Los Angeles ‒ Egyetlen fityinget sem kap férje vagyonából halála után Hugh Hefner (86) vadonatúj felesége, Crystal Harrist (26) ugyanis házasságkötésük ellenére nem írták bele a Playboy atyjának végrendeletébe.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Hja, a szerelem nagy úr. Különösen, amikor a 26 éves ara lángol 86 éves, igaz és önzetlen szerelméért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Rézangyal: Ami tény, az tény: amennyire meg tudom ítélni, széles témakörben van véleményed, karakán, szókimondó, következetes álláspontokat fogalmazol meg, nemigen hagyod magad befolyásolni, és én szeretem az ilyen embereket. :) Hiába, similis simili gaudet. :))

"Nahhh, végre már, nekem is udvarolsz egy kicsit, nemcsak Dulszinak. :))))" Eddig még nem nagyon mutattad ki, hogy igényed lenne rá. :)))
Rézangyal
" "Nahhh, végre már, nekem is udvarolsz egy kicsit, nemcsak Dulszinak. :))))" Eddig még nem nagyon mutattad ki, hogy igényed lenne rá. :))) "

Mostanában sok minden átértékelődött bennem. Sokáig nem volt rá igényem. Most van. És őszinte leszek, tetszett, ahogy Dulszival évődsz. Basszus, most akkor Te udvarosz, vagy én... LOL
levarosbukta
@Rézangyal: Most fekszem a kórházban vakbélműtét után vagyok, de ezer % hogy sem orvos, sem nővér nem lennék. Minden pénzt megérdemelnének ami csak van, eszméletlen mennyit kell dolgozniuk. Ráadásul itt most annyi a beteg mint égen a csillag a négyágyas kórtermekben hat-nyolc ágy van.
Rézangyal
@levarosbukta: Remélem, túléled! És ez komoly.
QQríkú
Jól kibabrálhat a családdal ha eladja a vagyonát és még életében mindent a menyecskének ad,
azt ugyanis nem perelhetik vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.