Az ATV péntek reggeli Start című műsorában meglehetősen zavartan viselkedett Demcsák Zsuzsa, ami leginkább a Szanyi Tibor MSZP-s európai parlamenti képviselővel folytatott beszélgetés közben csúcsosodott ki.

Demcsák meglehetősen furcsán beszélt, többször is belegabalyodott a mondatokba. A Blikk úgy tudja, az interjú az ATV vezetésénél is kiverte a biztosítékot. A csatorna sajtófőnöke, Kele Eszter megerősítette, hogy belső vizsgálat indul az interjú körülményei kapcsán. A lap úgy tudja a vizsgálat lezárultáig a műsorvezető nem kerülhet képernyőre. Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe, ám ez most kútba esett. Csak azután születik végső döntés az ügyben, ha Né­meth Szilárd, az ATV vezérigazgatója visszatér külföldről, de biztosnak tűnik, hogy hétfőn Rónai Egonnal kezdődik majd az Egyenes beszéd.

A lap információi szerint Demcsák az ominózus interjú előtt mindössze két órát aludt, és ez a magyarázata a furcsa beszélgetésnek. Egy stábtag szerint korábban is előfordult, hogy egy-egy alkalommal nem olvasta el az adásmenetet, és nem készült fel maximálisan a beszélgetőpartnerekből, de ennyire összeszedetlenül, tőle szokatlan stílusban még sosem viselkedett.

Demcsák Zsuzsa a Borsnak így magyarázta a történteket:

„Az utóbbi időben sajnos nem alszom túl jól. Ha valaki keveset alszik, akkor elfárad, és ez akarva-akaratlanul is látszik rajta. Egy nyelvbotlás nem azt jelenti, hogy ne kapnák a nézők továbbra is azt a szakmaiságot, amit megszoktak tőlem.”

A műsorvezető sorsáról szerdán döntöttek, ITT írjuk, hogy mi lesz vele.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Nagy csinnadrattával távozott a TV2 csatornától, de megértettük hogy eztán az üzleti életben akar érvényesülni, a vállalkozását akarja fejleszteni (?).Eddig értjük. csak alig 2 hónap múlva megjelenik egy másik csatornánál, egyenesen egy politikai rovatban műsorvezetőként. Kétségbe vonom a szakmai felkészültségét és ezen a téren a szakmai gyakorlatát. Mindjárt kapott egy dörzsölt politikust, aki leradírozta a képernyőről.
Itt nem csak a nem csak a kialvatlanság jelentkezett, hanem az alkalmatlanság is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ezt a muffot egy rúgással Föld körüli pályára állítanám!
kismiss
Másnapos volt, de nagyon! Csak a vakolata tartotta össze :)
kismiss
@quadrocopter: Nem egyszerű dolog, mert sok helyen jól fekszik!
quadrocopter
@kismiss: Nem baj, visszatérőben elégne a légkörben!
dr. prédikátor
@Fradigege: Vagy fordítva: Kefél és iszik, + még egy kis fű vagy por!!! Gusztustalan egy picsa!!!
volvós
..." Demcsák Zsuzsa a tervek szerint jövő héttől minden este beült volna az Egyenes beszéd műsorvezetői székébe "...
...változik a terv !! Lézerjani ölébe fog beleülni Londonban egy luxusszállóban ez az
alkoholista kurva...és megkapja a " kimaradt munkabért ...
kismiss
@dr. prédikátor: bizonyára józanul már nehezen menne neki...de mindent a karrierért :)
relatív
Nem tudni ki támogatja, de az amit a reggeli műsor-vezetése során ' művel ' az kritikán aluli. Mintha teljesen fel lenne háborodva, hogy neki itt a beszélgető partnerekkel kell kommunikálni, nem figyel oda senkire, inkább mást csinálna (?)

A média egy köznevelő tényező, és ha ott unott emberek jelennek meg - nem kis pénzért - az az egész népre dehonesztáló lesz !

Sajnos a szerkesztés sok hiányossággal küszködik - hozzáértés szűkében - országosan... IS !
magyarbakancs
minden cölöp azt hosszi,hogy a világ csak az övé ,és mindent megtehet.
sokanvagyunk
Túltolta a felkészülést Szanyi kapitányból. :)
Klubtag
Édes Istenem! Mi mindenre nem kénytelen ez a jobb sorsa (Németh Szilárdnál biztosan) ATV csatorna, még Demcsákot is bevállalja egy ki plusz kormányközeliektől bekaszírozható hirdetésért.
Klubtag
Helyesen: Édes Istenem! Mi mindenre nem kénytelen ez a jobb sorsa érdemes (Németh Szilárdnál biztosan) ATV csatorna, még Demcsákot is bevállalja egy ki plusz kormányközeliektől bekaszírozható hirdetésért.
coni
Demcsákkal vagy anélkük, de nézhetetlenné vált a csatorna amióta Csisztu, Hajdú vonal megerősödött. Ami nem lenne nagy gond ha maradt volna az országban egyetlen nézhető csatorna...
karma1
Megint be volt b@szva, csak most nem volt kocsival...:o(((
Valoszinu, mar elotte "beszelgettek" szanyi kapitannyal...:o))))
lusta
Sajnos azt a szakmaiságot kapják a nézők, amit megszoktak tőle egy másik csatornánál. Az itteni nézők nem ehhez vannak szokva.
1. Az itteni nézők ezt a szakmaiságot fogják megszokni.
2. Az itteni nézők átkapcsolnak egy másik csatornára.
3. Az itteni nézők kikapcsolják a készüléket.
4. Az itteni nézők káromkodnak és nem egy cifrát, hogy már innen is a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk propagandája jön.
Veleda
Nagy csinnadrattával távozott a TV2 csatornától, de megértettük hogy eztán az üzleti életben akar érvényesülni, a vállalkozását akarja fejleszteni (?).Eddig értjük. csak alig 2 hónap múlva megjelenik egy másik csatornánál, egyenesen egy politikai rovatban műsorvezetőként. Kétségbe vonom a szakmai felkészültségét és ezen a téren a szakmai gyakorlatát. Mindjárt kapott egy dörzsölt politikust, aki leradírozta a képernyőről.
Itt nem csak a nem csak a kialvatlanság jelentkezett, hanem az alkalmatlanság is.
adrenalink
Mit kell itt felháborodni? Matracka hozza a szokásos TV2-s formát! Az esti Egyenes beszédben többször "jóreggelt" - tel köszön be, aztán vigyorog a hülyeségén, szó nélkül hagyja, hogy az MSZP elnöke Botkát Magyarország 2. legnagyobb városának vezetőjeként hírdeti, sorozatosan rendre utasítja riporter alanyait, miközben teszi-veszi magát székében stb. Szóval lehet, hogy az ágyban, poháremelgetésben jó, de mint riporter nulla /ha Schmitt Pálnak is a kedvence, akkor nula/...
papa.49
@Veleda: Felkészült ő csak nem a műsorvezetésre egészen másban jó egyesek / lézerpiszkos/ szerint és jelenleg ezért szalad a szekér még !!!
Pálinkafőző Rézüst
Talán a Németh Sziszi (nem a rezsigeci) is túl van rajta?? :))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet, hogy fel lett próbálva, na bumm eggyel többen vannak a lyuksógorok )))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@adrenalink: én is elidőznék picit e matracon... :))))
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: Elég használt már, meg kissé kopottas is, de Te tudod... :-))
justhpeter
Itt tart az ATV. A primitív "álbulvár" került vezető pozícióba. Ennek megfelelően fog alakulni a nézettségi mutatója is nagyom messze vannak már még a Rónai Egon, Bombera Krisztina, Balogh Judit által korábban képviselt szinttől is.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Egészségedre, én azért már meggondolnám, hogy akarnák- e a 100 ezredik lenni, persze ez az én véleményem))))))))))))))))))))))))))))))))
cs.n.
Krizsó Szilvia sokkal megfelelőbb lenne ilyen műsorokhoz. Csak hát ő meg felhagyott a politikai interjúkkal.
Ludmilla
ez a nő átlagon aluli..viszont ott van Somos András,,de jó az új fórumos fiatalember is
szep napot
Szerintem Demcsak nagyon profi. Egy alkoholistaval csinal riportot, szoval o csak megprobalja beleelni magat a temaba.
bence
Bárki volt aki ezzel a feladattal bízta meg , helytelenül tette ! Demcsák nem való egy ilyen műsor vezetésére ! Kár vele erőlködni ! Jobban tenné a vezetőség , ha valaki rátermettebb embert tenne a helyére !
ittott
@quadrocopter: előtte pörgethetnél rajta egyet. az alsó közép tengelyen
ittott
@adrenalink: becsüld meg a gyakorlatot.
quadrocopter
@ittott: Csak védőöltözetben nyúlnék hozzá!
kiscsillag66
Eddig általában csak bulvár-műsorokat készített. Nem való neki a politika. Rontja az ATV színvonalát, ami amúgy is lejjebb megy. Nem kellene mindenkit idevenni, akit kitesznek valahonnan.
soljanka
Trutykó, Bochkor, Hajdú, Kárász, Csisztu.

Tipikus médiakurvák/kurafik.
És amíg nem mondják meg nekik, hogy tehetségtelenek, addig ők bizony végig fogják járni az összes csatornát.
terlasz
Józanul is égő ez a viaszbaba az ATV-re nézve (ők tudják), de így nem másnaposan, hanem aznaposan beb...va csak a kirúgása jöhetne szóba. Persze, a méltó szankció elmaradhat, mert a fideszes hatalomátvétel legalább 50%-ban megtörtént.
Veleda
Már nem nézzük az ATV-t. Összefújt a szél minden szemetet. A régi jó műsorvezetők vajon hol vannak? Régebben minden délután néztem a betelefonálós műsort. Nagyon jó, felkészült riporterek vezették.
ittott
@quadrocopter: a védekezés kötelező...
vukkocska
Na végre észrevették, mennyire lehúzza Demcsák az ATV-t, ha még lehet erről szó egyáltalán. Demcsák miatt nem néztem az Egyenes beszédet, s őmiatta a reggelt sem. Lezüllesztették az egész csatornát ezekkel az "újoncokkal", akik azt sem tudják, ha kérdeznek valakit, talán illik meghallgatni a választ is. Egyszerűen, bunkók.
Grafix69
Biztosan az anyaszentegyház , élén a jó Istennel , kicsit megviccelte teve szájú Demcsákot , vagy Lézer Annyitisér Jankó kevert valami szart a reggeli konyakjába , vagy csak simán be volt rúgva.
vukkocska
@karma1: Csak Szanyi kapitány sokkal jobban bírja...
Veleda
@vukkocska: Szanyi kapitány egy tapasztalt politikus, dörzsölt róka, aki még a jég alól is kivágja magát. Kár, hogy Demcsák ezt nem vette komolyan, azt hitte, hogy rutin lesz a Szanyival műsort készíteni.Ne becsüld le a vita partneredet, ezt jó, ha észben tartja!!! + ehhez jön az alkohol mámor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.