Három oltás után kapta el a koronavírust, reméli, hogy emiatt gyorsan rendbe fog jönni.

A Facebook-oldalán közölte Alföldi Róbert színész és rendező, hogy nem úszta meg ő sem a koronavírust, emiatt viszont több előadását halasztani kell – olvasható a hvg.hu cikkében.

Elkapta a koronavírust Alföldi Róbert, több előadását is halasztani kell

Alföldi Róbert rendező a budapesti Radnóti Színház új alternatív játszóhelye, a Kazinczy utca 21. szám alatti épület második emeletén kialakított Radnóti Tesla Labor bejárásán tartott sajtótájékoztatón 2019. október 30-án.

Fotó, címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

Mint a bejegyzésében olvasható, nincs semmi komoly baja, berekedt és folyik az orra. 

A pozitív covid-eredménye miatt két futó előadást – Network és My Fair Lady –, valamint egy pódiumbeszélgetését kell elhalasztani.

Bejegyzésében Alföldi Róbert még hozzátette, igyekszik minél hamarabb rendbe jönni – a három oltása miatt biztos benne, hogy ez gyorsan meg is fog történni –, és arra kért mindenkit, hogy oltassa be magát.

Forrás: hvg.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Mondtam Én, hogy nem éri meg oltatni... :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Mondtam Én, hogy nem éri meg oltatni... :)
Nyírfa
Tessék szépen hamar felépülni! :)
Szeretettel: Nyírfa
simmering73
@Levendula: Berekedt és folyik az orra. Ennyi. Mondta valaki, hogy az oltás mellett nem lehet elkapni?
Pálinkás Pál
@simmering73: csak éppenséggel oltatlanul sem lesz komolyabb...akinek igen, az oltottan is...ez szinte nulla védelmet nyújt...
division
@Pálinkás Pál: A téveszméd megint előjött...
division
@simmering73: Hiába mondod ezeket "tanult" fórumtársainknak, úgysem fogják fel:-)
Pálinkás Pál
@division: ja..biztos a téveszmém miatt hullanak az oltottak...
Emmersson71
@simmering73: Ezeknek magyarázhatod, hogy egy nagy autóval, amiben van anyag, valamint légzsák minden oldalon, jobbak a fékek stb - ugyanúgy lehet karambolozni, de sokkal nagyobb az esély élve megúszni, legtöbbször kisebb sérülésekkel.
division
@Pálinkás Pál: Aha, hullanak. Te mondtad mindig, hogy csak az aggastyánok halnak meg, akiket amúgy is elvinne bármilyen vírus. Annyiban igazad van, hogy minden fertőzés rájuk nézve a legveszélyesebb, de ha csak a felét is sikerül megvédeni az oltásokkal, már komoly a siker, és mint tudjuk, a fiatalabbak 90% - a nem kerül be kórházba, és nem tudod az életbe azt bebizonyítani, hogy ennek nincs köze az oltottsághoz.
Pálinkás Pál
@division: te sem tudod hogy bármi köze lenne az oltásnak bármihez...az öreg , beteg, könnyen belehal ,akár oltott, akár nem...a fiatal,egészséges náthával megússza,akár oltott, akár nem...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Én erősen megszenvedtem, oltás még nem volt. Pár napig olyan komoly volt, hogy elhittem, bele lehet dögleni :(
DURBINOS
@Emmersson71: Ahogy látszik, mégsem "döglöttél" bele emerszike néni
DURBINOS
@division: Hány oltásod van sanyi? Három? Vedd fel helyettem is a többi hármat! :)
Emmersson71
@DURBINOS: Kussolsz, bélféreg! Takaroggyááá csillét töcskölni!
division
@Emmersson71: Ez nem a Durbincs, ez valami DURBINOS, egy újabb barom csak az oldalon, vagy egy már itt lévő valaki egy másik névvel.
Pálinkás Pál
@Emmersson71: és ezt miért mondod?..te gyenge vagy..ez az omikronnak csúfolt valami rajtam is átfuthatott,.két napig fújtam az orrom...és majdnem hőemelkedésem lett..36,9...ez nálam nagy szó, mert vagy 25 éve nem voltam lázas..és számtalanszor elmondtam,leszarom ha valaki szúratja magát, csak ne pofázzon annak ,aki ezt nem akarja..
division
@Emmersson71: A vuhani idején gondolom, mert utána már lett oltás.
division
@Pálinkás Pál: Na tessék, megint gyenge aki elkapja...Fejezd már be ezt, oké? Épp tegnap írtad, téged már nem érdekel az egész a 4 fal között...
Emmersson71
@Pálinkás Pál: Persze..gyenge :)
2020. karácsonyra hozta Jézuska :P

www.youtube.com/watch?v=EHbTqMbHxwk
Pálinkás Pál
@division: majd ha békén hagysz agyalágyult, és nem célozgatsz rám...és hogy gyenge...hát az immunrendszere biztos az, ha nem úgy lenne, max a torka kapart volna..
division
@Pálinkás Pál: Az oltások hatása tudományosan bizonyított, míg ha nem vagy beoltva bármi lehet, azaz kockáztatsz. Mint már írtam, ez nem is lenne baj, ha csak az oltatlan halna bele, de sajnos az oltatlan nagyobb számban ürít vírust mint egy oltott, így veszélyesebb másokra is.
division
@Emmersson71: Neki mindenki gyenge, aki elkap egy vírust vagy bármit, Pali a hőskapitány a Veszélyes Tinikből:-))
Pálinkás Pál
@Emmersson71: ezt miért küldted?...az alapvető különbség,hogy vírusra jelenleg nincs gyógyszer...amikor kórházba visznek covid miatt, a szövődményeket kezelik, magát a fertőzést nem tudják...vagy legyőzi a szervezeted, vagy a proszektúra a végállomás...ézért kéne az oltásnak megvédeni a fertőzéstől, de arra teljesen alkalmatlanok..
Pálinkás Pál
@division: ez hülye duma..nincs rá klinikai bizonyíték-...ez csak a hisztitek része...
division
@Pálinkás Pál: Te hisztizel itt folyton magadban. Az oltásoknak éppen az a célja egy flu vagy covid esetében, hogy a szövődményeket megelőzzék, csökkentsék a lefolyás súlyosságát (főleg, hogy gyorsan képesek mutálódni). Az a baj, hogy biológiai ismeretek hiányában kevered mondjuk a gyerekkori betegségeknél egyszer vagy kétszer beadott végleges oltásokat ezekkel.
Pálinkás Pál
@division: nem barátocskám...és mivel ez vírusfertőzés, amire nincs gyógyszer, ne nevezd ezt védőoltásnak...ez egy kísérlet hogy valóban megpróbálják csökkenteni a szövődményeket, nem sok sikerrel...a kórházak tömve oltottakkal...pedig azt szajkóztátok hogy attól megvéd...röhejesek vagytok...remélem felébred az emberiség, és a hiszti kiötlői, vezetői ,lámpa vason végzik...
division
@Pálinkás Pál: Mert ugye a gyerekbetegségeket nem vírusok okozzák...Reménytelen vagy. A tudósok erejükön felül megtesznek mindent azért, hogy véget vessenek a járványnak, megvédjék az embereket amennyire csak lehet, és akkor jössz te meg a hozzád hasonló tanulatlan emberek, akik megmondják a tutit úgy, hogy a sejtbiológiáról pl. még hírből sem hallottak. Ez a borzasztó, meg az hogy a tudatukig sem jut el miről is van szó, csak a lámpavas ugrik be. Azt hiszem ennyi megint elég volt, bár sosem értem, minek állok le egy ennyire alul művelt valakivel ebben a témában.
Pálinkás Pál
@division: ,.a gyerekbetegségek zömét vírus okozza...de milyen érdekes valóban védőoltás van rá, ami megakadályozza hogy elkapd...és te marha..a nátha,flu vírusokra sosem sikerült eddig hatékony oltást készíteni..ez a mostani is csak a zsiráfok bukszájának tömésére alkalmas, semmi másra...ami nem érdekel, ha hülye vagy,dotáld önként isten ajándékait, de ne próbáld kötelezővé tenni...
Nyírfa
@Emmersson71: 13.57

A lájkom annak szól, hogy örülök, hogy itt vagy! :)
division
@Pálinkás Pál: Oké, nem érdekel. Nem fogom neked elmagyarázni, mi a különbség a gyerekbetegségek és a flu vagy a covid között, miért lehet a gyerekbetegségekre örökös védettséget adó vakcinákat kifejleszteni, és miért nem lehet (egyelőre) utóbbi kettő ellen. Ez már olyan szinten tudományos magyarázat lenne, amit felesleges a magadfajtáknak még leírni is.
Pálinkás Pál
@division: kimondtad...nem lehet...akkor majd akkor oltsatok,amikor ér is valamit...be kéne ismerni hogy ez egy gazdasági akció volt...
division
@Pálinkás Pál: Félremagyarázod. Nem azt mondtam, hogy nem ér semmit, hanem hogy örökös védettséget nem ad még. Vegyünk egy egyszerű példát, amit talán meg is értesz: Szedsz egy szívgyógyszert, amit minden nap be kell venned, mert elveszti különben a hatását, és meg is halhatsz. Van a vakcina, ami 4-6 hónapig tud jelenleg védeni a covid ellen, majd újra be kell adatni. Mi a különbség? Akkor ne szedjen gyógyszert sem senki naponta ha beteg.
division
@Pálinkás Pál: Egy remek cikk, érdemes elolvasni, fűztem hozzá a gyengébbek kedvéért némi magyar szöveget is:
propeller.hu/nagyvilag/3777551-the-cells-that-can-give-you-super-immunity#v3282812
Pálinkás Pál
@division: kimondtad a varázs szót...BETEGg...és GYÓGYSZER...csakhogy te az egészségeseket akarod " mérgezni "mrrt aki épp covidos, vagyis beteg, azt nem olthatod...az egészséges emberre nem zsarolnak rá szívgyógyszert!
division
@Pálinkás Pál: Vannak gyógyszerek ha valaki beteg, és vannak vakcinák amelyek segítik megelőzni a betegséget, a vírusok által létre jöhető szövődményeket. Az immunrendszer felkészítése egy újra nem mérgezés, és a covidos is oltható, amennyiben nem lázas, nem köhög, azaz nincs semmi tünete. Próbálsz belekötni mindenbe, nincs mit tenni veled.
Pálinkás Pál
@division: ha nem lázas, nem köhög, nincs tünete...az egészséges, nem kell semmiféle marhaság...röhejesek vagytok, kitaláltatok egy betegséget ami nem okoz semmit, hiszen teszt kell még ahhoz is hogy fertőzést megsaccolják..ugye azt elismered , hogy kórházi kezelésre a szövődmények miatt van szükség...a kórházban lévő " covidosok " 85 %-a csak a kórházban szembesült a dologgal, másért ment be...de már basszák is be a covid osztályra...hányok tőletek...és akkor csodálkozol hogy lámpavasat kívánok minden szarosnak, aki csicskaságból,vagy pénzért a nevét adta ehhez az átveréshez..
Nyírfa
Kedves Nézőink, Önök a Pálinkás kontra division meccs legújabb fordulóját láthatják sok percben. Tartsanak velünk, legyenek részesei élő közvetítésünknek! Jó szórakozást!
division
@Pálinkás Pál: A világ kitalált egy betegséget, amibe milliók haltak már bele, betegedtek meg, kerültek lélegeztetőre, de te csak fújod a magadét. Igen, a kórházi kezelésre valóban a szövődmények miatt van szükség, csak éppen ezt hivatott kivédeni a vakcina. Nyilván aki hirtelen nagyon rosszul lesz, a véroxigén szintje leesik, köhög mint az állat, és a teszt pozitív, hova kerülhetne máshova mint a covid osztályra? Annak kellene a lámpavas, aki a tudósokat nácinak nevezi, szélsőjobbos stílust produkál, és nem látja azt, amit minden józan ember, miszerint az omicron nem egy szimpla nátha. Sokan voltunk már náthásak, de még sosem lett senkinek 140 a pulzusa később, nem került intenzívre, nem maradtak fenn agyi tünetek, krónikus fáradtság. Sosem fogod ezt felfogni a 4 fal között sajnos. Magányos remeteként mondjuk lehet, én sem foglalkoznék ennyit vele.
Pálinkás Pál
@division: nos...meghalnak a beteg,öreg emberek, mint általában..hiszen a " covid halottak " életkora pontosan ugyanannyi mint az emberek várható élettartama a civilizált világban..és láss csodát,általában súlyos betegséggel küzdenek..
" „Arra kérek minden kollégámat, hogy hagyják abba a Covid elleni oltást az ilyen típusú oltóanyagokkal. Az emberiség jövője forog kockán...
A következmények rajtatok múlnak. Különösen az oltatlanokon, akik egy napon megmenthetik az emberiséget. Az emberiség megmentése és ennek a vészhelyzetnek a vége az oltatlanok kezében lesz...
Ezek a vakcinák nem akadályozzák meg a járvány terjedését. Ez a vakcina nem működik. A vakcina a betegségek elleni védekezés helyett más fertőzések kialakulásának kedvez. A védőoltáshoz használt fehérje méreg! Ez veszélyes a gyerekekre és az utána következő generációkra!
Egy vakcina védelmet nyújt, nem pedig halált okoz. Bűn beadni ezt a vakcinát a gyerekeknek.”
prof. Luc Montagnier, Nobel-díjas virológus, 2022. jan. 15., Milánó."
nos ezt nem én mondom..hanem egy Nobel-díjas virológus...rokonodnak van Nobel-díja ?...
Rizikó
Robi! A ciánt próbáltad már? Állítólag megszünteti azonnal a tüneteket.
Yoda69
@Levendula: Latom fogalmad sincs mire valo az oltas. Az oltas attol nem ved meg, hogy elkapd a virust. A kovetkezmenyeit enyhíti.
division
@Pálinkás Pál: Itt a te híres Nobel-díjas virológusod megnyilvánulása, aki azóta már alulról szagolja az ibolyát:
"A világjárvány kitörése után nem sokkal, 2020 áprilisában azt állította a CNews francia hírcsatornának, hogy a koronavírus nem a természetből származik, hanem egy manipulált kórokozó. Azt is állítja, hogy az AIDS elleni védőoltás genetikai anyagát adták a koronavírushoz, azaz HIV-szekvenciákat találtak a koronavírusban. Más szakértők ezzel szemben határozottan cáfolják, hogy a HIV-nek köze van a koronavírushoz."
Tudod, a Nobel díj meg még sok egyéb díj nem mindig jelenti azt, hogy valaki mennyire okos. Van sok diplomás ember a mai napig is, akiknek még egy kalapácsot sem adnák a kezükbe... Mondjuk nyilván neked ő és a hozzá hasonló emberek a példaképeid, mert azt mondják amit hallani akarsz, te meg ugye nem értesz az egészhez, és ez láthatóan frusztrál:-))
Pálinkás Pál
@division: hát...talán kicsit jobban ért az AIDS-hez,meg a kórokozókhoz,mint te és a rokonod...
division
@Pálinkás Pál: Ebben ne legyél biztos (mármint rokonaim esetében), sógornőm most van kint Amerikában egy konferencián, ahol többek között ő tart előadást. Nálam meg főként nálad ellenben ezerszer biztos jobban értett hozzá a nevezett úriember. A gond nem is a tudásával volt, hanem hogy átment már az elején konteóba sajnos.
Pálinkás Pál
@division: ja...emlékszem,szerintetek konteó volt a kötelező oltás..konteó volt hogy korlátozzák az oltatlanokat-...azt az élet igazolta hogy nem volt konteó...szimplán vergődtök már...nem tudtok jól kijönni a sok hazugságból...eljátszotta az orvostársadalom jó része is a hitelét, a koszos cigány miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.