Boross Péter botrányos kijelentésével foglalkozott az RTL Klub híradója is, melyben a volt miniszterelnök többek közt a menekültek eltérő genetikai adottságait emlegette.

A csatorna több vezető kormánypárti politikust is megkérdezett a volt miniszterelnök kijelentésével kapcsolatban. A KDNP-s Rétvári Bence szerint csak a véleményét mondta el Boross, míg a fideszes Trócsányi László az alaptörvényre és az ENSZ emberjogi egyezményére hivatkozva amellett foglalt állást: minden ember egyenlő.

Az RTL Klub hiába akarta megszólaltatni az ügyben a volt miniszterelnököt telefonon, mikor megtudta, hogy a riporter honnan keresi, mindössze annyit közölt: ő csak az állami médiának hajlandó nyilatkozni.

A Demokratikus Koalíció szerint Boross kijelentése a legsötétebb időket és a fajelméletet idézi, ezért azt követelik, érdemtelenség címén fosszák meg a politikust a neki járó havi másfél milliós nyugdíjától.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Eszem f...m megáll!
1989 óta nyugdíjas az ország tönkretételében tevékenyen részt vevő Boross.
Mekkora fizetése lehetett, mint Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatója, ha 1,5 millió forint a nyugdíja?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Ilyen magas nyugdíjjal boldogan lehet élni... Az én mamámé 90 ezer, de többet dolgozott, mint az összes képviselő együttvéve!
F_Viktor
Eszem f...m megáll!
1989 óta nyugdíjas az ország tönkretételében tevékenyen részt vevő Boross.
Mekkora fizetése lehetett, mint Dél-pesti Vendéglátóipari Vállalat igazgatója, ha 1,5 millió forint a nyugdíja?
Clavigo
Másfél milla nyugdíj a komcsi Főpincérnek.??
Pálinkafőző Rézüst
Coki...A jelenlegi gazdája is barnabőrű...elárult ez már pénzért mindenkit...
zöldszem
@F_Viktor: Nem sokára jönnek az "állatvédők" és azt mondják, megérdemli.
papa.49
Egy egész év alatt nem kapok ennyi nyugdíjat!!! Azt már csak megkérdezem miért is ilyen magas a nyugdíja???
papa.49
No de az ő halottas ruháján se lesz zseb))))))))))))))))
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"Azt már csak megkérdezem miért is ilyen magas a nyugdíja???"

Majd Lézer Jankó megmondja, hogy annyit is ér Boross, nincs itt semmiféle pofátlanul magas nyugdíj...
papa.49
@F_Viktor: Ha lézeres szarJanjónak annyit ér fizesse ő saját zsebből!!!
Clavigo
@Pálinkafőző Rézüst: A jelenlegi Gazdija is " társadalmi kapcsolat " volt.
F_Viktor
@nemkati: A MH Széles Gábor tulajdona, a békamenet egyik főszervezője, a világ energiaproblémáját megoldó magyar energiacella feltalálója (2,5 év óta várjuk a gyártását), ezért természetes, hogy a szenilis Boross állami médiumnak nevezi a MH-ot. Elvégre közpénzből, állami hirdetésekből szárnyal a lap.
Clavigo
Azért érdekelne,,,hogy ez a F@cckalap hogyan tudott összehozni magának másfél milla nyugdíjat ???
Tényfeltáró
Minél nagyobb kártevő valaki, annál magasabb a nyugdíja. Nincs itt valami probléma? Jótékony célra mennyit ajánlott fel eddig belőle, ha már az ölébe hullik?
mariaberta
@F_Viktor: Nem tudod miért ilyen magas? Mert minden hónapban fizette a nyugdíj hozzájárulást a havi 47.000 f-os jövedelme után, tudod, amiből meg lehet élni!!! Szerintük!
lampa laz
@Clavigo: azért, mert Antal Jôzsef halála után ez volt a miniszterelnök, sajnos ...
vizinyuszi
Valóban minden ember (már amelyiket embernek lehet nevezni) egyenlő, de nem mindegyik egyforma és bizony ez utóbbi a mérvadó. Ebből az következik, hogy az ENSZ emberjogi egyezménye csak emberekre vonatkozik.
Dr. Felipe
Akkor mennyi volt a fizetése ha ilyen sok a nyugdíja?
papa.49
@zöldszem: ,,Tartalmas életútja,, volt bár kár volt neki csupán megszületnie is))))))))))
gibgab
Legjobb lenne, ha semmilyen médiának nem nyilatkozna, mert "nem százas". Visszavonulhatna már végleg mindenféle közéleti szerepléstől, mert szellemileg már nem alkalmas felelős megnyilatkozásra, tevékenységre.
alterego56
Hihetetlen hogy ez a sok idióta mind azt hiszi magáról hogy ő egy zseni lángelme. Ez a vén g@ci nyugodtan befoghatná a rohadt pofáját, az ő kormánya tette arra a lejtőre Magyarországot ahonnan talán soha nincs vissza út. Mindezért harminc közmunkás havi bére a jutalma. Okádnom kell az ilyen parazitáktól.
Tényfeltáró
@gibgab: 20 éve már csak nyilatkozni próbál, kurva okos dolgokat, de soha sem sikerül. Egyre mélyebbre süllyed.
Tényfeltáró
@alterego56: Mi a faszt tudhat egy büdös görény ahhoz, hogy 30 család megélhetésével egyenértékű lét kap ajándékba?
Desischado
@alterego56: Megelőztél, én is ezt akartam leírni. Az egyik legkártékonyabb és leghitványabb parazita. Nem mondom, mire költse ezt a pofátlanul magas nyugdíjat! De tényleg kinyílik a bicska a zsebemben, hogy ez a vén sz@r mennyit vág zsebre, és a munkát hírből sem ismeri, mások meg, akik egész életükben keményen dolgoztak, meg alig kapnak nyugdíjat!
kkalman
A másfél millás nyugdíjáért cserébe ráülhetne a lepcses szájára, és örülhetne annak, hogy politikai szélkakasként nem dobták még a politika szemétdombjára.
wagabund
nem a vendéglátós múltja miatt ilyen magas a nyugdíja, hanem az állami posztok, kitüntetések okán..

a jó munkának megvan a jutalma...ez mindenkire érvényes.
ha sokat tett hazánk felvirágzásáért, akkor sok jutalmat(nyugdíjat) érdemel?
igazam van, vagy igazam?
mariaberta
@kkalman: Már ott van, csak nem veszi észre, mert nemcsak hüle, de még vak is!
Toby
Boro "ss" elvtárs életművész ! A gengszterváltás előtt is megtalálta a módját a jó, módos életnek, dícsérve a szocializmus előnyeit és a várható betelejesedést, meg utána is !

A gumigerinc előnye, hogy nem roppan meg, bárhonnan fúj a szél, továbbá minőségi életet biztosít az utolsó sóhajig. Mindg csak arra kell ügyelni, hogy Európa Esze merre néz, mire mutat rá, mint mond, majd ki kell állni a nylvánosság elé és jól alányalintani a mini ducénak ! Ha Horthy-kultusz ideje érkezett el, akkor Horthy emberséges, nagyon nagy kormányzó volt, ha szálaisé, akkor szálasi, igazi nemzeti, tökig magyar volt !

Így kell élni ! Amúgy a nyugdíjának összege azért nem zavar, mert ha snittpál hasonló összegért van eltartva, ahhoz képest, hogy egy pozitív húzása nem volt a magyarokért, akkor egy volt min.elnök legalább annyit kapjon,mint egy elbukott, csaló, plagizáló eltartott !
wagabund
@Toby: bölcs szavak...a gumigerincen felröhögtem...ezt még nem hallottam, pedig találó...
magyarbakancs
Ez volt komcsi ennyi nyugdíjat vesz fel?
Luxus komcsi nyugdíj.
volvós
@magyarbakancs: Számojunk csak !
2009 óta kapja a havi (!) 1,5 millát...
( most 86 éves a vénember )
ezek szerint 6 éve = 72 hónapja,
az annyi mint 108.000.000.- HUF
Igazságosabb lenne ezt a pénzt azon
nyugdijasok közt elosztani, akik
" csak " 50.000.- / hó " élnek " Ennek a
vén g...inek meg adni 50 ezret élete végéig !!!
Gömblulus
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
Hja! Másfél milla nyugdíjért, én is tudnék hülyeségeket nyilatkozni. :)))
dr. prédikátor
Nem a nyugdíját és a kedvezményeket kellene megvonni tőle hanem a LEVEGŐT!!!
Tényfeltáró
@volvós: Az 50 ezret, meg a kevesebbet, meg a semmit azt viszont ő intézte el. Ezt csak a hülyék országában lehet megtenni.
magyarbakancs
@volvós: Nemzeti pofátlanság ami ez a nemzeti g*eci kap.
soljanka
Amúgy az olajozásos lével elszámolt már?
36
Ez is igazságtalan a nyugdíj rendszerben. Állami méltóságoknak, nyugati nyugdíj. Kis embernek, albán nyugdíj. Rokkantnak, otthon betegápolónak, semmi. És emberek százai kapják, már 25 éve a nagy nyugdijakat.(Az átlagon felüli nyugdíjat pedig, ezrek kapják) Én relative közel vagyok a Balatonhoz és ide falura is fel-fel vetődnek kirándulni az olyan kb. 70 évesek, akik csoda autókkal kruzolnak. Minden nap étteremben esznek. Ezek, meglátták minden rendszerben és ideológiában a projektet. Egy ismerősöm morgolódott, hogy egy idős ember a környezetében a hazafias népfront nagy mozgalmi embere volt. A 60-as években ezért, takarék szövetkezeti alapító lehetett. Egy akarnok természetű ember. Féltek tőle és mindenért levette a sápot. Jó kis vagyont összelopott. Most hogy nyugdíjas, már nem félnek tőle, hanem valami undorító módon, inkább tisztelik sokan. 4-5 évente, kp.-ra új autót tud venni. Minden nyáron nyaralni tud. A házát, folyamatosan renováltatja. És ami a legundorítóbb, hogy ma kemény jobboldali. Rengeteg kiskirály van rejtőzködve Magyarországon.
eszegfu
Nekem igazából nem a nyugdijával van bajom... mert a nyugdiját a tv-k szerint állapitják meg, az "ellátás" nagyobbik része pedig a volt államfőknek "alanyi" jogon jár. Azért egy 90 felé közeledő ember ne "ossza az eszét" ország-világnak! Vonuljon vissza a közélettől, éljen szépen békességben, élvezze nyugdijas éveit. Nem kell neki szerepelnie, politizálnia (természetesen lehet véleménye...mondjuk irjon erre a közösségi oldalra), mert nem ettől függ mennyi nyugdijat kap.
kamazuka
@eszegfu: Az ő havi juttatásában az a rendkívűl érdekes,hogy honnan,és miből!

Hihetetlennek tűnik de onnan,és abból a jelelenleg ismeretes összes devizahitel szerződésre ott a fedezet!
Remélhetőleg hamarosan napvilágra kerűl a honnan pontos számtani helye és borúl a devizamutyi nem éppen áldásos története!

Hölgyeim és uraim kapcsolják be biztonsági öveiket!

Borítom a papírformát!

A bank mindent visz ,helyett a bank mindent visszaad következik.
eszegfu
@kamazuka: 6:19 Első mondatodra reagálva... Minden embernek a nyugdij tv. alapján állapitják meg a nyugdiját, igy neki is. Ezen kivül jár neki -- ha nem folytatnak kereső tevékenységet -- az "elnöki nyugdij", amely havi 1.500 eFt bruttó. Ebből levonják az adókat és a részére megállapitott nyugdijat és igy kapja meg a havi "ellátását". Egyébként 12 embernek jár ilyen elnöki nyugdij, amit csak a közjogi funkciót betöltöttek kaphatnak. Én láttam M.o. költségvetését és ott bizony a kiadási oldalon 2 tételben van beállitva ezeknek az embereknek a havi ellátása. Kötekedés nélkül... nem értem: hogyan kapcsolódik ez a bankokhoz?
kamazuka
@eszegfu: Nagyon bízom abban,hogy van valamiféle számviteli végzettséged esetleg affinitásod e témához.Ez a téma szorosan összefügg azzal amit nem értesz.
Minden dolgok alapja a számvitel.
Gondolom minden törvényt, szó szerint kell értelmezni.
Mert ha nem, akkor ezeknek,isten írgalmazzon!
eszegfu
@kamazuka: Mondhatnám... van affinitásom... mégsem tudom megfejteni gondolataidat! Kérhetem, esetleg privátban megmagyarázod?! Azt érzem, hogy nem akarod igazán megosztani senkivel sem...
eszegfu
@kamazuka: Érdeklődéssel várom, de csak holnap reggel tudom megnézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.