Az Oscar-díjátadón minden évben megemlékeznek azokról a filmes szakemberekről, akik az elmúlt évben hunytak el. Ezúttal is levetítettek egy megható összeállítást, amiben például Burt Reynold, Bernardo Bertolucci, Stan Lee és Milos Forman is szerepelt, Andy Vajna azonban nem került bele.

Kegyeletsértő hiba az Oscaron: Andy Vajna özvegye nem hagyja annyiban

Vajna Tímea nagyon zokon vette, hogy elhunyt férje nem szerepelhetett a megemlékező videóban. Csalódottságának az Instagramon adott hangot:

Felháborító és szomorú, hogy egy ilyen nagy embert, mint Andy Vajna, nem tett be az Academy az in memoriam-ba. Mi minden papírt elküldtünk, és többször beszéltünk velük. De nem hagyjuk annyiban

- írta az instagramon.

(szeretlekmagyarország)

Cikk- és címlapkép: Youtube

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lezer jani
Ez most vicc?Ki az a vajna timea?Azt azert nem art tudni hogy vajna bacsi offshore cegeken keresztul csal el tobb szaz millio dollart 10 even keresztul nyomoztak utanna megsem jottek ra hogyan,ezert o menekult hazankba!A mostani fergeket is o tanitotta be erre.Cserebe eveken keresztul milliardokat keresett ami a Nepe lett volna! Koszonjuk meg neki?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lezer jani
Ez most vicc?Ki az a vajna timea?Azt azert nem art tudni hogy vajna bacsi offshore cegeken keresztul csal el tobb szaz millio dollart 10 even keresztul nyomoztak utanna megsem jottek ra hogyan,ezert o menekult hazankba!A mostani fergeket is o tanitotta be erre.Cserebe eveken keresztul milliardokat keresett ami a Nepe lett volna! Koszonjuk meg neki?
Aki Én
,,A mostani fergeket is o tanitotta be erre."

Azért ez erős túlzás.
Borsó
Miért kellett volna megemlíteni, mikor nyert, vagy mikor volt jelölve a díjra? Ha soha, akkor... akkor nem említik meg, ez van.
namihami
Akkor most, kizárólag a Timike kedvéért, újra megrendezik? Egyedül fog a nézőtéren ülni és pityereg a meghatottságtól?
Ezt a mostanit (se) láttam, de AZT azért végigülném, bármennyire zsibbadna az agyam és a se..em. És külön, osztott képernyőn megjelenítve, kérem a Timike könnyes arcát közvetíteni. Ez legyen a nagyobb felületen.
human
Gondolom van oka, hogy miért nem került be a nagyok közé. Vagy azért, mert bár voltak sikeres filmjei, mint producer (nem mint rendező, író vagy színész) de átlagosan nem volt annyira jelentős a munkássága vagy valóban van más is a háttérben ami miatt már nem vállalja Hollywood.
balos
@Aki Én: Na jó valóban ,most ő volt a soros!
etikett
@Aki Én: Tudnak maguktól is lopni, nem kell tanítani.
advocat
Bocsánat Timike! Vajna csak producer volt. Az elhunytak színészek, rendezők. Nem ugyanaz. Szerintem, Mert ekkor már a fővilágosító is felkerülhetne! Mert rajta is sok múlhat.
qxy
Tudod Timike, Itthon aki csal lop hazudik ki van nyalva a segge.
Oda át??? úgy látszik emlékeznek arra hogy mit is tett és miért .
moareka
Egyáltalán a nagy gyászban nem foglalkozunk holmi Oszkárral...vagy talán kell a jövőre is gondolnia?
CsipkeRózsa
A tavaly elhunytakról készült a megemlékezési lista. Andy Vajna idén hunyt el, majd a jövő évi megemlékezéskor biztosan őt is megemlítik.
papa.49
Nem színész, nem rendező, hanem ő volt az aki összetarhálta a filmre való pénzt ilyen egyszerű !!!
Tudod libuska ott azokat nem díjazzák, a tolvajokat meg végképp nem !!!
moareka
Hát akárhogyan is csak egy kivakaródzott paróka készítő volt, ha közbejárt egy egy film elkészítésénél, akkor is adócsalóként telepedett haza, itthon társra talált egy maffiózóban, és szép lassan elfelejtődött...van ez így, ha valaki nem alkot maradandót...a "vonagló" hölgy meg felejtse el a filmes világot... .
Yeromos
Timike az nem kegyeletsértés ha valakiről egy eseményen nem tesznek említést. Esetleg az nem jutott eszedbe, hogy az utóbbi évek politikai, üzleti szerepvállalása miatt hagyta ki az akadémia a felsorolásból.
nezelodo
Ha tovább él,. Itthon sem lett volna nemzeti hős, mert nem adta a lopott holmit, ami megőrzésre volt nála. Nagyon a szívére vette, hogy itt csak egy emberfele lophat, ő csak eszköz az átmeneti megőrzésre, míg a közvélemény emlékezete halvanyul. A Timike itthon kit perel, hogy atsegitettek a szerelmetes párját a let-nemlet mezsgyéjen?
amaramaistanna
Hölgyeim és uraim! Nincs itt semmi látnivaló, ha csak a tájékozatlan embereket nem tekintjük annak Vajna Tímeával az élen.
Minden évben megemlékeznek az elhunytakról az Oscar gálán, igen minden évben az előző évben elhunytakról. A 2019-es gálán a 2018.01.01.- 2018.12.31. között elhunytakról emlékeztek meg. Andy Vajna producer 2019 januárjában hunyt el... További jó gumicsont rágást!
amaramaistanna
@amaramaistanna: Javítanám az elütést: Vajna Tímeával...
RonaGyuri
Újra játsszák?

Timike nem hagyja annyiba, hogy elfelejtették az ő Bandi-bácsiját

Az idei Oscar gálán súlyos atrocitás történt; Nem emlékeztek meg Andy elhunytáról. De nyugi „Özvegye nem hagyja annyiban, hogy az Oscar-gálán elfelejtették Andy Vajnát”!
Nos a dolog úgy áll – sportnemzet vagyunk – a dolog
egyrészt nem ismeretlen, hiszen azok a sportágak, ahol a legnagyobb versenyei az év elején vannak, illetve szinte átlógnak mindig hátrányba kerültek. Itt is az lehetett, hogy már kész volt a beszéd, mikor értesültek! =))
másrészt, mit lehet tenni? Régebben a foci meccseken szokás volt (döntetlen esetén) a mérkőzés megismétlése! =))
papa.49
@Horizont: Az gondolom nem Amerikában adócsaló ))))))))
papa.49
@CsipkeRózsa: Ilyenek kellenek a csutinak nem véletlenül ...
Aki Én
Valóban vitatható tett, de ez mitől kegyeletsértés?

Kegyeletsértés:
"Elhunytak tiszteletének zavarása; elődök sírhelyének, emlékművének rongálása, beszennyezése, ami sérti a más emberek tiszteletteljes érzéseit.

Aki halottat vagy emlékét rágalmazással vagy becsületsértéssel meggyalázza,
bűncselekményt (vétséget) követ el.

A polgári jog a kegyeleti jog megsértését a „meghalt személy emlékének megsértéseként” határozza meg. Kegyeletsértést követ el az is, aki a halottat vagy emlékét rágalmazással vagy becsületsértéssel meggyalázza, síremlékét megrongálja, a sírjára helyezett virágokat széttépi és szemétbe dobja."
advocat
Kötelező? Vagy lehetőség? Csak magát járatja le. Szégyenkezzen az aki nem vette be? Vagy még az sem? Erről ennyit.
cikicakk55
Timike egy kicsit megerőltethetné az agyát,mielőtt idiótaságokat nyilatkozik. Igen,voltak a megemlékezések közt olyan emberek is akik még az Ő Andykája után hunytak el,már 2019-ben,de azok becsületes amerikai Állampolgárok voltak,nem körözött bűnözők. Gondolom pont az előélete miatt nem került fel a megemlékezettek közé. csak Magyarországon van olyan kormány,ahol előny a bűnöző és körözött múlt.Itt egyből hasra estek a nagy művész előtt és agyba főbe kapta a jobbnál jobb pénzkereseti lehetőségeket. Még azt is elnézte neki a csuti minimanó,hogy Romániába rakta a kaszinója központját,így nem kellett Magyarországra adóznia. Timike inkább hallgasson,ne jártassa a száját,mert szét megy benne a szilikon feltöltés. Tudomásul kell vennie,hogy a hörcsög apuci,csak Orbanisztánban nagy ember,Amerikában csak egy bűnöző és adócsaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.