Orbán Viktor miniszterelnök a klub tulajdonosa, igaz, egy oligarcha tölti be a klubelnöki pozíciót – állítja Radoki János a klub volt edzője.

Kirúgott felcsúti edző: valójában Orbán a Puskás Akadémia tulajdonosa

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: kormany.hu

Ezt a kijelentést a felcsúti Puskás Akadémia egykori edzője, Radoki János tette egy interjújában, amelyet a telex.hu vett észre.

Mészáros Lőrinc nevének megemlítése nélkül Rodoki hozzátette: 

Magyarországon sok klub van oligarchák kezében

– tette hozzá. Aztán úgy vélekedett:

„Nagyon sok minden változott a magyar futballban, topmodern fejlesztések vannak. Azok az edzők azonban még hiányoznak, akik a játékosok képzését előreviszik. És ott van még a magyar mentalitás, nem szívesen erőltetik meg magukat. De sok minden történik az országban, Szoboszlai Dominik példája is mutatja, akit a Lipcse igazolt le."

Radoki János fél évig sem volt a Puskás Akadémia edzője. Bár jól kezdett a felcsúti futballcsapattal, később visszaestek az eredmények, őt pedig 13 meccs után, 2019 áprilisában menesztették – emlékeztet a portál sportszakújságírója.

Radoki Móron született, de kiskorától Németországban nőtt fel, ült a másodosztályú Fürth kispadján, vele maradtak bent a 2017-es szezonban a német másodosztályban. Most egy ötödosztályú augsburgi klubnál dolgozik, de a város élvonalbeli klubja készített vele interjút, ami a hivatalos honlapon jelent meg.

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
...és akkor meséljen a TAO-pénzekről ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
...és akkor meséljen a TAO-pénzekről ...
ágimami
Szerintem ezt eddig is tudtuk!!!

"Magyarországon sok klub van oligarchák kezében" - mondta Radoki János!
Hát ezt is tudtuk!!!
Nyírfa
@ágimami: Igen, de más az, ha valaki az ő köreikből a nevét vállalva mondja el.
Pálinkafőző Rézüst
ugyanmár! ő egy vagyontalan, nincstelen senki... :))
colibri
Végre legalább ezt is kimondta valaki. Igaz, aki eddig ezt nem tudta(?), az ezután sem fogja tudni.
nezelodo
@Pálinkafőző Rézüst: "ugyanmár! ő egy vagyontalan, nincstelen senki... :))" A jelek szerint azt a kevés megtakarítást, ami van neki, azt is a Csányi bankjában tartja kamatra, azért fogy a pénze tempósan. Jó, tudom a negatív kamat is kamat.
A stróman Lőrinc pedi a világ leggyorsabb meggazdagodóit és kenterbe veri. A középkor hihetetlen gyorsan gazdagodó és a francia királynak is hitelező Templomos Lovagjai is harminc év alatt érték el amit a Lölö öt-hat év alatt, beleértve azt is, hogy maholnap ő is hitelez az államnak a bankjaiból. A Rotshildok magánvagyonát is is megszégyenítő vagyonra tehetett szert.
A Vezér pedig, hogy vigye valamire anyagilag, megfontolhatná, hogy feleségül menjen, (vetesse el magát), Rogánhoz.
kissé felnőttem
épített magának közpénzen egy stadiont? nekem ebből ez jön le, hajrá Magyarország hajrá magyarok palira lett mindenki véve? ezek szerint
magyar1
Ezt mindenki tudja, haragszik is rá a nép ezért.
Nyírfa
@nezelodo: Világraszóló eskem-.beskem lenne! ::))) Vajh, mit adna a vőlegény kedves kis menyasszonyának?
Pálinkafőző Rézüst
@nezelodo: node nincsen nekije takarítása...(meg)... :)))
fergeteg
Na és,mi ebben a különös ?
Berlusconi évtizedekig a Milan tulajdonosa volt. 90 évesen még most is csapatot vett.
Ez csak itt proli országban világraszóló dolog.
kereső
@fergeteg: És tessen mondani, a Milán is nyelte a közpénzt, és abból élt? Nem a szponzorok és meccsre látogatók befizetéseiből??Ez a prolizás különösen tetszetős egy mélymagyar bunkótól, aki ráaadásul a minap dicskedett vele, hogy ő milyen f***** székelylegény. Ha ez igy van, márpedig miért is ne?- akkor kéretik nem prolizni az anyaország lakóit, akik fizetik a te napidijadat.
RedEye
Na, most majdnem meglepődtem. Nem kicsit, nagyon. :-)
szegfue
Évekkel ezelőtt megnéztem, hogy legalább fogalmam legyen erről a felcsuti "csodáról". O.V. csinált egy alapitványt, melynek alapitó iratában rögzitenie kellett: ha megszünik az alapitvány, akkor kire száll a vagyon? Választhatta, hogy az alapitóra, vagy megjelölt egy "örököst". Ha nem rögzitette, akkor a Civil Biróság egy, az alapitvány céljához hasonló alapitványnak itéli oda. Tehát az alapitvány támogatásokból -- főleg a TAO-ból -- felépitette azt a szép pályát Makovecz tervei alapján + hasonló stilusban kazánházat + mellé 8 gyakorló pályát, igy elég nagy vagyona lehet az akadémiának, még akkor is ha csak a köztudott dolgokat nézem. Mindenki "izlése" szerint eldöntheti, hogy az alapitó megszünés esetén hogyan rendelkezett az alapitvány vagyonáról. Az okiratot is le lehetne kérdezni -- legalábbis elvileg --, de az már pénzbe kerülne.
verőce21
Az ellenzéknek egy a feladata, minden létező területen támadni a kormányt/kormányfőt. Hétről-hétre újabb frontokat nyitni. Ezeket az eltékozolt energiákat az ország javára is lehetne fordítani, ha nem ilyen megátalkodottan magyarellenes ellenzékünk lenne.
Yeromos
@verőce21: Magyar ellenes? Te nem látsz a szemedtől, nem vagy képes felfogni a tényadatokt. Orbán a Magyar ellenes nézdd csak hány magyar játékoz játszik a magyar csapatokba. Jó ha csapatonként 2-3 magyar játékos van. Orbán miliárdokat költa a hobbiára, de azt is szarul csinálja, Hágy nemzetközi szintű játékost termelt ki a puskás akamédia fennállása óta,. Et a szám NULLA. ORBÁN TÖNKRE TÖNKRE TETTE A MAGYAR FOCIT.
nezelodo
@verőce21: ma 14:46. Látod ennek ellenére igen mulyák, alig tanultak valamit a karakrergyilkos mesterükről, Orbántól! Őt még az sem fogja vissza, egy kicsit sem, hogy milyen keresztényi volt a bizalmi embere a Borkai a szüzeivel, vagy a keresztkomája a Szájer, és mennyire meg akart feleni saját alkotmányának. Igaz ami igaz, ő igazán tudta, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Vagy ott a párt himje a fürtöske, vagy a félrenéző Lala, és hosszan lehetne az asszonyverőket is beleértve sorolni.
Olyannyira betartják az álnok hitüket, hogy a példaképeink sorozatban válnak, és házasodnak, némelyik már a harmadik templomi esküvőjén is túl van és fogad "örök hűséget" sorozatban.
Képzeld, ha az ájtatos falusi asszonyok ezt tudnák, mennyi szavazat ugrana!
balos
Kurva volt a nemzedéked!250 millió forintot testált 1 romániában mükődő jégpályára, bazd meg azt aki rád adta az első kis inget!Olyan sötét vagy,hogy a fekete lyuk irigykedik!
Aki Én
@verőce21: ennyire hülye még te sem lehetsz.
...de.
Aki Én
@fergeteg a román troll: eszméletlen ostoba példát hoztál.
Egyébként minden klubcsapatnak van tulajdonosa.
Aki Én
Ugye ez senkinek nem volt kérdés eddig sem?
ómió
A tulajdoni lap szerint, vagy "csak" ráhazudva!?
Aki Én
@ómió: nem áll össze a kép, igaz bolsi? Nem nagyon érted mi történik.
Csizmás Kond
" Magyarországon sok klub van oligarchák kezében"
...mongyuk ez fölöttébb érdekes...mégis ki kezében kéne legyenek ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mongyuk tanulmányozd elöször,hogy mit is jelent az,hogy oligarcha...,kicsit segítek! wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Oligarcha
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...miből gondolod, hogy ezt idáig nem tudtam...vagy csak ismét az a fránya kényszer ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mindíg elfelejtem,hogy te még a ki tud többet szovjetuniórólt is megnyerted! :)
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..ismét mellé...ott soha nem versenyeztem..
csak úgy....
@Szeparepa2: ma nem vagy demokratikus kedvedben?
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor miben voltál jó,cirmim ? hazúgság verseny?
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötri bolsi tetvességedet!? És ez így megy nálad már 89. óta!? Nem lehet semmi!
Aki Én
@ómidióta: A mai Internacionálé "kvótádat" legalább elénekelted már, te elmebeteg, munkásőrnek is balfasz, hazudós csicska?
Vagy ezt is jobban tudod, mint a közvetlen benne élők, te idióta bolsi? Te tényleg ennyire nem érted a dolgokat, vagy pénzért vagy önként hülye?
Habár kötve hiszem, hogy a te ,,teljesítményedért" bárki pénzt adna, még ha közpénzt is.
Aki Én
,,Kapaszkodjanak meg valamibe erősen:
Orbán Viktor miniszterelnök fociakadémiája egy olyan sportszállóra kapott most 2,4 milliárd forintnyi eltérített adót, vagyis közpénzt, amire 2017 óta eddig már csaknem nyolcmilliárd forintot kapott, és amire jelen állás szerint saját pénzből egy fillért se kell már költenie."

444.hu/2020/12/10/kiderult-hogy-mi-az-istenre-tudott-meg-24-milliard-forint-tao-tamogatast-kerni-orban-felcsuti-fociakademiaja
Lepényleső
...és vélhetően keddre jön a szerda,- ha valaki eddig nem tudta volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.