Már gyerekként belekóstolhat az úri luxusba Lázár János kancelláriaminiszter fia, amennyiben a tízéves Boldizsár beköltözik az apja által a nevére íratott, 60–70 millió forintot érő, négylakásos társasházi lakásba.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ősszespórólta !! Akinek 10 évesen nincs 70 milliós háza, az annyit is ér !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Nem az az igazi probléma, hogy a gyermeknek luxus, négy lakásos villát vásárolt, hanem az, ahogy reagált arra, hogy a lakás vásárlásakor nem tudta - szegény, , hogy "kiváló barátja", Gíró Szász András sógorának lakását vette meg. Ha valaki már tartott a kezében tulajdonosi lapot tudja, hogy végig, valamennyi, a házban korábban beállt körülményeket rögzíti. Mindent. Lázár a velejéig hazug ember. S majd, hogy megkérdezi Gírót, hát erre nem tudtam, hogy legalább kétszázig felvitessem a vérnyomásomat, vagy röhögjek ezen az arcátlanságon. Saját egészségem érdekében ez utóbbit választottam.
bakegya
Így tűnik el az orbán-cölöpteknősök DICSŐSÉGE!!!
Dr. Felipe
Minden maffiózó a harácsolásba bukik bele, lézer sem lesz kivétel.
KERKA
Nem az irígység, hanem a gyakorlati tapasztalat mondatja velem. Ezeket a lakásokat nyílván befektetési célból vásárolják. Feltehetően a gyerek a 18 éves koráig nem fog itt lakni, tehát kiadják albérlőknek hosszútávon. Mivel frekventált helyen van, akár a havi 150 -180 ezer lakbért is elkérhetik. Határ a csillagos ég, albérlő pedig lehet bárki, akár diplomata, vagy üzlet, vagy magánklinika, de akár képviselő ideiglenes lakása is. Bármi-bárkinek.Jól hoz a konyhára az biztos.
DR Eric CARTMEN
Ősszespórólta !! Akinek 10 évesen nincs 70 milliós háza, az annyit is ér !!
Desischado
Milliók nyomorognak, ez a hulladék féreg meg a képükbe tolja, hogy a gyereke is luxusban fetrenghet az adófizetők pénzén! Sajnálom a kisfiút, ilyen háttérrel esélye sincs rá, hogy emberré váljon!
m.macskosz
@KERKA: A nemzet golyóstolla (helyesbítek: gojostola) is ebből keni a kenyérre a vajat, hogy a nemzet sportolója, ex közt.elnök + nyugdíj mellett meg tudjon élni, néhány ingatlant bérbe ad.
KERKA
@m.macskosz: 11.21 Tegnap Keveset írtam. Fölhomályosítottak, hogy ez havi 500 ezer:))
Vizual
@Desischado: Nincs igazad. Már felálltak az elit iskolák is. Ehhez kell az a kis megalapozás. Nehogy már albérletben tanuljon a gyerek. DE kocsi tuti nincs még a garázsban. na ugye.
kukac50
Parlagfűre összeadott pénzből vette!
nyanya001
Mi ez ahhoz képest, hogy az azeri elnök aranybányát ajándékozott
a leánykájának ! :))

Itt sem lesz tanácsos sokat firtatni a dolgokat !
Rácsok mögé került az azeri elnök korrupciós ügyeit vizsgáló újságíró !
blog.atlatszo.hu/2014/12/racsok-moge-kerult-az-azeri-elnok-korrupcios-ugyeit-vizsgalo-ujsagiro/
wagabund
bezzeg, ha a havanna ltp. még fel nem újított házában vett volna egy sötétkonyhás lakást lepukkant állapotban, az talán még nagyobb vihart kavart volna..
akkor az lenne a baj.

mint asszem Hofi mondta: a szocializmust építő emberek is nagyon szeretik a jóminőségű konyakot...ezt úgy élvezik, hogy a vezetőik isszák...
JAJMÁR
Hát, ez a befektetés csúcsa kb., ennél többre nem képesek. (Talán egy sertéshízlaldára tessék-lássék.)
Ha ez a nagy harácsolás valóban befektetéseket hozna, és munkahelyeket, meg jól működő, gazdaságpezsdítő üzemeket, gyárakat, - az se lenne szép, de legalább értelme lenne -, de ennek? egyenes út visz lefelé. No nem nekik, de a rájuk bízott országnak, hiszen nem értenek az üzlethez, ülnek a pénzen, vagy éppen kiviszik valamelyik bankba. Csoda, hogy még mindig csak csúszunk lefelé, - de ez a látszat - mert valójában leértünk.
JAJMÁR
@tivoli: 19:25 Vannak olyanok is, bár nekik lehet, hogy ez a csúcs, így aztán ők jól érzik magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.