Ukrajna még nem indíthat ellentámadást súlyos fegyverhiány miatt – mondta Volodimir Zelenszkij a Yomiuri japán lapnak adott interjújában. "Még nem tudjuk elkezdeni. Bátor katonáinkat nem "Még nem tudjuk elkezdeni. Bátor katonáinkat nem küldhetjük a frontvonalra tankok, tüzérség és HIMARS nélkül" - mondta. Zelenszkij azt is megjegyezte, hogy Ukrajna most fegyverátadásra vár partnereitől, és "kedvezőtlennek" nevezte az ország keleti részén kialakult helyzetet. Az államfő a köztársaság fegyverellátását kommentálva hangsúlyozta: "ha van politikai akarat, akkor lesz mód a támogatásra", de Kijev "fegyveres konfliktusban van, és nem tud várni".

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Ideje lenne már ha inkább tárgyalásokat kezdeményeznének! Rengeteg ember hal meg és válik nincstelenné! Nem nézi semmibe azokat akiket vágóhídra küld egyeztetés és béke helyett? Kinek hoz hasznot ez a rengeteg áldozat mert, hogy valaki tömi a zsebét az biztos!
Csizmás Kond
..vagyis a más pöcsével akarja a csalánt verni ?...ki kérte arra hogy szembe ugorjon egy olyan ellenféllel akiről visszapattan ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: dobó istvánt,zrinyi miklóst ...stb. magyar hösöket ki kérte arra, te buta féreg?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.