Minden háború embertelen, Putyin háborúja viszont amit Ukrajnában vív azért különösen az, mert egy 77 éves békeciklust rúg fel a semmiért, egy diktátor álmáért, és ezzel veszélyezteti az egész Föld biztonságát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egy hatalom mániás diktátor civilek százait, nőket, gyerekeket ,gyilkolta meg katonáival. Városokat rombolltat porig rakétákkal. Mivel békedíj járna érte sokak szerint, aki filmen látták háborút, és lelkes orosz barátok!
Peller Anikó
Pontosan, egy elaggott szenilis mániás vénember belelovagolta magát, hogy oroszország lyól tejesít minta nálunk a dettó és ő márpedig birodalmat épít. Vérrel, hazugsággal, csalással és harácsolással ahogy szoktuk. Csak őt + elvakítják a rakétái, mert elpusztítom a Földet ha nem engednek be Ukrajnába akik ott laknak az ukik és mindent leradírozok a H bombáimmal mert itthon úgyis minden szar és már útálnak is rendesen a fiatalok akiket összefogdosok katonának. A 80+ osok persze tapsikolnak, mert gondolják nekik nem kell menni.

De ők majd otthon döglenek meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.