Négy bevándorló megtámadott egy főiskolai hallgatót Budapesten, körbevették, és csak a rendőrök megjelenésekor engedték el – legalábbis a köztévé híradója és egy kormányközeli blog sztorija szerint

A Híradó a mandiner.hu-ra hivatkozva azt közölte, hogy az eset egy héttel ezelőtt este történt az budapesti Erkel Színház közelében, a VIII. kerületben; négy migráns követni kezdte a nőt, majd körbevették, egyikük a karját, másikuk a táskáját fogta meg, ketten pedig eléálltak. Csak akkor engedték el, amikor a rendőrök megjelentek a közelben. A nő szerint a támadásnak szexuális indítéka volt, feljelentést azonban nem tett.

A nő a Mandiner kérdésére, hogy biztosan migránsok voltak-e, azt mondta:

"Biztos. Arabul beszéltek."

Az M1 megkeresésére a nő csak annyit mondott, hogy "vigyázni kell, mert hasonló eset bárkivel megtörténhet".

A kör bezárult, arabul beszéltek > a menekültek már a nőinkre támadnak.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Bizony ! Ráérős migránsok grasszálnak éjjel az utcán, megtámadják, de ne bántják, még az értékeit sem veszik el, megerőszakolni sem akarják, arab nyelven beszélnek, nehogy németnek nézzék őket, megjelennek a rendőrök, de nem erednek az arabok nyomába, ezért az arabk ismeretlenek maradnak, nehogy meg lehessen kérdezni őket, a nő pedig nem tesz feljelentést !
Melyik unatkozó államtitkár "dolgozta ki" ezt a brutális támadást ? Film nem lesz róla ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Bizony ! Ráérős migránsok grasszálnak éjjel az utcán, megtámadják, de ne bántják, még az értékeit sem veszik el, megerőszakolni sem akarják, arab nyelven beszélnek, nehogy németnek nézzék őket, megjelennek a rendőrök, de nem erednek az arabok nyomába, ezért az arabk ismeretlenek maradnak, nehogy meg lehessen kérdezni őket, a nő pedig nem tesz feljelentést !
Melyik unatkozó államtitkár "dolgozta ki" ezt a brutális támadást ? Film nem lesz róla ?
Hofipisti
@Toby: A forrás a "Mandiner", majd az M1.
Kell még több?
micfild
@Hofipisti: muszáj folyamatosan fenntartani a félelmet.
Toby
@Hofipisti: Áááá...nem, dehogy, ezek az isztenverte migránsok, egyszerűen nem akarnak sem magyart ölni, sem magyart rabolni, sem nemzeti szüzeket erőszakolni, de még csak az utcán sem gyújtogatnak, hát így bizony nem lehet ellenük hangolni a "magyar embereket" és a "keményen dolgozó kisembereket" !
Akkor jöjjön a "Brutális muszlim migránsok atombombát gyártanak Röszkén" c. horror...vagy a "Főiskolai hallgatót támadott meg négy bevándorló Budapesten" c. magyar siratós !
Aki Én
Szerintem elakarták venni a munkáját.
Ez olyan M1-es sulykolós,szájbarágós, véleményalkotós, félelemkeltős, hiteltelen sztori.
Gondolom a jólfésült, beszédhibás nyaligátor Német mondta el cinikusan, olyan ,,megmondtukelőre" stílusban.
troppauerhumer
Sorozatban gyártják a mihígmélymagyar náci oldalak a hamisításokat:
Hatszázezren nézték meg a videót a magyarokat fenyegető „bevándorlóról”, pedig kamu.

Pár nap alatt több százezren nézték meg azt a videót, amely címe szerint a „bevándorlók” üzenetét tartalmazza a magyaroknak. A videó a TV2 egy élő bejelentkezéséből van összevágva. A felvételen az látható, ahogy egy fiatal férfi a kamerába néz, a torkán végighúzza a kezét, és a videó címe szerint ezzel a gesztussal üzen a magyaroknak.
kettosmerce.blog.hu/2015/09/09/hatszazezren_neztek_meg_a_videot_a_magyarokat_fenyegeto_bevandorlorol_pedig_kamu?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
micfild
@Toby: A támadást elhiszem.. de bárki tehette. A kislány bizonyára halálra rémült. De miért nem szólt a rendőröknek?
human
Én mondjuk a rendőrök helyében elkaptam volna őket. Migráns vagy sem, felelnie kell a tettéért. Amúgy nem kötelessége a rendőrnek eljárni ilyen esetben?
Toby
@micfild: A kérdésed jogos, de akad még kérdés.
- a sztori 1 héttel ezelőtt történt - vagy nem történt, nem tudni.
- a rendőrök - legalábbis a cikkből nem deürl ki - kísérletet sem tesznek az arabok elfogására,
- egy haja szála sem görbül, minden értéke - általában már mobil mindenkinél van - megmarad,
előttem nem tűnik hitelesnek a sztori, kissé életszerűtlen, de ha beigazolódna, megváltoztatnám az álláspontomat arra, hogy ostoba tróger minden nációban van elég !
Aki Én
@troppauerhumer: 21:15
A kínai szervkereskedők pedig a próbafülkéből lopták el az áldozatokat, a román gyermekrablók pedig a Tesco mosdójában borotválták le a frissen ellopott gyerekek haját... :))
micfild
@Toby: Az egyik kollégám szinte hisztérikusan közölte egyik nap, hogy ő mennyire retteg a menekültektől...fél, mert nap mint nap látja őket a vasútállomáson. Megkérdeztem tőle... és mond csak közeledbe mentek egyáltalán? tettek valamit, szóltak hozzád? A válasz NEM volt.. de akkor is félek, mert ezek feketék.
Erre már nem tudtam mondani.
De azt hiszem én is bárki halálra rémülnék ha négy férfi körbevenne, és tökmindegy a bőrszine.
Az én lányom is pesten egyetemista... most pl azt várom, hogy hazaérjen és irjon fészen. Féltem.
Pont azért, amit te is irtál, ostoba tróger minden nációban van. Akkor is virrasztottam amikor még egy szál menekült sem volt pesten.
Azért kiváncsi lennék a kislány mit mesélt.. mert a hircsatornák hisztériakeltésének nem minden részét hiszem el.
Toby
@micfild: Értelek és van igazságod, nekem az a gondom az egésszel, hogy életszerűtlennek tűnik, nyilván secpec alatt előadta a rendőröknek, hogy mi tőrtént, ergo, a rendőrök még a közelben az arabok után eredhetek volna, annyi megviselte a dolog, hogy nem is tesz fejelentést...stb. pontosan azok a lényeges momentumok hiányoznak ebből a sztoriból, ami alapján indítani lehetne a büntető eljárást, legalábbis reálisan az elfogásukat,.
Tehát pont azok az elemek hiányoznak, melyek alapján ügy lenne a sztoriból, az azért nem így szokott előfordulni.
Az már csak hab a tortán, hogy még véletlenl sem független, vagy balos orgánumba botlik bele a csajszi, hanem a Nagy Mesélők Csatornájába és onlájnjába.
Toby
@micfild: Ja és az sem lényegtelen, hogy a csaj ért arabul, vagy ismeri a nyelvet, hogy meg tudja különböztetni a perzsától, a hinditől...stb.-tól ?
hetöndöe
Inci mondja Fincinek,hogy vagy?
Köszönöm jól de Kandúr Bandi meg akart erőszakolni.
-Mikor?
-Tegnapelőtt ,tegnap,meg most is odamegyek.
zöldszem
Ebben a sztoriban annyi az igazság, mint hóemberben a vérkeringés!
De abraknak a hívőknek pont jó!
micfild
@Toby: igen.. ez nekem is eszembe jutott.
-(egyébként hazaért a lányom)
zöldszem
@hetöndöe: Az apáca megy az erdőben mikor a fák közül kiugrik egy férfi és megerőszakolja.
- Na apáca mit mondasz ha visszamész a kolostorba?
- Az igazat, hogy háromszor megerőszakolt.
- Hogy-hogy háromszor?!?!?!
- Miért, siet valahová?
micfild
@Aki Én: most olvastam én is, hogy a gyerekek csak vásárolt - gyerekek..
nem vagyok egy agressziv emberke, de aki ilyet terjeszt, azt szivesen befizetném egy sziriai társasútra.
verőce21
Egy afgán is, félelmében belopózott egy hostelbe és ott egy svéd turistanőt talált, aki olyan brutálisan lépett fel ellene, hogy rettegésében megerőszakolta.
hetöndöe
Mai nap mentem az óvodába az unokámért,mikor jövök kifelé,két szirénázó rendőrautó fékezett előttünk.Verekedés volt az óvodában állítólag,bár én nem hallottam semmit.Tán holnap megtudjuk,bevándorlók voltak e,vagy csupán "réti négerek".:-)
Szeparepa-
Szuper amikor kétféle pszichopatológia feszül egymásnak. Az egyik a paranoia, mindenkitől félünk (mellesleg nyilvánvaló, hogy a menekültáradatnál benne van a pakliban ilyesmi, ismerve a muzulmánok nemi erőszakolási hajlandóságát), most épp az ügyeletes mumus a migráns; a másik a konspirációs teória idiotizmus, hogy természetesen ez az ügy kreált, hangulatkeltő álhír (a kormány rendelte meg vagy hasonló)... Ilyen ha idióták ha egymásra találnak... a kettő közül biztos igaz valamelyik verzió persze... A rendőrségnek ilyenkor hivatalból kell indítania nyomozást, az áldozat személye ismert, ha felmerül a hangulatkelőt álhírkeltés gyanúja, akkor hazugságvizsgálat alá lesz a lány vonva... ha viszont kiderül hogy a lány igazat mondott, akkor azt lehet rágalmazással megvádolni, aki azzal vádolta, hogy álhírkeltő... no persze lehet nem is maga a lány találta ki/hazudta a hírt, hanem a mandiner blog (ha jól tudom itt jelent meg először)... vagy ha ennyire gyanús itt egyes nagyokosoknak, akkor tessék megtenni a feljelentést és nem itt picsogni...
karma1
@human: 21.29-re: Nezd, ha mar az ujsag is ugy hozza, hogy "Megtamadott 4 bevandorlo ALLITOLAG,..." es mar egy hete tortent az eset,... Ne haragudj, de en ennek az esetnek a 10-et sem hiszem... Erkel Szinhaz,... Tudtommal meg mindig a VIII. keruletben van,... Egeszen biztos, hogy a janyka nem tevesztette el a nemzetiseget? (Nem ciganyozni akarok ezzel, csak eppenseggel lehet, hogy magyarok voltak, akik romaul beszeltek? Aki nem gyakorlott, az hirtelen nem tudja megkulonboztetni a nyelveket. )
kkalman
Az egyetemista lányt MAJDNEM megerőszakolja négy menekült, és másnap elmegy sütit osztani az anyukájával azoknak, akik előző nap megtámadták. Mert az ember lánya már csak ilyen. Persze! A hülyék meg a túloldalon laknak!
fekete
lesz ilyen meg tobb is.Ezek sotetek,es vad emberek.Vigye Markel oket.O la'zitotta fel ezeket
a soteteket!
Yoda69
Tobb sebbol verzo tortenet. GYenge probalkozas az orban-teve altal.
Fijjuk tudtok ti ennel jobbat is csinalni.
Toby
@verőce21: és a több százezres létszámú migránsból csak egy ilyen galád akadt ? Azannyát !
lampa laz
Nanemá, az ember, főleg egy nő ösztönös reakciója, hogy el kezd üvölteni segítségért, főleg, hogy még rendőrök is megjelentek. A gyűlölet magot sikeresen elvetették újfent az emberek fejébe. Bízom bent, hogy a történet csak erről szólt.
Sziszifusz
Kik voltak azok a rendőrök akik segítettek a szorult helyzetben ?
A rendőrség, kérdésre igazolná, hogy adott helyen és időben történt e intézkedés illetve
olyasmi amit állítanak.
Gyanítom csak egy legendáról van szó.
papa.49
Vérszegényre sikeredett ez a sztori, valami ütősebb kéne FIÚKKKKKKK)))))))))))))))))
dr. prédikátor
Megy az agymosás ezerrel !A gyűlölet és félelemkeltés magasiskolája!!!
quo vadis
Csak a végén ne derüljön ki, hogy a megtámadott a m1 alkalmazottja. Volt már példa hasonlóra kishazánkban.
eugen4402
Egy másik hírportálon már 2 - 3 hónappal ezelőtt azzal riogattak a népnemzethy fajvédők, hogy a skandináv országokban megszűnt a közbiztonság, mert a migránsok annyira kiéhezett állapotban érnek oda, hogy nem csak a nőket, hanem a férfiakat, sőt a jegesmedvéket is felszólítás nélkül megerőszakolják. És ez a hír szentigaz, mert az Echo tv is bemondta...:-(
Toby
@Sziszifusz: Mindegy, hogy a rendőrség igazolja az elmaradt intézkedést (jól megszívatná az embereit, akik intézkedésre kötelezettek ilyen helyzetben is ! ) vagy sem, ugyanis "nijcsenek meg" a galád, bűnöző arabok(?) tehát semmi más nem áll rendelkezésre, mint a nő előadása, a rendőrök kísérletet sem tesznek a négy arab(?) elfogására, holott a nő nyilván elsorolta a borzalmait a rendőröknek.
Sziszifusz
@Toby: 07:36
Nem maradt el az intézkedés, hiszen megmentették a nőt az erőszaktól !
Toby
@Sziszifusz: Az a baj, hogy senki nem akarta szétrúgni, tehát nem volt kiktől megmeneteni ! Sajnos !
karma1
@eugen4402: A francba! Ezt kihagytam! Pedig micsoda elmeny lett volna!...:o)))(Akar felszolitassal, akar nem!) (Jojo, csak hulyulok... De Svedorszagban, Finnorszagban olyan bekes nyugalom volt 3 honappal ezelott, hogy csak na,... Lehet, hogy csak az Echo Tv riportereinek az agyaban szuletett meg ez a hir? Nagyon valoszinu!)
human
Az a baj, hogy annyi hazugsággal találkoztunk már évek óta, hogy senki nem hisz semminek. Már ott tatunk, hogy a 3 fajta szemszögből felvett videoba is belemagyarázzák, hogy nem azt látjuk amit látunk.
A menekülteket felrúgó operatőr ellen pedig csak garázdaság gyanúja miatt nyomoznak. Állítólag már bocsánatot kért és arra hivatkozott, hogy a menekültek közül néhányan rátámadtak és ekkor elszakadt a cérna nála.
Aki Én
@verőce21: Igazad van. Ha nem lennének bevándorlók, megszűnne az erőszak Európában...
eugen4402
@karma1: Tényleg, Te mostanában jártál ott. Akár "kiküldött tudósítónk" is lehettél volna. Nagy csalódást okoztál a fenti soraiddal. Mi történhetett a svédországi bevándorlókkal? Kifáradtak? Nem is próbálkoztak? :-)
Mindegy, akiknek szánják az ilyen álhíreket, azok bármit elhisznek...
karma1
@eugen4402: Dragam, mint mar par helyen irtam, ahol a bevandorlasrol volt szo, hogy Svedorszagban alig latni magas szoke kekszemut!... Ellenben afrikaiak 3-4-5-os csoportokban a kavehazakban, utcan, buszon, kozertben mindenutt lathatok, bekesek, jol oltozottek, nagy valoszinuseggel dolgoznak. Rengeteg a keleti, ferdeszemu (nem mindrol tudom megallapitani, hogy honnan jottek, csak a kinait meg a japant tudom megkulonboztetni, ) de rengeteg a filippino (ez itt is rengeteg van, Ujzelandon), es persze az olyan feherboruek, akiket csak a megszolalasuk utan lehet beazonositani. Tulnyomoreszt esztek , oroszok, ukranok, de rengeteg burkas not is lattam, ezek altalaban 1-3 gyerekkel ovezve.

Beke van, legalabbis az Arlana repteren es Uppsalaban, ahol voltam, ott 3 honapja meg csak tema sem volt a bevandorlok sokasodasa. Az Echo Tv riporterei valoszinuleg tul sok toltottkaposztat fogyasztottak, csakis ettol lehetett ilyen remalmuk...:o(((
rugacs
Igen feltételezhető, hogy ha a reptéren és Uppsalaban nem volt jele a migránsok elszaporodásának, akkor az egész északi övezetben nem lehetett ilyen.
Amikor a gyerektábort lemészárolta az a kretén, a többi országban tök nyugalom volt és valóban érdekes, hogy ott senki sem gondolta, hogy éppen mészárlás van Svédország egy pontján. Ha valaki fel is vetette volna, nyilván ott is a töltöttkáposztára fogták volna..., mert ugye ez így logikus... :o(((
Aki Én
A fészbukon olvastam, hogy 30 bevándorló megölt két rendőrt a napokban. Hallott erről valaki valamit? Az eset állítólag Budafokon történt, de senki nem tud róla.
Amikor ott rákérdeztek, az volt a válasz, hogy ,,a haver mesélte"
Én nem találtam semmit, és csodálkoznék ha ez nem lenne vezető hír a közröhely tévén.
DR Eric CARTMEN
A "MANDINER" cikk második sora : írta : Stumpf András. Én esküdni mertem volna, hogy a "finkenstein - habony " doó alkotása ez a propaganda hazugság. ( megijedtek a 6 rendörtől a "támadók", -- de a 6 rendőrből 1 se ment oda - a derék leány nem sikított nekik -- nem tett feljelentést -- stb. ugyan, legközelebb jobbat találjatok ki fiúk, ez nem szólt túl nagyot !! )
darwin
Akkor ezután senkinek nem hiszünk el semmit,mert a menekültek,azok aztán nem ilyenek és nem is érnek rá,meg miért is tennének ilyeneket?
bretagne
Ha a közszolgálati híradó mondta, akkor tuti, hogy nem igaz. Többi tv miért nem adja le???
Amikor a foci huligánok verik szét a fővárost, az nem baj???
csetere
@Aki Én: nem kell mindent elhinni. Én állandóan a Face-n lógok és minden újságot elolvasok, de nem hallottam róla. Süket duma.
csetere
@bretagne: A foci huligánokról a "kedves" államtitkár azt állította a tv-ben a meccs előtt, hogy azok rendes, adófizető polgárok. Ezzel csak a saját hülyeségét bizonyította. A garázdaság utáni állapotot, viszont tényleg a rendes adófizetők zsebéből húzzák ki.
human
@bretagne: Na az szép lesz, ha már az Echo TV is hitelesebb lesz az M1-nél.
bretagne
@csetere: Mindent mi fizetünk, akkor mi a francról beszél?
bretagne
@human: Az M1-nél minden hitelesebb lesz, ezen nincs mit csodálkozni!
radios45
@bretagne: az a gond, hogy manapság szinte mindenki azt a xar köz tv-nek nevezett, királyi tv. moslékot nézi,ideértve az unatkozó ráérő nyuggerek többséget is.
Mert normális műsort, vagy rendes filmet, azt úgysem lát, a mindig tv.n még este sem, pedig sok százezer embernek csak az van.
F_Viktor
Netán csak a z orbánci köztévének nyilatkozó nő neve LÁSZLÓ PETRA?
soljanka
@csetere: Én találkoztam vele a hét elején a fészen. Pedig elég szépen gyomlálom az ismerősöket az utóbbi időben.
bretagne
@radios45: Mást nem tudnak fogni. Ilyen a legolcsóbb csomag, csak az m1 van benne és a többi 4.
radios45
@bretagne: igen tudom, az M2,Tv2, Duna tv, Duna World, amik ugyanazt a mocskot, gagyit ontják, egész reggel, meg este, meg délben.
bretagne
@radios45: Azt nem értem, hogyan vállalják el ezt emberek. Vagy van az a pénz???
radios45
@bretagne: Van rá pénzigen, meg mindenre ami róluk szól ami az ő érdeküket hatalmuk megtartását szolgálja, szolgálhatja, ezt a vak is látja, 2010-óta minden a kormányzat politikáról, szófosásról, agymosásról szól, Orbánc +államtitkárai pedig hétfőtől péntekig, a vízcsapból is ők folynak.
A köz tv. Januárban 80mlrd,ft.ot kapott, de úgy hallottam, ősszel újabb milliárdokat kapnak majd..
bretagne
@radios45: Megáll az ember esze! Hogy még többet hazudjanak!
radios45
@Aki Én: A fasz-book egy kamuzós oldal, unatkozó magamutogató hülyéknek való személytelen oldal
A hír pedig a 2rendőrről, nem igaz..
radios45
A vezér szava a fontos, meg a Pintér S.et döntései, kit érdekel egy erőszakos arrogáns horvát belügyminiszter xaros véleménye ma Mo-on?
Azembereket nem ,bizony

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.