Tetszik neki a plakát, de nagynak találta rajta az orrát.

Ahogy korábban megírtuk, október 21-én mutatják be a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet, amelynek elkészült a plakátja is.

A posztert Gyurcsány Ferenc is megosztotta a Facebookon. Azt írta mellé:

Istenemre mondom, nem rossz plakát. De tényleg ekkora orrom lenne? És most kell megtudjam!? Na, mindegy. Ezek szerint ez a Hugh Grant csávó már biztosan nem lesz meg főszereplőnek. Kár.

(Hugh Grant említésével saját régi, elhíresült táncos videójára utalt, ami az Igazából szerelem egyik jelenetét idézte meg.)

Gyurcsány a poszthoz hozzátette:

A Fidesz mondjuk Szent Istvánról még nem készített filmet. Meg Könyves Kálmánról se. Mátyásról nem is beszélve. 800 millió forint közpénzből ugye.

Végül is nincs okom panaszra:))

De ki érti ezt?

Az Elk*rtukról sokáig nem lehetett tudni semmit, majd a 24.hu írt arról, hogy 800 millió forintból készül, és Kálomista Gábor producer cége gyártja, állami támogatás nélkül. Tavasszal aztán kijött az előzetes is.

Az alkotók közlése szerint a Megafilm gyártásában, Kálomista Gábor produceri felügyelete alatt készülő Elk*rtuk a 2006-os események,

az idén 15 éves őszödi beszéd elhangzása után kirobbanó tüntetések, a rendőri erőszak és a Magyar Televízió Szabadság téri székházának ostroma közé ágyazza főhőse történetét.

A fiatal, ambiciózus elemzőlány rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, ezért úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának – így a hivatalos tartalomleírás.

A nagyjátékfilmet Keith English brit alkotó rendezte, a főszerepeket Bánovits Vivianne, Mózes András, Bokor Barna és Gubás Gabi alakítják, a további szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor lesz látható.

Forrás: 24-hu

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Nessy: ma, 15:19
Arany Málna? (csak azért, hogy kollegina is bekerüljön a credo-ba)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Remélem jelölik a nagyobb filmfesztiválokra, esetleg Oscarra!
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 15:19
Arany Málna? (csak azért, hogy kollegina is bekerüljön a credo-ba)
Nessy
@Giovanni Alba: ha már gyümölcs , Citrom díj?
Csizmás Kond
...szerintem a nagy orr díjat fogja kapni...
fűre lépni szabad
Undorító a Fidesz nyomulása a YouTube-on. Tízből hétszer a hazug szar hirdetésüket kell nézni.
A szemkilövetőző kőbunkóktól kérdezném:

Ki szervezte meg a védelmet?
Nem Gyurcsány, köcsögök!

És mi lett az ítélet a rendőri vezetők perében?
24.hu/belfold/2017/02/13/rendori-vezetok-pere-benet-felmentettek-gergenyinek-fizetnie-kell/

Ki volt adva parancsba, hogy lőjék ki az emberek szemét?
Nyilván nem, de háborús állapotok voltak az utcán, ahol elszabadult az agresszív tüntetők részéről az erőszak. A rendőröknek nem lehetőség volt, hanem kutya köteleségük megfékezni az erőszakot! ilyen körülmények között bizony előfordulnak balesetek.
Arról papoljatok birka fidesznyikek, hogy kik és milyen okból tolták rá a békés tüntetőket az agresszorokra - ugyanis ez volt az igazi bűn (a tudatosan, megfontolt szándékkal, aljas indokból megtervezett uszításon kívül, ami emberek életét veszélyeztető erőszakba torkollott) !!!

Nincs semmitek az elvakult fröcsögésen kívül fideszes gyökerek!
lusta
@KisTehen: Ki csalt el, mit csalt el? Eddig csak a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunkról mondta ki jogerősen a bíróság, hogy csaltak.
Sámannus
Szopógépek hogy áll a forint? Szarjatok sünt!
lusta
@KisTehen: Csak hangfelvétel készült az őszödi beszédről. Huszon egynéhány perc. Ismerem és sehol sem hangzott el, hogy elcsalták a választást. Lehet, hogy rosszul hallottam, de írásban is megvan. Ha lehet, kérném az eredeti felvételrészt, vagy az idézetet.
ómió
Nagynak találta? Pedig még a hazugságai is "árnyalják"!
bence
@KisTehen: ! Hogy az öszödi beszéd miről szól , azt ebben a filmben csak értelmi szint alattiak hiszik el ! Elő kell keresni az eredeti hanganyagot , és végighallgatni ! Na az a valóság ! Nem pedig a fidesz örökös hazugsága !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.