Előre megfontolt, tudatos támadás érte szerdán a röszkei közúti átkelőnél Magyarországot és a határt védő magyar rendőrséget – jelentette ki a kormányszóvivő csütörtökön Szegeden.

Kovács Zoltán úgy fogalmazott, olyan brutális támadás történt, amelyre nincsen semmilyen mentség. A kormányszóvivő hazugságnak minősítette, hogy félreértés miatt alakult ki a konfliktus, és cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a zavargás előtt átengedtek néhány migránst magyar területre.

Hangsúlyozta, a rendőrség arányos választ adott a felfegyverzett migránsok támadására, és nem lépte át a szükséges határokat. A szolgálatot teljesítő rendőrök példásan helytálltak, törvényesen és szakszerűen látták el feladatukat.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Itt minden előre megfontoltan történik. Andy Vajna is előre megfontoltan akarja a TV2-öt felvásárolni. A Trafik mutyi is előre megfontolt volt, meg Tiborcz Pityuka világítás tendere is már régen előre meg volt fontolva. Ez az, nyomjátok még! Jól csináljátok! Előre megfontoltan krv jók vagytok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ja, majdnem olyan brutális, mint egy nemzeti focimeccs előtt, után.
Akkor miért nincs ekkora felháborodás? Akkor miért nincs felelősségre vonás? Nem a tegnapi eseményeket védem, de hol van itt a realitás?
Clavigo
Vakondi mester mit csinál arra felé ?? Havat takarít ??
karma1
@Aki Én: Es mik voltak a fegyverek a menekültek kezében mert én csak kavicsot láttam náluk a riportban
Fradigege
Itt minden előre megfontoltan történik. Andy Vajna is előre megfontoltan akarja a TV2-öt felvásárolni. A Trafik mutyi is előre megfontolt volt, meg Tiborcz Pityuka világítás tendere is már régen előre meg volt fontolva. Ez az, nyomjátok még! Jól csináljátok! Előre megfontoltan krv jók vagytok.
Hellcat
@Aki Én: Huligánok szétverik a fővárost 2006 ban...csúnya szemkilövő rendőrök
Huligánok szétverik a főváros 2015 ben (Ma-Ro meccs) ..."jajj hát nem ezt vártam tőlük"
Bevándorlók áttörik a kerítést...Tervezett támadás érte az országot
logikus.
papa.49
@Clavigo: Ő a hazugovics valamilyen tanácsadója)))))))))
Aki Én
@karma1: 13:24 Nem mondom, hogy túlzás volt a rendőrség válasza, sőt. De durvább hazai helyzetekben hallgat az alsógatyás pali.
JAJMÁR
@nyanya001: 14:05 A 2006-os zavargások pedig "rendőri túlkapások" , de persze egészen más egy randalírozó tüntetőt megütni, mint egy újságírót. Szép :(
Hofipisti
A legjobban emellett a Göbbelsre hajazó figura mellett a volt határőrtiszt tetszik, aki ügyvéd is meg tűzoltó is, meg fene tudja, még micsoda, de mindenben nagyon jó. Ő közölte országgal, világgal, hogy "... a rendőrök szakszerűen, túlzások nélkül jártak el." Igaz, a világ - másoktól - úgy tudja, hogy összeverték a szerb TV stábját, egy lengyel, egy svájci és egy szlovák újságírót, akiket egyébként egy éjszakára fogdában is tartottak - szakszerűen, túlzások nélkül!
nyanya001
@JAJMÁR: Fiatal, tapasztalatlan rendőröket vetettek be éles helyzetbe !
solidedge
A migránsok rendbontása zene Orbán füleinek. Ebből olyan drámát tud kreálni, ami tovább szítja a gyűlöletet igazolva, hogy ő a nagy megmentő. Az előre megfontolt szándék tőle származik, olyan helyzetet teremt amivel érezteti a reményteleséget a migránsokban. Fontos megjegyezni, hogy a keletről jöttek mentalitása nem egyezik a magyarokéval. Ha magyar migránsokat tartottak volna a kukoricaföldön bizonytalanságban ő még most is ott állnának, mert a bírkatermészet évszázadok alatt beléjük ivódott. (Orbán ezt használja ki egyébként kegyetlenül). Szerintem ennek a történetnek mindenki áldozata. A migráns is, meg mi is. Ezt a migráns áradatot valakik pénzelik, ők az igazi felelősök. A haragot rájuk kellene zúdítani.
Rózsika Hatházi
Ezt az előre megfontolt dolgot, ki fontolta meg,(fundálta ki) előre?
vonotok
A Réstagot is felgyújtották, és ez elég volt neki, hogy nekiessen tervei megvalósításához. És lám ,a mi Viktorunk is megtalálta a maga " Réstagját ".
nyanya001
atlatszo.hu/2015/09/17/nagyuzemi-menekultcsempeszet-hatosagi-szemhunyassal-ezek-az-erintett-budapesti-szallok/

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal kirendeltsége szomszédjában zajlik a maffiagyanús embercsempészetnek tűnő, a környéket alapjaiban felforgató tevékenység Kőbányán. Az Átlátszó munkatársai a menekült-segítő önkéntesek között hetek óta hírhedt budapesti szállodákat néztek sorra a múlt hét végén, s azt tapasztalták: néhol visszavettek ugyan az üzemeltetők, több helyen azonban továbbra is padlógázzal pörög a menekültbiznisz. A hotelek tulajdonosi hátterében föltűnő, hogy a legdurvábbnak tűnő helyek működtetői utazási irodákat is futtatnak.

Ha igaz az, hogy ami sárga, totyog és hápog, az kacsa, akkor az, ami Budapest X. kerületében, a Harmat utcában zajlik, alighanem nagyüzemi embercsempészet.
A Tündik bündije
Ahelyett, hogy nyugodtan átengedték volna őket határon (mégis kiakart közölök itt maradni?) Vikike és a slepp most kiprovokálta az összetűzést Röszkénél, csak sajnos mások is látják-hallják ezt és abból pontosan értik a muszlimokkal szembeni gyűlöletkeltést és diszkriminációt. A muszlim fanatikusok bizony figyelik, mi történik most a magyar határon és félő, hogy mindent meg fognak bosszulni. Akár ki is mondhatjuk, hogy ez a hatalommániás idióta most tette az országot terroista célponttá.
Egyébként jó újra idehaza.
rugacs
@Rózsika Hatházi: Na mégis ki?
www.facebook.com/jasonmillmusic/photos/pcb.1028594620505708/1028594410505729/?type=1&theater
www.facebook.com/jasonmillmusic/photos/pcb.1028594620505708/1028594403839063/?type=1&theater
www.facebook.com/jasonmillmusic/photos/pcb.1028594620505708/1028594393839064/?type=1&theater
Elég nehezen tudom elképzelni, amint ezek Sziriától idáig a buszon meg gyalogolva ilyen mutatós transzparenseket tudtak volna készíteni. És honnan tudták előre, hogy balhé lesz?
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
@rugacs: Hát persze! Ők a távolbalátók, már előre tudták. Oszt a magyar határnál, kipi-kopi barkácsszakkör keretében, izibe megfabrikálták a transzparenseket. De az is lehet, hogy neszeszerben, örömgumiban rejtve hozták magukkal. Azért lássuk be, hogy te egy kicsit elrugacskodsz a valóságtól. Gyurcsányról nincs véletlenül egy ilyen képed? Szerintem, ő az oka mindennek. :)))
rugacs
@Rózsika Hatházi:
Speciel a képeket nem én csináltam, de attól még valódiak.
Fleto: Volt kint náluk tegnapelőtt, nem tudtad? Tudod, amikor kint rekedt. Van olyan képem róla, mikor a migránsokat "tájékoztatja" mit hogyan csináljanak. Kéred?
Tudod, a buta embernek nem lehet felnyitni a szemét. Majd ha a te házadat verik szét, akkor majd rájössz, de akkor már hiába óbégatsz...
csa-csa
pontosan! hovatovább egész Európát!!
Yoda69
Akor most mi van? Haborut hirdetunk a menekultek ellen?
A fideSSnek nagyon az agyara ment valami.
A Tündik bündije
@rugacs: Persze, nyakelvágás meg házszétverés... eddig is annyi történt már, hogy számon se lehet tartani. Nem fárasztó minden napot zabszem-effektussal végig tolni?
Bercifiu
Ha előre megfontolt szándék, akkor a rendfenntartó erők miért nem készültek fel jobban, hogyan lehetséges, hogy " BÉKÉS" bevándorlók 28 rendőrt sebesítenek meg.
Addig szarakodnak velük, hogy végül kitörnek, s törnek zúznak. Hol van itt az állampolgár védelme.
verőce21
Zéró tolerancia kell, mert a jogvédőkkel amúgy is baj van. Ugyanis rasszisták, fehérembergyűlölők! Csakis azt védik aki nem fehér. Álca szervezetek ezek.
JAJMÁR
@A Tündik bündije: Üdv. itthon, örülök Neked :)
qxy
Most kaptam.
Hogy igaz e? ??
A szervezett utazásból egy kis ízelítő.

Nem véletlen, hogy Nógrádi György köteg pénzeket látott az ún. migránsoknál, amikor személyesen győződött meg arról, hogy mi folyik a határ másik oldalán.



Most végre leírva is látom a szervezett utaztatást - pénzelést - irányítást. Szerintem amíg fegyverrel vissza nem lehet szorítani ezt az áradatot, és amíg ez sok mindenkinek hatalmas pénzforrást jelent, addig nem sok remény van arra, hogy javulni fog a helyzet. Valakiknek óriási érdeke lehet Európát tönkretenni, hogy ekkora pénzeket ilyen sok emberre elköltenek…



A Jóisten segítse meg Magyarországot!



Bácskai Barátom, B. B. meséli a diófa alatt, hogy náluk mostanában igen dús az élet.

Vagy inkább fürge. Mindennap jönnek a belgrádi emeletes buszok. Ezek nem állnak meg a falvakban, városokban, egyenest a határ közelébe robognak, és ott teszik ki utasaikat.

A közönséges buszokból leginkább Magyarkanizsán szállnak ki a menekültek, vagy inkább kalandosok, ki tudja, minek nevezzük őket. A leghelyesebb volna az igazi nevüket megtalálni, de ehhez minden kétséget kizáróan ismernünk kellene küldetésüket, úti céljukat, de leginkább utazásuk kiinduló pontját és célját. Ezekről senkinek nem árulnak el semmit. A Görögországban kapott papírjaikat a kanizsai parkban, de legkésőbb a határ előtt apróra szaggatják.

Hogy nem mind menekültek, az leginkább abból derül ki, hogy nem üldözi őket senki. Sőt! Ellátják őket ezzel-azzal. Erre utal, hogy leszállás után fölporszívózzák a padlóról a fehér port. A buszt tisztán adják át a szerb közlekedési vállalatnak. Az útközben összegyűlt ételmaradékot, zacskókat, cigarettás dobozokat, meg egyebeket, összetakarítják és kidobják az úttestre.

Hogy a fehér por mi lehet, senki sem mondja. Annyit sikerült megtudnia B. B.-nek, hogy Törökországban öt kilót kapnak belőle. Ezt osztják el egymás közt – természetesen igazságosan.

A gyerekeket reggelig szabadon eresztik. A megfigyelők nem tudták...
A Tündik bündije
@JAJMÁR: Szia!
Két hét magyar levegő október 2-ig :-)
A lányom a suli miatt nem jöhetett, így most egy szörnyűséges, terroristagyanús, tömegpusztító, gyerekhúsevő iraki nő vigyázz rá, aki hét éve még Bagdadban élt az utcán...
GeoCravker
Kovácsnak igaza van. Csak elkövetőként Orbán közelebb van a helyzethez
propeller.hu/itthon/3154446-orbania-kasszandrai-neveben-ahogy-orban-hasbaszurta?all
Mint a jipotetikus libsibolsiszabadköműveszsidópalsztinföldönkívüli Tudjukkik.
volvós
@nyanya001: 14:05
Mint az ÁVÓSOK anno...
Rózsika Hatházi
@rugacs: Képzeld, tudtam, hogy a Fletó kinn volt. Nagy bánatodra visszaengedték. Különben, hogy lehetett volna tegnap este, Kálmán Olga műsorában. Biztos teleportálta magát, ugye?
JAJMÁR
@A Tündik bündije: 16:35 Szóval a gyerek biztonságban van :) Neked jó pihenést kívánok itthon, ebben a szép, szabad országban :)
Szerencsére még nem vagyunk teljesen bekerítve, de már kezd klausztrofóbiám lenni.
rugacs
@A Tündik bündije: Bár elég primitív nép ami érkezett, annyi eszük még nekik is van (veled ellentétben), hogy nem ezzel kezdik. Ráadásul a kormány az egész országot védi (még a hülyéket is beleértve). De ami késik nem múlik, sajnos.
zabszem-effektus = vizsga előtti stressz ?
Én minden vizsgám előtt jól fel szoktam készülni, így a fenti kifejezést csak hallomásból ismerem... de mond meg te! :-)
A Tündik bündije
@rugacs: A bevándorlók nem hogy nem kezdik ezzel, de nem is fojtatják, maximum azon emberek rémálmaiban, akik egyaránt rettegnek a zsidóktól, a védőoltásoktól meg a chemtrailnek vizionált kondenzcsíkoktól és most íme, itt egy újabb embercsoport, akit tele pofával lehet hibáztatni amiért sz@r az élet. Ezzel a "minden bevándorló primitív és terrorista" szemléletmóddal nagy sikert lehet ugyan aratni a manapság szép számmal tenyésző hazai fotelharcosok között, még szerencse, hogy ez az emberfajta csak a klaviatúrára veszélyes, mert egyedül azt püföli.
További jó rettegést, jól zárd be az ajtót, mert minden szír gyerek emberhúst akar enni.
dömdödöm
@A Tündik bündije: Ez a stílus ,és irónikus , de pontosan érthető megfogalmazás hiányzott valahogy az elmúlt
hónapokban .
Üdv újra itt ! :-)
Rózsika Hatházi
@rugacs:Írod:" A kormány az egész országot védi." Na ja. És ijedtükben rögvest szétmutyiztak 400 ezer hektár földet. Természetesen maguk között. És a "bevándorlók" elleni szabadságharc leple alatt. És még te vindikálod magadnak a jogot arra, hogy másokat lehülyézz?
nyanya001
Aszongya' a Bakondi... a szél átfújta a vízpermetet, meg a könnygázt Szerb területre,
miután a Szerbek tiltakoztak ...
Azért ekkorát nem kellett volna hazudni !
ujbuda
@nyanya001: egyszerübb lett volna egy néhány sorozatot a fejük fölött elküldeni...
Desischado
@solidedge: Egyezik a véleményünk. ebből sajnos, orbán remekül fog profitálni. Torkig vagyok már vele, hogy mindenből szerencsésen keveredik ki, és mindent megúsznak a bandájával együtt! Ami a menekültekkel történik, az már enyhén szólva is embertelen. És az újságírók megveretése sem vet jó fényt az országra. Félek belegondolni, mi történhet, ha nem lesz megoldás a menekült ügyre!

@A Tündik bündije: Isten hozott! Örülök, hogy megint itt vagy. És erre céloztam fentebb, én is ettől félek, hogy emiatt az őrült hatalom mániás miatt célponttá válik az ország!
varirmag
Lehet utálni OV-t és kormányát, de talán meg kellene nézni a migránshorda támadását a határt védő rendőrök ellen.

Ha ők békés menekültek miért nem jönnek be a határátkelő helyen,hiszen csak regisztráltatni kellene magukat és mehetnek tovább ha azt szeretnék,vagy maradhatnak is,persze csak ha valóban menekültek.de azt nem akarják.megtagadják !
Miért ?? Kőrözött bűnőzők ??? Vagy terroristák ???
Vagy úgy gondolják hogy rájuk nem vonatkoznak az EU törvényei ???
vitriol
@nyanya001: mért is ne hazudjon, ha egyre több hülye elhiszi?
Vizual
@varirmag: Még nem. Oda akarnak bekerülni. Bűnözőkké pedig úgy váltak, hogy Orbán kriminalizálja őket. ( Nem mondom, hogy nem akad köztük bűnöző, sőt terrorista is. De azt már elfogták, ahogy Orbán mondja.)
reseva
@varirmag: Az utolsó mondat a legvalószínűbb
Eriksson
Ásotthalom polgármestere mondja:
youtu.be/fgJRjy2Xc0c
A megjelenített térkép felvet egy nagyon komoly kérdést: Miért kell ennek az emberáradatnak Magyarországot érintenie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.