Ez persze önmagában nem lenne akkora baj, sőt: az Erzsit kiötlő kreatívok nyilván számoltak is vele. Csakhogy szegény Erzsi még nem csak közutálat tárgya, még hatástalan is.

A Kreatív írta meg, hogy a Kantar Millward Brown kutatása szerint a fogyasztóknak nem jött be a CBA Kasszás Erzsije.

Mostmár hivatalos: a magyarok gyűlölik Kasszás Erzsit

A nem mindennapi reklám három jellemzőben ért el kiugró értékeket:

- kellemetlen

- idegesítő

- zavaró

A 150 fős mintán alapuló kutatás azt is megállapította, hogy Kasszás Erzsi miatt a fogyasztók egyharmadának kevésbé vonzó a CBA, a fogyasztók felére pedig nem is hatott a reklám. Csupán egyhatoduk értékelte ettől vonzóbbnak az üzletláncot.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Némelyik szelíd természetű vevő be se mer menni a nemzeti bolthálózat üzleteibe, nehogy rárontson a Kasszás Erzsi! Én is kerülném ezzel a némberrel való találkozást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Némelyik szelíd természetű vevő be se mer menni a nemzeti bolthálózat üzleteibe, nehogy rárontson a Kasszás Erzsi! Én is kerülném ezzel a némberrel való találkozást!
nyanya001
Ha meghallom a hangját ennek a tehénnek, az összes hajam az égnek áll.
advocat
A hirdetés valóban annyit sem ér, hogy az ember egyáltalán hozzászóljon. Szóval olyan négybetűs. Kb. annyit ér mint a cég.
adrenalink
Én nem gyűlölöm, egyszerüen hányhatnékom van a rusnya fejétől! Ettől még a hülye Ádámka is elviselhetőbb. De miért?:-)))
coni
Érdekes mintha nem lenne sokkal nagyobb gond a CBA termékeivel mint ez a szerencsétlen Zsóka.Egyébként nem biztos, hogy az idegesítő reklám nem hagy mélyebb nyomokat ennyi jó reklám között.
micfild
@nyanya001: pedig csak egy színésznő, és nem is akármilyen ha ezt a kretén- szerepet is el tudja játszani
lampa laz
@adrenalink: Ahhoz, h elviselhető legyen Ábel hangja, szinkronizálni kellett.
adrenalink
@lampa laz: Ennek a rusnyaságnak nem a hangját, hanem a LÁTVÁNY-t kéne szinkronizálni, hogy elviselhetőbb legyen!!!
nyanya001
@micfild: Hogy Hofit idézzem.. pénzért mindent. ...
Pálinkafőző Rézüst
azé a szája jó nagy... nemtom miért ez jutott eszembe ...)))))))
Macskaszem
Nem a nővel van baj, lehet, hogy amúgy egy kedves szimpatikus egyéniség, és nem mellesleg jó szinésznő. A színházban imádják a nézők.
lampa laz
@adrenalink: Azé most őszíntén, a CBA-hoz pont passzol ez a tenyerestalpasringófarú menyecske, nem?
Clavigo
""Adj egy csókot,,,hadd okádjak ""...
adrenalink
@lampa laz: Nem messze tőlünk van egy CBA bolt. 2X voltam benne: először, és utoljára. Kicsi, zsúfolt, büdös, és akkor még az árakról, választékról nem is beszéltem...
lampa laz
@adrenalink: Felénk is van, de elvből nem látogatom én sem. Ezeknél divat egyébként a szavatosságát vesztett xart felárért eladni.
adrenalink
@lampa laz: Én nem elvből nem megyek be. Ebben az estben lesz@rnám a pártszimpátiát, ha jól be tudnék vásárolni. Nincs jobb, vagy baloldali liszt! :-) De a drága, silány áru vásárlását meghagyom a fityisz birkáknak!
justhpeter
A szinésznő kitűnően játszotta el az ügyfogyott CBA pénztárosnőt. Ezért nincs miért cikizni. A pénzért minden logikával pedig minden reklámba bele lehetne kötni. A baj a CBA árával és kínálatával van, arról pedig Kasszás Erzsi nem tehet.
Eladott Ország
A CBA-ba ideáig se sokan jártak, most ezzel a reklámmal még rátettek egy lapáttal.
lusta
@adrenalink: Moldova után én háromszor voltam a CBA boltban. Először, utoljára és soha többet. A megye második legnagyobb városából ki is vonult, mert drága, silány áruválaszték, koszos, ezért a sánta kutya sem járt oda. Ellenben az utálatos multikba szívesen mentek és mennek a zemberek. Na ez ellen tesznek mosta sorosbérenc föld-trafiki tolvaj ártunk és qurmányunk tagjai. Nehogy már a keményen dolgozó kisembernek jó legyen.
cs.n.
Müszi, Bedeco, lábgombaikrek, korpaikrek, prosztataikrek, demiért cuflacillin ábelke, hülyezenés mobilreklámok, miért pont ez lóg ki a sorból? Kék pisi, kék vér, már Taki bá' is morgott a comcédokba, hogy ezt tolják neki vacsora közben. A Skála Kópéhoz meg az Aranypókos popsikhoz már nyilván hozzászokott addigra. Én nem értem, miért olyan kirívó ez a kasszáserzsis. Mondjuk nekem hiába reklámozzák, mert itt a környéken sincs CBA, de ha lenne, akkor se emiatt a reklám miatt járnék, vagy nem járnék oda.
cs.n.
Apropó, Skála Kópé. Azt kornyikálta, hogy "a szívem mindig a vásárlókéé". Az se volt jobb ennél, de Kasszás Erzsit legalább nem nyomtatják rá a reklámszatyrokra. :)
Desischado
Förmedvény, borzalmas, idegesító, és silány. Kihagytam valamit! Lábrázásom van ettől a förmedvény reklámből, a nőtől nemkülönben. És juszt sem megyek a cba-ba!
adrenalink
@cs.n.: A reklámok ha tetszik, ha nem életünk részét képezik. Kérdés, hogy mennyit engedünk magunkhoz. Nekem valahogy sikerül kizárni a tudatomból. Pl. van egy ordító kigyúrt hapsi, akinek kinő egy 3. karja, de, hogy mit reklámoz, sejtésem sincs. Egyszer voltam egy tv reklámokkal kapcsolatos teszten /milyen autó, mosópor, pékf@sza márkákra emlékszik/. Körülöttem mindenki szántotta a papírt, az enyém elég érintetlen maradt.
Böskével nekem az a gondom, mint "nezelodo"-nek 13:09-kor, hogy ijesztő a látvány. Úgy néz ki, mint egy kirúzsozott bálna.
Viszont még ennyi idő után is emlékszem egy Soproni Ászok sör reklámra, /több változata is vot/nekem szellemesnek tünt.
www.youtube.com/watch?v=ZFDOIUHzYc8
emerencia
@adrenalink: Nekem anno ez jött be mert nagyon sokféle ember szerepel benne:
www.youtube.com/watch?v=eN7RhYFIS7E
lópicigáspár
Ennél már csak az a bosszantóbb, ha nézi az ember azt a dög tévét, bedobnak egy reklámot, (nekem mindegy melyiket, mert mind utálom) elkapcsolom máshová és ugyan az a reklám megy percre pontosan megegyezően!!! ÁÁÁÁÁ, ilyenkor szétvet az ideg!!!
adrenalink
@emerencia: Ahogy elnézem a szereplőket /haj, öltözet/ ez nagyon régi reklám lehetett.
adrenalink
@lópicigáspár: Egyszer azt nyilatkozta egy tv-s, hogy egymás csatornáit figyelik, és direkt egy időpontra teszik a reklámokat, hogyha elkapcsol a néző még véletlenül se "értelmes" műsort lásson, mert félő, hogy tartósan ott marad, és ugye a nézeccség mindenek fölött...
emerencia
@adrenalink: Az a furcsa benne, hogy ezeket a ruhákat ma is hordhatjuk feltűnés nélkül. Inkább a környezet régies. A hurka viszont most is finom, ha jól van elkészítve.
emerencia
@lópicigáspár: Valaha csináltunk reklámokat egy rádióban. Volt pl. egy salátabár reklám amit egyesek imádtak, mások utáltak, nagyon megosztó volt. Engem is idegesítenek a rosszkor rossz helyen megszólaló reklámok de pl. az a reklám amiben az apuci kislánynak látja a nagylányát nagyon aranyos, engem nem idegesít. Attól még mások frászt kaphatnak tőle.
emerencia
@emerencia: Ez tetszik, megérdemlik az alkotók, hogy közreadjam mint jó példát:
www.youtube.com/watch?v=aWDdesYGYtQ&list=PL824902919052837F&index=1
adrenalink
@emerencia: Én évente egyszer, télidőben eszek rakott hurkát, oszt jónapot.:-)
Eladott Ország
@coni: Bedobták Zsókát hátha nyerő lesz.
WDNO
Nem a színésznővel van gond, hanem azzal aki kitalálta ezt a reklámot!
elnyomott
Ne mondják már meg, hogy mit szeret a magyar és mit nem! Ne kelljen már egyensapkát hordani!
Én is magyar vagyok, de nekem szimpi maga a színésznő és a környezetemben nem vagyok ezzel egyedül. A szerepe nem szimpi, de ezt külön tudom választani.
1magyar
Jó,hát a kasszát senki nem szereti, ahol fizetni kell. De ez egy átlagdolgozó nő.
simmering73
Nem igaz, hogy gyűlölöm. Szánalmas kínreklám. Magára valamennyire adó ember nem adja az arcát egy ilyen gagyi fosért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.