Orbán Viktor szerint mindenkinek ott kellene tennie a magyar fociért, ahol és amennyit tud, ő pedig szeretne az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette a hazája labdarúgásáért. A kormányfő a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítójaként a PFLA honlapjának adott, szombaton megjelent interjúban úgy fogalmazott:  "mindenki rengeteg okosat mond a magyar futballról, leginkább persze arról, hogy a másiknak mit kellene csinálnia. Holott inkább az a kérdés, hogy személy szerint ki és mit tud többet és jobbat tenni a magyar futballért."

Az akadémia céljáról szólva azt mondta, az nem lehet más, minthogy minél több tehetséges gyereket neveljen. "Jó döntést hoztunk akkor, amikor az akadémiánk élén egy NB I.-es csapatot támogattunk – szögezte le.  Gondoljunk bele: egy 1800 fős falunak aligha lenne érve arra, hogy élcsapata legyen. Minket csak az jogosít fel, hogy van egy nagyszerű akadémiánk, amely mára megközelítette Európa legjobb akadémiáit."

Nem az számít, hányan ülnek a lelátón

Hozzátette, hogy a PFLA utánpótlás-nevelő intézmény, így nem a klubhűség és a szurkolói elköteleződések jellemzik. "Mostanra kialakult az a szakmai és nevelési struktúra, amellyel európai szinten is helytálló játékosokat nevelhetünk. Nevelőegyesület vagyunk, mi mindenről másként gondolkodunk. Nincs eredmény- és nincs pénzkényszer" – fogalmazott. Hozzátette azt is: nem tekinthetik munkájuk fokmérőjének, hogy hány nézőjük van, "miközben persze senki sem szeret üres lelátók előtt játszani".

"Itt növendékek vannak, és a munkát az minősíti, hogy hogyan neveltük a gyermekeinket, akadémistáinkat, hány válogatottat és NB I.-est adtunk" – mondta.

Orbán Viktor leszögezte: "az akadémiát időnként érő méltatlan támadások mögött valójában az én személyem áll, valójában engem támadnak. Vannak, akik nem tudják leválasztani a politikát a sportról..."

A kormányfő az interjúban szorgalmazta, hogy minden felelős pozíciót betöltő ember, ha van ideje és ereje, vállaljon szerepet a magyar futballban képességei és lehetőségei szerint. "Én pedig szeretnék az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette a hazája labdarúgásáért. De még nem vagyok az" – fogalmazott.

Meló, az van

Orbán Viktor kitért a magyar labdarúgás élvonalára is. A magyar első osztály szavai szerint "ha tyúklépésekben is, de araszolgat előre".

Szólt arról is, hogy a munkája után még megmaradó energiáit Budapest labdarúgására fordítja. Mint mondta, nyilvánvalónak látszik, hogy Budapest nélkül nincs, nem is lesz sikeres magyar labdarúgás.

"A Fradi-város még csak félig kész, a Vasassal most tárgyalok az új létesítményeikről, és az sem tántorít el, hogy minden Vasas elleni meccsünkön ordenáré módon elküldenek valami melegebb éghajlatra. A Honvéd ügye célegyenesben, az Újpest új utánpótlásközpontja papíron már megvan, és Deutsch Tamásnak is nagy ívű tervei vannak az MTK-val. Csepelt is fel kellene támasztani, szóval meló, az van" – mondta.

Orbán Viktor a Puskás-örökségről közölte: "Öcsi bácsinak két örökségét is gondozzuk. Egyrészt itt van egy szakmai és szellemi örökség, egy játéktudás és filozófia, sőt futballkultúra, amit a Puskás Akadémián igyekszünk a jövő generációinak bemutatni. Másrészt van egy tárgyi hagyaték is, amit a felépülő Puskás Intézetben mutatunk majd be, és amihez minden jogot és felhatalmazást Erzsike nénitől megkaptunk. Most Szöllősi György barátunk gondozza. Gyűjtünk mindent, ami az Aranycsapathoz kapcsolódik."

Célként nevezte meg, hogy a ritka filmeken, tárgyi emlékeken keresztül egy olyan szellemi központot építsenek fel, ahol konferenciákat rendeznek, ahol a tanórák keretein belül iskolás gyerekek megérthetik, miért olyan fontos a magyaroknak a labdarúgás. "Ahol megérthetik azt is, miért nem vicc, hogy Albert Flórián nevét csak felállva szabad kimondani. Vagyis még legalább annyi munka van előttünk, mint mögöttünk" – mondta Orbán Viktor.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Viktor, nem ismered Hofi aranyköpését?
Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?
Öhöm.
Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
G .Viktor Szopkin!!! Nnna ! csakhogy rájöttél!!!De tudod mit??, elöbb az emberekért kell tenni, utána jöhet a stadion!!!Csakm hogy tudd: ma Magyarországon 3,5 millió S Z E G É N Y van!Több ezer gyerek éhezik naponta!!!Előbb ezt kellene rendbe tenni!!!
nyanya001
Éles elméjével hamar rájött, de nem csak a felcsuti akadémia miatt, hanem
a sok sok milliárd, amit a beteg elméddel stadionokra költöttél
a gazdaság fellendítése helyett !
Toby
Világos üzenet ! Akinek semmilye sincs, az meg dögöljön meg ! Rohadj meg élve !
Clavigo
Ez tényleg beteg...Dojcsnak meg nagyívű tervei vannak...Az ember esze megáll ettől a Hibbanttól..
zsizsike
A tesóm elég jó focista. ha sikerülne bekerülnie a csútiba, gazdaságilag biztos rendbe jönne.
csa-csa
"Nem az számít, hányan ülnek a lelátón.."
hanem az, hányan döglődnek kiszolgáltatottan a tökig lerohasztott kórházak várólistái végén és még sorolhatnám..!
zöldszem
Azt mondja a csiga a lajhárnak: de jó, hogy ilyen lassan megyünk.
--Miért, kérdi a lajhár.
--Mert rossz irányba megyünk, feleli a csiga.
Senara
A mutyikon kívül csak azért tesz ! Mindenkinek stadiont, ha kell ha nem !
zsizsike
@csa-csa: Azért azt nem várhatod el a kormánytól, hogy Makovecz, vagy ki a tököm által tervezett kórházakat építsenek. :)
human
Akkor tegyen Orbán a fociért munkaidőn kívül saját pénzből. A munkaidejét meg töltse azzal, hogy kiforrott törvényeket hozzon, amit napról napra nem kell foltozgatni. A közpénzt pedig költse a valódi közfeladatokra és ne a hobbijára.
zsizsike
@human: Most, hogy mondod, tényleg. Nevezze ki magát az MLSZ elnökének.
miazavalami
Mi az hogy szeretné?
Hiszen csak azért tesz, minden más le van sz@rva! Ja! Úgy nagyjából azért a csókosok is eszébe jutnak néha, de aztás semmi. A nagy üresség a fekete űrben.
micfild
@Clavigo: Lehet MLSZ elnök akar lenni a Tompi.
bár én inkább vitykát szeretném MLSZ elnökként látni. A focinak mindegy már ugyis mennyire rombolja szét ez az elmeháborodott. De a hazának nem mindegy.
papa.49
Szerep tévesztésben vagy lököttkém, neked az országért az itt élő emberekért kellene munkálkodnod de te csak a zsebed megtöltésén munkálkodsz, a foci csak pótcselekvés, nem mondta még az agykurkászod!!!
Knapp75
"Nincs eredmény- és nincs pénzkényszer"
Egy aprócska kis kommunizmus a rohanó, illiberális világban. :)

Persze közben "munkaalapú" társadalmat építünk, ahol teljesítmény kell az előrejutáshoz, de az állami adóforintokból fenntartott felcsúti csapatnál lehet a langyosban nyugodtan lopkodni.

Hja, a nevet Kispestről lopták, a csapatot Székesfehérvárról, az NB1-es keret meg tele van külföldön megégett magyar játékosokkal, akiket még véletlenül sem a PFA nevelt. (valójában 1-2 saját nevelésű akadémista játszik időnként a csapatban, mert azért az eredmény mégiscsak fontos...)

Vicces, mikor Orbán beszél arról, hogy sokan nem tudják leválasztani a politikát a sportról! Amíg politikai döntésekkel a költségvetésből szán indokolatlanul sokat a kedvenc sportágára és csapatára, addig inkább kussolnia kéne...
vonotok
Viktor! Nem hiszem, hogy ép értelmes ember még hisz a magyar fociba. kapcsold be a tévédet és nézd meg hány néző tolong a Szusza stadionban. Ezeknek egy kurva vasat sem adnék, még nekik kéne fizetni. Szégyen ! De az is amit ezekre költesz az adófizutök pénzéből.
nyanya001
Mert csak a foci ...
propeller.hu/itthon/3069272-marcius-tol-ujra-barkit-kilakoltathatnak
Ezért - is - ehetnél valamit !
De alkalmatlan vagy az ország vezetésére, nem látsz
túl a focin meg a haverjaid mutyizásán, a lenyúlásokon kívül semmi nem érdekel !
Ja, meg hogy a lányod a saját lábán áll...
lajospapa
A miniszterelnök úr elkésett a tenniakarással. Akkor amikor úgy határozott, hogy politikus lesz. Ha maradt volna focista talán...
simmering73
Ennek a hülyének nem mondta senki, hogy először az emberekért kellene tenni? Szándékosan nem írtam, hogy a népéért.
Gyuri Géderről
"Orbán szeretné a legtöbbet tenni hazája labdarúgásáért"
Mi a f..szt akar ez a barom! Már lassan több a stadion mint a focista!
profon
Igen kedvelt miniszterelnököm, Viktor ! A cirkuszból már elég, jöhetnek a pékek !
micfild
@Gyuri Géderről: ő is beáll focizni. az összes csapat ő lesz egyszemélyben.
micfild
@profon: legyőzi önmagát is. minimum 6:3
profon
@micfild: Egy köpönyegforgató , többszörös személyiség számára ez semmi !
1magyar
Na nem ezért van ott a min.elnöki székben!
Aki Én
Nem kéne már felvilágosítani ezt az elmeháborodottat, hogy egy MINIszterelnöknek nem ez a dolga? Felőlem úgy finanszírozza a hobbiját, ahogy akarja a saját vagyonából, na de a közpénz az nem egy hobbi finanszírozására van. Mert akkor hol a határ? Ha holnaptól rákap a pecára, akkor tavakat ásunk? Ha az autóverseny lenne a kedvence, akkor felcsútringet építenénk? Ha a tenisz... bocs, az intelligens sport, az szóba sem jöhet. Szóval ez alapján akkor hol a határ, meddig lehet közpénz milliárdokat herdálni egy hulladék szar hazai sportra? És ne feledkezzünk el a közhelyről, miszerint emellett tesco kocsiban szállítanak műtétre kicsi, beteg gyerekeket. Szóval valahogy a prioritása tök beteg ennek az alaknak. Na az sem normális, aki ezt a FELESLEGES herdálást pártolja. Jönnek itt az ifjúság sport lehetőségével, meg szépülő országgal, meg egyéb butaságokkal. Ha erről szólna a dolog, akkor inkább a vidéki pályák életveszélyes állapotát kéne megszüntetni, vagy az iskolai tornatermeket, vagy magukat az iskolákat kéne korszerűvé és kevésbé életveszélyessé tenni. Na és miért pont Felcsút? Tök normális, hogy valaki a köz vagyonból épít a falujában egy hely/ár szempontól világelső stadiont, mi? Persze nem egyedi ez a mentalitás. Hogy a sok közül csak egyet említsek, Ceausescu pont így állt a dolgokhoz. Szülőfalujának a csapata volt a favorit, még stadiont is épített. De minek?
kep.index.hu/1/0/477/4771/47719/4771924_cbec45d78c5a64ea2a2bb128099910e4_wm.jpg

www.gyomroi-hirhatar.hu/hirek/orban-ujraepiti-ceausescu-romaniajat-titaniat
kkalman
Viktor agytekervényei úgy látszik teljesen kisimultak. Teljesen elveszítette a realitásérzékét. A fontossági sorrendet is fordítva értelmezi, itt az ideje, hogy örökre búcsút intsen a politikai közéletnek.
Törölt felhasználó
Bárcsak az éhezőkért, kiszolgáltatottakért is ennyire odalennél te féreg...
trombit
"Nincs eredmény- és nincs pénzkényszer" – fogalmazott. Hozzátette azt is: nem tekinthetik munkájuk fokmérőjének, hogy hány nézőjük van, "miközben persze senki sem szeret üres lelátók előtt játszani".

Kerül, amibe kerül, nem számít. Az adózókkal fedeztetik a kiadásokat. Most nyilvánosan be is ismerte.

Majd:
"Vannak, akik nem tudják leválasztani a politikát a sportról..."

Tényleg vannak. A fideszes politikusok, akik fociegyesület- vagy stadiontulajok is. A miniszterelnök mindegyik. Az ország szégyene.
trombit
Ezt az Orbán-interjút több helyre és gondosan el kell menteni, mert egy komplett vádirat anyagát magában foglalja!
Borda
Kb.1 hete becsöngettek hozzánk közvéleménykutatás céljából. Közölte a hölgy,hogy sporttal kapcsolatos kérdése lenne. Oh,na mondom ezt biztos Orbánc küldte! Megkérdezte támogatnám-e azt,hogy az Olimpiát Magyarországon rendezzék? Van-e kedvenc futbalcsapatom külföldi ill. belföldi? Na az én válaszaimnak tuti nem örül majd a Viktor,de ha felhívnak akkor még jól be is olvasok majd nekik!
nusika
A több ezer sportolót melyik modern spotkórház látja el? Kiváncsi lennék, hogy valaki tudna válaszolni erre a kérdésre .
Feraj49
@Aki Én: 21,14-re.Miért is törődne a néppel,neki meg van mindene. VIP .orvosi ellátás,kórház, Vár ,nemsokára lovarda. Stb. A vejének is adott jól fizető munkát,közel egymilliárdért Pécsett közvilágítást cserélnek.

Ilyenkor a "Világ Szépe" szépségkirálynő választás jut az eszembe. Egy gazdag szülőkkel rendelkező indiai csaj is volt a versenyzők között. Feltette a zsűri az ilyenkor szokásos kérdését: mit tenne,miért harcolna ha megnyerné a versenyt ? Mi volt a válasza ? /ki nem találod !!!/ Ha nyerne azért harcolna ÍNDIÁBAN ,hogy több TENISZPÁLYA legyen. Persze,hogy nem nyert a csaj.

Na a mi "szépségkirálynő" jelöltünk OV.
Aki Én
@Feraj49: Teniszpálya? Ilyenkor Világbékét kell mondani. :)
Persze értem amit mondasz.
micfild
@Borda: Ez komoly?? becsöngettek?? és megkérdezték?? :-O
én is szeretnék ilyet... tuti visszakérdeznék---- Hol akarnak Olimpiát rendezni?? Felcsúton??
mariaberta
@Aki Én: Saját vagyonából? És azt hogy szerezte???
Aki Én
@mariaberta: Én az elméletről beszélek. Vagyis, hogy elmebeteg hóbortokat mindenki maga finanszírozzon. Ha valóban van vagyona, annak eredete igencsak kérdéses lehet, de ez egy másik téma.
Borda
@micfild: Persze,hogy komoly. Meglepődtem ki csönget hozzán hétvégén és vmi debreceni cégre hivatkozott a hölgy. Iskolai végzettséget,nevet,tel.számot kért el a sportos kérdések mellett. Ha talajtornáról is kérdezett volna,akkor biztos nem vágott volna olyan meglepett képet,de kizárólag a foci érdekelte. Na az meg nálam nem nyer hangszórót sem,mert utálom.
Feraj49
@Aki Én: Igen azt szokás mondani,de aki hülye,és egy "másik" dimenzióban él ?
micfild
@Borda: nem semmi lehetett. én is utálom a focit. tuti minden kérdésére kérdéssel feleltem volna
Borda
@micfild: Még nem maradtál ki semmiből,nyugi :) Lehet holnap hozzád csöngetnek. :)
micfild
@Borda: alig várom.. . :-)
bár... szerintem tudják, hogy mi nem vagyunk az a válaszolós fajta állampolgár.
levi
Orbán bácsi, eléggé éhezünk és nincs már kedvünk a focihoz sem mióta a Jóska a múlthéten megette a labdát- benézte mert műbőr volt- kérem ezt szem előtt válogassa meg a hülye szavait a közeljövőben...különben a következő fogás maga lesz.
Aki Én
Érdemes elolvasni ezt a cikket (meg a többit is), hogy az embernek legyen némi összehasonlítási alapja. vanholnap.hu/a-testnevelesi-egyetem-szetesik-de-uj-fradi-stadionra-van-penz/
Utána megnézni ezt a videót, ahol 07:00-tól elmondja, hogy a stadionokat nem a focistáknak, hanem az embereknek építik, mert azok fognak ott ülni. Az más kérdés, hogy az állandó stadion látogatók párezres tábora is egyre fogy, de rájuk költünk közpénzből száz milliárdokat. Még a bajnoki meccsekre is egyre kevesebben mennek ki a statisztikák szerint. Majd elmondja, hogy komoly szégyenkezni valónk van a szomszédos országokkal szemben. Na nem a gazdaságunk miatt, hanem a stadionok miatt. Ez a videó egy nagyon komoly tanulmány. Mondhatnám, kötelező!!!
www.youtube.com/watch?v=MVcnF4Ag8cM
Yoda69
Az egesz stadion epitesi program csak egy szervezett penzlenyulas /mutyi/.
Ennyit a nagy futball szeretetrol.
Tibor43
Jobb lenne,ha a focisták tennének valamit a labdarugdosásért...
silber13
Meglátszik rajta, hogy pattintott kőlabdával fejelgetett, a technikáját fejlesztendő! N a íme az eredmény!
Yeromos
Orbán azon kívül, hogy felépíttetett jó néhány üresen tátongó stadiont (ja bocsi ezt már nem lehet használni) szóval fedett sport létesítményt, csak rombolta a magyar labdarúgást, a csapataink tele vannak másod osztályú brazil, portugál stb. játékosokkal, ebből vajon, hogy lesz ütőképes válogatott? Az utánpótlás nevelés sikeréről meg annyit, hogy gyakorlatilag egyetlen játékosunk sem játszik valamelyik európai top bajnokság jobb csapatában.
karma1
En a Fradi negyedben szulettem, es tudom, hogy ki volt Albert Florian, de valaki elarulna nekem, hogy miert is kell felallva kimondani a nevet?
O lesz az uj nemzeti Himnusz,? (Azt hittem, arra kell felallni,... Ha nem, hat nem...:o(((
Clavigo
@Yeromos: A Gazsi fiút is kineveltette,,,Játszott is két egész percet,,hol is ? Aztán ez a tehetség is visszavonult.
mate03
@human: Tudod az a baj,hogy Viktornak kötetlen munkaideje van! Ennek a 80%-át,a lopás tölti ki,a maradékot meg a foci!
Clavigo
Dojcs Tompi nagy ívű tervei...?? Esetleg kifizetjük még egyszer a beléptető-kapuit a köcsögnek ??
karma1
@Aki Én: Minden szavad igaz, de ez a nyilatkozata csak alatamasztja a diagnozist, (szerintem is manias depresszios, skizofrenias), amiben a betegseg az aranytevesztesben is megnyilvanul: amikor a beteg egeszen kicsi, jelentektelen dolgokat felnagyit, kihangsulyoz, es amikor nagyon fontos dolgok mellett egy kezlegyintessel elmegy.
nyanya001
Nem érdekel ha kitiltanak, is, de egy ritka mocskos, aljas féreg
Magyarország miniszterelnöke !
m.macskosz
@Tibor43: ma, 08:06 Még jobb lenne, ha lemennének uránt bányászni a paksi atomerőműhöz, hadd szokják, mi a munka! Na, ha még lesz kedvük milliókért futkározni, ám tegyék! Na, de vigyék magukkal ám a focibuzikat is!
m.macskosz
"Orbán szeretné a legtöbbet tenni hazája labdarúgásáért"
Én is.
Gyakorlom a ballábast, de még nem vagyok eléggé szadista, kedves Viktor
papa.49
Ha a fociért tenné a legtöbbet akkor mondjon le és legyen a mlsz. nevű xarraktár elnöke, ott a helye, bár most is igaz a mondás ,,aki nem tudja csinálni, az oktatja, vezeti,, focizni minden estre nem tud...
magyarbakancs
1.Én is szeretnek tenni az ért,hogy ön ne legyen hatalmon.
2. Falábú focistákkal nem lehet mit kezdeni.
3.Bolond mániáról mint a stadion építése le kellene szokni mert koros minden magyar ember számára ki ezen a 93.000 m2 kilométeren él.
zöldszem
Viktor, nem ismered Hofi aranyköpését?
Figyelj, haver! Kis focistám! Szerinted az új stadiontól megjavul a foci?
Öhöm.
Ha Mari néni szarul főz és adok neki Zepter edényhalmazt, attól finomabb lesz benne, ami szar?
papa.49
@Aki Én: Megértjük de húzzon a sunyi 3.14. ba az ipse...
Vizual
Szóval ez a nagy munka amit folytat a magyar futbal elmozdítása a világ élvonalának 67. helyéről bizony elismerést érdemel. DE mi is hozzá járultunk a rengeteg stadionhoz, a túlfizetett teljesítményt nem nyújtó focisták okításához.
Talán ezért, hogy támogathassuk a focit továbbra is szeretnénk jól felszerelt rendes és hozzáértő személyzettel ellátott kórházakat, egészségügyet, jól fizetett orvosokat és tanárokat akik nem valami árvalányhajas hazugságokat oktatnak jelenleg 3. osztályú szinten, munkahelyeket, hogy a stadionokba ne legyen gond az állandó belépő megvétele és nyugodtan nézhessük a meccset egy nagy bevásárlás után és a meccs után egy étteremben vitathassuk meg a meccset, mielőtt színházba vagy moziba, ne adja Isten szórakozni mennénk.
Persze tudva, hogy a stadionban nem ront ránk egy "belőtt szélsőséges banda". DE hát a felcsúti stadionhoz is már busszal viszik a környékről... kiket is? Talán a futbal drukkoló közmunkásokat. Mert a lengyelek már nem jönnek.
Orbán ur biztos az amit itt vizionál? Mert először is kérdezném, hol az ország pénze, aztán magyarázhat nekem a hős futbalról amit hősiesen a mi pénzünk ellopásával próbál fejleszteni., mert a külföldön futbalozók akik nem itt szocializálódtak, kiválóan teljesítenek odakint. Alkalmatlan arra amit csinál. Ez látszik a futbalon is ami a maga épitgetése során csúszott le végleg idáig.
Linna
Jó, tegye! De a saját pénzéből! A hobbiját mindenki a saját keresetéből állja, nem másoktól lopja el!!!
Linna
lemaradt: SZEMÉLY SZERINT (és nem miniszterelnökként) ki és mit tud többet és jobbat tenni a magyar futballért. (a cikkből)
m.macskosz
k@Linna: Rrbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének nincs magánvagyona, mivel egy szál farmerben, borotválatlanul, félművelten robbant be a magyar politikai életbe.
Knapp75
@karma1: Ki az az Albert Flórián? Én csak Groupama Arénát ismerek...

Egyébként én kifejezetten szeretem a focit, pont ezért nem nézek magyar meccseket.
Clavigo
@m.macskosz: Azóta már összeszedte magát,,talán a félműveltségén lehetne valamit még alakítani.
libellle
Na, hát nem egy beteg agy? Természetesen tehet nagyon sokat az országért és a fociért is. Àsassa el magát a felcsuti nevetségesen giccses stadionjában kb. 20 méter mélyre
Hellcat
Na akkor tessék lemondani mindenről aztán el lehet menni focizni...
perfekt
Itt e poszton---nyílt vitára hívom Orbánt--a labdarúgással kapcsolatos nemzetközi-és honi labdarúgással kapcsolatos kérdések tisztázására:Aki hallja adja át.Orvosi stábot rosszulléte esetére hozzon magával!
carakter
@zöldszem: Viktorom nem ismerhette Hofi aranyköpéseit mert a Fidesz úgy utálta Hofit hogy még a temetésén sem képviseltette magát egyetlen fideszes sem .csak a szocik voltak jelen a temetésen .
Nil
Stadionépítéstől nem lesz több tehetséges focista
A sokat emlegetett aranycsapat grundon focizott rongylabdával, vagy a falu szélén levő réten- de szerették a focit nem a magas fizetést nézték
Talán ha kevesebb gyerek éhezne, többet fociznának a szabadidejükben - nem diákmunkát végeznének hogy a család megéljen valahogy - és akkor lenne miből válogatni tehetségeket
csakvalaki
Kedves Miniszterelnök Úr!
Csodálattal és tátott szájjal olvastam nem mindennapi tenni akarását azért a kerek bőrdarabért amit labdának hívnak.
Valóban nem számít hogy hányan ülnek azon a lelátón és ezt legalább őszintén mondta.A megmaradó energiáit munka után inkább sétával tölthetné a nép közt mint Mátyás királyunk. Higgye el sportnak sem elvetendő,emberismeretnek is kiváló,valamint talán erősödne a fejbiccentő izma ha esetleg előtörne önből a szégyenérzet és lehajtott fejjel menne el egy-két hajléktalan,vagy éhes gyermek mellett...na és ennyi pénzbe sem kerül.Nekünk természetesen!
Az ön pénztárcájában bizonyára van vonaljegyre való is,de akkora a sportszeretete hogy ezt már nem is tudjuk száraz szemmel átérezni több millióan.
Gyermekeinket is a sport szeretetére neveljük és őszinteségre... és igen!Ön mindkettőből jelesre vizsgázott.
Futni már mi is tudunk Magyarok és ez Önnek köszönhető!
Futunk munka után,fizetés után,egy jobb világ után.
Szeretnénk nagyon ha minden faluban,városban,tanyán lenne egy Stadionunk!
Sőt...könyörgünk érte!
Nem baj ha lebetegszünk és hónapokat kell várnunk egy egy apró műtétre és tényleg semmi gond ezzel!
Azzal sincs gond hogy a 65 éves rendőr járókerettel jön igazoltatni,a mentős előbb magának mér vérnyomást,a nővérke előbb magának köt be infúziót,a tűzoltó pedig nem tudja majd megtartani a fecskendőt.
Mi a nép pedig nem baj ha elveszítjük a munkánkat egy egy apró cseprő betegség kapcsán,mert szívesen vesszük hogy meghatározott napig lehetünk betegállományban.Egy műtét meghatározott gyógyulási ideje az esetemben 6 hét.Nem baj ha nem működik a kezem.Isten őrizz ilyet írni!A TB szerint alkalmas vagyok már cipekedni,bár az orvosom szerint isten ments!Buta ez az orvos és nem is értem hogy kaphatott diplomát!
De ezek annyira apró és jelentéktelen dolgok hogy nem is érdemes velük foglalkozni!
De térjünk vissza az Ország legfőbb ügyére!
Büszkén idézem Önt!
"Én pedig szeretnék az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette...
csakvalaki
De térjünk vissza az Ország legfőbb ügyére!
Büszkén idézem Önt!
"Én pedig szeretnék az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette a hazája labdarúgásáért. De még nem vagyok az" – fogalmazott."
Kedves Miniszterelnök Úr!
Tisztelem a nagy akarását és valóban...Mekkora dicsőség lenne ez Európának és nekünk is!
Szívesen éhezünk,nélkülözünk és válunk dologtalanná csak Önnek jöjjön össze!
A legmélyebb tisztelettel!

Lemaradt a vége,és csak így tudtam pótolni!
zöldszem
@carakter: Bárcsak még közöttünk lehetne Hofi!
Knapp75
Azért halkan megkérdezem, mennyit köszönhet a francia, holland, belga, német labdarúgás a "gazdasági bevándorlóknak", akiket mi most éppen utálunk. :)
(az angol és a spanyol bajnokság színvonalának sem ártottak, de a fentebb sorolt országok válogatott szinten profitáltak belőle)
1magyar
Emberek! Lehet, hogy a focisták választották csak a fideszt???
dömdödöm
Nem tesz senki semmit ? Jé ! Miért ?
Mert a kontraszelektívekbe nincs az a barom aki belefektetne 1 forintot is .
A Magyar 1 osztály profinak nevezett liga valójában egy amatőr
szenvedés már vagy 30 éve . A profi foci hagyománya elveszett ,nem ápolták
meghekkelték ,lebutították ,szétkorrumpálták .
Senki sem kiváncsi az elképzelés nélküli játékra , a színtévesztőkre aki nem képes passzolni 10 méterre pontosan és arra sem hogy 3 méterről üres kapuba agyonlő egy szurkolót a lelátón . :-(
evacica
Valami nagyon nagy baj van a Miniszter elnök gondolkodásában! Szerintem lehet, hogy pályát tévesztett , Sport miniszternek kellene lennie, de a legjobb az lenne, ha eltűnne a magyarok életéből! Milyen vezető az olyan ahol a gyerekek tízezrei éheznek nincs munka, nem tudnak dolgozni az emberek, az oktatás a béka feneke alatt az egészségügy szánalmas állapotba a gazdaság a tönk szélén, s neki a legnagyobb vágya a futball felvirágoztatása. Ez valami olyan beteges gondolat ebben a helyzetbe amibe ez az ország van, hogy már félelmetes. Ez az ember Magyarország miniszter elnöke. Szégyen.
qxy
Tőlem,adhatja a vérét is .Lényeg ne a mi pénzünk legyen
karma1
@Aki Én: Szerintem: IS... Vagyis narcisztikus IS, meg bipolaris IS, ugy egyaltalan egy csomo agyasz annyit dolgozhatna rajta, mint azon a bizonyos allatorvosi lovon, mert a szimptomai szerint sokkal tobb es komolyabb szemelyisegi problemaja is van, aminek nagyresze atfedesben van, vagyis a tunetek lehetnek tobb betegsegei is...:o(((
dömdödöm
Ezek minden akadémia nélkül felmentek a sárra -salakra rongylabdával és később végigverték a világot ! Vajon hogyan ? . Két lábuk volt ,két kezük ,egy szívük ,egy fejük .
Föld hold távolság az a tudás tehetség és akarat elszántság ami volt és ami most van a kölkökben ,a vezetőknek pedig volt jó szeműk !
karma1
@Aki Én: Mindket cikk hatborzongato, es sajnos nagyon egybehangzik az altalam - tanulmanyaimnak megfelelo - felallitott korkeppel... Nekem ott valt a betegsege teljesen nyilvanvalova, amikor elkezdte a rezsicsokkentesi oruletet, mert az annyira ellene megy minden normalis , jozan paraszti megoldasnak, hogy rossz volt azt nezni...

Meg egyszer tehat: nagyon koszonom a ket linket, felelmetesen jok voltak...:o))
bakegya
Ennek a teknősnek semmi nem elég!
Alcsuton seggberúgnak,Felcsuton kivirágzik attól még a tököd-már minden a tied és a pereputtyé-meddig G-vicctotkodsz még ekkora pofával?
micfild
@Aki Én: Igy van! kellenek a stadionok a zembereknek. Tényleg ők fognak ott ülni. méghozzá, kötelezően. Hogy éljenezhessék Viktort!
Egyébként az ókorban megmondták már.. - kenyeret és cirkuszt. Vityka az elsőt kifelejtette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.