Az integrált rendszer korszerű és hatékony, de az uniót aggasztja a kínai befolyás növekedése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
jajdejó
Junió, úgy le- és meg leszel figyelve, ahogy eddig még sosem. Reszkessetek a világnemzet - by Szili - magyarok kínai nyilaitól.
Peller Anikó
Nem kapok levegőt.
36 luxusingatlan-projekt sorolható az Orbán–Tiborcz-kör érdekeltségébe. Ehhez hozzáadódnak a lap által nem is listázott, nem eléggé prémium ingatlanok, mint a nemrég eladott Lifestyle Hotel Mátra vagy két ausztriai síszálloda.

- a budapesti Vörösmarty tér közelében lévő Hotel Dorothea 35 ezer négyzetméter alapterületű ingatlanegyüttese;
- a Dorotheával szinte szomszédos D8 Hotel;
- a Lánchídnál lévő Sofitel Budapest;
- a Szabadság tér sarkán álló 50 szobás, ötcsillagos szálló Verno House (volt Iberostar);
- ha a Belvárost elhagyjuk, akkor Zuglóban a Dürer Kert egykori helyén épülő Dürer Park;
- az Andrássy úti egykori MÁV-épületegyüttes;
- a Hotel Gellért;
- vidéken a Balaton-partot kisajátító szántódi BalaLand;
- a galyatetői Grand Hotel;
- de az Orbán–Tiborcz-kör tulajdonában található egy külföldi hotel is, a spanyolországi Costa del Solon lévő 84 szobás, négycsillagos Hotel Atrio del Mar.
Peller Anikó
@utánam a vízözön: "'"'CIA, én bejelnetkezem a végrehajtásra.
Biztosítsatok mindent a végrehajtáshoz, a kimenekítésemmel nem kell foglalkoznotok. Ha maghalok, hát így jártam!
Még soha nem haltam meg egy egész ország szabadságáért, pedig rajta van a bakancslistámon."'"'"

A bakkancs nem két kával van? Ja, nem.
Eladott Ország
Kína gazdasági terjeszkedése nem most kezdődött és sajnos számos példa bizonyítja, hogy milyen problémákkal járhatnak az általuk finanszírozott gigaberuházások. Ennek eklatáns példája Srí Lanka esete, ahol az ország nagy kikötőprojektjét finanszírozta Kína, ám Srí Lanka nem volt képes törleszteni a gigahitelt, ezért végül 99 évre Kína kapta meg az ország legnagyobb kikötőjének felügyeleti jogát. Végül azóta Kína úgy döntött, hogy az adósság mértéke miatt inkább 198 évre (!) járna neki. A jogi szakértők szerint az ázsiai ország nem véletlenül támogatja a kisebb gazdasági felhajtóerővel rendelkező államokat olyan projektekben, ahol nagy az esélye annak, hogy esetleg nem képesek finanszírozni, vagy egyáltalán nem térülnek meg az adott állam számára az esetleges beruházások. Ugyanis, így Kína könnyen hozzájuthat fontos gazdasági stratégiai pontokhoz, s még ez a kicsiny anyagi áldozat is megéri számára. Ezek után adódhat a kérdés, hogy mégis milyen okból titkosította a magyar állam a Budapest-Belgrád vasútvonallal kapcsolatos szerződéseket, de az biztos, hogy a fenti példákból kiindulva nem sok jóra számíthatunk abban az esetben, ha a magyar állam sem lesz képes visszafizetni az óriási mértékű kínai hitelt.
Eladott Ország
A klolostorgeci felvesz megint több ezer milliárd giga hitelt , mi meg majd kifizetjük. Amit tolvaj cigányi elherdál, ellop, ideje lenne már kivonni a forgalomból, de Zelenszkij-t koldusozzák, ha a háborúra kér pénzt. Azért a pénzért kalapozik, amit ő és a kiscsaládja és sleppje ellopnak utána.
➡️ Szegény Orbán nem tud lopni, de inkább kéreget, mint a jogállami feltételeket megteremtse.
twitter.com/tamas_tamas/status/1665760076718538754/photo/1
Nessy
Hurrá! Adatok első állomása szuverenitás védelem, SZVH. Következő: Kínai Népköztársaság. közben esetleg orosz hackerek, aztán egyszer csak a címzett is megkapja!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.