije .. Ő még menthető lol
Dr. Proktor
Őszintén, becsületesen kell lopni és korrumpálni...
icegygenabro
@durbincs: van lerohadt farkú? Rám cuppantál?
germicid
őszintén,becsületesen...dobok 1hátast...remélem felébredek már,mert rossz álom..ááá
Alfa
ezt az országot biztos hogy zakkantak irányitják, de a nemzet csótánya sem ép elméjű
Qqberci
"agyon nehéz ma az embereknek utat mutatni" a delirium kredencből...
NKF
Egy rohadt korrupt tetű banda akarja megmondani,hogy mi jó Európának!
szegfue
@Qqberci: Ugy tünik, hogy nincs elég mocskolódó téma, igy került ujra elő egy jun.30-i cikk a "kollégától".
Aki Én
Hülyék IS irányítják. Hiszen eu-s tagállam vagyunk.
@NKF: igen. orbán állandóan dirigálni akar.
VASTAGBŐR
@durbincs: Maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
Te túloltott szellemileg sérült fasszopkodó nyomorék !
balos
@durbincs: Jó pénzért Anyádat is feldolgoznád a fasirtba!Persze megértelek,hiszen így érzed magad durbincsnak!A nagygeci feróval,meg közösülj az ereszen,ott legalább magas poszton buzulhatsz!
gina
@durbincs lyen elmebeteg cikkeket tölt fel egy román skizofrén, tudod takarodj vissza ahonnan j9ttél te beteg állat !! ne provoálj putris@durbincs:
gina
@durbincs: Jaj unatkozol buzi senki, irogass még senki sem vesz komolyan beteg alkesz
amortizáltok
szarva közt a tőgyét na feró törlesztesz tán a Kossuth dijból már nem sokáig nyalhatod házon kivül lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.