Titkos bunkert építenek az Európai Unió vezetőinek üléseihez Brüsszelben, hogy a politikusok biztonságban tanácskozhassanak, anélkül, hogy például orosz ügynökök lehallgatnák őket – tudta meg az EUobserver internetes oldal uniós dokumentumokból. A terem száz férőhelyes lesz, összesen 34 vezető politikusnak alakítanak ki helyet, és rajtuk kívül az ő segítőik, a protokoll- és a technikai, valamint a kiszolgáló személyzet léphet csak be. A 34 vezető politikusi szék már az EU bővítésének szól, hiszen egyelőre 27 hely is elég lenne, ám az unió várhatóan újabb tagországokkal bővül majd a következő években. Az egyik legnagyobb esélyes erre például a jelenleg háborúban álló Ukrajna.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Nekem mondod? Itthon is újra a hazaáruló, tolvaj bolsevisták vannak hatalmon.
Jó kis cikk? Ezzel akarod kompenzálni a 410 forintos eurót, te félkegyelmű?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
látom a fidesz hülék ismét frankón beetetve! :)
nemkati
Az orosz kémektől nem védi meg őket a bunker. Elég ha csak 0rbán ott van, az oroszok már mindenről tudni fognak.
kisfalud
Lehet, hogy ezek a rettegő EU-s urak és hölgyek tanulmányúton voltak Hatvanpusztán, és kopírozták azt? Pedig a kápolnáról és a könyvtárról nem írnak, lehet, hogy irigylik, hogy az öreg komcsi Orbán, műveltebb és vallásosabb mint ők?
Aki Én
@KisTehen: 13:19 Akkor ez olyan, mint egy hazai ,,sajtótájékoztató"?
Aki Én
@KisTehen: ...és, hogy értsd (nem fogod), nem a saját népüktől fosnak, mint a gazdád, aki nemzeti ünnepen is körbekordonoztatja magát, hanem:

,, A beruházásra azért is szükség van, mert Brüsszelben áprilisban két orosz kémet is lefüleltek, és kiutasították őket, illetve az elmúlt években Kína és Izrael is belekeveredett már uniós lehallgatási botrányokba. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.