Nem mi mondjuk, Kata követői fogalmaztak így egy Instagram-fotó alatt.

Sarka Kata meztelenkedő sztárocskákat is agyonver ebben a ruhában – olvadoznak a rajongók

"Az egyik legszebb magyar nő" – olvasható a nehezen vitatható kijelentés Sarka Kata egyik friss megosztása alatt, amelyen lenge, fehér ruhában mosolyog ránk a szépség.

A bókok között olyan is akadt, amelyik azt fejtegeti, Kata még így, felöltözve is szexibb, mint a meztelen vagy félmeztelen képekkel harsánykodó celebek.

Igaz ez?

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ez a nemzetty bögyös műmaca vigyora...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Ez a nemzetty bögyös műmaca vigyora...
Grafix69
@lópicigáspár: Persze jól néz ki , de mindenki szidja . Én sem bírom , de szép csaj , kicsit sovánka de jól néz ki . Mikor meglátom a Barbit , na akkor szoktam eldobni az agyamat.:))
colibri
...csak az a qva telefon ne lenne örökké a kezében... Nekem minden telefont tartó celeb nagyon visszataszító. még Sarka is... hiába zengenek ódákat róla egyesek.
division
@lópicigáspár: Így igaz. Aki meg állandóan szidja ezeket a lányokat általában este lefekszik aludni öregecskedő felesége mellé:-))
wpym
@lópicigáspár: Ebben igazad van, de nem is ez a baj velük.
Eladott Ország
Ez a magyar hungarikum, a hugyosra, zsírosra gazdagodott főállású taplók feleségei ilyen mindenhez értő reneszánsz asszonyok. Mégse mehet fejőnőnek ,vagy gyári szalagmunkásnak, esetleg önkénteskedni valamely karitatív szervezethez. Ez van, amikor repedtsarkú, felkapaszkodott semmihez nem értők találnak egy gazdaállatot, aminek a vérét lehet szívni. Szakértelem nem szükséges semmihez, a kapcsolati tőke mindent elintéz. Ezeket a büdös életben nem lehet már levakarni sehonnan. A hatalom egyre inkább belterjesedik, és a birtokosi kör egyre inkább elszigetelődik a társadalomtól. Az elszigeteltség viszont oda vezet majd, hogy senki nem fog könnyet ejteni miattuk, ha buknak. De ne tápláljunk illúziókat: van még mit ellopni, ezért a közeli jövőben új meg újabb celebek berobbanásáról fogunk még hallani. Ahogy Hofi mondaná: "Mikor valaki lett, na akkor volt senki"
namihami
A meztelenkedő sztárocskák és (Utcs)Sarka Kata között egy nagy különbség akad csak. A vételár.
Ez jobban (többért) tudta eladni mahát. Etikailag még talán olcsóbb is.
Mert (szerintem) az kevésbé QRVA, aki a 4-es mellett ELŐRE közli az árát. Ugyanez feleségként és főleg utólag? Hát, ízlés dolga...
lópicigáspár
@wpym: Engem nem zavar a közbeszéd. Apám azt tanította, minden lyukat, csak egér ne jöjjön belőle! Mondjuk, ha a barátnője az arrogáns cili beszállna, na akkor lehet elszaladnék...
papa.49
@ila51: Nálad a pont, jól néz ki de ha megszólal, oda a kinézet varázsa ))))))))))))))))))))
Micike
@Grafix69: Dehogy sovánka, az csak a látszat, a fotoshop csodákra képes! Egyedül a karika lábait nem lehet elég jól korrigálni, de igyekeznek.
Micike
@colibri: Muszáj, hogy a telefon a kezében legyen, mert különben nincs kép! Nem dísznek tartja a kezében, azzal fotózza magát a tükörben!
Grafix69
@Eladott Ország: ez volt eddig a legjobb.
Grafix69
@Eladott Ország: Ja ja, nem csodálom ,hogy az öreg felakarta próbálni , gondolom Katika sem ellenezhette annyira a dolgot, biztosan adta alá a lovat. Megjegyzem , láttam róla egy régebbi videót , hát ott még volt verseny súlya . Azt nem értem miért igyekeznek minél jobban szétbaszni magukat a sok szépészeti beavatkozással ? Például ez a Zimány Linda is , még nem szeletelték szét olyan szép volt , most meg olyan mint egy szar darab.
wpym
@lópicigáspár: Engem sem a közbeszéd zavar.
cirip
"Sztárocskákat agyonver..."
Az ostobaságnak nincs határa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.