Már-már a Rákosi-érát idéző ütemes tapssal, Kossuth- és Gábor Áron-nótával várta a két-háromszáz fős tömeg Orbán Viktort hétfő délután egy órakor Pécsen a városháza előtt – írta a Pecsistop.hu. Szerencsére a Bama.hu szerkesztősége videót is készített az eseményről.

Bár nem volt előre bejelentve a miniszterelnök látogatása, mégis százak vártak rá a Széchenyi téren. Egy székre felállva rögtönzött beszédet tartott.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Voltak vagy háromszázan a kb 157 ezer lakosú városból !
Tényleg nagy a népszerűsége ! :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Valaki kirúghatta volna alóla a kisszéket!!!Főleg ha a nyakkendője rögzítve volt!!!
nyanya001
Voltak vagy háromszázan a kb 157 ezer lakosú városból !
Tényleg nagy a népszerűsége ! :))
adrenalink
Kicsi vagyok, székre állok,
Onnan egy jó nagyot kiáltok,
Hogy mindannyian meghalljátok
Rezsicsökkentéééés
Simon Gáááábor
Zuschlag ügy
Oszt jónapot!
Senara
Hordót alá :-))) Nem azért , de ha pártunk kormányunk 45 milliárd adósságot átvállalt Páva polgár vezette önkormányzattól , egy pulpitustusra futhatta volna . Habár a kisszék olcsóbb :-))), visszavonom az eddigi nyilvános kritikámat . majd taggyűlésen kifejetem felháborodásomat . Fejeket fogok követelni Abszurd sem piros szőnyeg sem nemzeti viselet , sem virágcsokros pajtások , díszőrség már nem is merek beszélni , nem lehet vastapssal pótolni :-))
JAJMÁR
Gyorsan kiküldhették az önkormányzatok és hivatalok dolgozóit. Ennyi!
tavaszi
...nem volt meghirdetve ,mert Pécsen is jól állnak a dolgok a fidesz szempontjából--és átutazóban megállt a polgármesternél... ennyi ...ő nagyon tisztában van vele hol kell gyűlést..és hol kell csak egy kézszoritásra megállni...de csak nyugi...fog gyűlést tartani...jó nagyot a miniszterelnök úr...
verőce21
Nem kell ahhoz nagy felhajtást csinálni, hogy egy karakán és népszerű ember a tömegben elvegyüljön. :)

(tiszteletem a Pecsistop.hu munkatársainak.)
dragonfly
@nyanya001: Milyen gondolatok gomolyoghatnak ezekben a fejekben?
Hellcat
A kisszéken állásnak azt a verzióját szeretném látni a qrbántól amikor kirúgják alóla és lógva marad...
adrenalink
@tavaszi: Kézszorítás? Nem inkább kézcsókcsókcsókot akartál írni?
Hellcat
@tavaszi: Elárulok egy titkot...sehol sincs bejelentve...random jelenik meg itt-ott csak olyan kamerásokat visz akikben bízik...és tudod miért? Mert fél...fél hogy megtalálják újságírók és kurva kínos kérdéseket tesznek fel kampány közben...míg minden más párt normálisan kampányol és sajtótájékoztatókat tart addig a vezéred titokban megjelenik néha itt ott nehogy lehessen tőle kérdezni...egy szánalmas beszari féreg...ezért nem áll ki vitázni se...mert be van fosva...ezért csalnak a választáson ahol tudnak...ezért költöttek eddig a kampányra 3x annyit mint a többi párt...
nezelodo
Jól jött a közmunkásoknak az a kis lazítás, a mondandó meg úgyis egyiken be, a másikon ki.
Amúgy a hordó jobban illett volna alája.
Az egyik kolléga népszerű tömegben elvegyülő embert emleget, barátom ne tégy úgy mintha nem tudnád, az a tömeg a TEK volt.
nyanya001
Egy kis esti mese,... nem tudták, hogy Orbán Pécsre látogat ! :))
Az az igazság, hogy csak ennyi bértapsoncot sikerült összeterelni !
ila51
@miazavalami: ha kicsi vagy állj fel székre ! :)
miazavalami
@ila51: Nekem mondod? Monnyuk én magassarkút hordok , ha lehet, de ez ugye Orbántól nem várható el...:-)
ila51
@miazavalami: ...Téged nem szekálnálak :)
miazavalami
@ila51: Az igaz. Én megértem a kisemberek gondját . Kicsi vagyok testben , lélekben már valamivel magasabb! Remélem...:-)
Végül is Orbán se tehet arról , hogy a súlyához képest ilyen kicsire nőtt. Nem?
Nyuszicsibe
Orbán álruhában jár-kel az országban. Megállít egy embert, és megkérdi:
-Maga örülne annak,ha Orbán meghalna ?
-Persze.
-És elmenne a temetésére annak örömére tapsolni,hogy végre meghalt ?
-Persze.
-És talán még le is szarná a sírját ?
-Azt azért már nem !! Utálom a sorbanállást !
ila51
@Nyuszicsibe: ...le estem a kisszékről :))
Manhattan
Ez megint egy Fideszes hazugság! Ugyan miért ment Pécsre Orbán Viktor? Egy rögtönzött beszédért?Nem ám hanem azt gondolta ott is megtelik a Széchenyi-tér ha jól tudom a nevét. Oda pedig elfért volna vagy húszezer ember biztosan!!!Nem vagyok pécsi! Csakhogy itt nem volt pénz fizetett tapsoncokra,és az a két háromszáz vér-fideszes ember volt rá kíváncsi akik akkor is rájuk szavaznak Ha Orbán az arcukba tapos! Vagyis elmondhatjuk ott, akkor a birkák voltak jelen! Amúgy meg jól mutatott azon a hokedlin vagy mi a frász volt az amiről beszélt! Kimagasodott a birkák közül, mert Ő a vezér ürü!
lópicigáspár
Abból a száz emberből 20 testőr volt! Szánalmas flótás!
coni
Az a legkisebb hibája, hogy kicsi. Lehet Freud megfordítaná ezt az érvelést.
nezelodo
@lópicigáspár: Kolléga, önmagát azért nagyobb formátumúnak tartja, lehet, hogy rendesen alábecsülted a "civil közeg" létszámát. Olvasd Tiborc panaszát, (nem a nászuramét, mert annak nincs oka panaszra), hanem a klasszikust, a gyülevész szolgáiról szóló passzust, és az utalást, "mintha akasztani vinnék, és minden haja szála egy őrzőt kívánna"...
nusika
Honnan keritettek olyan hamar kisszéket? Honnan-honnan... már tudták előre a forgatökönyvet, a kisembermegoldást!
Cicamama55
Horn Gyula is alacsony ember volt, de megfontoltsága, hozzáértő politikája révén mégis tiszteletet vívott ki magának, elismerték őt. Senkinek eszébe nem jutott a testmagasságával foglalkozni. De! Amikor egy kis ember csak állandóan fröcskölve ócsárolni tud, kivívja magának ezt a marha nagy tiszteletet. Mert ugye mindenki azt kapja, amiért megdolgozott!!
coyote3
" Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiáltok!: Széthazudom az egész világot!!! "
Yoda69
Kisszekre allva inkabb kotelet tehetett volna a nyakaba, aztan zsupsz.
human
Erről a Rammstein Ich will száma ugrik be. Mikor kiáll a közönség elé és mondja:
Azt akarom, hogy bennem bízzatok.
Azt akarom, hogy nekem higgyetek.
Érezni akarom a tekinteteteket.
Irányítani akarom minden szívütésetek.
Hallani akarom a hangotok.
Megtöröm a csendet.
Akarom hogy jól lássatok.
Akarom, hogy jól halljatok.
...
www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34
mate03
@dragonfly: Olyan gondolatok mint a kusza szemű haverjának!
análisdrabális
800 forint , ennyit ér egy agyhalott fideszbirka.
világlátó
@human: Azt hiszem Te a fején találtad a szöget.Ügyes Vagy, Gratulálok. Ez a fidesz kampány forgatókönyve lényege. De a lelkesedés nem elhanyagolható.Vajon hol ennek a pszichológiai kulcsa?Vajon a fiatalok miért nem? A nyugdíjasok miért? Hiszen utóbbi társadalmi réteg részben átélte, részben szüleitől hallotta, a szocializmus ideje alatt tanulhatta a Rákosi éra viselt dolgait, a személyi kultusz által okozott erkölcsi és más károk okait. A különböző népcsoportok oktalan tömegdemonstrációi mindig viszolygással töltenek el, különösen, ha hamis célokért történik. Amikor teljesen nyilvánvaló hogy nem tisztességes a cél, hamisított jelszavak, hívószavak alatt vonulnak embertömegek, akkor kénytelen vagyok arra gondolni, itt minden odaveszett, ami eddig még okot adott a reményre, az optimizmusra. Mint pedagógus, ilyenkor csak azt látom, hány évre volna szükség ahhoz, hogy lehántsuk a hályogot a szemekről, hogy tiszta erkölcsi normákat, alapérzéseket és szabályokat költöztessünk a gyermeki és az ifjúkori szívekbe, hogy soha többé ne lehessen utcára, terekre kivinni embereket hazug, hamis, eszmékért, bármennyire felpántlikázzák nemzeti színű szalagokkal, harsogó " talpra magyar " szólamokkal.Mikor lesz már bűncselekmény az ilyen aljas igyekezet?
Lám Románia üzent. Szinte hallom a kérdést: - magyarok ! ti miért tűritek ezeket? A válasz egyszerű. Egy elbutított nép egyszerű lelkesedése a hamis jelszavakra, szalmaláng természete, a nagy akarat és mindez a haza és a nemzet szimbólumai alatt ilyen helyzetet teremtett, amivel a nagy kreátor most durván visszaél. Két generációnak kell felnőnie ahhoz, hogy országunk ne egy ostoba, izgága, fennhéjázó, konfliktusokat gerjesztő ország képét mutassa a világnak, hanem végre egy normális európai országgá váljon. Külső segítségre nem számíthatunk, nekünk kell megváltozzunk, de ezt ezzel a politikai osztálynak nevezett levitézlett társulattal nem lehet még elképzelni sem.
análisdrabális
@tavaszi: "mert Pécsen is jól állnak a dolgok a fidesz szempontjából" aha úgy mint Szegeden. Ott még az is elfordulhat hogy pár terhelt véletlenül a hazaáruló bandájára szavaz.
Tényfeltáró
@szaboria1
Miért nem lóra ült.

Vagy inkább a farkára.
Desischado
Az biztos, hogy magában lilára röhöghette magát ezeken a szánalmas, agyhalott birkákon! De én bízom benne, hogy többen vagyunk, akiknek még van esze, és szeme, látjuk, és érezzük, micsoda káosz van ebben az országban!
kamazuka
Kérem!Most,hogy a megkérdezésük,és beleegyezésük hiányában,önökről, fotók és videófelvételek készűltek kampánycéból,így az ez ügyben érdeklődőket szeretettel meghívjuk egy sütire és teára a nagysátor mögé.A PTK szabályozása szerint ez jogellenes.Vagy mégsem?
Másik
Mi van? Felébredt a Pécsistop.hu is? Ők is BAMA-t olvasnak?

Nem volt meghirdetve, csak annak a 300 rajongónak szóltak, akik ott örömködtek, egyesek narancsszínben, volt aki Orbán képes trikolórral a kezében.
Vagy a néne mindig így öltözik? Sose lehet tudni alapon, hátha egyszer szembe jön az istene ?
Másik
@szaboria1: mert a lovon már ott ül Hunyady a Sforza-lovat meg csak most alapozzák.
Ha várt volna egy kicsinykét 8 és fél méter magas lóról szónokolhatott volna.
De az is lehet, hogy már megbeszélték Semjénnel, hogy az üli meg márc. 27-n. :)
jancsik68
A bitofa altt is ott a kisszék,amit kirugnak az elitélt alol és supsz,mehet az urhoz!!
Tényfeltáró
Ki az aki előtte áll, tök magasságban van a feje? Csak nem a zusi?
Darthon1
Kisszékre állok, nagyot kiáltok
Pókhasammal helyet csinálok
Rezsiharcról fröcsögök
de belül csak röhögök
Kommunistát utálok
de szüleimért kiállok.
Neveket hallani akarok
de közben nemmel szavazok.
A szerencsétlen gyökerek
csókolják a lábamat
de április hatra, készenlétbe
rakattam a Grazi ágyamat!
Másik
@Tényfeltáró: A helyében azt nem engedném oda. Még nem egyértelmű a pártállása se, meg aztán ha megsértődik, még megharaphatja ... :) :P
Dr. Felipe
Ez az 50 fő lenne a 2-300 fős tömeg? Szerintem a biztonsági emberek többen voltak mint a "megváltó krisztus" rajongói.
Persze mikor becsődöl a mozgósítás akkor előadják a nagy szöveget hogy csak spontán érkezett bolseviktor a városba.
A bohócot azért hiányoltam.
spu00
@világlátó: Ha részt venne pl. egy békemeneten, s elbeszélgetne az ottani emberekkel, akkor konkrét választ kaphatna kérdéseire, de ha felvetné, hogy Ön pedagógus, lehet , hogy nem dicsérnék meg az ifjúság nevelésével kapcsolatban.Az, hogy azok akik ott vannak azok nagy többsége differenciálni tudja a regnáló kormányok tevékenységét, s az elmúlt évtizedek történéseit helyén tudja kezelni.Nem csak idősek, hanem közép korúak,s újabban egyre több fiatal vesz részt hasonló eseményeken. Ha megnézné, hogy a baloldalnak nevezett összejöveteleken egyre több fáradt kinézetű ember jelenik meg, akik saját hibájuk miatt nem érték el amit szerettek volna, s valakit hibáztatni kell, vagy olyanok akiknek fogalmuk sincs a történések valódi okairól, s magyarul bepalizták őket, s a rosszat mindig könnyebb elhinni, mint a valós okokat.Szerencsére egyre több ember lát tisztán, s aszerint gondolkodik, cselekszik. Önöknek sem ártana.
karma1
@dragonfly: 17.18-ra: Peldaul az, hogy a 800 forintos megjelenesi dij adokoteles-e, vagy tisztan ennyit kapnak-e zsebbe, es mikor kapjak kezhez?
karma1
@Manhattan: Nem figyelsz oda, Draga fiam, ...:-)) Hat tavaszi kollega megmondta, hogy Pecsett nagyon jol allnak a fideszesek, oda nem kell semmit sem szervezni, mert ott minden olajozottan megy...(Valoszinu ezert volt "spontan" a dolog, es nem pulpitusra, hanem csak egy kisszekre futotta,...)...Mindenben igazad van, sajna,...:-)))
világlátó
@spu00: Nem tudok vitatkozni, mert valóban nincsenek személyes tapasztalataim.A valamilyen célért lelki azonosságot vállaló emberek sokasága - kétségtelen- szimpatikus is lehet. Itt már régen nem a most már hatodik alkalommal felvonuló emberekkel van baj. Ők is éppen olyan derék magyarok és most már tudható, lengyel barátaink is mint a többi magyar ember akik valamilyen okból nem akarnak velük tartani. Nem hibásak ők sem. Mindkét népességi réteg elkötelezte magát a számára kedvezőbb, reményteljesebb politikai irányzat mellett, sok egyéb vonzerő is szerepet játszott és játszik még ebben. A népet nem lehet ezért kárhoztatni, főleg nem elítélő jelzőkkel illetni.A mi népünk 57.május 1.-én ott volt a Hősök terén, egy tűt nem lehetett volna leejteni.Előtte októberben és novemberben szinte háború volt Budapesten. Amint látható, a népünk a mai modern politikai marketing kommunikációjával úgy formálható mint a gyurma.Ezzel lehet élni és lehet visszaélni. Hol keresendő a mozgatórugó? Nem kell hosszasan találgatni. A lényeg az, átlátunk - e a szándékon, értjük - e a manipuláció lényegét, ki tudjuk - e választani az igazat a hamistól, meg tudjuk - e különböztetni az ország és a magyar társadalom számára helyes útat kínáló ajánlattól a " másikat ".
Ma az emberek többsége érzelmi alapon dönt. A hit és a személyes szimpátia vezet sokunkat. Ahogy elnézem , ez a Békemenetes tömegekre inkább jellemző. Ön is erről győz meg. A másik oldalon ez nem így mutatkozik meg. Ott több a kétség, a fenntartás, a bizonytalanság. Őszintén bevallom én is így érzek. Elég volt a mellébeszélésből, a hamis és megvalósíthatatlan ígéretekből.Azt sem gondolom hogy gyarmatosítani akarna minket Európa. Már nem a középkorban élünk, bár sok ember még sajnos úgy él és gondolkodik, mint ha még most is a Habsburg császárok uralma alatt élnének.A békemenet öreg kollégám , Csizmadia László, vezetésével csak meneteljen, mutasson példát a kiállásban, az ő elkötelezettségével, békésen, kedvére. Kár hogy a cél hibás.
Tényfeltáró
Kicsi vagyok, székre állok,
Onnan egy nagyot pisálok.
A fejetekre!
Fityiszes srácok.
Fradigege
Én ezek alatt kerültem a közszférába 2001 elején. Akkor egészen normálisak voltak. 8 évre eltűntek, én ott szívtam tovább, majd visszajöttek tokostul a házba és kirúgtak. Soha nem szavaztam a maszopra, de ezek kirúgtak. 8 év hosszúidő. Így nekem! Én is le leszek cserélve. 2001-ben azon röhögtünk, hogy ov(zsi-ci a számomra) mellé olyan testőröket kerestek, illetve raktak, akik valamelyest olyan magasak voltak, mint ő. Hogy a törpesége ne legyen az emberek között és a tévében oly nagyon feltűnő. Mekkora komplexus ez?! Ez ettől ilyen zizi. Meg attól, hogy egy marék magyar vér sem csörgedezik benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.