Többet tett félre, mint amennyit keresett, így az egyik leggazdagabb állami vezető lett tíz év uniós parlamenti képviselőség után Glattfelder Béla – olvasható a keddi Blikkben.

A májusi választás után hazatérő és július óta a gazdasági tárcánál államtitkáraként dolgozó fideszes politikus a vagyonbevallásában 223 millió forintos megtakarításról számolt be. Így csak Pintér Sándor belügyminiszter és a korábban ügyvédként dolgozó Berke Barna igazságügyi államtitkár előzi meg a sorban. Glattfeldernek egyébként van még 140 hektár földje is.

A Blikk számításai szerint tíz év alatt a politikus összesen nettó 590 ezer euró (183 millió forint) fizetést kaphatott az Európai Parlamenttől, és ebbe beleszámolták még a napidíjakat is.

Európai parlamenti képviselőként tett pénzügyi érdekeltségi nyilatkozatában azonban arról nyilatkozott, hogy nincs semmilyen gazdasági érdekeltsége, senkitől sem kapott pénzt, és sehonnan sem származik havi ötszáz eurónál (155 ezer forint) magasabb jövedelme.

Glattfeldernek így közel 80 ezer euróval (25 millió forint) több megtakarítása lett tíz év alatt, mint amennyi a fizetése volt – írja a Blikk.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Miért csodálkozunk ??? Miértsz@ros Lörinc vajda felcsuti gázszerelö
10 milliót keresett, és 7 milliárdot tett félre ( vagy el )...3 év alatt.Igy kell ezt csinálni !!
Pedig Ö csak egy egyszerü polgármester, egy olyan falucskában,
ahol véletlenül a vezér született...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gödörben
Nincs min csodálkozni. Többet tudott félrerakni, mint amennyit bevallottan keresett. Ez egy életművész a többivel együtt.
Yoda69
Gondolom szargyartotol tanulta, az a majom is tobbet tett felre mint amit keresett. Plusz meg nevel egy rakas gyereket, villaban el meg utazik nyaral jobbra balra.
Ez a fideSSes siker tortenet.
Senara
Örökölte , jól fektetett be találta a padlásán ...@lajospapa: Simon sitten van ez a példány államtokkári beosztásba .
volvós
Miért csodálkozunk ??? Miértsz@ros Lörinc vajda felcsuti gázszerelö
10 milliót keresett, és 7 milliárdot tett félre ( vagy el )...3 év alatt.Igy kell ezt csinálni !!
Pedig Ö csak egy egyszerü polgármester, egy olyan falucskában,
ahol véletlenül a vezér született...
magyarbakancs
Magyar gazdaság siker történet Glattfelder úr.
Magyarország jobban teljesít.
Tisztelet a Magyaroknak na meg baromi jó apanázst azoknak kik kiszolgálják eső felsőházi Orbán királyt.
ÉJEN,ÉJEN,ÉJEN!!!
1magyar
Amióta kapitalizmus van azóta a vezetők csak lerabolták az országot.
Január
Lehetnének egy kicsit közlékenyek is, tanuljon már más is. Hogyan kell x jövedelemből, x+y félretenni, és közben nívós életet élni.
Aztán, ha már jól megtömték a zsebüket, valamennyit az ország lakosainak a zsebébe is tehetnének, hiszen ezért vannak ott ahol! - Ja, itt pénzre és nem egyébre gondoltam...
sokanvagyunk
Nem az eszével kereshette ezt a pénzt - ha már egy nyomorult bevallásban is ilyen adatokat tüntet fel.
1magyar
@Január: Mi fizetjük őket, ne izgulj, csak nem gondolod, hogy visszaadja?!
Hellcat
Csak tudnám hol van ilyenkor a NAV...ja már látom...a qrbán seggében vannak...Lehet tapsikolni fanok ehhez is...erre szavaztatok...erre adtatok felhatalmazást.
evacica
@lajospapa: A különbség az, hogy Simon házi őrizetbe, ezek a fideszes "Urak" meg vígan élnek, lopnak tovább és röhögnek a markukba. 2/3 mindent visz már Orbán is megmondta, folytatjuk!
evacica
Mindig mondta, hogy ezek a fideszes gyerekek fene ügyesek! Fene jól tudnak spórolni, élükön Lévai Anikóval és szeretett barátjukkal Mészáros Lőrinccel együtt! Minket is megtaníthatnának rá. hogy hogy is kell ezt csinálni. Szívesen tanulna tőlük sok ember, én is. Csak azt nem tudom, hogy reggelenként hogy tudnak tükörbe nézni?
Fradigege
Az nem csak az ő pénze. Abból még le kell osztani sok mindenkinek. Így tud az elitben maradni.
nevemnick
Hm... valamit rosszul csinálok... évi 2 millerből nem tudok 4 millert félretenni. Talán mert magyar vagyok és nem Fideszes?
perfekt
@Levendula: Így is lehet mondani--de így nincs semmi értelme:))))
Manhattan
Hogy mennyi bűvész él kis hazánkban!...
nyanya001
Kérem a receptet !
Ja, a Fidesz meg a DK-s politikuson rugózik mi ?
Dr. Felipe
Ez is troll mentes topic. Ilyenkor lapítanak a trollok a kotorékban, csak mikor Tóbiás van terítéken, akkor jönnek elő ugatni.
volvós
@Dr. Felipe: Lehet, hogy most vannak eligazításon
a Lendvay utcában,, hogy mit szabad " beolvasni "...:-))))
Vasárnapiiskolás
Fideszes. Mint az összes ócskatrógercigány. oszt jónapotkívánok,ébredni kéne már!!
Yoda69
@Dr. Felipe: Nem meglepo, hogy szandokan, tivoli, meg a tobbi fideSSes melyen lapit valahol.
piti
@lajospapa: Túl is szárnyalta és még ezek pofáznak ...!!!
qxy
Én nem is sajnálom egytől sem. " Ha igazán tett is érte olyat az ország érdekében. De sajnos ezek a politikusok nem erről híresek.
Jankó123
@Dr. Felipe:
@Yoda69: "Hová tűnt Daemon Hill?"
És, hová tűnt @verőce21 ???
joopapa
@Január: Én tudom a frankót, vagyis a sintér sanya mondta nekem is a tutit! Kecskét kell tartani, és gyakorolni kell a fény evést :-)) Vagy lopni kell vagy kenő pénzt elfogadni!
Január
@1magyar: Tudom, hogy nem fogja visszaadni. A tv. híradóban éppen most tárgyalták az ügyet, hogy milyen nagyvonalú az Eu. a képviselőkkel, - mondom erre, igen a mi pénzünkből nagyvonaluskodnak. Könnyű más kezével a csalánt szedni..

.@joopapa: Is-is. Csak egy a gond, hogy minket még másképpen szocializáltak, erre is születni kell, vagy megtanulni. Aztán a helyezkedésről nem is beszélve.
Nil
Mondja meg hogy csinálta-nekem van 22800 forintom - legyen 40 ezer megtakarításom,legyen minden számlám kifizetve, ja és ettem - ittam - jót mulattam közben
Desischado
Ez a tudomány engem is érdekelne, hogy hogyan csinálják! Bár nekem ez nem menne, nagyon rosszul neveltek, nem tanítottak meg a szüleim lopni, nyalni, hazudozni! Sokallom az árat, amit fizetni kéne ezért a gazdagságért! Inkább a zsíroskenyér!
kkalman
Lopni is tudni kell, és csak nagyban érdemes. Ezt Glattfelder "úr" is tudja, és alkalmazza.
Cicamama55
Államtitkár úr! Légyszi-légyszi kérjük ide a receptet...
mariaberta
Lehet, hogy Tóbiás tőle kapta az ötletet, hogy lehet megtakarítani némi pénzecskét?
Remélem nemcsak az egyik pénzforrást vizsgálják, hanem a nagyobb megtakarítást is, bár nem sok reményt fűzök hozzá, hiszen az illető, mint tudjuk jelen hírből, fideszes, a másik meg MSZP-s.
szandokan
@Dr. Felipe: @Jankó123: @Yoda69: Miért is lapítanánk? Mert lassan már nincs kedvem ezekre az aljasságokra reagálni? A választások óta semmi más nem történik ezekben a tetves médiákban, csak a Fidesz lejáratása, és ti, okos, mindent tudó (plusz külföldön élő, ugye, aki azt sem tudja, hol van Érpatak, meg mi is zajlik ott valójában, de azért van véleménye) emberek egyből ugortok mindenre, amit feldobnak nektek csont gyanánt. Persze, tudom, a személyes sérelem nagy úr, és akinek nem jött be az élet, annak könnyebb másokat hibáztatni, másokon köszörülnie a torkát, netalán kárörvendeni, a halálát kívánni (ugye, doktor úr?), pedig csak a saját portáján kellene a legtöbb embernek előbb szétnéznie. Lassan kezd elegem lenni a jópofizós stílusból, azt hiszem, ide ez már nem elég. Egyébként ennyi pénzt lehet fialtatni, csak érteni kell hozzá. Nem megy?Nos, akkor meg kellene tanulni. Ja, hogy ennyi pénzt előbb meg is kellene keresni? Na igen, a minimálbér meg a közmunka ehhez valóban kevés...Egyedül rajtad csodálkozom Yoda69, te egy sikeres ember vagy kint, jól is élsz, de a sokszor vagdalkozó stílusod ellentmond mindennek. Ja, és attól, hogy nem ülünk mindennap a gép előtt, az azért van, mert teszünk azért, hogy jól élhessünk. A gép előtt szitkozódva egész nap ez nem olyan egyszerű, belátom.
Don Quijote
@szandokan: ezek szerint a Simon is fialtathatta! Mégis előzetesben van:DD
Körülbelül úgyanúgy nem tudjuk honnan a pénz, de őt le kellett csukni a Bélát meg még csak nem is vizsgálják. Tudod a kettős mérce ami b@ssz@ az emberek csőrét!
alterego56
Azért egy gazdasági államcsicskárnak illene tudni számolni. Látta már valaki a diplomáját?
Vasárnapiiskolás
Hol a bilincs meg a vezetőszar? Vagy a mi kutyánkra nemszabad...?
bakegya
Orbán illiberál országlásának körösztény-néppárttos ügynöke jólteljesít,mi meg csakkk itt köszörüljük a nyelvünket,nyíalhatjuk a sót!!!
coyote3
Ilyen geniusokkal nem is csoda, ha az ország jobban teljesít...
Dr. Felipe
@szandokan: Ja tudom. Ha valaki 183 millából 23 millát rak félre, az nálad aljasság ha valaki megpiszkálja az ügyet.
Nálam meg szimpla csalás és jól tették hogy nyilvánosságra hozták.
Amúgy szerinted hogy lehetséges 183 millából 223 millát félretenni? Valahogy ez mindig csak a fideSS es életművészeknek sikerül.
Dr. Felipe
@szandokan: Ja és amikor a simon ügy volt a téma, az tetszett mi? Most hogy kiderülnek sorban a fideSS piszkos ügyei, az meg már csak lejáratás mi?
Hát nagyon tévedsz, ezek épp olyan köztörvényes bűncselekmények mint amiért simon előzetesben volt, ezek a fideSS es maffiózók meg szabadon mászkálhatnak és folytathatják üzelmeiket a mai napig, a hatóságok aszisztálása mellett.
Hát ez bolsevicctor illiberális munkaalapú társadalma és jogrendje. Van aki dolgozik és van aki ellopja.
Ti meg csak tapsoljatok.
Yoda69
@szandokan: Felesleges csodalkoznod. Amig egy csalo es illegetim banada kormanyozza az orszagot, addig minden eszkozzel harcolni kell ellenuk. nekem ez az egy eszkozom van, es amig a propi mukodik addig elek is vele. Mellesleg ezen a feluleten es esetleg az ATV, meg most mar RTLKlub-on kivul sehol nem olvasni vagy hallani hogy valaki reklamalna ezeket a dolgokat. A fuggetlen mediat ugyanis kinyirtak, vagy alarendeltek a fideSS-nek.
kukac50
A 183 millió feletti összeget Orbántól kapta ajándékba az adófizetők pénzéből!
libelle
@Dr. Felipe: 14:26 Tiszta az a Simon ügy? Szerintem nem. Az egész téma egy választási kampány volt. Minden ami az ügyhöz tartozik büzlik de nagyon!!! A büz pedig a fidesz irányáböl jön
libelle
@Dr. Felipe: 14:17 Az ilyen csodák az Àprilis óta vannak ebben az országban. Akkor irták ujra a mathematika törvényeit
szandokan
@Yoda69: A propin harcolsz a Fidesz ellen? Én csak társalgok itt veletek, nem harcolok...:-)
szandokan
@Dr. Felipe: Nézd, ha bizonyíthatóan bűnös valaki, akkor azt mondom, bűnhődjön. Elvileg Gyurcsány, Bajnai, Veres is mind bűnösek, de az igazságszolgáltatás azt jelentette ki, hogy nem azok, így el kell fogadni. Egy felröppentett hír még nem feltétlen igaz, ezt már tudhatnád.
libelle
@szandokan: 00:12 Különösen nem akarok "beugrani" a vitába. Ellenben csupán szerényen kivánom megjegyezni, hogy azok akik "plussz külföldön élök" szerintem mindennap a tényleges történeket halják Magyarországról.Az, hogy ki, hol, milyen sikeres mindig relativ. Jól élni lehet "kint" ha szorgalmas vagy és aránylag jó szakmával rendelkezel. A hanyatló nyugaton élök a hireket "hypòzás" nélkül kapják. Definitiv krimine, hogy egy páar ember eldönti milliok sorsát. De jobbat mondok, nem is érdekli öket,hogy azok hogyan élnek.
Dr. Felipe
@szandokan: Csak amikor a simon ügy volt terítéken akkor itt tapsikoltál minden nap, amikor meg a fideSSes trágyadomb van megpiszkálva amit négy év alatt hordtatok össze, itt siránkozol hogy aljas rágalom.
Nem gondolod hogy ez kettős mérce? Ha érdemben nem tudod megmagyarázni hogy hogyan lehet 183 millából 223 millát félrerakni, akkor az ész osztogatása helyett mégis csak jobb lenne ha visszahúzódnál a kotorékodba és mélyen elgondolkodhatnál hogy milyen gané embereknek adtad a felhatalmazást.
karma1
@szandokan: Hogy jon ide Erpatak ugye???

Ha valakinek van 183 millaja, azt valoban befektetHETI, elmeletileg, es elhet a kamataibol, DE: ez a kis niemand NEM a 183 milla kamataibol elt, hanem az adofizetok penzebol, mint kozalkalmazott, es mindent INGYEN kap az allamtol, mint politikus: ingyen lakast (nem akarmilyet, aminek a teljes koltseget fizetik), ingyen autot, benzinnel, ruhapenzt, magas fizetest, es tovabbi tamogatasokat...

Ehhez kepest mit tett le az asztalra? Sorolnad?
F_Viktor
@szandokan: Írod:
"...ti, okos, mindent tudó (...) emberek egyből ugortok mindenre, amit feldobnak nektek csont gyanánt. ."

Egy volt EP képviselő, jelenleg államtitkár vagyonbevallását talán nem kellene "csont"-nak nevezned!

Írod:
"Egyébként ennyi pénzt lehet fialtatni, csak érteni kell hozzá. "

No, neked nem jár az ügyvédi honorárium, de a napi troll-gázsid sem, mert a szerecsenmosdatásban bakot lőttél!
Idézek:
"Európai parlamenti képviselőként tett pénzügyi érdekeltségi nyilatkozatában azonban arról nyilatkozott, hogy nincs semmilyen gazdasági érdekeltsége, senkitől sem kapott pénzt, és sehonnan sem származik havi ötszáz eurónál (155 ezer forint) magasabb jövedelme."

Ergo, nyista semmiféle "fialtatás", ellenben van bukta!
karma1
@F_Viktor: WOW! es "BUGGER" (ami angolul kb. annyit tesz, mint atok, fene, franc...Nem tudnak ezek rendesen szitkozodni sem...:o))))

Jo,jo, akkor MASNAK a penzet fialtatja, de az meg nem derulhet ki, hogy kiet, ugyebar...:o((((
Dr plágium
És mindezt a 47 ezerből ! :) :) Elárulhatná a titkot :)
whatthefuck
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@F_Viktor: Sem ügyvéd, sem troll nem vagyok, viszont abban profi vagyok, hogy hogyan kell a pénzt fialtatni.
F_Viktor
@szandokan: És ennek függvényében írod a hülyeségeidet?
Mikor váltottál nicket?
szandokan
@F_Viktor: Amikor kénytelen voltam. Nem önszántamból.
nezelodo
Látom a felvidéki hétszilvafás barátunk tanfolyamot tart, hogyan fialtatja a pénzét, amit itt a békeharcban keres! Olyan pénz ez is, mint a nemesi rang, amit az uralkodók némelyike részeg jókedvében osztogatott, mivel a felvidéki városai már régen zálogban voltak az udvar hitelezőinél. Így jutottak az ivócimborák nemesi ranghoz! A helyzet annyiban változott, hogy a mai utódok már az araboknak, azerieknek, kínaiaknak stb. osztogatják a medálokat, hátha percentet adnak a pénzükből! Ez a kiváló fijju meg nem nagyon járt matekórára, ha ennyire nyomi, hogy saját magát buktatja le, vagy azt hiszi, hogy még ezt is megteheti a hatalmasra dagadt cinikusságával.
dr4drs
Igazsággal a törvényes Rendünkért

Ezúttal nem csak a szűkebb „közegemhez” a „nemzeti” oldalhoz szeretnék szólni, hanem mindenkihez, aki valóban meg szeretné érteni, amit mondok! Vagyis az EMBEREKHEZ, a békére vágyó EMBERISÉGHEZ! Függetlenül attól, beszélnek-e magyarul, és függetlenül attól, milyen a bőrüknek színe, vagy hol élnek a világban.

A világ forrong körülöttünk, mint egy kitörni készülő vulkán. A Föld mesterségesen, gonosz szándékkal megalkotott politikai pólusai – a történelmet megismételve – ismét egymásnak feszülnek.

Néhány évtizeddel ezelőtt mi magyarok, a „Vörös Unió” tagjaként a Nyugattal néztünk farkasszemet, most a „Kék Unió” tagjaként a Kelettel. Ahogyan a múltban is, úgy a nem várt jövőben is, csak az „ágyútöltelék” szerepét szánták/szánják nekünk! Erre az elmúlt évtized eseményei, így a Dél- Szláv háború, és a jelen Ukrán konfliktus eseményei adják a bizonyosságot. Mindkét esetben nagy előszeretettel küldték/küldik a MAGYART az első sorba harcolni, hagy pusztuljon. A Kárpát-hazát nem másnak tekintik, mint ütköző zónának.

Jól van-e ez így?!

Nekünk, a Föld Szívcsakrájának őrzőinek, nincs-e annál több feladatunk, mint a „merjünk kicsik lenni”, vagyis a belénk táplált hamis hit elfogadása?

De igenis van! Mégpedig az emberiség sorsa iránt érzett, genetikailag belénk kódolt felelősségünk!

Nekünk, itt a Kárpát-haza közepén a világ sorsáért KELL(!) (ha tetszik, ha nem) helyt állnunk!

Hogyan tehetjük ezt meg? Úgy, hogy függetlenné válunk! Függetlennek lenni Kelettől és Nyugattól, de ugyanakkor együtt működni Kelettel és Nyugattal!

Az EMBERISÉG sorsa múlhatk azon, hogy ezt meg tudjuk valósítani!

Ezen múlik, hogy el tudjuk-e érni, itt a Kárpát-haza közepén azt a semleges, egyensúlyi állapotot, ahová tud csatlakozni az egykori (és hitem szerint leendő) Szent- Korona Országainak többsége – ezzel megalkotva egy megkerülhetetlen politikai és gazdasági erőt –, vagy az EGÉSZ VILÁG elpusztul.

Tudom, ezek nagy szavaknak tűnnek. Sokan meg is...
dr4drs
Igazság Napja április 16. keresd a Facebook-on az esemény oldalt www.facebook.com/events/739468246174413/
Toby
A munka nemesít !
A rovásírás meg sírás !
hetöndöe
@szandokan: Mesélj még kis lovag,hisz oly szórakoztató,Andersenék is megirigyelhetnék.:-)))
kakaósbögre
@dr4drs: én nem értem ezt a "szívcsakrát",megkérdezték az egyik autentikus szakértőt-a dalai lámát-az pedig majd megfulladt a röhögéstől...
szandokan
@hetöndöe: Andersen a tanítványom volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.