A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, vizsgáltassa ki, hogyan költhettek 23 millió forintot a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) karácsonyi ünnepségére, miközben nem adtak fizetést a tanároknak – közölte a párt elnökségi tagja csütörtökön.

Kerék-Bárczy Szabolcs a Világgazdaság ezzel foglalkozó cikkére hivatkozott, jelezve, pártja közérdekű adatigénylést nyújt be, hogy megtudja, mire költött el a minisztérium 23 millió forintot. Miért a kevesek luxuspartijaira van pénz és miért nem a sokak fizetésére? – kérdezte.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Közpénzből bulikáznak ?
a bőr hűlne rájuk !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Már megint a fideszes pénzszórás...
Yoda69
4 millio magyar melyszegenysegben tengodik, a fideSSes politikusok meg luxusbuliban szorjak a penzt, mikozben fizetest meg honapok ota nem fizetnek a tanaroknak. Aztan meg kerek szemekkel csodalkoznak miert tuntetnek ezrek az utcakon.
zöldszem
@Yoda69: Miért, miért?...Mert Soros meg Gyurcsány...
adrenalink
Buzgókáim! A tanárok az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartoznak!:-)
nevemnick
@adrenalink: kecsege, egy alomból való kölyök a minisztériumban dőzsölő bagázs is.
KERKA
Sokba kerül ám a 10 fogásos vacsora pezsgővel:))Meg az a nagy flanc, ami ilyenkor van.
De a NGM megteheti, mert az ország jól teljesít:))
bencemacska
Ez van, amikor a majom felmászik az uborka fára, a teknőst meg felteszik a cölöpre!!!
JAJMÁR
Miért ne költenének? Megtehetik, ebben az országban bármit meg lehet tenni, mert aki mégis véletlenül szólni mer, egyből felháborodik az összes többi, hogy mit nyavalyog?
Toby
Na wazzeg ! 23 millkós buli, talán vadászat is volt, vetkőzős pip-showal, nudista "értekezlettel", ahol mindenki bedobhatta a közösbe..."amije" van, aztán házhozszállítás !
Ennyi pénzért a taxisok halál becsületes számlát adtak volna !
Lepényleső
Üsse kő,de az utolsó mikor lesz,hogy eljő?
Fradigege
@adrenalink: az NGM és az egész slepp a Magyar nép alkalmazottjai. A Magyar nemzet a zsírmore főnöke. Ha Kossuth Lajos itt lenne Varga Misit tarkonvágná.
adrenalink
@Fradigege: Igazad van, de akkor mondják azt, hogy a mi adóforintjainkból ne bulizzanak! Ebbe a tanárok fizetését belekeverni olyan, mint anno amikor a mezőgazdaság, sport, kultúra stb területén feltárt pénzlopásokról mindig a "hány db lélegeztetőgépet vehettünk volna belőle" jutott az eszükbe.:-)
Desischado
Rengetegen élnek/tengődnek a létminimum alatt, ezek meg millióért buliznak! Fideszes birkák! Lehet tapsolni ennek a gyalázatos parazita bandának!
nyanya001
Közpénzből bulikáznak ?
a bőr hűlne rájuk !
eugen4402
23 millió egy jó karácsonyra nem is olyan irreális egy egész minisztériumnak.
Azt mondják, drága a szaloncukor, meg ünnepeken az angyalok is dupla gázsiért lépnek fel... De azt árulja el valaki, hogyan kerülhetett 470 millióba az a honlap, ami még mindig nem nyílik ki, még kell 20 milla, hogy működjön...?
1magyar
A pofátlanság netovábbja amit ezek pazarolnak.
nyanya001
@eugen4402: Van itt közel hozzám egy bolt, hétezer-ötszáz volt egy kiló ( alig hittem a szememnek )
szaloncukor, lehet, hogy a finnyás gusztusuknak csak az ilyen felelt meg.
Közpénzből mindent megengednek maguknak ezek a gátlástalan tolvajok !
eugen4402
@nyanya001: Kétszer kellett elolvasnom. 7500.- egy kiló szaloncukor?
Akkor még az a minisztériumi karácsony is kicsit spórolósra sikeredett...
Mi volt a cetlin, aranyból készült kézi formázással...?
eugen4402
@nyanya001: Nehogy hamarosan 7500 milliárdba kerüljön, mert ha lába kelt a devizatartaléknak, akkor a húsz-ezresünk is csak egy szép színes papírfecni lesz, (aminthogy már ma is az...)
nyanya001
@eugen4402: De infláció az nincs, sőt, defláció van ...
ila51
@nyanya001: 05:12...ezt én szoktam mondani...de Neked is megengedem...:)
Toby
@Horizont: Az "úr" az bizony eléggé erősre sikerült ! Szégyelld magad ! Látod, hogy a gyökér tahóknak is megy a buli - az adófizetők ezért vannak !
enslaved
@Horizont: Fogyunk, egyre fogyunk...Már nem mindenki hithű Fideszes ám...Mindenesetre ez közpénznek számít, ide a tanárok fizetését nem volt jó ötlet belekeverni. Ettől függetlenül nagyon elég volt abból, hogy a mi adóinkból éljék a világukat.
adrenalink
@Horizont: Szvsz a tanárok bérét akkor lehetett volna ide keverni, ha az Emberi Erőforrások Minisztériuma dajdajozott volna.
adrenalink
@Horizont: Biztos Balog is salsázott már közpénzen Sunyinével!:-) De akkor mi értelme van a külön minisztériumoknak, miért kell évente ktg.vetést csinálni, amiben meghatározzák a rendelkezésükre álló pénzkeretet, ha aztán egy másik minisztériumon kérik számon ha hibázik?
Èrtem, hogy mindegyik közpénzből működik, meg azt is értem, hogy a dk a most éppen forró témával próbált durrantani...
adrenalink
@Horizont: Úgy, hogy a dk kérte számon a bulizó NGM-en a tanárok elmaradt bérét!
adrenalink
@Horizont: Legalább a cikk első mondatát olvasd el, hogy képben legyél, és a tegnap 21:18-as hsz-emet. Voltak akik megértették a logikámat..
adrenalink
@Horizont: Dehogynem, csak ma már febr.4. 21:18 alatt olvasható. Továbbra is tartom, hogy az NGM-en számonkérni a tanárok elmaradt fizetését, baromság! A dk ebben az esetben csak adalék. Részemről téma lezárva!
Szép napot, kellemes hétvégét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.