Folytatódott a Fidesz-KDNP népszerűségvesztése a Tárki januári mérése szerint, míg az ellenzéki pártok közül a DK hirtelen növekedését emelte ki a véleménykutató az eredményeket ismertető szerdai közleményében.

A kormánypártok támogatottsága a teljes népesség körében nem változott jelentősen: januárban 24 százalékon áll a novemberi 25 százalék után, a pártválasztók között azonban 41 százalékra csökkent a támogatottságuk a korábbi 45-ről. Október óta összességében 14 százalékponttal esett a Fidesz-KDNP ez utóbbi körben.

Az ellenzéki mezőnyben az MSZP és a Jobbik között szoros a verseny, kismértékben az utóbbi vezet. A Tárki felmérése szerint a Jobbikra januárban a teljes népesség 12 százaléka szavazott volna, míg az MSZP-re 11 százalék, megegyezően a novemberben mértekkel. A pártválasztók körében a Jobbik 21, az MSZP 19 százalékon áll.

A DK támogatottsága 3-ról 6 százalékra nőtt a teljes néoességen belül, a pártválasztók körében 11 százalékra növelték táborukat a novemberi 5-ről.

Az LMP a teljes népességen belül 3, míg a pártválasztók körében 5 százalékon áll a Tárki mérése szerint, és az Együtt, valamint a PM eredménye is változatlan: egyaránt 2 százalékon állnak a bővebb kategóriában, míg a szűkebb körben 4 százalékon.

A preferenciájukat titkoló vagy pártot választani nem tudók aránya változatlanul 42 százalék.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Az egyetlen változás április óta, hogy az RTL közvetíti a valóvilágot.
Dr. Felipe
Dől a szaros kártyavár, fideSS patkányok meneküljetek. Nem véletlenül akarják a fideSS maffiózók hogy kussban legyen az RTL.
Vicctor legnagyobb baklövése volt hogy megtámadta az RTL t.
Dr. Felipe
Elvtársak!

Akkor a rohadt narancsot is ki lehet tenni a cba polcra. Lehetőleg fóliázva mert bitang büdös.
73
Csak az a baj,hogy még nem értek földet és nem loccsantak szét.
Feraj49
Nem baj , Mi is pofára estünk a választások után,és ez nekünk jobban fáj mint a FIDESZ-nek.
pbalage
Azt vajon mikor olvasom már végre, hogy a Fidesz támogatottsága 0,000000001 százalék.
Fix szavazók: Orbán Viktor
Január
Egy a gond, ha most meg kellene nevezni valakit , aki ki tudja vezetni az országot a slamasztikából vajon kik és hányan tudnák megmondani a tutit?

Egyébként figyelmeztetésnek ez nagyon jó, hogy romlik a támogatottságuk, talán észreveszi a regnálók közül valaki, hogy változtatni kell a jelenlegi politikán, mert bajok lesznek.
lampa laz
Erre remelem Putyin latogatasa tesz meg nehany lapattal.
1magyar
Áprilisban mekkorát fog még zuhanni!!
szandokan
@kakaósbögre: Na és mennyivel nőtt a fizetésed a hír hallatán?
szandokan
@Január: A tutit itt mindenki tudja, eddig nem vetted észre? :-))
Hellcat
Néha még lehet itt jó híreket is olvasni...kezd ledőlni a kártyavár.
verőce21
Kormányzati ciklusok első két évében ez "menetrendszerűen" érkező megfigyelés, a népszerűtlen intézkedések meghozatalakor.
Messzemenő következtetést levonni ebből tilos!
papa.49
@pbalage: A kuka tetejét kinyitni hogy végre az őket megillető helyre kerüljenek...
@köhögő bolha: Ha lehetne 20 ,,tetsziket,, is nyomnák...
Nil
@verőce21: ez nem az első két év
colibri
Még, még, még, még, még, ennyi nem elég!
Linna
A baj csak az, hogy még azt a nyomorult kétharmados többséget sem tudjuk "eltörölni", mert Veszprémben már eldőlt minden. Nem városnézésre ment oda Orbán!
Annyi a jelölt, hogy a fideszesre megvan a kellő szavazó, a többi meg az "oszd meg és uralkodj" alapján szétaprózódik, és már nyert is a Fidesz. :((
kisangyalom13
Kedveseim, miért bujkálnak, akik idegháborút folytatnak a lakosság ellen?
A MÉDIA ÉS a POLITIKUSOK, felelősök a Pszichiátriai betegek rohamosan emelkedése végett!
Remélem erről is tanácskoznak Szegeden 2015. január 28.-31-ig?
www.mptpszichiatria.hu/info.aspx?sp=1
kkalman
Már házon belül nagyobb a baj, mintsem gondolnánk. Párton belül támadják a mini.elnököt és bandáját. propeller.hu/itthon/3053477-kormanykritikus-elemzest-irt-bencsik
verőce21
@Nil: De ebben a választási ciklusban, észkombájn!
colibri
@Linna: Bízzunk benne, hogy mégis van a veszprémi nem fideszes szavazóknak annyi rálátásuk, hogy nem szabad szétszórni a szavazatukat, mert azzal semmit nem ér el senki, csak a fidesz. El nem tudom képzelni, hogy pl a Káslerre ki a csoda ikszel, amikor tavaly békésben indult és vitte veszendőbe a kapott szavazatokat, most ugyanezt csinálja Veszprémben. Ezt nem látják az emberek? A sok kamu embert nem tudják kiszürni az indulókból?
Linna
@verőce21: Te! Te taknyos! Engem Te ne röhögj pofán! Tiszteletlen!
Desischado
@köhögő bolha: Köszi Bolha! Szakadtam a nevetéstől!

A hírhez szólva: ez muzsika füleimnek!
Linna
Sokan nem tájékozottak, csak mennek, mint a birka. Esetleg a kocsmában megbeszélik...eszetlenül.
Azért nagyon drukkolok. Még ha az a lökött verőce kekeckedik is velem. Pedig nem osztottam neki lapot! De megkeresem, és kap egy akkora pofont... :) ...amennyire fel bírom emelni a kezem.
Tudod colibri, most is csak oda jutok, hogy megint a baloldal tolja el, már megint nem tudnak együttműködni senkivel. Hány országfordító dolog múlott már ezen?!
verőce21
@Horizont: (22:54) Tulajdonképpen mi bajotok nektek Orbánnal? @Linna:
verőce21
@Linna: - Doktor Úr, néha már úgy érzem, szeretnék véget vetni az életemnek.
- Na ne mondjon ilyet! Bízza csak rám a dolgot…
Linna
@verőce21: Jónak mondod! Bele a közepébe! Hol az a doktor? Még csak háromszor próbálkoztam, de isteni anyós-alapanyag vagyok, még agyonütni sem lehet! :I :( :)
kamazuka
Jajajajajajaj gyerekek csak márciusra legyen meg a mínusz kétharmad a hitvány kötcsei-batman már remeg a hatalomvágytól!
De miért is?

Fiú, neked itt nem terem babér!
Erről én gondoskodopm!
karma1
@Linna: Kedves, Veszprem gyonyoru varos, de ahogy Budapest sem lehet sorsdonto a szavazaskor, ugy Veszprem sem fogja meghatarozni mindent eldontoen a fidesz sorsat. Ezt jo elore a propaganda nyomta a koztudatba, belekeverve Simicska- orvan haborut, meg sokfele talalgatast, szoval nem kell mindjart siratokorust alapitania az ellenzeknek, hanem inkabb ossze kene vegre valahara kapni magat! De toketlenkednek, nincs egy epkezlab otletuk sem. Ugy jarnak, mint a viccbeli zsido, aki elmegy a rabbihoz, hogy megkerdezze tole, mit tegyen, mert a Kohnnak az utca masik oldalan ugyanolyan uzlete van, mint neki, de az ove halodik, a Kohne meg viragzik. A rabbi erre azt mondja neki: Latod, Grun, ez a te bajod, mert te egyszerre ket uzletre figyelsz, a Kohn meg csak a sajatjara.
verőce21
@Linna: (23:43) Mivel próbálkoztál háromszor???
verőce21
@karma1: Kohn és Kohnné Párizsban sétálva az egyik téren megszámoltak 36 kávéházat.
- Látod Kohnné én is itt nyitok egy kávézót!
- ?
- Ha ezek itt mind megélnek 36-an, én is biztosan meg fogok. :)
Hellcat
@verőce21: (23:19) Ha ezt a kérdést fel kell tenned akkor súlyosan alul tájékozott vagy.
Linna
@karma1: Nos, ezzel a hozzászólással teljes mértékben egyetértek, én is mindig a bal- meg mindenféle oldalak balf..szságát okolom. Ez a hozzáállásuk az elkeserítő, különben már rég máshogy lehetne. Amúgy meg csak álmodozom.
karma1
@Linna: Megette a fene, Dragam, ha mar nem is almodozhatunk...:o(( En is a baloldal erthetetlen toketlenseget okolom azert, hogy az aprilisi valasztasokon ez a rablobanda gyozott megint.

Teli torokbol kellett volna uvolteniuk a megfelelo forumokon, hogy a valasztasi torveny atrajzolasa torvenyellenes, mert a vak is latja, hogy miert szavaztak meg (es persze KIK szavaztak meg ezt a valasztasi torvenyt!), es NEM tettek!!! Es maskor is elmarad a hangjuk, amikor ujra elo kellene allniuk, hogyha valami egbekialto szemeseg tortenik. De nem, nem csinalnak semmit sem, egyedul Gyurcsany kuzd a DK reszerol, mint muslinca az orkanban, de amint elojon egy epkezlab otlettel, az orban-media azonnal takol valami baromsagot, amit bedobnak gumicsontnak es a jo kis "gyurcsanyozas, bajnaizas" maris elvakitja a sok alulmuvelt birkat, es elhiszik, hogy orbannal van a Bolcsek Kove ...

Nagyon sajnalom, hogy a mi bekes, gyonyoru kis hazank, akiert annyi nagy szellem halt martirhalalt, egy ciganyfamilia meg egy , a terkepen hangyasz@r meretu kis telepules fennhatosaga ala kerult, es gyorsvonati sebesseggel sullyed a tortenelem szemetdombja fele...

Es meg mindig nem mondja senki, hogy "victor, te maradsz a Sandor Palotaban, vagy a kocos lakasodban, de nem koltozol be a familiaddal a Kiralyi Varba, mert ezt a haboru utani legnagyobb zsivany, Rakosi sem merte megtenni, Kadart meg eroszakkal se lehetett volna oda bekoltoztetni,... Es eltolcsy enyves kezere sem b@sz ra senki, rogantonyo is kigrundolta a tanyafejlesztesi hozzajarulast az V. keruletnek, sorolhatnam meg, de ha ez sem eleg ok az MSZP-nek, Egyutt-nek, LMP-nek, akkor megerdemlik, hogy eltunjenek a fenebe, senkinek sem fognak hianyozni.
petrol
@verőce21: Tudod nagyon jól! Az, ami mindenkinek világon!!
petrol
@Hellcat: Sztem inkább az,hogy haszonélvezője mindannak, amit ez a kormány művel.
JAJMÁR
Megállíthatatlanul... hát, ez nagyon szép szó ! Végre, egy jó cím.. mert én nagyon bírom a Propellert, de a címek, szörnyőek . Ezt viszont nagyon jól eltalálták, ez a szó... mindent visz. Sodró, lendületes és dallamos, persze össze kell kapcsolni a "zuhan" és a Fidesz szavakkal is, csak úgy ér :)))
mate03
@verőce21: Nem népszerűtlen ,hanem ésszerűtlen! Azt hiszem így pontos, az érvelésed!
magyarbakancs
Hiába zuhan a Fidesz népszerűsége 2018,ig ö marad a többségben.
Addig ö diktál .
JAJMÁR
@magyarbakancs: 10:36 Nem egészen . Igaz, hogy a parlamentben többsége marad, de elég nehéz lesz az intézkedései mögé a "2/3-os felhatalmazást" odamagyarázni, főleg, ha tömegek tiltakoznak ellene. Egyre több javaslatot kell visszavonniuk.
Azt nem látom elkerülhetőnek, hogy megalakuljon egy új párt, amelyik alá be tud csatlakozni az elégedetelnek tábora.
(Sajnos a jelenlegi pártokról kezdem azt képzelni, hogy valójában nem is akartak nyerni, és most sem akarnak. Az van, hogy már én sem akarom, hogy ezek váltsák őket.)
magyarbakancs
@JAJMÁR: A Fidesz szellemiségét csak gordiuszi csomó megoldással lehet véglegesen meg szüntetni.
más megoldás csak maszatolás.
A 2018 választásig még változhat a választási törvény.
Veszprémi időközi választást ha elbukjak a Fidesz ne legyen igazam így fog lenni.
a hatalom megtartása a Fidesznek lét érdeke .
De lehetnek még csodák.
karma1
@mate03: Koszi, ez jolesett, csak az a baj, hogy ettol meg nem valtozik semmi sem, marad minden a regiben.
Emlekszem egy esetre kb. 2 evvel ezelott, amikor a DK beadvanyt akart atadni kovernek a Parlamentben, es kover azzal dobta vissza, hogy ugysem fogadnak el a beadvanyat, meg nem is lenne ervenyes!!! Es ez a kocsog mondta ezt ugy, hogy azt sem tudta, konkretan mi van a beadvanyban, csak azt tudta, hogy a DK reszerol jon, tehat meg az esetleges vita lehetoseget is kizarta, magyarul: minden MAS beadvany, inditvany, otlet eleve elabortal kover hazelnok ur keze kozott, amibol nekem az jon le, hogy a francba abba kell hagyni a bekes keregeteseket, kuncsorgasokat, esdekleseket, egyszeruen ki kell kerulni ezt a kocos bagazst, es elmenni a sziklaszilard bizonyitekokkal Hagaba, a Nemzetkozi Birosag ele, es NEKIK eloadni, mit akar az ellenzek elerni.

Tudod, ahol en dolgozom, a kozvetlen munkafelugyelono, aki az osszes penztarosert felel (30-an vagyunk), drakoi szabalyokkal kormanyoz bennunket, mindenki kap a letolasbol mar a legkisebb hibaert, akkor is, ha nincs a hibajanak anyagi vonzata, es bizony mi senkihez sem fordulhatunk, mert szakszervezetunk nincs a szupermarketben, es aki orvosolhatna a serelmunket, az ugyanaz a banya, akitol elszenvedjuk a b@szogatast. En ezt ugy szoktam tehat megoldani, hogyha valamiert piszkalnak (az esetek 99.99 %-aban igazsagtalanul!), akkor egyenesen a fonokhoz szoktam bemenni, de sohasem moszerolok, csak elmondom a tiszta tenyeket. (Ezek ellenorizhetok minden penztarosnal 4 kameraallasbol, videon visszajatszva). Eddig mindig en kerultem ki gyoztesen az ilyen lepesekbol, igaz, a sajat sorsomat megnehezitve, mert a banya keptelen elfogadni, hogy valaki kiall a sajat (es nagyon sokszor masok )igazaert is. Mondjuk nekem nem okoz gondot hibatlanul dolgozni, mindenki nagyon szeret az uzletben, a vevok kulonosen, es persze a kollegaim is.
JAJMÁR
@magyarbakancs: 10:50 Akkor figyeljük mikor és hol bukkan fel a "Nagy Sándor" :)
karma1
@mate03: Folyt. Ezert mondom azt, hogy erdemes kikerulni a korrupt bagazst, es megkeresni kozvetlenul azokat, akik hivatalbol segithetnek meg. Szerintem jogunk van hozza, mint Unios allamnak... Hidd el, lenne eredmenye, es nem olyan lassan, mintha itthon akarnanak orvoslast a bajukra, vagy pl. egy uj otletet, ideat elovezetni,
EcsiAntal
@magyarbakancs: Nem csak 2018 -ig --szerintem utána is mert nincs egy hiteles bal oldal --az csak vergődés amit a bal oldal csinál --kecskékkel --pincsikkel --buta videókkal --( Kunhalmi ) nem lehet választásokat nyerni --a jelenlegi bal oldalnak nincs alkalmas vezetése --sem esélye egy előrehozott választásokat sem --semmilyen alternatívát nem tudnak felmutatni --csak a sablonos szöveg amiből a választó nem kér mert tudja hogy semmi valóság nincs ---csak a hatalom megszerzése !!!
gazdag dezső
Nagy örömhír ! De ezt már mindenki jól tudja ám . Had csússzanak csak lejjebb,egészen a börtönökig!!
csaszka
Nem csak zuhanni, hanem azonnal bukni kellene!
A hír hallatán érzett öröm sajnos túl sokat nem segít, mert amit el lehetett lopni azt már javarészt ellopták, amit csak lehetett tönkre tettek.
Azonnali idő előtti választás kellene és visszaszerezni amit még lehet , addig amíg nem tüntetik el végérvényesen. Az idő sajnos most nekik dolgozik.
dr. prédikátor
Zuhan, zuhan!!! de nem elég gyorsan és nem elég mélyre!!!A bányászbéka segge alá kellene zuhanni!!!
Linna
@karma1: Valahol már megírtam: nekem a legeslegjobban az fáj, hogy van képe a várba költözni!!! Mi jogon?! Ezek (a családját értve) úgy használják Magyarországot, mintha minden az övék lenne. Orbán úgy pipiskedik, mintha tényleg király lenne. Ha eszébe jutna megkoronáztatni magát, hát én odamegyek, és pofánvágom!
Csak azt nem veszi észre, hogy a kiskakasok a szemétdombon uralkodnak!
szandokan
@verőce21: Van néhány ismerősöm, folyamatosan Orbánt szidják, miközben jobban élnek mint a szocik idején. Olvassák, hallgatják az ellenzéki híreket, hogy milyen egy szemétláda is ez az ember, mert ott hagyja az út szélén az embereket, pedig nem ezt ígérte...
karma1
@Linna: Dragam, nem eri meg odamenni, mert ugyanannyit kapnal ezert a genetikai hulladekert is, mint egy rendes emberert...:o((((

En inkabb azt furcsallom, hogy meg Fleto sem emeli fel a hangjat, es nem mondja azt, hogy "koltozol am vissza a jo kis csaladi putridba, de nem a Kiralyi Varba!" Es ha nem eleg Fleto figyelmeztetese a csuti oriasnak, akkor elmenni az Uniohoz, hiszen valakinek KELL, hogy rahatasa legyen erre az elmebetegre! (Ha masnak nem, hat a grazi kezeloorvosanak biztos!)
Linna
@karma1: Az a szerencsétlen Fleto örül szerintem, ha nem kerül szóba, mert mindig mindenért ő a hibás (bár nekem sem szimpatikus ember). Abban igazad van, hogy valakinek tényleg kellene valamit csinálnia az Unióban, valami segítséget kérni, vagy bármi. Tényleg igaz a grazi kezelőorvos?
karma1
@Linna: Mar nagyon regen van errol szo, ugyhogy amikor vitya eltunik a szinrol, es a havasi bertalanbol sem lehet kiszedni egy epkezlab mondatot sem (ezek altalaban 2-3 hetes eltunesek), akkor egeszen biztosan ott van.

Egyebkent teljesen nyilvanvalo a betegsege, ahogy Hitler sem volt szazas, es ez megnyilvanult a nyilvanos beszedeiben is, ugyhogy ezen mar senki sem csodalkozik, illetve csak azon, hogy allando gyogyszeres kezeles mellett hogy lehet meg mindig Ma.o. miniszterelnoke? (Nagytekintelyu hazai es kulfoldi pszichiaterek elemeztek a videokon a viselkedeset, szajnyalogatasat, koncentracio-veszteset, testbeszedet, es ok IS erre tippelnek, eleg sok igazsagtartalmu pletyka mellett )
verőce21
@szandokan: (22:27) Ebben a blogban írogatók között is van sokaknak 60 milliója ÁK jegyekben az Államkincstárban, de jólesik nekik szidni a mindig aktuális hatalmat, mert divat. :)
magyarbakancs
@EcsiAntal: Miden szavaddal egyetértek.
Ez nem is volt baloldali párt.
Semmiköze nincs az MSZP-nek a baloldalisághoz.
verőce21
Érdekesebb lenne úgy közölni ezt a hírt, hogy: "Már több mint 1/4-ére nőtt a DK támogatottsága a Fideszhez képest, a pártválasztók körében!" :)

"A DK támogatottsága 3-ról 6 százalékra nőtt a teljes néoességen belül, a pártválasztók körében 11 százalékra növelték táborukat a novemberi 5-ről."
moiszikf
"A preferenciájukat titkoló vagy pártot választani nem tudók aránya változatlanul 42 százalék." - Ez itt a lényeg.
Tibor43
Bevezethetik a "zuhanásmérő" cégekre a 40%-os adót, oszt' megáll a zuhanás...
nezelodo
"szandokan
@verőce21: Van néhány ismerősöm, folyamatosan Orbánt szidják, miközben jobban élnek mint a szocik idején. Olvassák, hallgatják az ellenzéki híreket, hogy milyen egy szemétláda is ez az ember, mert ott hagyja az út szélén az embereket, pedig nem ezt ígérte..."

Remélem, hogy majd a gyerekeid, unokáid is így fognak örülni a huszonöt-harminc év múlva lejáró 10 %-os kamatú államkötvényeknek, amit nekik kell majd összedobniuk. Esetleg akkor is elkiabálja az aktuális szemfényvesztő, hogy a Kádár meg a Gyurcsány csinálta?
verőce21
@nezelodo: (08:02) Hacsak addig valamelyik következő kormány rendeletet nem hoz a 30 éves lejáratú Államkötvényekre, hogy ezentúl kötelezően Békekölcsönt kell jegyeztetni az értékükben. Aztán majd "kisorsolják" akik visszakaphatják a pénzüket.

Mert a buta és tanulatlan kommunisták igen szaporítják Fletó pártját. :)
nezelodo
verőce21
Egyenlőre nem a Fletó pártja, hanem az Orbán kormány árulja az államkötvényeket pl az azerieknek a baltásért 10 % kamatra, amit majd az unokáinknak kell kifizetni, úgyhogy ne beszélj mellé. A kisorsolás is folyik, pl visszavonták a gyesen lévő kismamák adómentes kereseti lehetőségét, szóval kisorsolták őket, majd májusban meg is tudják, amikor mégiscsak perkálni kell. Igaz akkor már szavazni nem kell a dakotákra, csak a választás előtt kellett kábítani őket, most már kijózanodhatnak.
kukac50
Olyan mélyre zuhanhatna,hogy többé soha ne lássuk Őket.
palika
Milyen érdekes, a Jobbik egyre népszerűbb, de erről nem nagyon beszélnek!!!
Nil
@verőce21: örülök hogy okos vagy - de ez nem indok azokra a lépésekre miket ov tesz hiszen azt mondta folytatja és nem azt hogy elölről kezdi és tartotta a szavát - kivételesen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.