A rezsipápa, Németh Szilárd szólalt meg a TEK ügyében, amit az alábbi módon foglalt össze a közmédia:

A Terrorelhárítási Központ (TEK) tette a dolgát, megakadályozott egy bűncselekményt, a kérdés pedig nem az, hogy ki profi vagy ki amatőr, hanem az, hogy ki az, aki bűncselekményre készül – mondta Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke csütörtökön az MTI-nek a TEK hétvégi akciójával kapcsolatban.

A TEK kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy hétvégi terrorellenes akciósorozatában sorozatlövő fegyverekkel és robbanóanyagokkal rendelkező csoportot fogtak el. A négy gyanúsítottal szemben "robbanóanyag felhasználására szolgáló készülék engedély nélküli tartásával elkövetett robbanóanyaggal visszaélés" és lőszerrel visszaélés bűntette miatt nyomoz a rendőrség. Az elfogott négy ember szabadlábon védekezhet. A bíróság indoklása szerint az elfogottaknak nincs közük terrorszervezetekhez. Az MSZP és a DK az ügy tisztázását sürgeti.

A fideszes Németh Szilárd az esettel kapcsolatban csütörtökön az MTI-nek felidézte: a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülésén megtárgyalták a témát, a testület meggyőző tényekkel alátámasztott tájékoztatást kapott a TEK-től és a Belügyminisztériumtól.

Hangsúlyozta: a bizottsági tagok között teljes egyetértés volt az ügyben, mindenki gratulált és köszönetét fejezte ki a TEK-nek, hogy tette a dolgát. "Mindenki előtt világos volt, hogy amire létrehozták a TEK-et, abban járt el": olyan embereket kapott el, akiknél automata gépfegyver és robbanóanyag volt – mondta, jelezve, hogy Magyarországon nem lehet engedély nélkül fegyvereket és robbanóanyagot tartani.

A TEK egy bűncselekményt akadályozott meg az elkapással – emelte ki Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: nem az a kérdés, hogy ki profi, ki amatőr, hanem az, hogy ki az, aki bűncselekményre készül, és ki az, aki fegyvereket és robbanóanyagot gyűjt.

Hozzáfűzte azt is, hogy a világban teljesen új típusú terrorizmus alakult ki, és nem mindig a profin kiképzetteket vetik be.

Az MTI viszont diszkréten elfelejtette közölni a lényeget, nevezetesen azt, hogy miután a TEK bedobta a közvéleménynek, hogy "nemzetközi beágyazottságú szélsőségeseket" fogtak el, a párizsi merényletek után nyilván mindenki vérszomjas dzsihadistákra asszociált. Ám két napnyi lebegtetés után kiderült: a "nemzetközi beágyazottság" felvidéki magyarokat jelent, a "szélsőségesség" pedig azt, hogy a fiatalok imádják a történelmet és gyűjtik a második világháborús relikviákat.

A Budai Központi Kerületi Bíróság így el is utasította az S. Roland előzetes letartóztatását kérő ügyészi indítványt, mondván:

nincs arra semmilyen adat, hogy az édesanyjával és nevelőapjával élő, a II. világháború iránt hobbi szinten érdeklődő terhelt bármilyen kapcsolatban állna szervezett bűnözői csoportokkal, terrorszervezetekkel, vagy hogy megszerzett tudását és vegyi anyagait a közrend vagy személyek élete ellen kívánta volna fordítani.

Taps!

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
A TEK helyében egy rövidke közmondást idéznék:
Jobb félni, mint megijedni... És minden további szó, magyarázkodás felesleges. Egyáltalán nem kellett volna beavatni a nyilvánosságot, és nincs ez a blamázs...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Résen voltak a fiúk, de lukra futottak. :)
eugen4402
A TEK helyében egy rövidke közmondást idéznék:
Jobb félni, mint megijedni... És minden további szó, magyarázkodás felesleges. Egyáltalán nem kellett volna beavatni a nyilvánosságot, és nincs ez a blamázs...
nezelodo
Ezt a szegény tantóbácsit még az elsős gyerekek is kiröhögnék. Ha sokat nyilatkozik, a Kósával párban, új kabaréműfajt teremthetnek. A tehetségükhöz képest az sem lenne semmi!
varirmag
Valóban " Jobb félni mint megijedni "" !!!
Inkább kapcsolják le azokat a féleszüt "aki fegyvereket és robbanóanyagot gyűjt." és azt közúton szállítgatja és lakóépületben tárolgatja.
A robbanóanyag, ROBBANHAT !!! Én nem örülnék ha a szomszédomban laknának ezek a gyüjtőgetők.
jancsik68
@varirmag: Téged is jól beetetett ez a féleszű államtitkár fajta!!
Eriksson
@varirmag: Nem beszélve arról, hogy a mostani terrorterhes időkben még a kapanyél is elsülhet.
Az ilyen esetekre bizony nagyon is oda kell figyelni.
eugen4402
Az ördög nem alszik! Fémkereső detektorokkal kutakodik lőtéri avarban, máskor poroltókba pakol vasreszeléket, és uram bocsá' kémcsöveket tart a titkos pokolbéli laboratóriumában... Itt már csak Németh Szilárd segíthet, és a TEK. :-)
nezelodo
@varirmag: A fene se érti, máskor a hírek szerint egy légpuska miatt bevisznek egy egy hazai hülyét, pedig nem is használta, ezeket a veszélyes, robbanóanyaggal flangáló terroristákat meg szélnek eresztik. Lehet, hogy mutogatták a nagy Szlovákiai veszélyek ellenére beszerzett magyar irataikat és a szavazócédulák másolatát?
varirmag
Lehet hogy én egy "beetetett" besz@ri vagyok,de nekem családom,gyerekeim vannak !!!
Van kiket feltenem ! Nem szeretnék robbanóanyagot gyüjtőgető barmokat a szomszédomba.
A TEK tegye a dolgát,kapcsolja le az ilyeneket.
Aki meg röhögni akar a TEK-en , az röhögjön.
( Nekem nincs kedvem röhögni,de ettől a sok idióta firkásztól hányok ! )
szaboria1
@varirmag: Már a tv bejátszásnál is nevetni kellett amilyen fegyvert mutogattak ilyet azok készítenek akik csak imitálják egy esemény eljátszását. Lásd pl. hagyományőrzők. Mint kiderült felvidékiek voltak. Már a britek is ezen nevetnek.
human
Nagy a hírözön. Olyat is hallani, hogy ezek neonáci fiatalok volt. Volt köztük szélső jobb oldali párt tagja is. Feltételezhető volt, hogy zsidó polgárok ellen terveztek támadást.
Szóval örülök, hogy idáig még nem jutott el az al kaida vagy az IÁ, de van más veszély is ebben az országban. Nem először történne, hogy faji alapon fegyveresek tömegekkel akarnak végezni kishazánkban.
Toby
Bölcs tanárom mondta anno: " ha nem muszáj, ne szerepelj, ne hívd fel magadra a figyelmet ! "
Siíves ajánlással a vásári mutatvényos hajdúnak és jó vastagon eltartott cserkészcsapatának !

Rezsi-mesés- birkózó szilárd is belépett a debilek klubjába, ugyanis, ha nem foglalkoztak volna a tekes mellényulással, holnapra már senki nem is emlékezett volna rá...mert annyira megszoktuk tőlük a balfaszságot !
Aki Én
Nem bűncselekményt, hanem feltételezett bűncselekményt akadályoztak meg. Egyébként az emberek nyugalma érdekében nem kell farkast kiabálni mikor nincs farkas. Még nem tudták mi van, de már kijelentették, hogy ki merik jelenteni a terroristákkal való kapcsolat valószínűségét. Ez magában óriási hiba és felesleges riadalom keltés a fidesz hamis igazolására.
A Tündik bündije
A lakótelepninja Hajdu miért van még a helyén ezek után?
Hülye kérdés volt, bocs.
Mézike
@A Tündik bündije: Szia. Ezer éve nem láttunk.:-)
Nem értitek ti ezt az egészet. A teknek kötelező terroristát fogni. Na!
A Tündik bündije
@Mézike: Ez már pánikkeltés. Az egyszeri magyar - főleg a köszmédián nevelkedett - nem tájékozott, ők komolyan veszik azt, hogy húbazzeg, megjöttek a tenoristák! Izzítják a fészbukos imaláncot, hogy hallod-e Teri, holnap már négyeshatoson is halomra ölhetnek minket, vagy a teszkót robbantják fel, ha akciós lesz a kannásbor.
És ez rohadtul nem vicces, úgyhogy minimum illene kilökni egy felelőst a kamerák elé.
Mézike
@A Tündik bündije: Pont ez a lényeg! Ezért kell nekik minden áron terroristát fogni!
csak nehogy úgy járjanak mint a kislány a mesében, aki mindig farkast kiáltott, és amikor tényleg jött, már senki sem hitt neki.
keresztapa
@eugen4402:Ma 10:02-re Ezeknek a kekeckedőknek mindegy, ők csak a hibakeresésben tudnak örömet tudni maguknak, ha nincs nyilvánosságra hozva az a baj, ha meg nyilvánosságra kerül akkor röhej tárgyává tegyék a TEK tevékenységét.Amennyiben robbantás következik be akkor meg okoskodnak, hogy hol van a TEK. Inkább fogjanak többször mellé,mint egyszer ne figyeljenek, és ártatlan emberek haljanak meg. Na de akik csak kuncogni tudnak, röhej tárgyát keresve, azok értelmileg elégé károsultak. Hátha még tudnák is, hogy nem Hajdú keres, és kutat!
eugen4402
@keresztapa: Bíráló szavaid rám is vonatkoznak, mert hát én is gúnyolódtam a dobbal verebet fogó TEK-akció okán. Azt hiszem két dolgot érdemes kiemelni az eset kapcsán:
- A terrorelhárítás ébersége mindenkor fontos, most meg különösen.
- Sokkal fontosabb ez a szervezet annál, hogy propagandacélokra használja őket bárki, arra van elég pol.bohóc a magyar közéletben.
eugen4402
@Horizont: Teljesen egyetértek, és azt próbálom valahogy elmotyogni, hogy a terrorelhárítás kőkemény SZAKMAI feladat, a politikai propaganda is egy szakma, de a kettőt nem szabad összekeverni. Ilyenkor a TEK figyelmét elterelni hasonlít arra, mint amikor a mentő rohamkocsit "viccből" kihívják olyan helyszínre, ahol semmi sem történt. A vaklárma bűn...
keresztapa
@eugen4402: Jól látod: a politika az amely röhejt csinál a TEK életvédelmi feladatok végrehajtásából, Ellenzék egyes politikai elitje politikai játéknak fogja fel a terrort, annak érdekében, hogy a figyelem elterelődjön tehetetlen élősködő, kártékony tevékenységű magatartásukról. Hisz tárt ajtókkal várták azokat az embereket akikről semmi tudomásuk nem volt emberileg viselt dolgaikról, céljaikról. Ugyanúgy fogadták a törvény ellen vétőket mint a törvénytisztelőket. Csinálták a kabarét a kerítés felállításakor, felfogni képtelenek, mit miért kell csinálni, az ország megvédése érdekében. Viszont mindent tudnak arról, hogyan kell zavart okozni az ország életében!
A TEK szakma egy szigorú emberi tevékenység amely a terror elleni tevékenység szakmai tudását, feltételeit szigorú törvényes keretekben hajthatja végre. A politika meg betarthatatlan ígéretek összessége, törvény mentesen ideológia szennye, mely politikusra ragad.
eugen4402
@keresztapa: Akkor talán adjunk ki egy közös közleményt, amelyben leszögezzük, hogy noha egyes részletkérdésekben jelentősen eltérő álláspontot képviselünk, tárgyalásainkat sikeresnek nevezhetjük, mivel alapvető témákban teljes nézetazonosság jellemzi a TEK-hírrel kapcsolatban kialakított véleményünket. :-)
JAJMÁR
Túlteljesített a TEK! Fognia kellett terroristát, hiszen minden arról szól, - és tudjuk miért - tehát - az egyébként gyanús - 2 esetet azonnal felturbózták, körbetiltkolózták, sugalmaztak dolgokat, és a nyilvánosság elé vitték.
Várták a túlteljesítők és meg is kapták a piros pontot.
Ja, hogy a realitás közbeszólt? még ez se probléma, majd a politikusok megfelelő másik kommunikációval helyrerakják.
Aki pedig nevetni mer, fekete pontot kap.
(azér' ezen muszáj :-DDD)
De minden így működik ebben az országban, csupán a kommunikáció szintjén. Az a fekete, amire azt mondják.
keresztapa
Ez is háborús relikvia.
Kézigránátot robbantott a mezőhegyesi idősek otthonában
2015. november 26. 13:07 police.hu
A mezőhegyesi idősek házának üzemeltetője megfenyegette a feleségét, majd kézigránátot robbantott. A nő súlyos sérülést szenvedett. Lehet nevetni!
eugen4402
@keresztapa: Ezért nem szabad idősek otthonának az üzemeltetését iszlám migránsokra bízni! Vagy ez az idióta nem moszlim volt...?
justhpeter
Ha NNSZ - teljes nevén: Németh Nagyokos Szilárd - szerint komoly volt a helyzet, akkor miért röhög a fél ország ? Mondjuk a TEK-en vagy a rezsibiztoson ? Szilárd melyikre szavazna ? Az ország szempontjából mindkettő borzalom.
GeoCravker
@keresztapa: Vedd kezedbe a kénia tankönyvet, és nem kell kézigránát. Gyanítom, hogy az öregúr sem gondolta komolyan a robbantást.
Néneth Sziszi egy marha. A TEK életvédelmét illetően Röszkén filmfelvétel van arról, hogy provokáltak. Goto Google, keresd meg.
A terrorral tényleg kár viccelni, ha nincs. De jelenleg a legnagyobb terrorsiták azok a politikusok, szakértők, akik hallatán a terror abban nyilvánul meg, hogy az emberek halálra röhögik magukat.
islander
Bocsánatot kérek mindenkitől, de szeretném, ha a kérdésemre érdemleges választ kapnék : !!!MENNYIÉRT VEZETNEK FÉLRE TITEKET EZEK???
kkalman
A TEK-esek Hajduval az élen, karöltve a rezsi Szilárddal intézték saját maguknak, hogy nem csak a fél ország, de már a fél világ rajtuk röhög.Az elfogást követő öt percben nem kellett volna nyilatkozni, főleg nem valótlan tényeket állítani. Ha csendben végeznék a dolgukat a kutyát nem érdekelné, hogy néha mellényúlnak. De kell a show, akár megrendelésre is, hogy az orbáni félelemkeltő ideológiát életben lehessen tartani. Így egy bohóchadseregnek alacsonyították, alacsonyítják magukat, de annyira, hogy időnként már sajnálni is tudom őket ezért a szerepért.
vadnarancs
@islander: Jó kérdés. Szerintem egy TEK-es havi nettó 200e-nél jóval többet keres. Az ügyben nyilatkozgató nagyágyúk többszöröseit. Szerinted is méltatlanul kapnak ekkora összegeket?
cs.n.
@kkalman: Hozzá vannak szokva, röhögött már rajtuk nem csak a fél, hanem az egész világ is, mikor lefoglalták a Brad Pitt-féle film kellékfegyvereit. :)
cs.n.
"Az Index úgy tudja, a parlament nemzetbiztonsági bizottsági ülésén a TEK egy „nemzetközi, fajsúlyos ügyként” tálalta S. Rolandék elfogását, ezért mondták azt az ellenzéki politikusok a szeánsz után, hogy a TEK komoly munkát végzett. Az ülésen információnk szerint nem hangzott el a TEK részéről, hogy S. Roland második világháborús hobbigyűjtő, ahogy az sem, hogy a nemzetközi kapcsolat a gyanúsított felvidéki barátaira utal - tudtuk meg a bizottság egyik tagjától."
Ez a lényeg, a tálalás. Az, hogy valaki gomba helyett bombát gyűjt az erdőben, messze nem olyan nagy hír, mint amilyennek belengették ezt az egészet. Rezsi Szilárd igazán érthetné, elvégre pont úgy vezették félre a bizoccságát, ahogy pártja és kormánya szokta az országot.
nezelodo
Hát most nem jött be a szokásos "dakota szerénység", sikerült kivívni mára a nemzetközi közröhejt. Na, neki lehet fogni menteni a menthetőt és hogy hogy dzsihádistát faragjon a Habony Művek ezekből a majmokból.
varrólány
Bezzeg a francia elhárítás mennyire jól működik, hiszen utólag vissza tudták követni a merénylők útvonalát.!
verum
Ide is leírom, amit a másik hasonló témájú cikknél.
Ezekben a bizonytalan időkben inkább jobb félni, mint megijedni. Nincs ilyen tapasztalata az országnak szerencsére, úgyhogy előfordulhat ilyen balfogás.
Viszont tisztességesebb lenne egyenesen nyilatkozni, hogy tévedtek.
Én személy szerint örülök, ha nincs nálunk aktív terrorista. Inkább sok ilyen tévedést, mint egy kihagyást.
tevje02
Én azt nem értem: Van egy "képzett, gyakorlott" ember, akiből vezetőt csinálnak. Ez összeszed bizonyos szempontok szerint, a feladatra alkalmas szakembereket. Kiképzik, felfegyverzik, luxus körülmények, nyugati, elit kommandós színvonalú felszerelések, speciális képzések itthon és élesben tapasztalat öreg rókáktól külföldön, szakmai utak, szakmai vezetők. Majd agymosás, fanatizálás, "Ti vagytok az ELITT" a legjobbak, a legfaszább gyerekek, ...stb. Eredmény: árvíznél fotózkodás, Hófuvásban fotózkodás, címtévesztés(??!!) miatt ártatlanok éjszakai hasra fektetése, majd bocsika, mi is csak emberek vagyunk és iszkiri uccú, eloldalgás. hülyéskedő egyetemisták "lerohanása", két Jakuccis fürdés közben egy kis provokáció, hogy a talpas rendőröknek is legyen mozgásterük (miközben a "bűdős migránsok, -talán joggal a csel miatt- meg is sértődnek) és sikerül az országot egyből célponttá változtatni. Közben "hatalmas fogások, fotózkodás és újból röhög a fél világ a kellék fegyverek lefoglalásán. Aztán "fülesre" rárontunk hülye gyerekekre, akik háborús relikviákat túrnak ki a földből. Fotózkodás, majd elsunnyogás balra. Kérdezem? Hol vannak ilyenkor a "titkos szolgálatok"? Előre figyelték állítólag a srácokat és "felgöngyölitették" az ügyet. (Másik közleményben fülest kaptak. Akkor most megfigyeltek vagy árnyékra vetődtek?). És aztán jön a "szerecsen mosdatás", a fő megmondó emberrel: -aki megmanipuláltatta a birkózó szövetségi választást-, hogy ez a TIK-TAK csapat remek munkát végzett, és Hurrá, meg Komolyan, és Inkább ezer embert fektessünk a pocsolyába, mint egyet a sírba (amiben akár igazság is van), de ha ezek a fiúk egyszer megunják, hogy a vezetésük csak hibát-hibára halmozva, röhejessé alacsonyítja a tekintélyüket, és már mindenki csak a "fegyvereiktől fog félni és nem a képességeiktől", akkor az igazán profi ellenfél megjelenése esetén, a hitelességek elvesztése miatt, senki nem fogja őket komolyan venni. Oda lesz a tekintély, a respekt, az ellenfél tisztelete, a...
varrólány
@verum: 08:43 Ha téves riasztás , akció van mondjon le a kormány a TEK, ha meghal bárki is mert nem voltak sehol, mondjon le a kormány a TEK...mindegy vagyis emberéletileg nagyon nem mindegy de kommentálva már így vannak az események, mert mindenki tudja mit hogyan kellett volna tenni !?
keresztapa
@IEN: Ő is terrorista? Ő nem robbantott? Emberi élet kioltására alkalmas gránát élesítése tudatos felrobbantása szerinted békéltető eszköz? Lehet más elnevezést is alkalmazni gyilkolási kísérlet, vagy gyakorló terrorista, avagy elkeseredett emberi cselekedet, vagy erő fitogtatása, gyengébb nem ellen, vagy szerelem féltés! avagy háborús relikvia használhatóságának ellenőrzése, hanghatáshoz szoktatás, stb
keresztapa
Fél országon röhög a TEK joggal , mert a fél ország röhögött a bíróság felületességén aki könnyelműen bízott a szavak játékával mint a veszély megjelenésével! Hamarosan újra őrizetbe veheti a rendőrség azt a négy fiatalt, akiket a TEK „bombalaboros” akciója keretében fogott el, majd a bíróság hamarosan elengedett – számol be a Blikk pénteki számában. A napilap szerint az érintetteket azért engedték szabadon, mert a csőbombáról és a porolóról nem készült el időben a szakértői vélemény, így azok a bírósági iratok között nem szerepelhettek. Úgy tudják, hogy a bíróság csupán a II. világháborús tojásgránátok és társaik láttán tudta meghozni döntését.
keresztapa
Ez is röhejes?A hatóságok csütörtökön hozták nyilvánosságra, hogy a trieszti kikötőben az olasz pénzügyőrség lefoglalt mintegy nyolcszáz lőfegyvert, amely Törökországból Németországba, Belgiumba és Hollandiába tartott.
Eriksson
Attól még, hogy ártatlannak tűnik...
Fiatalok gyónnak nagy ünnep előtt. Bejön egy fiú, sorolja a bűneit és közéjük illeszti:
- Hegedültem.
A pap nem érti, de nem szól közbe. Amikor végzett, elégtételt szab ki, feloldozást ad, elbocsátja. Jön a következő fiú, és ő is említi a "hegedülést". Ez így megy tovább, mikor betérdel ötödiknek egy lány is:
- Atyám, meghegedültek.
A pap kilép a gyóntatófülkéből:
- Vonósnégyes, vissza!
Lepényleső
Kéz,kezet mos. Ezeknek egy ellenségük van,akiből királyi módon élnek,a nép.
sokanvagyunk
Propeller! - a képen pedig a MOL Hernádival.
jancsik68
Nemcsak a fél ország röhögött harsányan a TEK-n,hanem az IS terroristái is!!Ők nem ilyen balfaszok!!
Kobak
@keresztapa november 26., 16:47
Majd megnézem, akkor is így gondolod-e, hogy "fogjanak nyugodtan mellé", amikor téged visznek le e földre a TEKetlenek! És ne hidd azt, hogy ez nem történhet meg: volt, amikor a szomszédba mentek az elfogandó bűnöző háza helyett :-)))
Kobak
@tevje02: Én inkább megnyugodtam, hogy kb. olyan szinten lesznek képesek megvédeni a narancsos fülkeforradalmárokat, mint az '56-os állambiztonsági szolgálatok.
F_Viktor
@eugen4402: Írod:
"Sokkal fontosabb ez a szervezet annál, hogy propagandacélokra használja őket bárki..."

Igazad lenne, ha a TEK nem Orbán saját maga részére létrehozott, kiemelten bérezett magánhadserege lenne. Vezetője (Hajdú) Orbán egykori személyi testőre...
eugen4402
@F_Viktor: Jó, de képzeld azt, hogy én tegnap érkeztem ide egy távoli bolygóról, és az intézmények neve alapján próbálom értelmezni a mai magyar valóságot. Nincs könnyű dolgom, hidd el...:-)
soljanka
Az a gond, hogy ez a hülye mutyisz banda mindet szarrá tesz.
Mert az azért nem árt(ana), hogy van terrorelhárításunk.
Csak hát szerencsétlen - amúgy jobb napokat is látott- Hajdu Jani mindezt Orbán seggéből előbújva, saját szórakozására, a főni személyes védelmére hozta létre, és hát így az egészet hiteltelenné téve működik...
F_Viktor
@soljanka: Írod:
"Csak hát szerencsétlen - amúgy jobb napokat is látott- Hajdu Jani..."

Vitatkoznék Hajdú alkalmasságában, ugyanis szakképesítés nélkül vezeti a TEK-et.
Kommandósként szolgált a rendőrségnél, míg 2002-ben egy túlzottan erőszakos intézkedése után le nem szerelték.
Ezután csapódott Orbán testőrségéhez, látta el Orbán személyes védelmét, s a fityesz biztonsági igazgatója is ő lett.
2010-ben lett az újonnan létrehozott TEK vezetője, s adományozott neki Orbán tábornoki rangot.
Tehát ez messze nem szakmai karrier, inkább egy csókos karrierje.
Aki Én
@keresztapa: Úgy látom nem érted a lényeget. Nem az a röhejes, hogy a tek a dolgát végzi, hanem, hogy a hazugságok igazolására tudatosan félrevezetik a közvéleményt. Az, hogy vélhetően felsőbb utasításra hazudnak. Ez nem volt sem korrekt, sem bölcs nyilatkozat. Így napokkal később meg már ki is jelenthetjük.
nezelodo
Van aki azt gyanítja, más szolgálatok, akiket irritál ez a CelebTEK, lukra futtatják ezeket a fotómodelleket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.