A honlapján csütörtökön közzétett közlemény szerint a szankciócsomag “alapot teremt az uniós jogszabályokba az orosz olaj harmadik országok számára történő tengeri szállításával kapcsolatos árplafon bevezetéséhez, valamint a nyersolaj és kőolajtermékek harmadik országokba irányuló tengeri szállításának további korlátozásához”. A blokk emellett kiterjeszti az Oroszországból származó vagy onnan exportált acéltermékekre vonatkozó behozatali tilalmat. További korlátozásokat vezetnek be a fapép és a papír, a cigaretta, a műanyagok és a kozmetikumok, valamint az ékszeriparban használt elemek, például a kövek és a nemesfémek behozatalára is. A légiközlekedési ágazat további korlátozásokkal szembesül az áruk értékesítésére, szállítására, illetve exportjára vonatkozóan. Emellett a szankciók több személyt is célba vesznek, többek között az orosz védelmi minisztériumban. Emellett megtiltják, hogy uniós állampolgárok bizonyos orosz állami tulajdonú szervezetek, szervezetek vagy...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
És a magyar kormány is megszavazta, pedig a Nemzeti Konzultáció kérdéseire, ami erre is vonatkozik, nem kaptak még a zemberektől választ! Igaz nem az első eset ez, hogy a kormány által már eldöntött ügyben megkérdezik a polgárokat. Na ennyit számít Orbánnak a polgárok véleménye, és még hülyíteni is lehet őket, azzal, hogy ők döntenek!!!
nezelodo
@durbincs: Le vagy maradva büdös halfarok, a gazdád ezt a megszorító csomagot is megszavaztatta a brüsszeli száműzöttjeivel, itthon meg veri a nyálát ellene, és milliárdokat költ a nemzethy konzultációra, hogy a birkák örüljenek, hogy eldönthetik annak az ellenkezőjét, amit a maffiafőnök már megszavazott, hogy kinyíljanak a pénzcsapok. Még mindig nem értik, mi az a pávatánc. Igaz most nem rikácsolja odakint, hogy botot dug az EU-s bicikli küllői közé.
nezelodo
@durbincs: Ne keseregj, hogy messze mögém szorultál a sorban, mert nem tudtad miért állnak ott annyian, hát így jártál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.