Na, kérem. Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő is szükségét érezte annak, hogy Facebook-posztjában védelmébe vegye a nőkről tett kijelentései miatt kritizált Kövér Lászlót és "az Ákost". Hiába, erre legalább jó volt a Telekom, hogy minden ilyen honatya-tálentum háztartásába is internetet vitt.

A dolgozat szó szerint és betűhíven a következő:

Na,kérem! 

Minden tiszteletem azon Hölgyek felé,kik szorgalmuknak,alázatuknak és céltudatosságuknak köszönhetően ma magas szinten dolgoznak. De azért álljon meg a menet! Ma éppen két remek férfiút szed szét a személy-, és identitászavarosságában erősen fürdő, beteglelkű média. Hadd legyen nekem is ugyanaz a véleményem a nők társadalmi és szociális szerepvállalásáról,mint ennek a két derék Férfiembernek! Igenis,igaza van Kövér László Elnök Úrnak és Kovács Ákos Úrnak!

Több millió éve ez a dolgok rendje! Ha tetszik,ha nem! Ha valaki nem akar gyermeket szülni,ne tegye! De engedtessék meg valamit az asztalra valamit lerakó emberekeknek,hogy évezredes törvényeket magukénak valló dolgokat legitimáljanak! Esetleg magukénak vallják Kós Károly szavait:"Azé a haza,aki teleszüli!" Nehogy már a csík tólja a repülőt! Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a a nők szüljenek-e gyereket? Hát,hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni,hogy ki legyen az anya? A Józsi,vagy a Béla? Tudják maguk,mi a baj? Az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe! Csak azért,mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt kívánja önöktől! Mindazok,kik kétségbe vonják az említett két derék úr szavait,az emberiség létezését kérdőjelezik meg! Na, ide lehet lőni! De a Házelnököt,meg az Ákost hagyják békén!

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Nyald ki a seggüket vazze!!! Apád vissza vett a végrendeletbe egyébként? Vagy marad az feleséged az örökös?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Nyald ki a seggüket vazze!!! Apád vissza vett a végrendeletbe egyébként? Vagy marad az feleséged az örökös?
leszúrt rittberger
Papagájkommandó, felébredtél? Egyed tovább csendben a közpénzt, a köz pénzét, amíg hozzáférsz.
eugen4402
Ha még egy fideszes atyafi beszáll szaporító-kampányba, szeretett hölgyeinknek nem marad más lehetősége, záros határidőn belül áldott állapotba kell kerülni, különben kihal a nemzet. Miután ezt tisztáztuk, most lenne itt még valami fontos dolog: soha, egy percig ne feledkezzünk el a lélegzetvételről, mert ha tömegesen elfelejtünk lélegezni, akkor is elfogy a nemzet... Ezek fontos dolgok és hiába állítják a liberálfasisztabolsevikok, hogy ez hülyeség, mindenki tudja, mi szükséges az ország fennmaradásához, nem árt ha jól megjegyzik ezeket a tudnivalókat...
leszúrt rittberger
@Mobil123: Késsel-villával enni nem tud, süt róla, hogy már akkor is segget nyalt, amikor más írni tanult... És ez egy politikus. Mondjuk ennek az országnak a jó az ilyen is.
Aki Én
Na,kérem!
Minden tiszteletem azon politikusok és celebek felé,kik szorgalmuknak,alázatuknak és céltudatosságuknak köszönhetően ma magas szinten dolgoznak. De azért álljon meg a menet! Ma éppen egy komplett társadalmat szed szét a személy-, és identitászavarosságában erősen fürdő, beteglelkű lakájmédia. Hadd legyen nekem is ugyanaz a véleményem a nők társadalmi és szociális szerepvállalásáról,mint a tömegeknek! Igenis,igaza van a közvéleménynek! Ha valaki nem akar gyermeket szülni,ne tegye! De engedtessék meg valamit az asztalra valamit lerakó emberekeknek,hogy ezt maguk döntsék el politikusok és celebek helyett. ( a beteglelkű hibákkal együtt másolva!)
Ezek tényleg olyan buták, hogy arra nincsenek szavak. Tiffán megint fossa a szart, miközben kiderül, hogy semmit meg nem értett.
Senki nem a tényt kérdőjelezi meg, miszerint a nő dolga a szülés. Senki nem vonja kétségbe, hogy a természet rendje ha a nő szül. Senki nem kérdőjelezi meg, hogy ha nem szülnének évezredek óta a nők, akkor nem lenne emberiség. Nem arról folyik a szó, hogy a nők szüljenek-e, hanem arról, hogy ezt egy politikus vagy egy popzenész írja-e elő? Elmondták a véleményüket, amiről nekünk is van véleményünk. Ilyen betegesen nem elviselni mások véleményét, miközben erre hivatkozva szarozunk mindenkit, hát ez nem semmi butaságról tanúskodik. Érdemes elolvasni a Tiffán hozzászólóit is, már ha valakinek bírja a gyomra a mélysötét meg nem értést ami azokból sugárzik. Egyáltalán ki ez a seggfej, aki úgy gondolja az ő seggnyaló véleménye fontosabb, mint a tömegeké? Vélemény elfogadásról pofázik, miközben teleszarja másokét. SEGGFEJ!!!
kutyahűség
Na, kérem, mivel mint mondottam volt, nekem nincsen Facém, tehát itt szedem szét a dogát és értékelem úgy ránézésre kettes alára:

"Na,kérem!

Minden tiszteletem azon Hölgyek felé,kik szorgalmuknak,alázatuknak és céltudatosságuknak köszönhetően ma magas szinten dolgoznak. De azért álljon meg a menet!"

Nincs "de". Vagy tiszteled, és tudomásul veszed, hogy úgy él, ahogyan tud és akar, vagy nem tiszteled és jön a "de".

"Ma éppen két remek férfiút szed szét a személy-, és identitászavarosságában erősen fürdő, beteglelkű média."

Identitászavarban nem a médiumok szenvednek, kedves Tiffán, hanem a jelenlegi vezetés és kis hazánk polgárainak elég nagy része. (És ha csak ennyi volna a bajuk, boldogok is lennénk.) Ez sajnos tény.

Szó nincs itt semmiféle remek férfiúról.

"Hadd legyen nekem is ugyanaz a véleményem a nők társadalmi és szociális szerepvállalásáról,mint ennek a két derék Férfiembernek! Igenis,igaza van Kövér László Elnök Úrnak és Kovács Ákos Úrnak!"

Az a véleménye, ami - semmi gond. Ám nincs igaza. Most szólok, hogy be kéne fogni a továbbiakban a lepénylesőt, amíg szépen mondják. Európa nyugatabbik felén ez a lemez már hosszú évtizedekkel ezelőtt lejárt. Vagy mindenáron megint rajtunk röhögjön egész Európa?

"Több millió éve ez a dolgok rendje! Ha tetszik,ha nem! Ha valaki nem akar gyermeket szülni,ne tegye! De engedtessék meg valamit az asztalra valamit lerakó emberekeknek,hogy évezredes törvényeket magukénak valló dolgokat legitimáljanak!"

Talán eme utolsó mondatszörnyetegnek fussunk neki még egyszer, kedves Tiffán, jó?

"Esetleg magukénak vallják Kós Károly szavait:"Azé a haza,aki teleszüli!" Nehogy már a csík tólja a repülőt! Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a a nők szüljenek-e gyereket? Hát,hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni,hogy ki legyen az anya? A Józsi,vagy a Béla? Tudják maguk,mi a baj? Az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe! Csak azért,mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt...
kutyahűség
@kutyahűség: Lemaradt a vége, pedig hogy igyekeztem! :) Most írhatom újra.

"Esetleg magukénak vallják Kós Károly szavait:"Azé a haza,aki teleszüli!" Nehogy már a csík tólja a repülőt! Ma Magyarországon vita zajlik arról,hogy a a nők szüljenek-e gyereket? Hát,hova fordul ki ez a világ önmagából? Azon fogunk vitatkozni,hogy ki legyen az anya? A Józsi,vagy a Béla? Tudják maguk,mi a baj? Az emberiség több ezer éves misztériumát vonják kétségbe! Csak azért,mert egy beteglelkű szuperhatalom ezt...

Ha Kós Károly ezt mondta, akkor olyan ostonba fajankó, hogy idézni sem kéne. Nem az a gond, hogy a nők szülnek-e kölköt vagy sem, vagy hogy a csík tolja vagy húzza a repcsit, hanem az, hogy a XXI.század elején miféle beteg elme anakronizmusa akarja megszabni egy másik embernek, hogy az hogyan éljen?

Nem beszélve arról, hogy 7 milliárdnyi ember van a Földön, és megest szaporodik - holott a töredéke is sok volna.

A szuperhatalom Magyarországon valóban beteg lelkű. Leginkább a feje az, de nagyon.
Kamcsatka
Hányingerem van már az egész villányi fideszes csürhétől, de azért még a Csányiféle borokra szoktam költeni.
mariaberta
@lampa laz: mert tisztára nyalja egyesek nemesebbik felét
mariaberta
@Mirabilis: nehogy buta maradj , HÁROM LÁNYA VAN /plusz egy anya, egy feleség, a barátnőkről nem tudok/
vonotok
Van még segg nyaló abban a Tc. házban?,, Ez gyomorfogató. És Kossuth, Petőfi rádió az ilyen barmoktól hangos. A szerencsétlen, mert már mást nem tudd hallgatni, hát el hiszi.
glorianna
@kutyahűség: Kós Károly ezt 1920-as évek elején mondta, a kalotaszegi egykézés elleni hadakozás hevében. Mert míg Kalotaszegen a magyar családokban már a XIX. század közepétől-végétől egy gyerekes családok voltak, addig a román falvakban 8-10-12 gyerek volt családonként (ez nagyjából a nyolcvanas évek végéig így is maradt - azóta a román családokban is csökken a születésszám).
A cikkhez: ha Kövér és Ákos és most már ez a halljakend is bele akar ugatni mások magánéletébe, ne csodálkozzon, ha megpróbálják őket a helyükre tenni.
vitriol
tiffán csupán beállt a seggnyalók sorába, mert úgy ítélte meg, hogy igencsak illusztris tagjai vannak a láncolatnak, tehát neki is ott a helye.A sor: kövér - ákos - kovácszoltán - tiffán ...
jöhet a következő! - hogy minden hátsó tiszta legyen a fideszben!
pbalage
Az idiotizmus egyébként egy fideszes találmány, vagy csak úgy magától terjed a levegőben?
Ezen kívül ha el kezdek hinni a chemtrailben, akkor minden problémám megoldódik?
(egyébként ezen az "el kezdek hinni" kérdésen helyesírásilag elgondolkodtam. Persze manapság már a helyesírás is fideszes, így aztán nem vagyok biztos benne, hogy ez megfelelt a jelen kor elvárásainak)
justhpeter
A nyalonckodáson kívül mihez ért ez a szerencsétlen ?
percsi
Senki ne mondja meg egy nőnek, hogy mennyit szüljön. A női ösztön nem felelőtlen, annyi gyereket hoz világra, amennyit feltud nevelni. Az én véleményem meg az, hogy "Azé a haza, aki odaadással szolgálja" A férfi politikusainknak meg az a dolga, hogy teremtsék meg azt a szociális körülményt, hogy a nők egyre több gyermeket merjenek vállalni! Ez a dolgok rendje! Ha ez megtörténik, akkor lehet miről beszélni!
silber13
Jesszusom! Ez egy igazi hülye!, akinek a sok bor már elvette azt a csepp maradék eszét is! És felettébb buta, műveletlen a hapsi, évmilliókról zagyvál, majd ezer évet emleget, Brrr!!
human
Mi a francot kell legitimálni? A nők eddig is lehettek főállású anyák, ha megtehették. Nem kellene ennyire ferdíteni a valóságot.
Fradigege
Ez egy vadparaszt. Senki nem vitázik azon, hogy a nők szüljenek vagy sem. Egyedül ezek rúgóznak a témán. Vájkálnak az emberek életében és a nők méhével foglalkoznak, beteg állatok. Semmi gond, ha majd a minimálbér a 600 ezer forintos határt eléri, asszonypajtás itthon tud maradni főállású anyának. Amíg ez a feltétel nincs meg, addig kuss, pofád lapos Tiffán büdös paraszt! Mennyé' kapálni a szőlősbe, túlságosan ráérsz!
human
@Fradigege: Vagy pont arra megy ki a játék, hogy azok szüljenek, akiknél a férj keres annyit, hogy eltartson 4 családtagot a fizetéséből. Elég kevesen, de vannak ilyenek.
human
@Fradigege: A többiek meg ne szüljenek és megoldódik a szegénység kérdése is.
nevemnick
Rendes embör ez a Tiffán. Az Ős-Dráva programban 400-500 közmunkást foglalkoztat/nak, pl. akiknek titoktartási kötelezettségük is van. Miért is? Az jó, hogy abban a szegénységgel sújtott régióban ,,munkát" adnak az ott élőknek, de a többi, aki nem fér bele, azokért nem áll ki ilyen vehemenciával az országgyülevész képviselő. Érdemes olvasgatni az ezzel kapcsolatos híreket...
Fradigege
@human: az a probléma, hogy pot egy olyan osztja az észt, aki a zsírmore kiváltságosa. Embereket tettek az utcára, köztük engem is. És ha valakit nem ismernek személyesen egyből lekomcsizzák. Egy ilyen pattog éppen itt. Csak nehogy visszanyaljon a fagyi. Esetleg valamelyik gyerekének nem lesz gyereke vagy sérült születik a Tiffán családba. Elég hevesvérű, nem túl bölcs keresztény módon viselkedik.
human
@Fradigege: Szerinted hol nyal vissza a fagyi? Mi van, ha Tiffánéknel nem lesz unoka? Majd kapnak egy állami tanácsadói állást milliós fizetéssel. Nem fognak rászorulni 25 milliós (haha) állami támogatásra. A kersztény értékeket maximum kommunikációban képviselik? Gondoljunk csak Deutsch Izzadós Tompikára, Habony Szipogós Árpád, Vakkomondorra, Nem Mondom Meg Kivel Szálltam Meg Lázárra. Amíg fidesz van kormányon addig ők törvényen felül állnak, és biztosított a jólétük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.