Több millió forintért jár majd egyetemre Gáspár Győző lánya – írja a Blikk.

"A Párizsi Üzleti Főiskola pedagógiai szabályzata értelmében, az ön felvételi kérelme és a lezajlott interjú alapján, örömmel tudatjuk önnel, hogy intézményünkbe felvettük. Az eredményhez gratulálunk" – mutatta be felvételi papírját Evelin az Instagramon.

Milliókért járatja lányát külföldi egyetemre Győzike

Evelin párizsi tanulmánya – ha oda megy – nem két fillér lesz. A lap szerint az iskolában egy év ugyanis 8600 euróba, azaz több mint 2,6 millió forintba kerül. Így tehát a teljes képzés, ami három évből áll, összesen 25800 euró, vagyis több mint nyolcmillió forint. Persze csak akkor, ha Evelinnek sikerül időben elvégeznie az alapképzést.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
@leszúrt rittberger: Azért megnyugtatlak, hogy a gyözike többmilliós adótartozása is KÖZPÈNZ !!
Mert beruházásokat az állam az adókból finanszirozza...
Nem értem, hogy ennek tudatában hogy tudod a szárnyaid alá venni
ezeket, és védelmezn i ...Sok szegény embernek fáj ez !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Mondjuk kinek mi köze hozzá? Politikusok naponta elvernek ennyi milliókat, az ráadásul közpénz.

Jellemző, hogy még ez a hír sem arra van kihegyezve, hogy lám egy cigányt felvettek egy külföldi iskolába, mert nyilván akárkit nem vesznek fel oda sem. Ebből is csak a gyűlölködés lesz, egy olyan országban, ahol több politikusnak még itthoni diplomája sincs, nemhogy párizsi iskolába járt volna.
postamester
Füstös kisebbségi adócsaló !!! Szemét volt mindig is, egy
a cigánytársadalmat megszégyenitö tulipános láda !!!
postamester
@leszúrt rittberger: Azért megnyugtatlak, hogy a gyözike többmilliós adótartozása is KÖZPÈNZ !!
Mert beruházásokat az állam az adókból finanszirozza...
Nem értem, hogy ennek tudatában hogy tudod a szárnyaid alá venni
ezeket, és védelmezn i ...Sok szegény embernek fáj ez !!!
whatthefuck
A kettest nem lehet megvenni milliókért sem.
leszúrt rittberger
@postamester: Sok irigy prolinak fáj, inkább úgy. És nem vettem a szárnaim alá "ezeket", de ez az kiscsaj attól még okos, jó eszű, jó tanuló volt mindig is, nem úgy mint némelyikőtök itt...
postamester
@leszúrt rittberger: Azért már olvastam Töled pár értelmes hsz-t is, ezért csodálkozom, hogy most ennyire elmentél...Azért ne általánosíts, van még Rajtad kívül itt jó pár okos, müvelt és értelmes jóeszü kommentelö. Hogy miért véded ezt az adócsaló családot,
remélem nincs érdekeltséged benne??:-)))... Oszt " Szép napot !!! "
alte trottel
Húde besárgultál, te gyalogpostások gyöngye! (kalauz-rendőr-postás)
A győzikéék összesen húszmillás adó "optimalizálása" dekurvára csípi a szemedet! (amit egyébként szépen törlesztenek) Mesélj csak, a fineszközeli rohadékok sokszáz _MILLIÁRDOS_ adócsalása (amit valami fatális módon _NEM AKAR_ nyomozn a NAV) az persze kurvára rendben van, mi? Azért nem hörögsz?
perfekt
@whatthefuck: Mekkora tévedésben vagy:))--van az a pénz--!A tudást nem lehet.Hofi Géza,jusson eszedbe.( nyugodjon)" Tudsz úszni?Neeeem?És ha megfizetem "??:))
X-ray
leszúrt rittberger

"Milliókat költ Gáspár Győző Evelin kamu sulijára
2013.07.29.
-
Blikk

Kiderült, hogy nem is ösztöndíjjal vesz részt egy luxusáron vesztegetett képzésen, ami ráadásul nem is diplomata iskola, hanem nyelvtanfolyam! Te tudod ezt követni?"
soljanka
@leszúrt rittberger: Szerintem tök mindegy, hogy politikus lop, csal, vagy egy primitív, buta cigó.
Okos gyereket felvesznek ingyenes képzésre - külföldön is!!!
Győzike adócsaló, a lánya a költségvetésbe be nem fizetett pénzén - azaz az én pénzemen is- akar tanulni. ( Mert ugye azt te is elismered, hogy a "nagyi háza" duma a szokásos Győzi-kamu)
whatthefuck
@perfekt: nem lehet a kettest megfizetni, mindenből biztosan nem! Én eddig még csak tisztességes tanárral találkoztam a magyar felsőoktatásban akik szemlátomást kerültek mindenfajta részrehajlást és ezt feltételezem a franciáról is. De ha még akadna egy korrupt, akkor is mit ér vele ha a többi 10 elkaszálja, hmm?
postamester
@alte trottel: Ezzel a nick-el nem vitatkozom, mindent elárul !!!
Hogy tudsz a 0 alá süllyedni szinvonalban ???Nem értelek !
Én az ÖSSZES adócsaló ellen vagyok, ha ez nem derült volna ki !!
MIndenesetre én EMBER-nek tartom magam, Veled ellentétben !!
perfekt
@whatthefuck: Kissé odébb,a tanárok nagy többsége nem -munkának érezte a pedagógus pályát--hanem hívatásnak- tanított tárgyainak- magasan képzett--embereként-s ez nagyon fontos,és szó szerint oktatott nevelt! A gyermekeimé,kevés kivétellel--csak a sok szünet miatt "űzi ezt a munkalehetőséget,és nyígnak a túlmunkák miatt--és a magas bérekért.Szervezés kérdése a többi 10.--bukás ellen
whatthefuck
@perfekt: a felsőoktatásban szerintem ma is ilyen elhivatott emberek dolgoznak, de egyébként más szinteken sem vitatom el a tanároktól azt a hivatástudatot amiről beszéltél. A többség bizonyára megteszi amit lehet. Ne felejtsük el azt sem, hogy milyen minőségű emberanyaggal kell dolgozniuk, olyan kihívásokkal, amik egyszerűen nem léteztek korábban. A fent nevezett hölgy halmozottan hátrányos helyzetű, nem elég hogy a családja idióta, de még celeb is. Hát nem irigylem az biztos.
Macskaszem
@alte trottel: Honnan veszed, hogy törlesztik? Semmi nincs a nevükön, még a gázsit is más nevére utaltatják, hogy ne lehessen behajtani rajtuk a tartozást. Azt sem tudhatjuk, mennyivel tartoznak, mert csak annyit közöl a NAV, hogy 10 milla felett van fejenként, tehát lehet akár 100 milla is. De ha neked örömet okoz, hogy Évélinke többek között a te pénzeden játssza az okoskát méregdrága külföldi tanfolyamokon, amit Győziék egyetemnek hívnak, hát akkor egészségedre..
perfekt
@whatthefuck: Nos ez az igazi kihívás egy pedagógusnak,hogy,egyszerre annyi felé szakadjon ahány képesség van.Ez ugye képtelenség--és nem szívesen buktatnak--mert ugye akkor--saját magáról állítja ki a bizonyítványt.Letéteményese a pedagógus annak,hogy egy csoport idegen gyermekből közösséget formáljon,azon belül le kell"hajolni" a gyengékért,és engedni,és segíteni kell a tehetségeket haladni.+ még száz más kritérium.De kettesre,meg kell tudni tanítani minden gyereket,mert valamennyi szunnyadó tudásfaktor--minden gyerekben van--csak ,érvényre kell juttatni:Na sok pedagógus az ilyen utakat,vagy nem ismeri,vagy fel sem vállalja--akár a kettő együtt is lehet.
postamester
@Macskaszem: Forditsd le magyarra a nick-et és rájössz !!!
Levendula
Idézet a Blikkből:
"...Evelin az életben nem tud leérettségizni, (sajnos) már az általános is alig sikerült neki, ott is csak botrány volt, nem is ballagott a többiekkel, mert nem engedte az iskola igazgatója, hogy mint az egyik leggyengébb tanuló beírja a nevét az iskola évkönyvébe. Győzi pedig már előre egy egész filmes stábbal vonult ki egy 10 méteres limuzinnal, pezsgőkkel. Sértettségükben aztán elviharzottak évkönyves beírás és ballagás nélkül.
Evelyn nem is ballagott a többiekkel se az idén, se a korábbi években, szalagavató bálon sem volt, mert már az osztályvizsgáig sem jutott, ha lett volna ballagás, bál, akkor a fotóival tele lett volna a bulvár és Győziéknél állt volna az "ereszd el hajamat" hajnalig, ott táncolt volna nagyestélyiben az egész pereputty..De hát nem sikerült az idén sem."
karma1
Dehat ez a felveteli meghivas csak akkor lep eletbe, ha Evelinke megtanul franciaul, nem is akarmilyen szinten. Na, az aztan a kihivas, mert ez nem egyszeru: a francia az egyik legnehezebben megtanulhto europai nyelv a 12 igeidejevel,... Ha mar az altalanosban gondjai voltak, kotve hiszem, hogy ennek a feltetelnek lget tudna tenni,...

Eleg baj, hogy ilyen idiotak a szulei, a gyerek elobb-utobb skizofren lesz, mert mast lat otthon, es bizony mast fog tapasztalni a vilagban, nem mindenhova er el apuka penztarcaja, csalasokkal itt is csak rovid ideig lehet villogni...
perfekt
@karma1: Igaz amiket írtál,kiemelten a Francia nyelv nehézségeit.. Szegény a Dubajozással, egy kalap alá veszi a francia nyelvtanulást,pedig ha tudná,hogy csak a szolgálati közleményekig jut-esetleg,el.Bizony közeli helyeken, a nyelvhasználat nagyon fontos,csak szájzárat ne kapjon.A sok kudarcélmény--csinál belőle majd egy sokgyermekes,anyát-és passz!
Grafix69
Most mé baj ,hogy Avalin oda jár Franciázni,hát hova mén akkó mikó Emerikába vót oszt mutogatta magát a közöscség pénzibü a Fécbúkón . Aszt az is annyira fájt ,hát had mennyen az a jány végtére is showbizniceben élnek egész életükben,legalább mindegyik csumidázza a bungellóját ,oszt adóbue vagy másbu nem mindegy ha haggya neki a Vajda?
Meine Ehre heisst Treue
@leszúrt rittberger: Nem, mert nem a származás a fontos. Ebből nem kell faji kérdést csinálni.
Inkább annak a kérdésnek kellene a nem kevés tandíj kapcsán felmerülnie, hogy a munkát nagy ívben kerülő apja kifizette-e már az adótartozását? Ha nem, akkor ...
Yoda69
Szerintem is maganugy hol tanul. Egy valami amit nem ertek, mintha gyozeke korabban azon sirankozott volna hogy nincs zsetonja, es a csod szelen van. Akkor hazudott?
Persze nem lep meg, ezek a celebek ilyenek.
sorbinorbi is eloadta a nagy halaltancot par eve, hogy igy meg ugy a halal szelen a lebeg, azt el vidaman a nagyvilagba. Gondolom ezek a huzasok az onreklamhoz kellenek, hogy a birkak nyeljek a termekuket.
Reszemrol en soha nem neztem gyozeket, ha az van a teveben azonnal kapcsolok el onnan. Es norbi updatet sem vettem soha, es ez igy is marad, amig vilag a vilag :)
sentinel216
A fotó annak a válaszlevélnek a fejléce, amelyben közlik evelinkével, hogy az egyetemen a takarítónői állást már betöltötték.
postamester
@karma1: ma 13:55
Honnan tudjuk, hogy a kis evelinnek nincs hatalmas " francia " NYELV-vizsgája ???
Meg kellene kérdezni a " Francia nyelvtanárait " En´bben a korban könnyen tanulja a " franciát ! ..,,,,,,:-))))))
postamester
@Horizont: ma 15:19
Hát " leszurt rittberger " már csak ilyen !! Az összes megjelenö
cikkben védi a roma kisebbséget !!!
postamester
@alte trottel: ma 10:52
Ha röviden kell válaszolnom:
Kabbbbbbbbeeeeeeeeee !!!
silber13
És tessenek mán mondni, ezt a tandíjat a rra a soha eé nem készülő filmre megkapott milliókból fedezik,, mert a roma Rómeó és Júliáról hatalmas kuss van!
creativehun
Nem értem mi a probléma??? Az,hogy milliókért járatja egyetemre...az,hogy külföldre vagy az,hogy Győzike??? Ha telik rá...és van neki miből akkor kinek mi köze hozzá?! Adót csalt??? éééés akkor mi van??? Jogerősen elítélték?? Jaaaa. hogy nem? Akkor ugyan ott vagyunk ahol az elején...kinek mi köze hozzá??? Ha adót csalt és nem ítélték el azért nem Őt hanem a rendszert illeti kritika...ha meg bárkinek is az igazságérzetét basztatja,hogy nem ítélték el...akkor csaljon Ő is adót. Amíg leszenk olyan emberek ebben az országban akik kíváncsiak a böszmeségeire...addig ő ebből vígan megél...Elárulom...ez nem Őt...hanem a mai magyar társadalmat minősíti!
postamester
@creativehun: Gonolom, hogy a rokona vagy...tesókám ???
karma1
Akarhogy nezem, a kedves magyar ujsagfirkasz osszeteveszti a "college"-ot a "university"-vel...

Valoszinu neki meg csak alsofoku fa- es felsofoku tanciskolaja van, ha ebbol IGY csinalt ujsagcikket...:-(((
kkalman
Kezdtem bízni abban, hogy Győzike és családja kikopott a médiából. De nem...!
silber13
@creativehun: Nem ítélték el? Miket nem mongasz!
www.hir7.com/hirek/szorakozas/jogeros-itelet-szuletett-gyozike-ugyeben_2013-10-02

Érdekes amúgy a meglátásod! Netán szerepet kapsz ennek a szélhámpsnak a soha el nem készülő filmjében?
leszúrt rittberger
@Horizont: Írhatsz akárhány :DDDD jelet, de láthatóan téged zaklatott fel jobban ez a hír és nem engem ;) Nem védtem amúgy, ha figyelmesen olvastál volna két hörgés között, de nem értem, hogyha az apja ilyen-olyan is, miért a gyereket kell érte pocskondiázni. Aki egyébként jó tanuló, és ahogy beszél, azt tájszólásnak hívják, tudod, nem "kiesik a kapa a szájából". Ennyit a te műveltségedről.
alte trottel
@Macskaszem: Sőt, lehet akár kétszázermilliárd is, az is tízmillió felett va, nem?
"Az RTL Klub Győzike show című műsorában szereplő Gáspár Győző és Gáspárné Balla Beáta 2005-ben és 2006-ban 27,5 millió forint személyi jövedelemadót titkolt el, ezt az összeget 76,4 milliós jövedelmük után nem fizették be." /Mandiner/
Az, hogy a fószer ellenszenves, az nem ok arra, hogy egy pitiáner összegű adócsalásért életfogytiglani kötél általi golyót kapjon talpig nehéz vasban!

Gyalogpostástanonckának a nickemről: Önirónia, te zsenik zsenije! (az előbbi idegen szó jelentését megtalálod az értelmező szótárban)
alte trottel
@postamester: Cicuka, azzal a gégeporcig barna nyelveddel! PONT NEKED van a legkevesebb alapod ENGEM kritizálni!
alte trottel
@postamester: Kapja be a vacogó hiéna, én már jóval több mint fél évszázada rögzült hetero vagyok, úgyhogy keress valaki mást. Pl a szombati felvonulást kár volt kihagynod, ott találhattál volna csinos fiatal fiúkákat.
postamester
@alte trottel: Kezdtél örülni, hogy " bekaphatod "???...Már arra sem
tartalak érdemesnek...Nem birok olyan mélyre lehajolni :-))))))))))
postamester
@alte trottel: Aki beszél németül, annak a nick-ed mindent elárul...
alte trottel
Hüjevagy uborka!
(a dyslexia manapság már kezelhető. persze túl nagy eredményt ne várj, ahhoz agyátültetésre lenne szükséges, de a koponyádban nem férne el egy aranyhörcsög agya, ergo ne számíts csodára)
postamester
Bár felsöfoku német nyelvvizsgám van,
a szótár ezen részét bemásolom:,
Alte = öreg , öregember
Trottel = félkegyelmü, gyengeelméjü,hülye
Szvetlana
Ami a valóság egy ilyen fizetős iskolánál: A leendő hallgatónak nem kell felvételi vizsgát tenni, sőt még odautazni sem kell. Az iskolától kérnek egy adatlapot, amit kitöltenek de ez jobbára azt tartalmazza, hogy biztosítják az iskolát , hogy a tandíjat a megjelölt időpontig befizetik.
Az iskolának fogalmuk sincs arról, hogy ki az a Gáspár Evelin, akár az indiai maharadzsa lánya is lehetne-lényege, hogy fizessenek.
A kutya sem törődik azzal, hogy Evelinke jóeszű-e vagy sem.
Ha jóeszű lenne, itthon is tanulhatna, de képtelen lenne egy felvételi vizsgára:))
Szvetlana
@kkalman: 00.25 Ne reménykedj, van mégegy lánya a Győzikének. Amíg élünk, nem szabadulunk meg ettől a családtól! :))
kkalman
@Szvetlana: Rosszabbak, mint az utcán a kutyagumi. Levakarhatatlanok!
mariaberta
Honnan van több milliója, amikor hatalmas adótartozása van az egész családnak? Vagy Ő illetve ŐK külön elbírálásban részesülnek?
És akkor csodálkoznak, miért is utálják őket, de elsősorban azokat, akik csak nézik, hogy ennek a sült bolondnak honnan van annyi pénze, míg sokan az ő fajtái nyomorognak. Inkább azokat kellene támogatni egy kicsit, nem?
Manhattan
@Meine Ehre heisst Treue: ...a munkát nagy ívben elkerülő... Itt tévedsz! Győző showman! Hívják sokfelé, abból él.
pityuka
@postamester: Na látom erre besült az agya ennek a vén hülyének.
postamester
@pityuka: csak lefordítottam a nick jelentését...:-))))))))
alte trottel
@postamester: ISZONYTATÓAN hüjevagy, uborka!
hanzibiro
@alte trottel: csak olvasom ezt a sok marhaságot,hüje,hüje,hüje,Gyökérke:nézd már meg,hogy hogyan írják!!!
silber13
@Manhattan: És ugye az imígyen befolyt keresete után talpig becsületesen adózik is.? Amint az egy jólnevelt, makulátlan tisztaságú emberkéhez illik... Hát hogyne!!:-)))
JAJMÁR
Emberek ! 57 hozzászólás van a Győzikéről és lányáról szóló cikk alatt!
Majd, ha nem lesz egy sem, ha majd a kutyát sem érdekli, akkor fog eltűnni ! Ez pedig a jelen állás szerint, nem holnap lesz. :(
pictor
Felőlem ötszáz forintért is járathatja a nyírségbe faiskolába akkor is az marad, ami!:)
alterego56
Gondolom adóhátralék az utolsó fillérig befizetve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.