A Fidesz szerint elfogadhatatlan és példanélküli hangnemet engedett meg magának Gőgös Zoltán MSZP-s politikus Lázár Jánossal miniszterrel szemben az Országházban, ami miatt le kellene mondania mandátumáról – tudatta a nagyobbik kormánypárt frakciója hétfőn.

Közleményük szerint a magyar gazdák elleni indulattól hajtott szocialista képviselő stílusa és felszólalásának tartalma is elfogadhatatlan volt, egyúttal felszólították Gőgös Zoltánt, kérjen bocsánatot, és vonja vissza a szerintük minősíthetetlen hangnemben előadott szavait.

Gőgös Zoltán parlamenti felszólalásában a mezőhegyesi mintagazdaság jövőjéről érdeklődött, majd a miniszter által elmondottakat

"undorító, mocskos, tróger, szemét válasznak"

nevezte.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gőgös jól minősítette a földmutyit...meg ezeket a szarházi, mocskos, tróger, undorító szemeteket is !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Érdekes!!!Az illés elvtárs miért nem mondott le mikor a parlament előtt minősíthetetlen hangon, és hangnemben válaszolt a Szél Bernadettnek, akit akkor még női mivoltában is megsértett???
FIÚK A MÉRCE MEGINT CSÁLÉ, AKÁR A KALAPOTOK AZ ÜRES KALAPTARTÓTOKON!!!
Toby
Gőgös jól minősítette a földmutyit...meg ezeket a szarházi, mocskos, tróger, undorító szemeteket is !
nyanya001
Sok sok Gőgös Zoltán kellene az MSzP-be akkor talán sikerülne
ezt a maffia bandát elzavarni a francba !
nezelodo
Alighanem az a baj a Gőgivel, mindenki másnál jobban ismeri a tisztakezűéket.
papa.49
Fiúk FÁJ AZ IGAZSÁG???Szarhelyzet de nem mindenki ,,birka,,))))))))))))
vukkocska
Gőgös Zoltánra mindig a higgadt, szakmai érvekkel alátámasztott válaszai, felszólalásai voltak a mérvadóak. Most kibukott. Feltehetően célba találtak jelzői, amiért a Fidesz így kiakadt. Jaj, istenem, s mindezt tette a méltóságos Lázár János miniszterrel szemben. Örüljön, hogy nem Szanyi Tibor volt a válaszadó :)
pbalage
gondolom több tiszteletet a maffiózó magyaroknak, vagy mi.
eugen4402
Most mégis, mit kellett volna mondania? Ha már bocsánatkérésről esik szó, lehetne vitatkozni, kinek illene a földárverések miatt exkuzálni magát...
nemjoezigy
Ha a fideSS biztos lenne az igazában, akkor a törvénybe beépített volna olyan pontokat, amik teljesülése (csalás, gondatlan gazdálkodás)/nem teljesülése (gondos gazda módon viselkedés, környezetvédelem) esetén büntetés-kártérítés melletti szerződés megszüntetés!
De nem, egyértelmű, hogy a gazdagodás, a másik erőből eltaposása a lényeg, mint ahogy az összes fideSSkdnp javaslatnak.
Megélhetési, korrupt bűnözők, a parlamenti diktatúra bevezetői!
nezelodo
@pbalage: Ja majd előjön a zselés, meg a nótás páter a tisztelet kikövetelésével. Persze arról nem esett só, hogy tiszteletet követelő szerény politikus megadta- e más politikusoknak, vagy a zembereknek ugyanezt? Elmondhatom, nem, magasról l...ják őket.
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mariaberta
Semmi rendkívüli nem történt, csak átvette a fidesz-stílust. Ha ez nekik nem tetszik, változtassanak, elsősorban a saját berkeken belül.
bence
GŐGÖS ÚR ! Eszébe se jusson bocsánatot kérni ! Ugyan miért is kellene ?! Csak egy esetet említsen a fidesz , amikor bocsánatot kért valaha is bárkitől ! EGY ILYEN ESET SINCS !
Alzheimer Fauna
Nem lenne szabad ilyen csúnyán beszélni, a "válasznak" szó használata szerintem is erős.
Aki Én
Ezek csak egyet nem tolerálnak. Az őszinte kritikát.
human
Nem bírom ezt a Gőgöst, de jár neki egy piros pont. Lázár válaszát kifejezetten jól jellemezte, de úgy általában is ez igaz Lázárra.
solidedge
Logikailag érthetetlen, hogy Gőgös a kormány és az őt támogató Fidesz hozzáállását kritizálja földügyben, erre a Fidesz azt kéri, hogy kérjen bocsánatot a magyar gazdáktól. Ekkora erőfölénnyel nem csak elhülyülni lehetne, hanem a legtöbb ember megelégedésére tenni. Úgy látom, hogy konszolidáció helyett az események egyre rosszabbra fordulnak.
Yoda69
Itt aljunk meg egy pillanatra.
lezerjano mar nem is lehetne politikus azokutan amit muvelt:
- lezerezes
- kozpenz hutlen hasznalata (kurvazas luxushotelben)
- foldmutyi
- az emberek porig alazasa ("mindenki annyit er amennyije van""
Nos ha nincs a parlamentben akkor mindez nem tortenik meg vele, ergo Gogosnek nem kell semmiert sem bocsanatot kernie.
Mas reszrol, nem lezerrol mondta mindezt, hanem lezer VALASZAROL, ami teljesen mas.
wagabund
láttam, hallottam Gőgöst tegnap...hát bizony elszaladt vele a ló, az biztos..keménykedett, az szentigaz..meglepő volt Lázár végtelen türelme, és brilliáns válasza...
ez a két faszi még viszi valamire...
dr. prédikátor
Gratulálok Gögösnek!!!Csak azt kapták amit megérdemeltek, minden jelző talált!!!legalább van egy politikus aki ki meri mondani az emberek véleményét!!!A lézerannyitisérgyöngytyuk és fácánvadász jankó meg jobb ha kussba marad! neki már rég a csillagban volna a helye!!!
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@wagabund: 6:15 Szerintem Lázár kénytelen volt türelmes lenni, mivel Gőgös tényleg "bedurvult", és ezekre a szavakra nehéz válaszolni... talán igy volt egy kis ideje felkészülni Lázárnak. Még az is elképzelhető, hogy Lázár felfogta: ha hasonló hangnemben válaszol, akkor bizony "elindul a lavina", amiből nem biztos, hogy "épen" kerül ki.
eugen4402
@dr. prédikátor: Minden szavad aranyat ér, de kérlek szépen, a gyöngytyúkot magyarázd meg nekem, mert hirtelen felindulásban tökönszúrom magam...:-)))
szaboria1
Erős volt a Gőgös mondata de mivel csak erre képesek a fejüket fel kapni így nagyon is jól tette. Csak nézni kell Lázár fejét azért az elárulta, hogy van szégyellni valója.
Majd ha a FIDESZ BOCSÁNATOT KÉR a 2002-2010 között elkövetett disznóságaiért akkor lehet szó a Gőgösnek is bocsánatot kérni.
dr. prédikátor
@eugen4402: Ne tedd! Inkább elmondom a gyöngytyúk esetet!AZ ötlet a mi lovasvitézünk, alias tömjén zsóti fővadászunktól ered. Ugyanis azt találta ki hogy tenyésszünk gyöngytyúkot ami jól vadászható! Mivel a lézerjankó is szeret vadászni hol fácánra hol szoknyára, hát ezért bátorkodtam összehozni a kettőt.Úgy hogy ne szúrd tökön magad!!!:)))
eugen4402
@dr. prédikátor: Úgy a magam, mint a herezacskóm nevében őszinte szívvel mondok köszönetet afeletti örömömben, hogy megvilágosítottad elmémet gyöngytyúk ügyben. Ez az információ valahogy elkerülte a figyelmemet, ezért most az újdonság varázsával hatott rám a felismerés: Miért is ne...? Olyan kicsiségeken nem fogunk fennakadni, hogy a gyöngytyúk az díszállat, nem erdei vad. Ha el lehet adni, vagy le lehet vadászni, akkor tenyésszük.
Akár díszmadarakat, vagy örömlányokat, esetleg futballistákat...:-)))
magyarbakancs
"Közleményük szerint a magyar gazdák elleni indulattól hajtott szocialista képviselő stílusa és felszólalásának tartalma is elfogadhatatlan volt, egyúttal felszólították Gőgös Zoltánt,"
A mondattal az a gondom,hogy nem a gazdák kapják a földeket hanem a haverok ,rokonok és nagy tőkések.
karma1
@eugen4402: @dr. prédikátor: A rohogestol elmult a fejfajasom! Ti csodatevok vagytok!
eugen4402
@karma1: No lám. Gyors gyógyulásodat annak a hevenyészett stílustanulmánynak köszönheted, melynek során a T. Dr. úrral arról igyekeztünk meggyőzni a fentnevezett Fidesz-híveket, miszerint nem mindenki fogalmaz annyira tömören, mint Gőgös képviselő úr, noha a véleménye megegyezik Gőgösével...:-)))
bence
@Alzheimer Fauna: ! Még örüljön , hogy csak szavakkal bántották , és nem tettekkel !
Biztos jobban megértette volna ha beleszalad egy nagy maflásba !
bence
@eugen4402: ! Lepusztulok a röhögéstől !
dr. prédikátor
@karma1: Örülök hogy innen a messzi távolból szerény képességemmel hozzájárultam a jókedvre derítésedhez és elmúlt a fejfájásod!Bízom benne hogy legközelebb is sikerül borús napodat vidámmá tenni!"Atyai" áldásom kísérje napodat!
Alzheimer Fauna
@bence: Én hiszek a szavak erejében.
Képzeld el, ha Gőgös keresetlen szavai miatt háborgó „fideszes” fiúk, az alábbi szavakat és kifejezéseket hallanák:
"A Magyar Köztársaság nevében"
"többrendbeli; bűnszövetségben elkövetett"
"főbüntetésként; nyolc év; fegyház fokozatban letöltendő; vagyonelkobzás” "mellékbüntetésként; közügyektől eltiltás"
Gyuri Géderről
Hát a magyar nyelv ennél lényegesen gazdagabb, színesebb.
Ráadásul az igazság kellemetlen is lehet.

Az önmagukért kiálló magyar gazdákról nekem is van véleményem.
Ugyan vajon mi a ... csinálnak ezek a keménykötésű legények?
Várják, hogy más kikaparja számukra a gesztenyét?
Persze utána lehet ugatni, hogy nem jó.
karma1
@dr. prédikátor: Koszonom, Atyam,... Ha megaldanal, megkoszonnem...:o))) My Lord...:o)))
dr. prédikátor
@karma1: In nomine patri et fili et spirit sankti!!!Ámen!!!
karma1
@dr. prédikátor: Kosziiii ! Utgy is ervenyes, hogy en reformatus vagyok?...:o)) Biztos,...:o))) Arani nem art, az tuti...:o))))
nezelodo
Akkor mit szóltak volna a fijjuk ha a Gőgi felolvas néhányat a Sajmon versei közül? Na akkor lett volna hőbörgés azok között, akik elakadtak Petőfi szavain ahol a tizenkét zsivány tanyáját emlegeti, vagy még arról sem hallottak, és fogalmuk sincs, mit hallanak a felolvasásban.
dr. prédikátor
@karma1: Nem számít, Egy a zászló egy a jelszó!!!:)))))
karma1
@dr. prédikátor: Ahogy mondja, Atyam,...:o)))) Legyen szep napod, engem mar az ajulas kerulget a faradtsagtol, sziuska...:o)))
Lepényleső
Az elvárásoknak,ha meg akar feleltetni valakit is a fidesz,akkor jó példával elöljárni,s önként
megtenni azt amit tőlük elvárnak,azok után,ahogy,és miképp teszik dolgukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.