A főpolgármester ezzel indokolta a szolgálati autó használatát. A gerincsérve miatt nem tud most biciklizni a főpolgármester Bohár Dániel ezt követően arra volt kíváncsi, hogy Karácsony „a saját életében hogy kezdte a spórolást. Már nem sofőrrel közlekedik, hanem újra biciklizik vagy az csak a fotók kedvéért szokott elkészülni” – folytatta. Erre a főpolgármester azt a választ adta, hogy „sajnos gerincsérvem van. Nem tudok most biciklizni sajnos.” „25 fokon is lehet élni” Arra a kérdésre pedig, hogy „mennyire követi a brüsszeli ajánlásokat”, azt válaszolta, hogy „amennyiben azok Magyarország és Budapest érdekeit szolgálják, bárkinek az ajánlását követem.” Majd ezzel kapcsolatban Karácsony Gergely kijelentette, hogy szerinte

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@KisTehen: Inkább a sok térdepléses oboa ? Gyurca előtt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
szegény április 3-án megerőltette a gerincét
KisTehen
pedig hogy mondta gyurcsány, hogy tessék edzeni azt a gerincet, szükség lesz rá
durbincs
@drrotf: @balos: mert maguk a két vén 50Iq-s Csilletöcskölő hülye a lenti bányából ? @amortizáltok: maga+ szimplán ?
durbincs
@Horizont: Mert maga csak Ótvar ? mint az 50IQ-s @m73: @justhpeter: @Clavigo: @balos: @szép új világ: @fideszes gyökér: @Peller Anikó: @drrotf: @namihami: @m73: ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Maguk már nevet adnak a csilléknek is ? Mert töcskölésközbe ? + má bezézgetik ? igaz ez @lampa laz: @icegygenabro: @sgl: @csak húgy...: @Horizont: @kereső: @Nyírfa: @Yoda69: @Eladott Ország: @Gauntlet: @karma1: @justhpeter: @Qqberci: @balos: @Istenakinincsen: @Néro2: @simmering73: @telegdilaci: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.