Így búcsúzik Tóth Gabi a 2023-as évtől.

Tóth Gabi sírós és szerelmes fotókat posztolt, melléjük sok magvas gondolatot írt

„2023.. sose feledlek..” – kezdi december 31-i bejegyzését az énekesnő. Majd részletezi, mire gondol, felsorolja ugyanis, hogy mi mindent tanult ebben az évben. 

Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal …testben és lélekben.. megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben)

Sok hibámból tanultam.. sok emberi játszmából tanultam.. megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből.. megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet.. amikor megengeded magadnak..

Megtanultam, hogy mindig az első érzés az igazi, hogy hinni kell akkor is, amikor mindenki mást akar, hogy csak te tudod igazán azt, ami jó neked…

– sorolja. Ezután pedig néhány tanácsot is ad. Például azt, hogy ne engedjük, hogy mások „debilizáljanak”, hogy megmásítsák a valóságunkat, hogy irányítsák az életünket, és hogy merjünk lépni, ha valahol nem szeretnek feltételek nélkül. A további közhelyekkel nem untatnánk senkit, de az alábbi posztban megnézhetjük az összes fotót, amit Tóth posztolt, és minden gondolatot is magunkba szívhatunk:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Hát nem lesz nehéz megválni a kultúrhástól!
jáger laszló
Lehet,hogy csak 1 fricska ,de nem biztos hogy beigazolódott!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
C_3PO
Olyan, amilyen! Mindenkinek a maga élete!!! Nem kíváncsi ilyen részletekben senki arra! Enyémre sem! Vagy ha igen, elküldöm a ...
DR PRÉDlKÁTOR
Ettől a tanulatlan nőtől mikor szabadulhatunk meg végre végleg???
nejlontacskó
Azt írja, megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből!
Helyes, a baj csak az, hogy ezt a szerepet, éppen ő választotta!
A valódi áldozat, az ő Krausza, és a kis Hannaróza, aki éppen miatta fog, csonka családban felnőni, hétvégi édes, és hétköznapi nevelő apukával!
Ehhez, csak gratulálni tudok!
Dr. Proktor
Én már ettől a dagadt fejű lúvnyától búcsúznék...
Sok inger kerülget ha látom!
balos
@Dr. Proktor: A picha 1 a kultúrha jól megfizetett terjesztői közül!Azért lehetne annyi bitje,hogy nem veszi zokon,ha annak is nézik ami!Persze akkor nem így viselkedne ,ha értené a "dörgést"!
Dr. Proktor
@balos: Mások bezzeg büszkén vállalják a foglalkozásukat...
Menőmanó
Nem tud leállni a provokálással, aztán műcsodálkozik hogy beszólnak neki.
Erről szól az egész élete, mert a kornyikája úgy sz@r ahogy van.
Eladott Ország
Orbán: Te csak keverd a botrányaiddal a szart, addig sem nézik, hogy lopom, osztogatom szét az országot és hazudok ezerrel. - És letérdepelhetek eléd királyom? - Igen, de akkor ne fogazz, azt nem szeretem !
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/367710118_583061830649684_8958787823600997080_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=5URg5L128awAX91jSn7&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDozFb-dGxseROu69dNIZBVzcE1cbc0kJ8Rrb1wzns3Gw&oe=6597EA14
-Szóval maguk prostituáltak? - Hát hová gondol biztosúr? Mi olyanok vagyunk mit az Tóth Gabi tudja?! Szabadon szeretünk. Csak minket nem a fidesz futtat. Megdolgozunk a lóvéért.
twitter.com/Skorpiooh/status/1693201815888695479/photo/1
human
Gabi, Gabi. Te csináltál magadból udvari bolondot.
justhpeter
Pedig én abban bíztam - de erősen - hogy 2024-ben már csak emlék sem lesz Tóth Gabi.
kakukkmadár
Tóth Gabi és a magvas gondolatok. Tóth Andi és a drogprevenciós tanácsadás. Azariah és a megfontolt szexualitás. Nagy Feró és az életbölcsesség. Ezek jutottak nekünk, meg a sírva röhögés.
CsipkeRózsa
Mint a magvas kenyér, magok nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.