Csatlakozva a magyar kormány döntéséhez, felbontják a Magyar Telekommal kötött szerződéseket a Békés megyei önkormányzatnál. Ezt a megyei önkormányzat közleményben írta meg a Békés Megyei Hírlapnak.

A megyei önkormányzat egyetért a kormány meggyőződésével

- írják. A testület szerint "elfogadhatatlan az a szemlélet, hogy hazánkban ma bárkit a véleménye vagy a nézetei miatt ilyen formában diszkrimináljanak".

A Telekom december 16-án, szerdán döntötte el, hogy nem szponzorálja tovább Kovács Ákos tevékenységét, miután a művész úr a nőket súlyosan sértő kijelentéseket tett a kormányközeli Echo TV-ben.

Folytatódik az ákosos elmebaj: Békés megye is szerződést bont a Telekommal

(fotó:hir6.hu)

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Mobil123: Holnap akár besétálhatna az összes fitymaszos birka felmondani az előfizetéseit a Telekomnál,az lenne ám csak a tökös együtt bégetés.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Csak egy apró kérdés : @enslaved: te és a céged is felbontja a szerződést a Telekommal?? :-D csak nem hagyod cserben pártod és kormányod ?! :-D
JAJMÁR
Szerencsétlen buta népség. Mire ne lennének képesek vajon? Van egyáltalán ilyen határ?
hetöndöe
@Mobil123: Holnap akár besétálhatna az összes fitymaszos birka felmondani az előfizetéseit a Telekomnál,az lenne ám csak a tökös együtt bégetés.:-)
Mobil123
@Horizont: :-D :-D Pedig olyan kíváncsi vagyok rá :-D
Mobil123
@hetöndöe: Amilyen buta (finoman szólva ) népség meg is fogják tenni!! Majd csodálkozni fognak ha sorba hagyják el az országot a német tulajdonú cégek :-( Na akkor lesz majd csak munkanélküliség.
KERKA
Békés megye, a legkirályibb királyi birtok:))
pbalage
@nyanya001: hát... ezek után szandokan biztos nem fog válaszolni.
papa.49
Baszogatják a német cégeket, de ha felszedik a ,,betyárbútort,, itt fogunk maradni egy szál faszban gatya nélkül))))))
nyanya001
Úgy látszik ez a cserépedény sokat ér a kormánynak.
KERKA
@nyanya001: 17.21 megtalálja sz@r a párját:))
lampa laz
Elképesztő, hogy már a nemzetkőzi sajtó is ezt visszhangozza és még mindig tesznek rá 1 lapáttal, de mi jön még hiszen az ország tele van fdeszes polgármesterrel.
Nem csoda, hogy a világ rácsodálkozik arra ami itt nálunk történik.
lampa laz
@nyanya001: így már ércsük a dógot...
pbalage
Van egy ötletem. Adjuk a fidesznek Békés megyét, Békésmenet, szandokán, stb... átpajszeroljuk nekik a miniszterelnök úr felcsúti tanyáját és stadionját, ott ellehetnek.
A pakskettőt (persze megbuherálva) rátesszük a Körösre.
Gyulát átnevezzük Viktorra.
Orosházát Orvosházára.
Az elásott aranyat pedig szétosztjuk egymás között.
JAJMÁR
@Horizont: Igen, ezzel én is így vagyok, és még mindig várom a Kövér bocsánatkérését a nőktől. Az Ákosé nem érdekel, az csak meg akarta szolgálni az udvari zenészi pozíciót.
A házelnök beszéde más, mert nem hiszem, hogy ez csak egy vélemény. Ez egy újabb kudarcukra, az újabb bűnbak megnevezése, annak tartom egész addig, amíg ki nem javítják.
Nem véletlenül tevődött át a súlypont az Ákosra, meg a Telekomra. (Mert ők soha nem hibáznak.)
Elképesztő! Igazad van, pontosan oda valók, ahogy mondod, a pokol legmélyebb bugyrába, az egész kiszolgáló pereputtyal együtt.
enslaved
@pbalage: Neked csak a konc kellene, nem igaz?
enslaved
@nyanya001: Te mióta hiszel a jobbiknak? Érdekes, amikor a Fidesz mellett állnak, akkor szar a jobbik.
enslaved
@Mobil123: Semmi közöm nincs a Telekomhoz.
Mobil123
@enslaved: Nem má!! Ilyen gyorsan felmondat a szerződést??? :-D (pedig a Rotary klubnál anno 30-as telefon szám volt írva a neved alatt :-D )
Gyuri Géderről
Nem probléma. A megyébe újra szervezik a lovas hírvivő futárszolgálatot.
Már előre látom a kacagányos, turultollas süvegű száguldókat, ahogy viszik a híreket Buda várába, hiszen oda költözik a hűbéruruk.
pbalage
@enslaved: odaírtam betűvel. (ilyen krixkraxok, tudod) hogy szétosztanám a maffiózók lopott szajréját.
Igazságosan.
köhögő bolha
Kedves békési csatlakozók,a legközelebbi eligazításon Vitya klottgatyájában, rendesen barnítsátok le a nyelveteket,akkor biztosan megsimogatja buksi fejeteket a gazdátok.
Toby
Na, a békés megyei dinnyésnek - nem ugrik be a neve, bár nem is annyira fontos vegetáció ! - lejárt a szezon, sűrgősen kell egy kis zseton, ezért kihengergette a nyelvét és mélycsapásokkal takarít !
soljanka
Félretéve ezt a közhelyes Ákost, bennem azért felmerült - már a kormány döntésekor is- egy két, közpéntárcát is érintő dolog.
1. Ugye a kormánynak az a dolga, hogy vigyázzon a köz pénzére. Ha a kormány eddig telekomos szerződéseket kötött, akkor ugye az azért volt, mert ez volt a legkedvezőbb. Ha nem, akkor viszont kakiban van a kormány, mert herdálta a közvagyont.
2. Ha felmondta a szerződést - ami ugye elvileg a legkedvezőbb volt, hisz különben nem is köthette volna meg: lásd 1.pont-, akkor helyette csak kedvezőtlenebb szerződéseket köthet. Amit ugye nem szabad(na), mert hát még mindig a köznek a pénzén szerződgethet állam bácsi.
Szóval kaki van így is, úgy is.

Nem az a lényeg. hogy önérzeteskedünk, meg kiállunk, meg odacsapunk, meg erőfitogtatunk! Itt a közpénz költéséről van szó. Hallo Ellenzék!
pbalage
@soljanka: valami véleménydiktatúrát emlegettek, és a saját véleményüket rányomták a másik véleményre. Elbaszták a főgörényék.
Persze számukra (illidióták) annyi csak a lényeg, hogy ez sose derüljön ki.
soljanka
@pbalage: Ha adófizető lennék, akkor szarnám le. Az a dolguk, hogy a pénzemmel jól gazdálkodjanak, ne herdálják.
Itt viszont tettenérhető a herdálás, akár az egyik, akár a másik helyzet áll fenn. Valamelyik tökös ellenzékinek bele kéne állnia, telekürtölni a médiát - ahol tudják-, és megszorongatni a mogyorójukat.
De azok is hallgatnak.
pbalage
@enslaved: Várjál csak, vágom a fideszes logikát, úgy meghuzkodlak a sárban, ahogy akarom:
Ha neked nincs semmi közöd a Telekomhoz, akkor rezsicsökkentésellenes vagy. Az magyarok rezsicsökkentéspártiak. A Telekom megszegte az ígéretetét, mely szerint támogatja a rezsicsökkentést. A zelmúltnyolcév után minden magyar ember rezsicsökkentett lett, ezzel segítve elő a fülkeforradalmat.
Nem lopunk, emberek, a Telekom viszont lopott! Véleményt lopott! A vélemény pedig minket, magyarokat illet!
pbalage
a többiek remélem értik, hogy ez egy képzelt fideszes álláspont.
Most két útja van szandokánnak:
1: kinyilvánítja újra, hogy semmi köze a telekomhoz. (akkor pikk pakk beleszaladt)
2: mégis van köze a telekomhoz (pikk pakk azzal is beleszaladt a csőbe)
soljanka
@pbalage: Nem 'logika" az! Szervilizmus :)
prime777
Majd csinálnak ők maguk nemzeti internet szolgáltatást,amit aztán milliméterre tudnak ellenőrizni.
pbalage
@soljanka: az ellenzéki médiát a legelső pontban akarja kinyírni a fidesz.
Egy igazi totális diktatúrához az kell.
DR Eric CARTMEN
A fő kérdés az, hogy egy Magyarországon működő nagy nemzetközi cég megbüntethet-e valakit azért, mert nem tetszik neki a véleménye." - mondja Orbán Viktor.
"Hát egy Magyarországon működő kormány megbüntethet-e valakit azért, mert nem tetszik neki a véleménye?" - kérdezi Simicska Lajos.
simmering73
Kabir Bedi visszaszivárgott mint fing a gőzben?
Fradigege
Békés megye pucsít, annyira helyt akar állni. Igen keményen kell lobbizni az M44-es autóútért. Íme, a bizonyíték. Ecce Békés judetul.
judetul=megye románul. Mint tudjuk, a románok a Tiszáig akarták a határt és Békés megye nem egy Sopron vagy Balassagyarmat. A viharsarki vitézek soha nem pucsítottak be a hatalomnak. Dózsa György forog a sírjában. Csak a "47 ezerből meg lehet élni" beszólás miatt, egymaga ketté vágta volna ezt a galerit.
nyanya001
@enslaved: Békés megye mindig is olyan volt, mint ahogy a cikkben leírják.
mariaberta
Seggre esek,,,,,, ekkora nagy ember ez az ákos? Telekomnak jól fog jövedelmezni ez a sok szerződésbontás. Ügyfelei fizethetnek kötbért, nem is keveset. Na de ez a pasi megéri mert hiszen akkora kegyelt. És van képe,,,,, nem tiltakozik a felhajtás miatt, Mit tudhat???
justhpeter
Békés megye vezetése is pont annyit ér, mint az ország vezetése. Sz@rt se !
Toby
Megvan a békési dinnyecsősz: simonka a trozsőr anyakönyvezett neve, hogy benne van a buliban a dinnyemagos mancsa, az tuti !
Ennek a kakiházinak muszáj kiállnia a nemzethy óbégatás mellett, mert milliókat kapott húgyra-fingra-befutóra !
Telekomos plakátok nem lesznek, hogy elveszi a magyarok, narancsbőrös ákoskák munkáját és hogy tartsa be az ákoska törvényeket ?
human
A tényen nem változtat, hogy Ákos világképe vállalhatatlan a szponzor cég számára. Életszerűtlen, hogy egy cég tovább támogatna valakit, akinek világnézetével nem tud azonosulni.
vonotok
@mariaberta: Ugye van elképzelésed arról, hogy Ö mit tudhat.
nezelodo
Már ideje lenne nyakon önteni ezeket a nyaloncokat egy vödör jeges vízzel, hogy térjenek már észhez! A viharsarok a háború után a rendszerváltásig ugyanilyen elkötelezett volt, de elég könnyen váltanak ám gazdát!
kkalman
@soljanka: ma, 18:32 Hol élsz? Tökös ellenzék? Orbanisztánban már az is nagy szó, hogy van ellenzék. Tőlük a tökösséget elvárni annyi, mint döglött lóból várni a nyerítést.
Lepényleső
Nem gondoltam volna,hogy ilyen harc dúl azért,hogy ki tudja jobban megközelíteni a fidesz alfelét. Ebből kiindulva mondhatjuk,hogy jól sikerült az idomítás; mindenki pitizik ezeknek, tehát,ezek örök nyertesek. (Ákosnak az a véleménye,ami. Az őt eddig támogató cégnek meg az,hogy ezután nem támogatja. Azért nem adó a neve a támogatásnak,mert ez adható,nem pedig kötelező mint az adó - az igaz,hogy az is csak nekünk.)
Ágnes40
A magáncég azzal köt, vagy bont szerződést, akivel akar, különösen akkor, ha annak nézetei kétségbe vonják a női egyenjogúságot.
Ennek ürügyén nyomást gyakorolni egy cégre, az a szólásszabadság korlátozása.
Ez ellen flashmobbal tiltakoztak az Ákos koncert előtt.
Magyarországon legalább vannak józan gondolkodású emberek, nők, akik ellent mernek állni a hatalmi diktátumnak:

www.youtube.com/watch?v=QAmAsKKbIJs
szabo laszlo
@mindenes46: ti aztán mindenhez értetek,nem vagytok magyarok csak itt született senkik!!!
vadnarancs
Csak nem fityiszes az önkormányzat? Ugye nem? :)
mariaberta
@vonotok: Válámi van!!! De nem az igazi. Különben kire hasonlít ebben a frizurában? ? Igen arra ! kitaláljátok ? Ha nem majd segítek.
mariaberta
@vonotok: Igen van, de ez kész röhej. Hogy ez a figura nem szégyenkezik egy olyan pasi miatt akit úgy neveznek, hogy ÁKOS?
sentinel216
Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat
S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok
Bródy János, Ezek ugyanazok. (részlet)
varirmag
"A megyei önkormányzat egyetért a kormány meggyőződésével"

De lehet hogy drágának és sz@rnak tartják a Telekom szolgáltatását és most
van indok hogy megszabaduljanak tőle.
enslaved
@simmering73: Te már csak tudhatod, milyen a fing szaga...
enslaved
@pbalage: Én szarok a rezsicsökkentésre, vágod?
pbalage
@enslaved: akkor te államellenes vagy?
enslaved
@Mobil123: A számok hordozhatóak már régóta. Egyébként meg rohadtul nem érdekel a libsi nyifpgás, ami most itt zajlik.
enslaved
@pbalage: Nem, csak nekem teljesen mindegy, hogy mennyit fizetek a rezsiért, ellenben sok embernek meg számít, ezért támogatom.
enslaved
@nyanya001: Az egész szoci éra alatt nem történt annyi minden Békés megyében, mint 2010 óta. Orosháza 12 éves szoci vezetése alatt egyetlen út nem épült, strandokat tettek tönkre, stb. Most minden irányban felújították az utakat, kiépültek a szennyvízhálózatok, leaszfaltozták azokat az utcákat, amelyek eddig földutak voltak, és még lehetne sorolni.
pbalage
@enslaved: de azért ugye te többet kapsz vissza, mint a Mari néni a Kossuth utca 3/b-ből?
(tudod, amelyik azokat a finom csirkefarhát pörkölteket szokta főzni)
enslaved
@pbalage: Aki többet keres, értelemszerűen többet is kap vissza, viszont többet is tesz a közösbe.
pbalage
@enslaved: Úgy is van. Dögöljön meg a Mari néni. A múltkor is szar volt a nokedlije.
enslaved
@pbalage: Te már csak tudod, ha ott szoktál enni... Egyébként meg nagyon ügyesen ki tudod forgatni a szavaimat.
magyarbakancs
Öncenzúra és megfelelési kényszer uralkodik el Magyarországon.
Aki Én
@enslaved: ,,nekem teljesen mindegy, hogy mennyit fizetek a rezsiért"
Látod ez a lényeg. Valós rezsicsökkentésre lenne szükség, ami csak a rászorulóknak lenne segítség. De az nem csökkentés, ha az egyik zsebembe raknak 5 forintot, a másikból kivesznek 1.000 forintot. Ezt már végre megérthetnéd.
,,Egyébként meg rohadtul nem érdekel a libsi nyifpgás, ami most itt zajlik." Elmondod, hogy ez mi lapján libsi? Ákost a saját rajongói is kritizálják, akik tudják róla, hogy vér fideszes. Akkor most már ők is libsik lettek? Amikor Orosházán az SZDSZ színeiben indultál, akkor még értékelted a liberális elveket, azokra hivatkoztál, mára viszont csak az a libsi, aki kritizálja a kormányt. Hogy van ez, szeretném megérteni. Köszi!
Mobil123
@enslaved: Aha :-D (Telekomos volt az :-D ) Egyébként meg bennünket rohadtul nem érdekel pl. a libsizés, Gyurcsányozás stb.
enslaved
@Aki Én: Valamikor szerettem a Neotont is. Az ember változik, fejlődik...
Aki Én
@enslaved: De akkor fejlődjön, ne megtagadja és meghazudtolja önmagát. Ha szeretted a Neotont, akkor ma valószínűleg nem használod szitok szóként adott esetben. Nem vágod senki fejéhez, hogy te ,,Neotonista" selejt. Mert akkor csak igazolod, hogy te is selejt vagy, hiszen azt szeretted amit a selejtek. És valószínűleg nem mondod senkire, hogy Neotonista, mert mondjuk kritizálja az Omegát.
bakegya
@magyarbakancs: ...g ---- teknőske naponta többször saját lábán állva bakkkKondi őrizeteSSben saját formátumát tálalja,nem csakkk a magyaroknak,a szerinte rogyadozó Európának is,de médián át Amerikának is...a saját fogtechnikusai már csatlakoztak...jellemkomikussolás helyett BÉKÉS megye-beszáll-a békétlen taplók szabadságharcoltatásába???Megzenésítve-birkakoncert is lesz állampénzen?
A foci után a magyar zenebirodalom is hadra lesz állítva.
sokanvagyunk
A Telekom és más szolgáltató is jobban tenné, ha a saját ügyfelei széles körét "szponzorálná", és nem úgy, hogy havonta meglepi 1-2 SMS-sel, miszerint folyamatosan változtatja a szerződés xy-pontjait, valamint kiszűrné a kamu/szélhámos - olykor 12 számjegyű - ügyfélfejő hívásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.