Az Ökumenikus Segélyszervezet a Magyarországi Evangélikus Egyház támogatásával szerdán 1 millió forint értékű segélyárut adott át a nagyfai ideiglenes befogadó központban – írta a Hír24.

A menekült kisgyermeken segítő humanitárius akcióban, a segélyáru átadásában részt vett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Gáncs Péter evangélikus elnök-püspök, Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója – tudatták a szervezetek közleményükben.

Amíg Lévai Anikó jótékonykodott, addig maga Orbán Viktor a szerb-magyar kormányülésen vett részt, ahol többek közt a két ország határára épülő kerítésről is szó volt.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az anyikó mennyivel szállt be???Vagy csak ott tetszelgett!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Na csak jótékonykodjon, este meg majd átesik a vak komondoron.
dr. prédikátor
Az anyikó mennyivel szállt be???Vagy csak ott tetszelgett!!!
pbalage
a menekültek a jótékonykodáskor elmenekültek?
Macskaszem
Anikó is más farkával veri a csalánt, akárcsak a tetű férje. Fogadok, nem adott bele egy huncut petákot sem, orbi küldte oda, hogy kicsikarjon néhány jópontot a birkaféléktől.
pbalage
@sokanvagyunk: nem csodálom, ha nem akarja beengedni őket a vityavezér. Ezek dörzsöltebb maffiózók, mint ő maga.
eszegfu
Megint egy "becsapós" cim! Nem ő jótékonykodott, hanem résztvett a "segélyáru kiosztásában". Ezzel az erővel akár az őt őrző személy is résztvett a menekültek jótékonykodásában. Nyilván nem saját kezével osztotta ki az 1 mill. érő adományt, ami nem baj. Az a bibi, hogy nem képes senkinek semmit a sajátjából igazán adományozni!
bakegya
NAGY-KÖVET gördített le a szívemről----hogy még él és ki tudott mászni az odujából-a svájci kirándulása óta ugyanis nem láttuk!!!
A nyolcmillió EUR-csúsztatással kikotorva-de ha ezek "SAJÁT LÁBON ÁLLVA OSZTOGATNAK"-abból csakkk fosztogatás lehet,mint ahogy néhai VÁRADI ANDRÁSÉK FÖLDJEIVEL MÁR MEGESETT---AZTÁN A FÉNYETETŐS TIBORCKÁVAL FOLYTATÓDOTT---a zura majd lecsapja,kell a stadionokra, asszony...
bakegya
@sokanvagyunk: ebből a pénzből utaznak tovább-az útálatot az ember a bőrén érzi-
bundi
ahan...közben az apucin keresztül begyüjtött hektárokon meg közmunkások kapálgatnak...sebaj a pintér bácsi már intézi hogy a menekülteket is lehessen odaküldeni kapálgatni... a gyerekek meg mehetnek a papa bányáiba...természetesen közmunkán...
verum
Mások adományát adni nem jótékonyság. Ez szociális munka.
36
@sokanvagyunk: Kemény. Ezért, visszatoloncolnám a kufárokat és küldeném velük a magyar segítőiket is. Ilyenkor hol van a rendőrség? Miért nem hívták őket? Jól látszik, hogy Marhamáj konzervek. Érdekes. Lehet, én vagyok a buta, de a sertésen kívül, már azt sem eszik meg?
Bercifiu
Elég sokat tejelt a tokaji szőlő, így futja rá.
wagabund
a nagyfai befogadottak ha pontosan nem is tudták ki kicsoda, de a felhajtásból, a drága kocsikból láthatták, hogy nem akárkik akik próbálnak segíteni egy pár óra erejéig...
aztán jönnek a dolgos, nyomorgós hétköznapok...
Clavigo
Ezek soha nem jótékonykodtak...Csak oda pofátlankodtak egy fénykép erejéig...mások adománya mellé. CCarházi ez a familia.
levarosbukta
Egymillió forint értékben??? Hát az semmi az egy nagy nulla, csepp a tengerben. Ennyivel szégyelltem volna milliárdos létemre odaállni! Ja, hogy azt nem a saját zsebéből adta, hanem az én keservesen befizetett adócskámból. Szégyenletes, és közbe meg veri a mellét hogy adakozott mi?
Toby
Hogy a pénz nem saját kes, az tuti !
Elvégre nem azért lopnak, hogy utána meg szétossszák !
ilos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
36
@ilos: Igazad van. Egyék azt amit kapnak. A sertés hús témát, már csak amolyan morfondírozásnak szántam önmagamban. De az ilyen visszaélések esetén, tartom magamat az azonnali visszatoloncolás mellett.
lajospapa
@ilos: A majmok majmokat szorítanak ki. Te mért félsz?
paolo006
@ilos: nem harcol ez a tetü senkiért. Azt sem tudja, hogy mi az a harc. Két dolgot tud. Hazudni meg lopni.
Tényfeltáró
Az ám a jó buli, mások pénzét osztogatni. De hát a kerítés is mások pénzéből lesz. Zsák meg a foltja.
Desischado
Undorító a más farkával verni a csalánt! Ezek még soha sem jótékonykodtak a "sajátjukból", értsd: az összelopott milliárdjaikból! Csak próbál a rihe jó pontokat szerezni! Már akinél tud!
evacica
Orbánné jótékonykodása nem hiteles, életükbe még egy fillért se adtak a sajátjukból, csak közpénzből adakoznak vagy a másokéból! Ha ugyan is egy fillért is a magukéból adtak volna a hírrel hetekig tele lenne a sajtójuk. Igaz a közpénzt is úgy kezelik mint ha a sajátjuk lenne! nem vagyok meghatódva Orbánnétól, sőt álságosnak tartom ezt az egész megmozdulását!
papa.49
Az újabb ,,imázsjavítás,, megtörtént!!!
Ez akkor lenne hír ha a spiné a sajátjukból (ami lopott) adna vissza valamennyit a népnek, a menekülteknek, de ugye AZ ELŐ NEM FORDULHAT!!!
papa.49
@verum: Akkor most a spiné ,,DOLGOZOTT,, ki hinné???
Még ilyet is tud???
mate03
@dr. prédikátor: Rá tapintottál a lényegre!
vizinyuszi
Azzal mutatna példát ő is és a többi érzékeny lelkű is, ha mindegyik fejenként 8-10 elemet hazavinne eltartani. Akkor jártathatná a száját mindegyik.
Persze az meg sem fordul a fejükben, hogy a fene nagy humánum miatt még többen jönnek, hogy még több legyen eltartva Európa területén!
bundi
@ilos: kb annyira majmok mint te...csak te sokkal de sokkal butább és csúúúnyááábbbb vagy...
ilos
@bundi: Gratulálok! Semmit nem tudsz rólam, de mindent látsz. Echte szoci vagy!
bundi
@ilos: én kezdtem majmozni vagy te...úgyhogy ennyit erről...echte tahó vagy...
ja...egyébként nem szoci vagyok...
Tényfeltáró
@pbalage: Mikor meglátták, akkor menekültek el.
Anna Mária
@sokanvagyunk: Ez annak a következménye, hogy a menekültellátásban dolgozó magyarok nem dolgoznak rendesen. A szociális munkának, az emberek ellátásának megvannak a szabályai. Annyit adunk nekik egyszerre, amit elfogyasztanak, felhasználnak, nem pazarlunk, nem vetünk közéjük nagy mennyiséget, hogy marakodjanak rajta.
Másik szép kis dolog magyar részről: az emberek boldogan veszik az "óccsót", nincsenek fenntartásaik.
És aztán persze: a menekültet tartják sokan hibásnak, senki mást, mert pénzre van szüksége hozzá, hogy elhúzhasson innen minél hamarabb.
ilos
@bundi: Téged se az eszedért szeretnek. Ne légy büszke magadra!
Anna Mária
@ilos: De, egészen biztos, hogy az eszéért is szeretik.
Te pedig ilos, vezértahó vagy.
ilos
@Anna Mária: Hasonló cipőben jártok, védd is meg a "kollégát"!
human
Ez az Ökumenikus Segélyszervezet valami fideszes reklámcég?
Fazekas Sándor is velük adakozva fényképeztette magát:
propeller.hu/itthon/2995614-egy-kep-ezer-szo-helyett
bundi
@ilos: nem is várom el hogy azért szeressenek...de ez hogy jön ide...először majmozol majd ez?...
lampa laz
Földlenyúló kizárólag a fotô kedvéért vett részt. Néha unalmában elmegy jótėkonykodni, hogy írjanak róla valami pozitívat is.
ilos
@bundi: A majmot is lehet szeretni. Gusztus dolga.
bundi
ez szimpla terelés...hogy jön ez ide?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.