Folytatja László Petra mosdatását a Heti Válasz: korábban azt kívánták bizonyítani, hogy nem is gáncsolta ki a gyerekével szaladó apát, most pedig az "ekkora bűnt nem követtem el" című vele készült interjúban próbálták bemutatni, hogy bár néha menekült kislányokba rúg bele, amúgy kedves ember.

Fel kellett volna ismernem, hogy hullafáradtan nincs keresnivalóm a tűzvonalban. Közel mentem, és elégtem. Az viszont már nem az én bűnöm, hogy eszközként használtak Magyarország lerasszistázásához

- mondta László az interjúban, de kitért arra is: az eset óta ki van kapcsolva a telefonja, az internetet nem nézi, elzárkózott. Azt állítja: halálos fenyegetések között él, egy tunéziai iszlamista hackercsoport 20 ezer eurós vérdíjat tűzött ki a fejére.

Bűnhődök, rettegek, de azért itt vagyok, válaszolok a kérdéseire, és még csak azt sem mondhatom, hogy ennél nincs rosszabb

- mondta, majd kifejtette, hogy nagyobb tragédia is érte már, például mikor egynapos korában meghalt az első gyermeke, majd elvetélt a másodikkal.

Aztán Isten végre megsegített: megszületett a harmadik és negyedik gyermekem, akik most velünk vannak. Egész életemben klasszikus családot akartam, sok gyerekkel, boldogsággal. És erre, tudtomon és akaratomon kívül, megrúgtam egy gyermeket. Nagyon tud fájni. A röszkei eset után a kisebbik lányunk azt kérdezgette az iskolatársaitól: „Szerintetek tényleg gonosz az anyukám?”. Miután azt mondták, „nem, a te mamád nagyon kedves”, megnyugodott, hogy mások is úgy gondolják, ahogy ő

- fejtette ki.

A teljes interjút a csütörtökön megjelenő Heti Válaszban lehet olvasni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csak kérdezem. Ha most menekülnie kéne, mert komolyan veszi valaki a vérdíjat, és menekülés közben felrúgják, vagy megrúgják a kislányát, az szép lenne?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
megijedt az NSDAP-s az SS-től.
Mindössze ennyi a történet.
sünike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
Csak kérdezem. Ha most menekülnie kéne, mert komolyan veszi valaki a vérdíjat, és menekülés közben felrúgják, vagy megrúgják a kislányát, az szép lenne?
Toby
Az ISIS már a nyomodban...egy fejjel "kisebb" kabát kell jövőre ! Sapka nem kell !
A Tündik bündije
"Akaratomon kívül." Igen, ez velem elő szokott fordulni, akaratlanul felrúgok embereket, biztos középcsatárnak készültem eredetileg.
nevemnick
Akkor ez a ,,naccsága" titkolt mozgássérült, mivel ép ember nem emeli fel oldalra a lábfejét térdmagasságig. Vagy lehetséges, hogy ő is a ,,Gyalog-galopp" sztárja? :)
vitriol
@A Tündik bündije: A pontos idézet: "tudtomon és akaratomon kívül megrúgtam egy gyermeket" - ha tudtán kívül történt, akkor lehet, hogy ő ott sem volt?
1magyar
Bizony aki terroristát buktat, annak így kell élni. Kitüntetés járna szegénynek, nem cseszegetés!
Ha az is vérdíjat tűzött ki rá akkor biztos a gyanú, hogy egyik emberüket találta el.
simmering73
"Bizony aki terroristát buktat..."
Na te szopósbárány ezt a hülyeséget honnan szoptad be? Mno?
sünike
@1magyar: A helyetekben óvatosan uszítgatnék ezek után. Remek hacker csapata van az isis-nek is és a muszlimoknak is, nehogy az ip-címed alapján te is sorra kerülj. Ne feledd, én szóltam, te kis előítéletes! :)
1magyar
@simmering73: Nagyobbat szopsz te kalifátusban és te leszel a szopósökör.
sünike
@1magyar: Ne aggódj, megtalálnak. Szeretik a fajmagyarokat. Petruskát üdvözlöm! :)
1magyar
@sünike: Mert te ezeket akarod, akik miatt még kommentet sem lehet írni?
sünike
@1magyar: Nem. Csak azt akarom, hogy az olyan gyáva férgek, uszítók, akik közé valónak vallod magad, azok végre befejezzék a nethuszárkodást, az uszítást. Mind gyáva féreg egytől-egyig. Petruska is addig volt hős amazon honleány, amíg egy tükröt nem tartottak elébe, majd meg nem fenyegették. Őt csak fenyegették, nem rugdosták, máris retteg, bújkál. Hol a bátorsága? Eddig tartott? Ilyenek vagytok mindannyian, megy a szájkarate. Megérdemli a büntetését, ha te is folytatod, te is megérdemled. Senki sem fog sajnálni, hidd el, senki nem fog melléd állni.
1magyar
@sünike: Bár, igazad van, nem kell nekem itt lebzselnem. Van más elfoglaltságom is.
sünike
@1magyar: Kurucon magyarkodj még egy fél órát, aztán letelik a munkaidő. Persze csak akkor, ha dolgozol is valamit, nem úgy, mint a Jobbik-szimpatizánsok 90%-a! :)
tökölődő
Mindenkinek lehetnek rossz , félresikeredett lépései. Őneki is...
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
sünike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
@sünike: Hát persze, gyógyszer...mert azzal a káposztalétartó kobakoddal csak a balfasz cionista megjegyzéseket tudsz gyártani...szargörcs !
sünike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr lópicigáspár
@sünike: "fosni" te fogsz sünDISZNÓ, hogyha feljelentenek az irományaidért...
sünike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
X-ray
@sünike: sünike! Egyetértek veled, mii tartsunk össze, mi, akiknek már Viagra kell a pisáláshoz is...
Csizmás Kond
@sünike: Na ülj le kis beltenyészett bibircsóka és gondolkodj el, hogy megéri-e neked ha mindenki kiutál az ilyen balfasaz hozzáállásaid miatt.
...gondolod aki nem szól az azért nem teszi mert tetszik neki ...egy lószar, csak azért nem szolnak bele a folytonos nácizásodba mert irtóznak az ilyen fosalakoktól ami vagy és nem szeretnék ha más is látja hogy veled szót váltanak.
...és köszönd meg, hogy úrilány létemre figyelmeztetlek ...
sünike
@Csizmás Kond: Kislány baj van a fejedben. Itt TÉGED utál mindenki az elmezavarod miatt. Igaz néha jókat röhögünk rajtad és próbálkozásaidon. A lelki gyengeségeidet ne vetítsd rám, ezek egytől -egyig rád igazak, a vak is látja! :) Elmebeteg libuska húzz el erről az oldalról! :)
Csizmás Kond
@sünike: Nézz körül ki vakarcs...néz körül...látsz te olyant akivel legalább két beírás erejéig szarakodás nélkül el tudsz beszélgetni ?
sünike
@Csizmás Kond: Ne idegeskedj szivem. Megárt a szépségednek! :)
Equilibrium
A kis vakond feljön a strandon a homokból, egy nő lába között.
- Süni, te vagy az? - kérdezi a vakond.
Semmi válasz.
- Süni, süni te vagy az?
Megint semmi válasz.
A vakond közelebb megy és megszagolja.
- Süni, megdöglöttél?
wagabund
..."bár néha menekült kislányokba rúg bele, amúgy kedves ember"...

amúgy, ha kedves ember, akor megnyugodtam... bármi más rágalom..
Csizmás Kond
@sünike: Na mi a helyzet libuskám...beleszaladt a gatyamadzag ?
sünike
@Csizmás Kond: Te meg hogy kerülsz ide? Előbb húztalak le a WC-n! :)
Csizmás Kond
@wagabund: Nem kell megdicsérni a tette miatt de most is vállalom amit még a legelején írtam, hogy nem a kislányt akarta hasba rúgni.
wagabund
@Csizmás Kond: nincs semmi baj..azt hittem érthető a humorom, de fölé ment...majd legközelebb kiteszem a szmájlit...
bocs.
Csizmás Kond
@wagabund: nem kell bocsánatot kérj, se nem ingem se nem gatyám..és nem is érdekel sem a viselkedése sem a magyarázkodása...abba viszont biztos vagyok, hogy amit ráraktak, azt nem emberség elleni érzetükből tették hanem politikai vagy etnikai hozzáállásból.
...nagyobb bünként kezelik mint a palesztingyerekek halomragyilkolását...
dömdödöm
Az agyaddal nincs valami rendben drága exkamerás babám ,valami videojátékban érezted magad közben maga volt a valóság . :-(
dömdödöm
Az ... ( inkább elszomorító ) ebben az országban hogy mindig van egy -két retardált aki képes megcsinálni a belső vagy nemzetközi balhét és sosem lehet tudni éppen hol bukkan fel . :-(((((
dömdödöm
Ha innen nézzük a csárli hebdo sem követett el nagy bűnt ,rajzolt valami profétásat ?
Meg lehet nézni mi lett a vége franciaországban . Ki tudta és ki akarta és egyáltalán meg tudta volna -e védeni őket valaki ? A két eset persze nem ugyan az de hasonló . :-(((((((((((
verőce21
@A Tündik bündije: (14:11) Vagy inkább hátvédnek? (készültél)
verőce21
Olyan megbotránkoztató egy gáncsolás, amiről hetek óta megy a smúzolás.
verőce21
Mindenképpen meg kell akadályozni, hogy Európában iszlámellenesség alakuljon ki a menekültek tömeges érkezése miatt.
vonotok
„Szerintetek tényleg gonosz az anyukám?”. Igen kislány sajnos a te anyukás a sikerhajszolás közben elveszetté emberi mivoltját. Így vált Ö " GONOSSZÁ "
human
Neki is azt a tanácsot adták, mint Matoclsynak, mikor kiderült, hogy elfelejtett bevallni pár milliót. Azaz tudata nem fogta fel, hogy mit tesz.
human
@1magyar: Honna veszed ezt az ISIS vérdíj hülyeséget? A rúgdosó nőtől? Gondold már végig. Hol érdekli az ISIS-t, hogy több ezer km-re felrúgtak valakit, akit talán pont ők végeztek volna ki.
Szerintem mindenki hagyja már ezt a hülyeséget.
JAJMÁR
A "tudtomon és akaratomon kívül" nagyon gáz! Ezt nem kellene mondogatni, hiszen nem állt alkoholos befolyásoltság, és kábítószer hatása alatt, vagy igen? Vagy talán beteg, és pszichésen nem beszámítható? Na, ezért nem kellene emlegetni.

A fő hibás egyébként az, aki a menekültek ellen, az iszlám ellen gyűlöletet keltett. Sokan, nagyon sokan elhitték :(
I
JAJMÁR
Valóban, a LP is egy ember, a saját megélt jó és rossz emlékeivel, a jelen problémáival. Csak észre kellene venni, hogy az a tömeg, amelyik ellen kerítéssel és rendőrökkel védekezünk, szintén egyes emberekből áll, sorstragédiákat cipelve a "hátizsákjukban". Persze, hogy nem lehet befogadni mindenkit, de senkit se, ebben a helyzetben, az bűn.
nezelodo
"20 ezer eurós vérdíjat tűzött ki a fejére." A fene se gondolta volna erről a nagyon fáradtan gyereket felrúgó nőről, hogy ennyit ér valakiknek! Hát így jár, akinek a fejét megtömi gyűlölettel a karizmatikus vezére!
pistapapa
Már sok lap megírta,hogy az elgáncsolt pasas,bizony egy terrorista csoport tagja. Vele nem kellene egy kicsit foglalkozni?
Desischado
Magyarázkodik a rihe ezerrel, de a tények azok tények. Ebben az esetben az, hogy ok nélkül emberekbe, és GYEREKEKBE rúgott bele! Nálam nem válik be ez a szánalmas magyarázkodás!
Laila
Kedves Újságírók!!! Azért ne csináljunk már belőle sztárt, meg celebet!!! Mégis miért kellene nekünk minden héten hallani róla??? Felejtésre érdemes.
eszegfu
Tul azon, hogy mit is csinált... elvesztette az állását... de a legnagyobb kárt a saját gyerekeinek okozta! Mentegetheti magát, esetleg sokan el is fogadják, de a gyerekeit nem tudja "megóvni" attól, hogy ne hallják, esetleg csufolódjanak velük, vagy kiközösitik őket a közösségükből. Nekem mindenesetre a "2 elvesztett" gyermekének emlitése még esetlenebbnek tünik minden védekezésénél... noha ezek szomoru dolgok voltak annak idején, de még mindig "kisértheti" őt, mégsem kapcsolódik ehhez a történethez!:(((
pagoda
@Aki Én: nem lenne szép, csak visszakapta.
pagoda
@Laila: azért hallunk róla, mert állandóan nyilatkozik, mentegeti magát. Ezzel válik célpontá.
pagoda
@pistapapa: Az "elgáncsolt pasas" nem volt terrorista, szír focicsapat edzője volt. Ezért kapott most állást Spanyolországban. Madridban az ifi csapat edzője lett.
nezelodo
@pistapapa: Túl sokat nézed az állami televízió csatornáit, (nem közszolgálatiak), azért írsz ilyeneket. Látod Orbán az irodájából kijelöli már, ki a terrorista. Rózsa Flores, meg a Toásó persze nem az volt.
egyvandor
Ebbe a egyedbe már úgy beleégett a gyűlölet, a náci ideológia. hogy már észre sem veszi ha sorozatban rugdoss fel embereket. Ezzel azt akarja állítani, nála úgy működik mint másnál a lélegzés? Mosakodása szánalmas. Ennyi idő után normális ember képes reálisan megítélni cselekedetét. Egyenesebb gerincre vallott volna ha beismeri hogy gyűlölet, megvetés vezérelte. Még nem mer kiállni nyíltan még ott tart mint elvtársai a történelmi zászló, meg a kéményseprő ruha tekintetében. (lehet ez a szégyenlősség is elmúlik majd, ha valóban hatalomra jutnak)
Lepényleső
Ovi,és apparátusa,a kerítéssel együtt sem képes megállítani a menekülteket,(lehet,hogy nem is ez a cél) miért gondolja bárki,hogy valami gáncsoskodással ez néki sikerülhet?
Bár én a hölgyet nem ismerem ebből a pózból,de ha ő magára ismert,talán csendben kéne
maradnia,nem a bizonyítványát magyaráznia.
pistapapa
@pagoda: A tájékozatlanságodat inkább takard.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.