Átigazolhat a konkurenciához Havas Henrik, az ATV műsorvezetője.

Havas a napokban hosszasan egyeztetett Tarr Péterrel, a Hír TV vezérigazgató-helyettesével – állítja a kormánypárti Magyar Idők.

A lap azt írja: a tévé munkatársai arról panaszkodnak nekik, hogy komoly zavart okoz a rendszerben a "liberális térfoglalás".

Hozzáteszik: Havas Henrik esetleges felbukkanása miatt a Hír TV-t újabb munkatársak hagyhatják el, akik "vállalhatatlannak" tartják a csatorna irányvonalát.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Nem Havas, Kálmán Olga és több ATV szakember haja ott a csatornát, hanem a csatorna szaladt ki alóluk. Az milyen, hogy Olga a határkerítést ellenző politikusokkal beszélget, a szünetben meg orbán reklámok dicsőítik a totális határzárat. Az meg nonszensz, hogy egy szektavezér és a fia mondja meg, hogy mi - hogyan?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sentinel216
Nem Havas, Kálmán Olga és több ATV szakember haja ott a csatornát, hanem a csatorna szaladt ki alóluk. Az milyen, hogy Olga a határkerítést ellenző politikusokkal beszélget, a szünetben meg orbán reklámok dicsőítik a totális határzárat. Az meg nonszensz, hogy egy szektavezér és a fia mondja meg, hogy mi - hogyan?
nemkati
Mióta hír az, amit a magyar idők nevű szennylap ír???
Zeta
@sentinel216: teljesen egyetértek , az ATV teljesen elvesztette az arculatát.
Természetes ; oda mennek, ahol egyértelműen elfogadják őket.
Ott , HÍR tv, Orbán nélküli világ van.
eugen4402
Lenne cudar világ, ha Henrik áttelepülne... Ugye két dudás ritkán játszik azonos szólamban, és egy Világ Okosa már van a HírTv-nél: Puzsér Róbert.
kisrigó
@nemkati: Úgy tűnik, hogy a Magyar idők tölti be a g-nap előtti Magyar Nemzet szerepét. Minden hír, ügyészségi események ott jelentek meg, szándékos kiszivárogtatásban. Hát, a szerencse forgandó, aztán majd meglátjuk!
eugen4402
@Horizont: Már jó ideje, rendszeresen nézem a Hír-en a "Szabadfogás" c. Heti Hetes-verziót, és szívesen hallgatok okos és szellemes véleményeket. Azt nem szeretem, amikor valaki indulatossá válik, és nagy hangerővel ordítozni kezd. Ezt a szerepet rendszerint Puzsér gróf úr szokta eljátszani...
wagabund
kalandvágyból, hang nélkül szoktam nézni a vidám vasárnapot amíg bírom...élmény a testbeszéd elemzése...sokat elmond a résztvevőkről.

Puzsér leszarja Havast, nem zavarja a köreit...Havas meg szintúgy Puzsért...mindegyik teszi a dolgát...

ne feledjük, amit a képernyőn(ről) látunk-hallunk a fenti celebektől(ről), annak az ellenkezője könnyen előfordulhat a büfében, kocsmában, esetleg közös családi ebédeken...

ugye valamennyien emlékszünk dr. Torgyán vasárnapi ebédjeire Horn Gyulával...a "Mariskám húslevesénél nincs jobb"...
...aztán hétfőn a parlamentben ordítva követelte Torgyán, hogy Horn Gyula "monnyon le"...

ez ma is is működik.
wagabund
@eugen4402: 19.31... ugye a legutolsó sznobjektíet is láttad? már a vendég is megijedt, úgy ordítozott(Puzsér)..

a meghökkentő az volt, hogy nem beszélt hülyeséget.
wagabund
@Horizont: 19.17...nem veled van a baj.. (ha lehet annak nevezni)...ezek szórakoztató műsorok...próbáld úgy nézni...

mondjuk leülsz a fotelbe, és a távirányítót kézbentartva megjegyzed:-na nézzük, mit mond ez a hülyegyerek..? mindjárt más..
mariaberta
Ahogy haladunk, a HIR TV lesz a baloldal egyetlen TV-je? Jól nézünk mi ki, de legalább megindult valami pozitív ebben a műfajban, és lesz amit még érdemes nézni.
Az egyéb TV-ket márcsak a török sorozatokért érdemes bekapcsoni.
eugen4402
@wagabund: Rettenetesen sajnálom, de nem mertem odakapcsolni. Én tisztelem, becsülöm, aki tömören - egy mondatban - ki tud mondani akkora bölcsességet, amit mások regénytrilógiában írnak le, csak könyörgöm, ne kiabáljon. Ismertem egy nagy-tekintélyű főnököt, akit lélegzetvisszafojtva hallgattunk, mert halkan beszélt. Azt is halkan mondta, hogy a felemelt hangerő nem pótolja a mondandónk igazságtartalmát. De ő nem celeb volt...
grincss
@Horizont: Akkor próbáld hang nélkül, vagy kép nélkül!
Ha sehogy nem jó, nézd a Discoverit, vagy az AXN-eket! :-))
moareka
Lassan odajutunk, hogy be sem kapcsoljuk a TV-t. vagy átnyergelünk külföldi csatornákra...
wagabund
emlékszünk a régi szép időkre, amikor már teljes gőzzel működött a hírtévé? Nagy Katalinra, aki egy mondatban többször is tudott gyurcsányozni úgy, hogy mindenki folytatni kényszerült...
a piacon körülnéztek a legbátrabb anyázók is, mielőtt suttogva megkérdezték a másik rémült versenyzőt, hogy hallottad?...a hírtévé mondta...a rákosista suttogás sem volt olyan rémes, mint ezek a szép hónapok. Aztán ott van az a széplélek művészember, aki az Oprát irányítja...kérem...az sem volt semmi...és még néhány...

aztán fordítottak egyet a fürdőköpenyen, és oly bájos lett az addig keményen gyurcsányozó had, hogy az ember többször is megnézte milyen adó van kiírva...
nemkati
@mariaberta: Nekem elképzelhetetlen, hogy Simicska tévéje baloldali legyen. Egyelőre az műxik, hogy aki nem velünk, az ellenünk, márminthogy 0rbánék ellen működnek, de baloldaliak szerintem sose lesznek. Ahogy az RTL se lett baloldali attól, hogy mostmár rendszeresen bemutatnak a kormányoldalt érintő disznóságokat. Pillanatnyilag van egy óriási túlsúlyos kormánymédia, és egy-két ellenzéki. Az ellenzék hangját teljesen nem nyomhatják el, mert abból tényleg nagy botrány lenne. Bár, nem értem, az eddigi elhallgattatásokból eddig miért nem lett.
nemkati
@Horizont: Nem, csak dva bratanki. :)

Viszont Havas nem megy a HírTv-be, mondá ezt a saját szájával, ha ez megnyugtat bárkit. Gondolom, nagyon kell neki a pénz, és nagyon fűti a szereplési vágy, úgyhogy mivel nem tudott Simicskával megegyezni, marad ebben az egyre elviselhetetlenebb tévében. Én legalábbis képtelen voltam elviselni a percenként ömlő gyűlöletkampányt a kvótaszavazásra, most meg gyomorforgató a kormány önfényező reklámdömpingje. Biztos vagyok benne, hogy a többi műsorvezető is szívesen otthagyná az ATV-t, ha lenne hova mennie. Zömében családosok, kisgyerekesek, nem mehetnek egyik napról a másikra az utcára.
nemkati
@Horizont: Most némi megoldás egyeseknek, hogy Puch megvette a Népszavát és a Vasárnapi Híreket, bár nem soknak. Dehát a nyomtatott lapoknak egyre kevesebb esélyük van, és azért a tévé, az egészen más!
kiscsillag66
Havas csak maradjon nyugton, már így sem lehet nézni tőle semmit, mert minden csatornán ott van. Rettenetes egy ember! A legócskább műsorokban is feltűnik. Számomra a legröhejesebb az volt, amikor a TV2 műsorában zsűri tag volt. Annyira kilógott a sorból.
justhpeter
Az ATV "pénzért mindent" tv lett. Olyan Orbán-féle.
Edmond Dantes
Remekül szórakozom,amikor Havas arról mesél nagy hanggal (kb.egy éve csak),hogy ő keresztény konzervatív érzelmű,továbbá mindig is MDF-es volt.Az várom már,hogy mikor kérdezi meg tőle valaki,hogy ilyen elkötelezett jobboldaliként miként vállalhatott szerepet az akkor alakuló Horn kormányban,mint kommunikációs nem tudom micsoda államtitkár.Az meg végképp nem rajta múlt,hogy hat nap után úgy vágták ki,mint részeg tengerész a taknyát a viharba.
Ludmilla
még követni fogják:Krug Emília,Rónai Egon,Simon András,Bánó András,Swajda Gergő...aztán megyünk mi is..
wagabund
Ma Havas rendesen levizsgázott...olyan volt(az is)mint egy alja celeb..klubrádijó mai Bolgárjában Havas -Bolgár beszélgetés volt...sajnos Havas hozta a dadogós, makogós, hebegős formáját...na ezzel a makogással sikerült szénné égetnie FarkasházyTeddit...a lehető legocsmányabb jelzőkkel illette...

...nos későb betelefonált Dr. Farkasházy(matematikából doktor), és visszavágott Havasnak...

nos két ismert ember így tiporja egymást sárba...amúgy Havas mint minden mondókájában, szóba hozta Gyucsányt... akiről a lehető legrosszabbakat mondott(ismét)...a makogós egyetemi tanár, Havas...pfff...

nos aki véletlenül(titokban) hallgatta a Bolgár műsorban ezt a két fínom úriembert, annak bizony hányingere támadhatott...

amúgy pont ilyen lesz az "összefogás" az ellenzéki pártok közt Orbán ellen...Orbánnak egy vasat nem kell költenie kampányra...ezek nem ellenfelek.

véleményem szerint
idppp
@wagabund: Havas nem egyetemi tanár, hanem oktató, nagy különbség! Az előbbi professzor, Havas meg a légy faszán a túró!
sentinel216
@eugen4402: Akkor mit szólsz a vezír fisztulás fejhangon végig visítozott ünnepi szónoklataihoz?
eugen4402
@sentinel216: Semmit. Mert nem szeretném, ha jönnének értem. Inkább semmit...
Eladott Ország
Az ATV, Hajdú Péter Frizbis gennyműsorával jelentkezik a Hit Gyülekezetének televíziójában, és Habony Munkanélküli Árpád , Vajna Kaszinómogul András éppen hasbalövi a médiának azt az egyre vékonyodó szeletkéjét, amely még nem Orbán kottájából játszik.
Már régóta világos, hogy egyfajta stabilizátorként, túlnyomás ­feszültség leeresztő berendezésként funkcionál ez a tévé, ahova Németh Sándor ex­taxisofőr ­hitszónok ­üzletember érdekeinek megfelelően alattomosan, egyre nagyobb területet elhódítva betette a lábát a kormánypropaganda enyves keze.
Továbbá biztos vagyok benne, hogy van az a pénz, Havas. Vannak emberek, akiknek van az a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.