A magyar gazdaság szuverenitásának megőrzése, az önellátás erősítése kulcskérdéssé vált a jelenlegi veszélyes időkben – hangsúlyozta a pénzügyminiszter a Fejér

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Amíg ti regnáltok Misi, addig marad a veszélyes idő. Ti vagytok Magyarország rákfenéje.
kereső
Mihály nálatok a "szuvereniás" szó is elveszítette eredeti jelentését- gazdaságilag , és poltikailag is. Nem mást jelent immár, mint az ország teljes függését gazdaságilag kinától- a hitelek által, politikailag meg putyintól.
Te is megismételhetnéd amit orbán mondott egykoron: "Ne azt nézzék amit mondok, csak azt nézzék amit csinálok".
Te mihály, mára teljesen elveszitetted a gerincedet, és szakmai tisztességedet. Majd egyszer, ott a pulpitus előtt, az ország tárgyalótermében, tedd fel a kérdést- megérte???
kakukkmadár
Lehet, hogy Karcagon mást jelent a szuverenitás? Amerikai rakéták, svéd repülők, török páncélosok, német tankok, német- japán autógyárak, kínai akku megaüzemek, lesötétített üvegű buszokban utaztatott kínai és filippínó "vendégmunkás" hegyek, seggnyalás töröknek, orosznak, kínainak! Ezek itt Pesten nem a szuverenitás szó szinonímái, papagáj Mihály!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.