Sokkolta a közvéleményt, hogy az Omega legendás énekesét, Kóbor Jánost kórházba szállították, olyan súlyosra fordult az állapota a Covid miatt. 

Az Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter, Bencsik András újságíró és a Nézőpont Intézet alapítója, Mráz Ágoston Sámuel beszélgettek csütörtökön a Hír Tv-n – írja a Blikk.hu

Bencsik András elmondta: ő tényleg szó szerint imádkozik Kóbor János életéért, aki nem volt híve az oltásnak, mert úgy gondolta, az immunrendszere elég erős.

"Elkapta. És most küzd az életéért. Imádkozom, hogy túlélje, azért, mert egy klassz ember és neki joga volt azt mondani, hogy nem, de életveszélyben forog”

Sokkoló! Kiderült, hogy nem Kóbor János az egyetlen rocklegenda, aki az életéért küzd a kórházban

Fotó: facebook

Ezek után szólalt meg Ókovács Szilveszter is, akinek szavaira a többség arca falfehér lett:

"Ugyanígy van egy másik, ugyanilyen korú rockikon. Még nem ment ki a neve, és én sem fogom elmondani. Ugyanilyen esetben van, nem oltatta be magát, élet és halál között..."

A teljes interjút a Blikk.hu cikkében tekinthetik meg. 

Forrás: Blikk.hu 

Címlapkép: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Joga volt nem beoltatni magát és joga van meghalni...de ha alább hagyta volna a nagyképűséget és beoltatja magát most esetleg nem lenne ilyen szar helyzetben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: nem kötözködök. :) bocs, ha így értelmezed. Ha egyből azt írod, hogy "szerintem Bencsik egy szar ember, és mindegy mit mond, nekem hülye" 1 szót sem szóltam volna. :D
De nem azt mondtad. Ha utálod, mondd bátran, nem kell okokat keresgélni, szabad országban élünk, azt utálsz, akit csak akarsz (és ha nem kisebbségi). Bencsik nem az, tehát lehet utálni.
" neked nem"
Ezt honnan szűrted le? Hogy kérdeztem? :D nemá' :D
CsipkeRózsa
@Namely: A lényeg, hogy ha Kóbornak joga volt hozzá, akkor másokat se szidjanak, hogy miért nem veszik fel az oltást. Te nem érzed, hogy kivételt tesznek egyetlen emberrel. Szerintem joga volt nem beoltatnia magát, de másoknak ugyanolyan joga nem kérni az oltásból. Én is izgulok Kóbor életéért, nem ellene szól az értelmezés.
Namely
@Horizont: Bencsiket én onnan "ismerem", hogy egyszer digitalizáltam egy ismerősöm apjának gyűjteményét valami, ha jól rémlik "sajtóklub" vagy valami ilyen nevű jamboree-ról. Ha jól rémlik Bayer, valami Lovas nevű arc volt ott, Bencsik és valaki még, akire már nem emlékszem.
Milyen róla a benyomásom? Zavaros gondolkodás, ellentmondásos elvek, amelyekhez igazítja a tényeket. Na, ez kb az egész nyugati médiaelitre igaz.
Valahol tényleg szomorú, hogy ez az átlag mindenhol, a BBC/CNBC-n dettó ilyen fazonok vannak, semmiben nem különbözik a retekklub majmaitól, max abban, hogy Bencsik főnökei máshogyan ferdítenek. Nem véletlen, hogy nincs tv-nk és nem is tervezünk beszerezni.
Az ún "tömegtájékoztatás" nem tájékoztatás sehol, itt sem, és soha nem is volt az.
Független média garázsszinten van, ahol a cikkek írói elvek szerint jönnek össze (pl a Gulyás Márton-féle Partizán, vagy a kuruc.info). A legtöbb, amit tehetünk ez ellen, hogy a teljes profi médiát kikapcsoljuk, nem fogyasztjuk, pl a közösségi médiának is nagy ellenzője vagyok. Teljesen.
Változás lehet?
Nem. Mivel nyugaton is ugyanez a helyzet, nincs pozitív példa.
Megoldás a teljes reguláció lenne, kilőni a vállalatok->média->fogyasztók
Namely
@CsipkeRózsa: "Te nem érzed, hogy kivételt tesznek egyetlen emberrel. "
Teljesen igazad van, én amúgy is ellenzem a zenészek, sportolók, csepűrágók sztárolását.
Namely
@Horizont: Szívesen, máskor is.
Most néztem, hogy az utolsó ábrámat lecsípte a nyilak miatt az a gaz kommentszűrő.
Tehát vállalatok->média->fogyasztók (ez megvolt, de a másik oldala már nem, ami ez volt: fogyasztók (balra mutató nyíl) politika (balra mutató nyíl) vállalatok. Tehát mindenki a fogyasztókat, a lakosságot hülyíti, használja ki.

Erről még csak annyit, hogy éppen ezért, mi pl kőkeményen nézzük, jegyezzük a profitért mézesmázas köntösben befolyásoló cégeket, és soha semmit nem vásárolunk tőlük (pl Ikea, Pandora, Coca-Cola Company, Vodafone, Gillette, Philips).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.