A miniszterelnök szerint „sürgős” ügyekről van szó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hamarosan védelmipénzt fog követelni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Zsarolás a problémák megoldása helyett! Szégyen kis hazánkra nézve!
csak úgy....
brüsszelben már úgy kezelik az 0rbáni leveleket,mint az ellenzéki magyarok a nemzetes konzultációt,- bekukázzák..
Aki Én
Hamarosan védelmipénzt fog követelni.
csak úgy....
@Aki Én: azt erdogán is kapja,mégis hemzsegnek a migránsok..
Nyírfa
Még mielőtt feltenném azt a kérdést az EU, feltehetően beszámítható vezetőinek, hogy meddig tűrik ezt a diliflepnis levelezőtagozatost, magunkhoz fordulok: magyarok, ti tényleg csak az európai polgárok pénzére vagytok kihegyezve? És soha, semmitől nem szégyellitek el magatokat?
Mert, ha csak a markotokat tartjátok az egyébként agyonköpködött EU felé, akkor nincs helyetek ebben a közösségben, nincs helyetek Európában. Tessék gondolkodni, mert olyan dolgok vannak készülőben, amelyekkel megírjátok a saját halálos ítéleteteket.
csak úgy....
@Nyírfa: sajnos az eu. megalakulásánál nem számítottak a magyar nindzsára, - nincs törvény,nincs lehetöség,ill. alig ,hogy kordába tudják tartani a dühöngö,döjfös,dagit.
Nyírfa
@csak úgy...: 11.59

Hát, igen. Horn Gyula közmegbecsülésnek örvendett, Soros pedig elszámította magát a maguk szemétdombján kukorékoló kollégistákkal. Antall úriembert akart játszani, a politikához , gazdasághoz nem értett, a szocialisták a rendszerváltás óta keresik, és nem találják a helyüket, maradt a nindzsaként vicsorgó, kipcsak-türk jelmezes felcsúti kisember, aki nagyon-nagyon nagy emberré akart válni.
Menőmanó
Én is azonnali lépést követelek az uniótól ez ellen a haza -és Európa áruló mocskos zsaroló tolvaj náci geci ellen.
balos
@Menőmanó: Sajnos a politikus nem ellensége a másik politikusnak!Láthatod,hogy Már 30 éve azon ügyködik,hogy valami módon Megmutathassa,hogy a trónra ülve is tud leszarni mindenkit,de aki segíti annak tövig képes benyalni,mint a csicskái!
csak úgy....
@Nyírfa: a múltban elkövetett nagy hibákhoz gyurcsány is szorosan hozzátartozik!
- ugye ö horn hibája volt, ha jól emlékszem...
Nyírfa
@csak úgy...: 12.49

Abban, hogy ott vagyunk, ahol, mind - majdnem mindannyian -hibásak vagyunk, ki így, ki úgy.
csak úgy....
@Nyírfa: mosom kezeimet, utoljára magyarországon 20-21 évesen szavaztam (arra az egy lehetöségre ;) )
Peller Anikó
@csak úgy...: Ejh, most muszáj volt gyurcsányoznod egyet? Mi volt a gyurcsány bűne, azon kívül, hogy balfék? Biztos, hogy érted a gyurcsány problémát?

Akármekkora balfasz (elkövetett néhány hülyeséget), de hogy állíthatod szembe a mostani viszonyokkal? A nyilvánvalóan szándékos aljasságok miriádjaival ??
csak úgy....
@Peller Anikó: nem szemben állítom, öt mint a jelen (egyik) okozóját említem !
percsi
Mi lesz vele, ha választások előtt nem lesz krumplira való?
Nincs krumpli, nincs X! győzike sem megy többet fradi meccsre!
Nyírfa
@utánam a vízözön: 14.54

Ezért a humorért, jelképesen ugyan, de a világ végére is elmegyek. :)
Nyírfa
@csak úgy...: 13.06

Oké, te igazoltan kimaradsz.:)
csak úgy....
@CsipkeRózsa: még kér a nindzsa ,most adjatok neki!
vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nindzsa
ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad? :)
Nyírfa
@csak úgy...: 16.37

Ugyan, semmiség. :)
csak úgy....
@Nyírfa: ami önnek semmiség az nekem egy vagyon! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 17.07

Hát, igen, az éremnek három oldala van. :)
csak úgy....
@Nyírfa: ...de csak addíg, míg nem kerül 0rbáni vagy gyurcsányi kezekbe! - amiktöl óva intelek!
Nyírfa
@csak úgy...: 17.15

Nem bírod ki, hogy ne Gyurcsányozz. Annyi belátás azért lehetne benned, hogy nem említed Orbánnal egy lapon, ugyanis minőségében ég és föld a két ember. Hogy tovább ragozzam, az egyik ember, a másik egy szörnyeteg. Ennyi.
csak úgy....
@Nyírfa: a nök így vannak a pasikkal? pld. vacsit viktor vette le a lábáról...
téged nem taszít ez a holtomiglan-holtodiglan, szavazók és politikusok közötti viszony?
gyurcsány csak egy jó és elrettentö példa...
Nyírfa
@csak úgy...: 18.58

Bocs', már rutinból lájkoltalak, pedig nem érdemled, ugyanis , amit írtál, az a logikai bukfenc iskolapéldája. Nem magyarázom, miért, vagy olyan értelmes, hogy magadtól is tudod. A Gyurcsányfóbiádat pedig innen kezdve a magányügyednek tekintem, nem vitatéma.
csak úgy....
@Nyírfa: ha csak a rendszerváltás elötti gyurcsány és 0rbán anyagi helyzetét veszed figyelembe és veted össze a mai anyagi helyzetükkel, akkor rájössz, hogy ti iszonyatosan át lettetek baxxarintva! - a két csóró vándor deák megetetett benneteket,- közben híztak mint a rosseb!
csak úgy....
@Nyírfa: míg te gyurcsány fóbiát emlegetsz velem kapcsolatban, ne csodálkozz, hogy a fidesz oldalról 0rbán fóbiával vádolnak! - pedíg mi nem azért vagyunk,hogy megvédjük a politikusainkat , ezt már végre minden magyarnak értenie kellene! - különben...?
csak úgy....
@Nyírfa: én nem bántani akarlak, én csak azt szeretném,hogy végre a normális emberek ne a kiszemelt ,szeretett pártjaik szemszögéböl nézzenek végre erre a kurva világra!
www.youtube.com/watch?v=9oTjWd4dylM - különben ez vár ránk...
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 22.15

Tessék szépen levenni a szemellenzőt. Itt többünknek nincsenek kiszemelt pártjaink, csupán mérlegelünk, hogy a felhozatalból a lehető legjobbat válasszuk ki. Hangsúlyozom: a felhozatalból.
Én szívem szerint a kutyákra szavaznék, ezt is publikáltam már számtalanszor, és azt is leírtam, hogy szakértői kormányban gondolkodom, gondolkodnék, pontosabban, ha lenne rá kilátás, amit üdvözölnék. Hogy még szavazni járok egyáltalán, annak egyetlen oka van: megakadályozni, de legalább gáncsot vetni az orbáni túlhatalomnak.
Hogy Dobrevet alkalmasnak találom miniszterelnöknek, az részben emberi, részben pedig szakmai megítélése a politikusnak. Igen, rokonszenves, akkor is, ha a férje mosolyogva figyeli kényelmesen hátradőlve a kormány ámokfutását. Milliószor jobb vezetője, valódi szolgája lenne Klára az országnak, mint a fideszbanda, de egyre kevesebb remény van arra, hogy ez valóra váljon. Realistának kell lenni, akkor is, ha az embernek elvei, ideái vannak, s jelenleg a legrealistább feltételezés az, hogy a fidesz saját magát ássa el. Úgyhogy, ha már az ellenzéknek nem sürgős, én is várok. Majd lesz valahogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.