Gyönyörűen játszott ma a magyar válogatott, az eredmény sajnos nem juttatott minket tovább.

2-2-t játszottak a magyarok a németekkel – kiestek az Eb-ről
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Az első félidőben Nego készített le egy labdát Sallainak, aki tökéletesen adott be. Érkezett Szalai, és gyönyörű mozdulattal gólt fejelt a 11. percben. Magyarország itt még tovább jutásra állt. 

Botka sárga lapot kapott a 29. percben, nem játszhatott volna a nyolcaddöntőben, ha tovább jutottunk volna. 

A németek egyenlítettek a 66. percben, 1:1 lett az állás. Két perccel később a magyarok újabb gólt lőttek. A. Schafer szerezte vissza a vezetést.

A magyar válogatott talán eddigi legszebb teljesítményét nyújtotta, de a németek technikai tudása és állóképessége jobbnak bizonyult, a 84. percben a németek egyenlítettek,  és egy időhúzós játékra álltak át, a 94. percig szinte végig támadtak.

Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@simmering73: A halálcsoportban döntetlent játszottunk a franciákkal meg a németekkel, és egy hajszálra voltak a fiúk a továbbjutástól. Én a magam részéről nagyon szomorú vagyok, de a játékosok is, ez látható volt, ahogy a németek sem törtek ki üdvrivalgásban, érezték hogy ezt megúszták.
namihami
Legalább, ugyan a semmiért, de a százmilliárdok sikeresen elfogytak.
Így és ilyen eredmény elérése mellett. 9 lehetséges pontból összejött kettő. Ez bizony 22%. Nemzetközi szinten lófütyi.
Ennél már csak az öntömjénezés tűnik sikeresebbnek.
Málna
@division: Én egyáltalán nem vagyok szomorú. Többet kaptam, mint amit vártam. Csodát ugyan nem tettünk, de szégyent sem vallottunk. Sőt...
Nessy
Szép volt fiuk! Kár, hogy nem előbb kezdtetek jobban focizni.
rokker33
Gyönyörűen játszottak. Szép volt fiúk!
division
@namihami: Ilyen az, amikor a magyarellenesek megszólalnak.
Sámannus
Ahogyan a fijjughat elnéztem jobban néztek ki mint fletó a gatya nem csak hugyos szaros is volt az erőlködéstől. Amikor a németek megálltak, má bikacsökkel sem lehetett volna a matyarokat serkenteni.
Bizony mondom puha pöcs voltak akár a szurkolói.
colibri
@levarosbukta: Nem ér az már fabatkát sem. Ablakon kidobott pénz.
dr. prédikátor
o1g utasítására az összes stadiont fekete lepel fogja borítani!!! ennyit ér a sok milliárd, amit beleölt ez a ganyé a fociba!!!
justhpeter
Tegnap összeomlott Orbán emlékműve. Mert ez a realitás.
Az igazság az, hogy a remény és a továbbjutás a portugálok ellen úszott el az utolsó 9 percben. A franciák és a németek ellen jó taktikával jól játszottunk, de ez kevésnek bizonyult, Ennek ellenére a válogatottban van előrelépés. Gratulálok Marco Rossinak, a stábnak és a csapatnak.
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: NEKED K U S S van te mocskos klozetlakó szarzabáló román bocskoros náci féreg!!!
Yoda69
Valóban szépen játszottunk, es közel is álltunk a továbbjutáshoz.
Azonban a szép játék nem elég az eredményességhez.
simmering73
@Shikari: Takarodj dolgozni, te ingyenélő mocskos bozgor.
134.bátor
Azèrt ne vigyünk már bele politikát!! Ez egy nem akármilyen meccs volt,vègig jobbak voltunk,a nèmetek kèt szerencsès góllal mentettek pontot! A vègèn látványosan húzták az időt!! Megnèznèm azt a válogatottat,amelyik 3 mèrkőzèsből kettőt döntetlenre hoz az EB halál csoportjában!! Minden elismerésem a labdarúgó válogatottè,ès Marco Rossiè!!!
dr. prédikátor
@Shikari@Shikari: te NÁCI FÉREG!!!búzlő szarkupac!!! már megint nagyon kinyílt a szaros pofád a kurva cigány anyádat!!! takarodj vissza a klozetodba moslékolni!!!
JAJMÁR
Gratulálok a csapatnak, és Marko Rossinak. Jó volt meccset nézni, és a németekkel, franciákkal, de még a prtugálokat is ideveszem, egy-egy ilyen mérkőzést is elképzelhetetlennek tartottam. Izgalmas, jó játék, méltó ellenfelek! Nincs miért szégyenkezni, ledöbbentettük a focivilágot.
Emmersson71
Én örülök, hogy a németek továbbjutottak.
Csak azért nem szurkolok a magyar csapatnak, mert "magyarnak köpött ki a föld"!
Giovanni Alba
@134.bátor: ma, 07:33
Nem érdekel különösebben a foci, de ennek most utánanéztem. A franciáknak a két döntetlen mellé egy győzelmük van, nekünk meg egy vereség.
www.google.com/search?q=eb+eredm%C3%A9nyek&rlz=1C1PRFI_enHU869HU869&oq=eb+&aqs=chrome.4.69i57j0i131i433l4j69i60l3.5798j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=lg;/m/0p3p7v6;2;/m/01l10v;mt;fp;1;;
Nem a csapat érdemeit vitatom, de te akartad látni azt a válogatottat, amelyik ebben a csoportban hoz kettő döntetlent.
division
@Emmersson71: Szégyen amit írtál, ne legyél rá büszke.
Emmersson71
@division: Nem büszkeség kérdése számomra az élsport. Annak szurkolok, akik olyan játékot játszanak, ami nekem szimpatikus és tetszik! A magyar "betoljuk a buszt a kapu elé és néha kirongyolunk" nem jön be, unalmas és idegesítő.
Én a támadó futballt szeretem, nem az alibifocit.

Mondok még komolyabbat: a mai politikai környezetben inkább európainak vallom magam és aztán magyarnak. Főleg azért, mert a hozzád hasonlóakkal nem vállalok semmilyen közöst!!!
simmering73
"Ezt a magyar állami csapatot bármelyik korábbi német válogatott 6:0-ra verte volna, szemben a jelenlegi német válogatottal, amely atomjaira hullott a már távozóban levő Löw keze alatt. Így azt hiszik sokan, hogy valami nagy teljesítményt nyújtott ez a magyar csapat, mert ez mégiscsak a német válogatott nevét viseli. Ám győzött az igazság, a tudást nem helyettesíti sem a lelkesedés, sem a fanatizmus. Orbán a levegőbe szórta a futballra költött százmilliárdokat, a magyar futball ugyanott van, ahol eddig, legfeljebb kicsivel jobb légiósai vannak, és még nem Gera az edzője."
nepszava.us/minden-idok-leggyengebb-nemet-csapata-verte-ki-a-magyar-allami-csapatot/
division
@Emmersson71: Nyugi, ha fel kellene vennem a céghez embereket én sem a magadfajtát választanám. A hozzám hasonlók munkát, megélhetést adnak az embereknek, európai színvonalon, de te ezt úgysem értheted, mert csak addig látsz hogy Fidesz vagy Fidesz.
Emmersson71
@134.bátor: A gól, az gól - szvsz egyik sem volt szerencsés, az elsőnél Gulácsi hibázott, nagyon kijött és átfejelték felette a labdát; a másodiknál pedig a blokkról lepattant lasztit lőtte be Goretzka. Ez mindig benne van, ezért is lövik erősen-élesen - ahogyan a mieink is mondták a szabadrúgásnál.
Jobbak nem voltunk a németeknél. Betömörülve védekeztünk - "betoltuk a buszt a 16-osra" - és volt egy-két jó kontránk, de nem voltunk jobbak. Ezt a meccset nem mi hoztuk döntetlenre vagy nem mi nyertük volna meg, hanem a németek múlták alul magukat és még így is brutális fölényben fociztak, csak a helyzetkihasználásuk volt igen gyenge.

És azt is hozzáteszem - hogy lásd, van igazságérzetem..pedig ezt sehol nem olvasom, érdekes módon! -, hogy nyerhettünk volna talán, ha Sané szándékos kezezését a bíró kiállítással büntette volna.
Emmersson71
@division: Nyilván magadfajta bozgorokkal dolgozol :P
division
@Emmersson71: Két szabadalommal a hátam mögött biztosan. Leplezd kicsit legalább a butaságodat, még ha nehéz is.
Emmersson71
@simmering73: Ahogyan nálunk hiányzott Szoboszlai, úgy a németeknél Müller hiánya is meglátszott az ötlettelen "kézilabdás adogatás szerű" játékon. Miután beállt, megváltozott a hozzáállásuk, a játék is támadóbb lett.
Emmersson71
@division: Ja..mint Szíjjártónak :D
Én meg MENSA klubos vagyok, de nem járok be ;)
balos
A világi sajt-ó is elájult a futsallosok játékától!Nekem speciel a gázsi ezért a "munkáért" volt kicsit vissza tetsző!
division
@Emmersson71: A rosszindulatot örökölted vagy otthonról hoztad? Gondolom lehetsz vagy 20-25 éves. Mindegy, nincs erre időm. További kellemes gyűlölködést a nap hátralévő részében, de tudod attól nem fogsz előbbre jutni az életben.
Emmersson71
@division: Én nem gyűlölködöm :) Az Fidesz szokás.
Leírom a véleményemet, azt, hogy kinek szurkoltam. Aztán persze reagálok, ha megtalálsz... Nyilván froclizlak, ha beszólsz.
És jól elvagyok, hidd el..épp ma vagyok 50 éves :) - Messivel ugyanakkor ünnepeljük ;)
Mint mondtam, MENSA tag vagyok, a 71 nem az IQ-m, hanem a születési évem :P
Aki Én
@division: Jaaaaj, el ne kezd már te is ezt a ,,magyarellenes" buta szöveget. Ezt hagyd meg a beteg Shikarinak. Miért magyarellenes az, aki azért nem hagyja figyelmen kívül a tényeket? És legyünk őszinték, ez a javulónak látszó teljesítmény nem azon múlik, hogy mennyi közpénzt költünk még a focira, meg túlárazott, végül duplájába kerülő stadionokra.
Ez a ,,halálcsoport" duma is ,,jó".
Kinek halálcsoport? Nem a másik a halál, hanem mi vagyunk gyengébbek.
Ezzel együtt parádés volt a tegnapi meccs, valóban benne volt a győzelem. És igen, a németeken látszott, hogy úgy érezték, ezt megúszták.
Kapanyél
@Emmersson71: Boldog szülinapot kívánok! Megkezdted a "B" oldalt, hacsak nem 60-nál akarod kezdeni! :)))
A fociról meg csak annyi, mindenki, a külföldi sajtó is el van ájulva a magyar csapat teljesítményétől, nem is vitás, hogy az elmúlt évek legkiemelkedőbb teljesítményét hozták. Csak egy a baj ezzel, Nyertek egy meccset is? Nem. Végeredmény: kiestek. Szomorú, de ez van!
134.bátor
@Giovanni Alba: 2021-es FIFA világranglista.
2. Franciaország...5. Portugália..12. Nèmetország.
Volt ilyen nehéz csoport szerinted?
Emmersson71
@Kapanyél: Köszi :) Simán fordítom a bakelitet...
Bőven megelégednék egy Bálint Gyuri bácsi féle 100-as nyugodt-boldog élettel.
Emmersson71
@134.bátor: Na..akkor eleve fel kellett volna adni és nem kell ekkora felhajtást csinálni :P A végeredmény ugyanaz, nem?! Egy meccset sem nyertünk meg.
Vagy hogy gondolod? Az olimpián se induljon az esélytelen?

Régi vicc: Móricka az apjával nézi a futóversenyt. Kérdi az apját...
- Ki fog nyerni?
- Nem tudom..amelyik előbb szakítja át a célszalagot.
- Aha..de akkor a többi miért fut?!
csak úgy....
nem szeretem a focit,- itt olvasgatva csak arra reagálok,hogy sokan mondják ,szépen, gyönyörüen,nagyon jól játszottak a magyarok és közben meg sem fordul az agyukban,hogy mibe kerül a magyaroknak ez a nemzethy balett intézet..
kereső
A magyar nemzeti 11 fehér mezben játszott a képek tanulsága szerint- és szines cipőkben- a szivárvány majd minden szinében. Szép volt fiúk!!!

"A mez színének kiválasztása akkor nyert értelmet, amikor megjelentek a pályán a játékosok és felálltak egymás mellé a Himnuszokra. Ekkor vált szembetűnővé, hogy a szivárvány sok-sok színében pompázó cipőt húztak. Pasztellszínű stoplisok sorjáztak egymás mellett: pasztelltürkíz, pasztellkék, pasztellsárga, rózsaszín. A jelen helyzetben nem lehetett nem az LMBTQ mozgalmat szimbolizáló, a mellettük való kiállásként is használt szivárványos zászlóra asszociálni"
Giovanni Alba
@134.bátor: ma, 13:21
Ne veszekedjünk. Azt írtad, szeretnéd látni azt a csapatot, amelyik a halálcsoportban kihoz kettő döntetlent.
Én nem értek a focihoz, te meg biztosan nem úgy értetted, mint ahogy írtad.
Béke van meg barátság.
namihami
@division: 23.20: Nem. Az ilyen, amikor egy focibuzi által a hobbijába beleölt százmilliárdok ilyen semmi eredményt hoznak, de a cselédmédia (persze, az állás jólfizetett) mégis úgy tombol, mintha EB-t, VB-t és minden megnyerhetőt már a vitronbe tettek volna. Egy olyan országbban, ahol ennek a pénznek több helye is lenne.
De a Gazda hobbija nem tűr mellőzést. Hozzon bármilyen eredményt, bármekkora beinvesztálás mellett.
134.bátor
@Emmersson71: Azt próbáltam elmagyarázni,hogy igenis bravúr volt ez az eredmény!
134.bátor
@Giovanni Alba: Nem veszekedni kîvántam!! Dehogyis. Bèke,barátság.:) Legalább köztünk:)
Emmersson71
@134.bátor: Én azt gondolom, bravúrról akkor beszélhetünk, ha eredménye van. Ha győztek volna a srácok, az bravúr lett volna. Így csak egy erős bravúr-kísérlet volt :)
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: megbaszod te a retkes román cigánykurva anyádat te bűzlő klozetlakó szarkupac!!! te buzi náci bunkó!!!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: NA MI A KURVA ANYÁD TÖRTÉNT HOGY VÁLASZOL TE KÖCSÖG???!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.